Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

More Vampire Diaries season 6 spoilers!

Ας ξεκινήσουμε! Λοιπόν, αρχικά.. Αυτά είναι τα 3 κύρια πράγματα που θα δούμε στην επόμενη season. Πρώτον, το αντί-μαγικό ξόρκι, χαρακτήρες απο καλόι να γίνονται κακοί και το αντίθετο μάλλον, δεν το διευκρινίζει αυτό.. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καινούριες σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων.

Στην season 5, το αντι-μαγικο ξόρκι απλώς παρουσιάστηκε. Τώρα, στην καινούρια season θα καταλάβουμε την σημασία του και θα μάθουμε περισσότερα για αυτό, αφού θα επιρεάσει τους κύριους χαρακτήρες της σειράς.

Σύμφωνα με το TV Fanatics, κάποιοι χαρακτήρες θα χρειάστει να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι για να ανακαλύψουν ποιό είναι το σπίτι τους τελικά.αφού κάποιοι θα είναι εξόριστοιη θα έχουν διωχθεί. ( είμαι η μόνη που δεν το έπιασε; )

Μας αποκαλύφθηκε ότι η Elena και ο Jeremy θα πραγματοποιήσουν και αυτοί κάποιο ταξίδι για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τον χαμό των φίλων τους. ( και των γκόμενων, you know. )

Λέγεται πως με τον χαμό του Damon Η Έλενα θα γυρίσει σε μια version Katherine, με λίγα λόγια evil mode : ON ;)

Αυτό δεν το εγκρίνω όμως. Λένε πως θα υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ της Liv και του Jeremy, και θεωρείται λογικό μετά την εξαφάνιση της Bonnie.  OHHHHHH NO!

Το είχα πεί και προηγουμένως, το λεώ και εδώ. Λέγεται όλο και πιο συχνά ότι το Steroline θα γίνει πραγματικότητα.Αλλά οι fans του TVD δεν το εγκρίνουν τόσο πολύ.

''Τα αισθήματα της για τον Στέφαν, είναι φιλικά αισθήματα.Θεωρώ πως δεν ξέρει τι ακριβώς νιώθει'' λέει η Dries. Είναι ένα μπέρδεμα. Ο Στέφαν είναι φίλος της. Η Έλενα αγαπούσε τον Στέφαν.Η Έλενα είναι η καλύτερη φίλη της.Είναι ένας είδος επικύνδυνης ζώνης.''





 

74 σχόλια:

  1. paidia teleutea blepo polu oti i elena tha minei egkuos apo ton damon einai alithia? gt ego apo oti 3ero den ginete oi brikolakes na teknopiisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)αποκλείεται η elena να μείνει έγκυο από τον damon είναι πρακτικά αδύνατο
    2)θα είναι ωραίο να δούμε λίγο την elena σε bitch mode πιστεύω ότι έτσι θα δούμε ωραία πράγματα
    3)ο jeremy δεν με τρελαίνει με την liv(δεν την πάω καθόλου)
    4)μην βιάζεστε όλοι να κρίνεται το steroline πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο για πολλούς λόγους ο stefan έχει περάσει πολλά και κάτι τέτοιο θα του έκανε καλό και όπως όλοι ευχαριστηθήκαμε την φιλική τούς σχέση πιστεύω ότι έτσι ωραία θα ήταν και η ερωτική τους!!
    5)το ότι θα ταξιδέψουν είναι πολύ λογικό αφού δεν μπορούν να πάνε σπίτι τούς πόσο μάλλον η elena που ουσιαστικά δεν έχει δικό της αφού το έκαψε(τι χαζή)
    6)αντιξορκι εδώ κάτι μ λέει ότι ξαναμπαίνει στη σειρά damon και bonnie!!!!!(ανυπομονώ να ξαναδώ ian σε δράση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπίτι τους δεν μπορούνε να πάνε,γιατί το ξόρκι που έκανε ο Μάρκος στο Μύστικ Φολ,θα τους μετατρέψει σε θνητούς.
    Δεν θα βρίσκονται όλοι στο Μύστικ Φολ στην αρχή εκτός από τον Ματ και όσους είναι άνθρωποι.Θα βρίσκονται σε άλλος μέρος.Θα είναι μεταξύ τους σκορποχώρι.


    Την έχουμε ξαναδεί την Έλενα σε bitch mode και ήταν μια σκέτη αποτυχία.Ελπίζω να μην την ξαναδούμε.Εμένα οι πληροφορίες μου είναι ότι θα περνάει πολύ χρόνο με τον Αλάρικ.Θα πρέπει και αυτή να τον βοηθήσει γιατί ο Αλάρικ επέστρεψε ως Original Vampire και δεν ξέρει ακόμα τη νέα του κατάσταση.
    Steroline είπαμε,μην τα ξαναλέμε.Αιμομιξία,καμία ερωτική χημεία,μπλιαχ.Don't even think about it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αντι-μαγικό ξόρκι,δεν έχει σχέση με τον Ντέιμον και τη Μπόνι.
    Είναι το ξόρκι που έκανε ο Μάρκος.Τα βαμπίρ δημιουργήθηκαν από μαγεία.Διώχνοντας την μαγεία από το Μύστικ Φολ,σταματάει η βαμπιρική τους φύση.
    Είναι magic free zone τώρα το Μύστικ Φολς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιμαγικο ξορκι και αλλα κουραφεξαλα, εναλλαγη καλων και κακων χαρακτηρων και ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι ζευγαρώματος...ναι αυτό το σεναριο θα δωσει την ωθηση που λειπει από το TVD αλλα μαλλον προς τα κατω. Κουραγιο! Ενας κυκλος εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε λίγο το παρακάτω άρθρο.Επιβεβαιώνει λίγο αυτό που λέγαμε,ότι ο θάνατος του Ντέιμον ήταν και ένας τρόπος να λάβει τέλος το Delena.Και η Τζούλι λέει ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαμε να βλέπουμε την Μπόνι με τον Ντέιμον(δηλαδή όχι όπως πριν).Οι 3 πρωταγωνιστές επίσης,τα επιβεβαιώνουν πάνω-κάτω.Σόρυ που δεν το μεταφράζω ολόκληρο:

    http://www.bustle.com/articles/26139-vampire-diaries-season-6-looks-bad-for-delena-per-paul-wesley-nina-dobrev-ian-somerhalder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AX Stelena ti xoros htan ki aytos akomh ki oi xoroi sth fetinh season exoun xasei thn aiglh tous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα μου την είχε δώσει η σκύλα,όταν είπε στον Στέφαν "what heart".Μου ήρθε να την χαστουκίσω.Άσε που είχε κλέψει και το φόρεμα της Καρολάιν!
    Πάντως βγάζουν ερωτισμό σαν ζευγάρι η Νίνα και ο Πολ.Ταιριάζει η χημεία τους.Με τον Ίαν δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχουν μαγεία οι χοροί φέτος.Όπως δεν είχε και η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nai h alhtheia einai ki emena mou thn espase ekeinh th stigmh panw pou phgan na filhthoun kai to perimena ayto to fili giati h entash tous htan toso megalh pou elega tha ginei kai kati allo ektos apo fili eixa diavasei kai spoilers kai eixa katenthousiastei alla tipota toulaxiston akousame ena yperoxo tragoudi kai eidame ena yperoxo xoro !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Akrivws oi xoroi panta htan einai kai tha einai shma katatethen twn stelena efoson den exoume stelena den exoume axiologous xorous deal is deal !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε αυτό δεν θα συμφωνήσω.Οι χοροί ήταν ωραίοι γενικά.Μην μου πεις ότι δεν ήταν καταπληκτικός ο χορός της Έστερ στο σπίτι των Originals,επειδή χόρεψε η Έλενα με τον Ντέιμον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά η χημεια τους είναι πολύ καλή, είτε σαν Ελένα Στέφαν, είτε σαν Κάθριν Στέφαν. Πλάκα πλάκα ακόμα και σαν Σαιλας Αμάρα στη σκηνή που πεθαίνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ontws exeis apolyto dikio aporw pws den egine kati metaxy tous sta alhtheia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα είναι και θέμα χημείας.Ή σου βγάζουν το καλύτερο ή το χειρότερο.Για αυτό νευριάζω με τα Steroline και τις βλακείες.Μου βγάζουν χημεία σαν φίλοι,τους λατρεύω,αλλά ερωτισμό μηδέν.Δεν θέλω καν να τους σκέφτομαι ως ζευγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το ότι έχουν χημεία στο γυαλί δεν σημαίνει οτι ταιριάζουν και στην πραγματικότητα.....Εξάλλου ο Πόλ ήταν παντρεμένος στους πρώτους κύκλους αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγώ δεν βρήσκω χημεία ερωτική σε Στερολαιν....τι να πώ άλλο πια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oxi de lew se ekeino to epeisodio eixame omws kai stelena kai klaroline kai o xoros omws tou Damon me thn Elena htan kalos opws kai sto 1x19 me ekeino to yperoxo tragoudi to all i need alla genika oi xoroi anhkoun stous stelena gnwmh mou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oute egw tous thelw filous mono !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Swsto ayto pou les alla mou ekane entypwsh pws den akousthke genika tipota fantasou na vlepame erwtiko trigwno kai sth pragmatikothta tha htan gia trela gelia kai klammata mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και ο Ίαν συμφωνεί μαζί μας.Είπε ότι δεν πρέπει ποτε να υπάρξει αυτή η σχέση,γιατί θα καταστρέψει τη δυναμική που εχει αυτή η φιλία.Αυτον ελπίζουμε να τον ακούνε.Αν και νομίζω ότι τα μαζεύουν λίγο σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Makari h Julie na akousei ton polyagaphmeno ths afou den akouei tous thletheates ths kai th koinh logikh !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με τόσο κράξιμο που έχει πέσει.....πως να μην τα μαζέψουν. Μέχρι και την σκήνη της Καρολαιν έκοψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουτσομπολιό που διάβασα,είναι ότι η Τζούλι ρίχνει την ευθύνη στην Dries για την αποτυχία του tvd,μέσω τουίτερ.Καλά η γυναίκα δεν παίζεται.Της φταίνε οι φανς,οι klaroliners,η Dries και όλο το σύμπαν,εκτός από την ίδια.
    Για το Originals ποιος θα φταίει Τζούλι;Εύχομαι η Μακένζι για να γελάσουμε λίγο αν μη τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρώτη φορά μετά απο πάρα πολύ καιρό που βλέπω τον Πόλ να προηγείται του Ίαν σε ψηφοφορία!!!!!!

    http://uk.eonline.com/news/551312/best-ever-tv-awards-2014-vote-for-the-best-actor-and-actress-in-a-drama-now


    Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε αποτέλεσμα. Βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία έχει ακόμα μέρες, αλλά είναι αξιοσημείωτο.........Να πω πως πρίν μια εβδομάδα ο Ιαν ήταν στο 18% και ο Πολ στο 3% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι εγω τον Πολ ψήφισα,γιατί του αξίζει.
    Κρίμα να κερδίζει συνεχώς ο Ίαν λόγω εμφάνισης.Καλύτερος ηθοποιός λέει,οχι πιο όμορφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπώ στελένα, απλά αγαπώ!!!!!!! Συγνώμη ντελενα φανς αλλά μακριά από την Ελένα ο Ντειμον! Ας ασχοληθεί και με τίποτα άλλο μπας και βρει την αξιοπρέπεια που έχει χάσει! Ελπίζω η έκτη σεζόν να είναι αντάξια των πρώτων κύκλων! Ο Τζερεμούκος μας βγήκε πολύ lover ε? Στερολαιν ποτέ και για κανένα λόγο!!!!!! Δεν κολλάει, νομίζω μόνο κακό θα κάνει στους χαρακτήρες του Στεφαν και της Καρολαιν. Ελένα βρες λίγο τον εαυτό σου κορίτσι μου πως σε κατάντησαν έτσι! ΣΤΕΦΑΝ ο καλύτερος χαρακτήρας, απλά υπέροχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Fainetai oti esy ki egw ante kai kapoies akoma exoume meinei pou sthrizoume akoma stelena kai latreyoume ayto to zeygari para tis vlakeies pou exei kanei h Elena kai eilikrina me exei xenerwsei kai spasei ta neyra apisteyta . Kapoies fores yposthrizw to Stefan kai thn eytyxia tou apla, giati thn axizei perissotero ap' olous alla de payw omws oute mia stigmh pou na mh thelw ayth h peribohth eytyxia tou na einai h Elena an kai twra etsi opws einai de ths axizei o Stefan ,prepei na allaxei kai na ginei ekeino to glyko koritsi pou latrece kai agaphse o Stefan . Makari na ginei etsi oso gia steroline friendship mono !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Paul epitelous kai mia fora pou anagnwrizetai h axia tou afou katafere kai epaixe treis rolous kai ta phge perifhma pisteyw fetos na kerdisei aytos anti tou Ian tha htan adiko , sa kalyterh hthopoio fetos de dialexa Nina alla Mariska Hergitay pou paizei sto law and order h Nina de me xetrelane fetos mono oi scenes ths Katherine mou aresan . San Elena mou htan oxi adiaforh alla sigoura anypoforh kai poly malista !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εννοείται ψήφισα Πόλ!!!!!! Του αξίζει και με το παραπάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κι εγω την Mariska διάλεξα απο γυναίκες ηθοποιούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχεις απόλυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως εγώ πιστεύω ότι είμαστε πολλές που το πιστεύουμε αυτό!!!!!!!!!!! Στελένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πωλ δυνατά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοείται όλοι ψηφίζουμε Πωλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. a exei arketous kalous to poll auto...alla 8a prepei na to dwsw stous h8opoious tou got...tyrion k daenerys!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Pisteyw oti einai para poly kalh ensarkwnei yperoxa to rolo ths ektos twn allwn m aresei poly to law and order !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χαχαχαχα!!!
    Είδες τις Ντελένες από κάτω που διαμαρτύρονται γιατί υπάρχει ο Κλάους και η Καρολάιν;;;Αφού είμαστε μεγαλύτερο team!
    Φυσικά και μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη η σκηνή,αλλά το ζευγάρι είναι τόσο εκρηκτικό σαν συνδυασμός,που έλιωσα το play....LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Xαχαχα!!! Γέλασα πολύ με τα σχόλια....Μάχη γίνεται.
    Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά Στελένα ....το έχουν ξεγράψει μου φαίνεται. ΄Η θα μπορούσε να υπάρχει Στέφεριν....πχ στις σέξυ σκηνές θα μπορούσε να είναι η σκηνή του σεξ ή αυτή στο ξενοδοχείο, επίσης στις λυπητερες σκηνές θα μπορούσε να είναι η σκηνή που της λέει o Στέφαν ότι λυπάται που πεθαίνει και της πιάνει το χέρι λίγο πρίν πάθει το έμραγμα...θεωρώ ότι αυτή είναι απο τις ωραιότερες και τις πιο καλοπαιγμένες σκήνες του VD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. xaxxaxxa exoun lyssaxei oi delenes dystyxws vevaia gia emena pou eimai stelena de leei tipota alla telospantwn . Pantws exeis apolyto dikio s ayto pou les gia tis steferine scenes pisteyw oti h scene sto 5x9 htan poly kalh evgalan toso megalo erwtismo kai pathos pou de to xw dei s allo zeygari evgalan ayto akrivws pou eprepe na vgaloun olo ayto to pathos pou kratouse to sygegrimeno zeygari tosa xronia krymmeno mesa tou opws kai sto xenodoxeio yperoxh scene kai h scene sto 5x10 symfwnw apolyta s ayto pou les oti htan mia apo tis pio kalopaigmenes scenes tou tvd giati oi hthopoioi eixan kai ekfrash kai htan kai wraia ta logia kai genika m aggixe para poly !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Symfwnw apolyta ki emena de me xetrelane h scene opws to les htan mia xepeta emena perissotero mou arese ekeinh h scene pou xamogelasan kai oi dyo kai fanhke oti apodexthkan o enas ton allon para ekeino to hook up sto dentro de mou evgalan ayto pou tha hthela na mou vgaloun otan tha ekanan gia prwth fora erwta fainotan oti anagkasthkaan na valoun mia tetoia scene gia na kleisoun ta stomata twn klaroline !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οχι,δεν το έχουν ξεγραψει το Στελενα.Απλα δεν είχαν φέτος ερωτική σκηνή μεταξύ τους που να ειναι πραγματική.
    Καλα αυτές οι Ντελενες που το παίζουν και Steroline ειναι το κατι άλλο...!
    Γέλασα με μια απάντηση σε ερώτηση γιατί υπάρχει ο Κλαους με την Καρολάιν,αφού δεν they are not a thing,που της είπε γιατί υπάρχει ο Ντειμον αφού εχει πεθάνει....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μένα αυτή η σκηνή μου άρεσε.
    Κανένας δεν τους ανάγκασε να κάνουν τίποτα.Εκαναν πολυ χειρότερα τα πράγματα ανακοινώνοντας μόλις κέρδισαν την δεύτερη σεζόν στο Originals οτι τέρμα το Klaroline.Ουσιαστικα και κορόιδευαν τον κόσμο και του έβγαλαν και γλώσσα.Αφου μέχρι και ο Joseph είχε πιστέψει οτι οταν έβαλαν τον Κλαους να πει στην Καρολάιν οτι θα ειναι ο τελευταίος της,δεν θα το έκαναν αν δεν ήθελαν να συνεχίσουν την ιστορια.
    Να φάνε τα νούμερα τους να τα χαίρονται τώρα,για να μάθουν να σέβονται το κοινό που τους ταΐζει και οχι να στοχοποιούν ένα ολόκληρο team για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν έχω ιδέα από που είναι η φωτό!

    Δείτε σπόιλερ για τον Στέφαν,από τον Ausiello:

    Ausiello: Devastated over the (apparent) loss of his brother, look for Stefan to turn to a surprising source for comfort.



    Που θα στραφεί ο Στέφαν;Δεν εννοεί σίγουρα ούτε την Καρολάιν,ούτε την Έλενα.Λέτε να πάει καμιά βόλτα προς τον Κλάους ή κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στην καρολαιν αν παει δεν θα ειναι εκπληξη...οποτε ευχομαι πραγματικά να πάει στον κλάους...που θα ειναι πραγματικα εκπληξη...και ισως ετσι να επιβεβαιωθουν και οι φημες που θελουν στα πρωτα επισοδεια των originals crossovers απο το vampire diaries....αχ μακαρι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το είπα εγώ ότι μπορεί να πάει ο Στέφαν στην Ν. Ορλεάνη!! Πραγματικά θα είναι τέλειο......Στεφαν Κλάους bromance!!!! Γουστάρω επίσης Στέφαν γυναικά...να ξεσαλώνει μεχρί αηδίας και να τον παίρνει τηλ. η Ελένα και να της το κλείνει στα μούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για σκεφτείτε και το άλλο ενδεχόμενο όμως.
    Μήπως στραφεί στον Ένζο,λόγω του ότι ήταν φίλος του Ντέιμον και κάνουν κάποια διασκεδαστικά πράγματα μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ας πάει όπου θέλει εκτός απο την ακατονόμαστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αχαχαχαχα!!!!!
    Νομίζω ότι θα πραγματοποιηθεί η ευχή σου.Τουλάχιστον στην αρχή!!!Στο τέλος,δεν πάιρνω όρκο.
    Αν μπορούσαν να του βρούνε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον,θα ήταν το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Απο το στόμα σου και στης Τζούλι το αφτι!!! Φυσικά να μην είναι η Καρολαιν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ax ki egw ayto skefthka na sou pw thn alhtheia gia na ginei kai to prwto crossover alla pali diathrw tis epifylaxeis mou giati mporei aplws na theloun na mas rixoun staxth sta matia me to surprising kai telika na ennoei ontws th Caroline . Makari vevaia na apotanthei kapou allou gia parhgoria giati sth dedomenh stigmh de to thelw oute me Elena poso mallon me Caroline , as elpisoume pantws gia to kalytero !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ayto tha htan teleio latreyw Klaus kai Stefan mazi kai epishs as efarmosei kai to styl grammatoshmo etsi gia na mathei kai to Lenaki pws einai . Eyxomai na pragmatopoihthei ena tetoio crossover giati pragmatika tha edine points sth seira kai eidika an htan kai sthn arxh tha ekanan to kalytero xekinhma !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το ειχα πει και άλλη φορά.Η Καρολάιν δεν θα παίξει ρόλο στο να γιατρευτουνε οι πληγές του Στεφαν.Θα απομακρυνθεί απο όλους.
    Για το crossover κρατάω κι εγω πολλες επιφυλάξεις,Μπορεί να παει οπουδήποτε αλλού και να κάνει οτιδηποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Best Drama: Orphan Black

    Best Comedy: The Big Bang Theory

    Best Binge-Watch Show: Orphan Black

    Best Actor in a Comedy: Chris Colfer, Glee

    Best Actress in a Comedy: Lea Michele, Glee

    Best Actor in a Drama: Jensen Ackles, Supernatural

    Best Actress in Drama: Tatiana Maslany, Orphan Black

    Best Fight: Benson vs. William Lewis, Law & Order: SVU

    Best Kiss: Damon and Elena's goodbye kiss, The Vampire Diaries

    Oddest Couple: Artie and Kitty, Glee

    Best Fandom: Orphan Black

    Best Cast on Twitter: Supernatural

    Love Triangle You're So Over: Damon, Elena and Stefan, The Vampire Diaries

    Biggest Tearjerker: Damon and Elena's goodbye, The Vampire Diaries

    Most Heartbreaking Goodbye: Finn Hudson, Glee

    Best Shocker: Dean turns into a demon, Supernatural

    Moment That Made You Want to Throw Out Your TV: Damon's death, The Vampire Diaries

    New Fall Show You're Most Excited About: Outlander

    Best Guilty Pleasure: The Vampire Diaries

    Show You Can't Believe Is Still on the Air: Bachelor franchise

    Breakout Star: Tom Mison, Sleepy Hollow

    Breakout Star: Nicole Beharie, Sleepy Hollow

    Most Underrated Show: Hannibal

    Best Reality Show: Real Housewives

    Best Reality Star: NeNe Leakes, The Real Housewives of Atlanta

    Best Guest Star: Osric Chau, Supernatural

    Best New Show: Reign

    Sexiest Moment: Klaus and Caroline's hookup, The Vampire Diaries

    Most Heartbreaking Cancellation: Enlisted

    Best Villain: The Governor, Walking Dead

    Best Bitch: Cersei Lannister, Game of Thrones

    Show You'll Miss the Most: How I Met Your Mother

    Star You'll Miss the Most: Sandra Oh, Grey's Anatomy



    Ta onomata twn nikhtwn apo th chforia twn brabeiwn Eonline !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 4 βραβειάκια το TVD!
    Καθόλου άσχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 6 βραβεία.
    Τα έχω χάσει από τη ζέστη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μόλις διάβασα οτι τα έκαναν μαντάρα στην ψηφοφορία.
    Άλλο ζευγάρι κέρδιζε εκτός του Ντελενα και οι Ντελενες εξαπάτησαν με διαμαρτυρίες και κράτησε η ψηφοφορία παραπάνω,ενώ δεν θα έπρεπε.
    Οι νικητές είχαν αποχωρήσει γιατί πίστευαν οτι τελείωσε και οι Ντελενες είχαν κερδίσει γιατί εξακολουθουσαν να ψηφίζουν.
    Μου τη δίνουν αυτά ρε γαμωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Emena na deis giati apla de mporoun na dexthoun thn htta tous ta idia pou egine kai me thn allh chfoforia me to klaroline pou synexws ekanan pikroxola sxolia ki ayto epishs mou thn edwse poly . Alhtheia poio zeygari vghke prwto ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κι όμως τελικά ο Paul τον πέρασε τον Ian στην κατηγορία Best Actor in a Drama, μετά απο πάρα πολυ καιρο προηγήθηκε σε ψηφοφορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συγνώμη τι εννοείς εξαπάτησαν με διαμαρτυρίες; Και καλά αυτές ήθελαν...αυτοι που διοργάνωσαν την ψηφοφορία, πόσο μ@#@kες είναι!!!!!!!!!! Καραγκιοζηλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτοί που διοργάνωσαν την ψηφοφορία θέλουν περισσότερο κράξιμο.Ζήτησαν συγνώμη για την αναστάτωση και ισχυρίστηκαν οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν απο τη Ρωσία και για αυτό και καλα την κράτησαν παραπάνω την ψηφοφορία,χωρις όμως να ενημερώσουν εγκαίρως...
    Θα σου βρω το λινκ μετα για να καταλάβεις τι εννοώ.Αλλο ήταν το νικητήριο best couple,απο άλλη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλα με το klaroline έγιναν και αλλα έκτροπα.
    Έγραφαν κάποιες ως Ντελενες ενώ ήταν Klayley....!!
    Τις πήραν χαμπάρι στο τέλος.
    Δεν θυμάμαι το ζευγάρι που ήταν πρώτο γιατί δεν μου ειναι γνωστό.Θα βρω το λινκ μετα και θα σας το βάλω.
    Το Ντελενα ειναι το πιο ηλίθιους ζευγάρι φέτος.Οχι best δεν έπρεπε να βγει,αλλα έπρεπε να υπάρχει worst για την κατηγορία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ουσία ξερεις ποια είναι; Αυτά βλέπει η Τζούλι και τρώμε το Ντέλένα δράμα στη μάπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλά,έχω πάθει πλάκα....
    Στοχοποίησαν τους Klaroliners ως το χειρότερο fandom και καλά,για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα τους και δες τις Ντελένες πως εξαπατούν στις ψηφοφορίες και τι σχόλια γράφουν!Έβγαλα το link από κάτω.
    Τις προάλλες έγραψαν στη Τζούλι,if you kill Damon we will kill you.just like that,αλλά είναι καλό fandom οι Ντελένες...
    Ρε άντε από εκεί,που καταστράφηκε μια ολόκληρη σειρά με μαλακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Έχω να πω και κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο Ίαν είναι πολύ μάγκας....αν μπείς το Twitter ή στο FB, Instagram κτλ. στα προφίλ του θα δείς οτι καθημερινά ευχαριστεί και εξυψώνει τους θαυμαστές του! Επίσης δεν υπάρχει μέρα που να μην ενημερώσει η ανεβάσει φωτογραφία κτλ. Το έχει ρε παιδάκι μου, ξέρει τι κάνει....είναι και ωραίος, έχει και το ISF τα είχε και με την Νίνα.....ε! τι άλλο θέλεις. Πάντως απο PR σκίζει.
    Αντίθετα ο Πόλ είναι πιο χαμηλών τόνων πχ. στο FB γράφει μια φορα το 6μηνο και στο Twitter όχι καθημερίνα. Ευχαριστεί τους θαυμαστές του, είναι πολύ γλυκος, έχει χιούμορ, αλλά ο άλλος είναι γάτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Ίαν ως Ίαν είναι καλός!Κι εγώ τον παραδέχομαι!
    Ξέρει το κοινό,δεν εκθέτει ποτέ την προσωπική του ζωή με γκόμενες(μόνο με την Νίνα είχε προβολή και νομίζω το επεδίωξε κιόλας λόγω της σειράς) και κρατάει τις θαυμάστριες πάντα stand by.
    Επίσης δεν μασάει ποτέ τα λόγια του.Είπε δεν του αρέσουν οι Originals,πίστευε ότι θα πλήξουν το tvd και το είπε αδιαφορώντας για την γνώμη της Τζούλι και τώρα που βλέπει ότι ως Ντέιμον χάνει από το Ντελένα,είπε τις προάλλες ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί θέλει ο κόσμος την Έλενα μαζί με τον Ντέιμον.
    Μάγκας.Κι εγώ τον παραδέχομαι!
    Όχι σαν τον βλάκα τον Joseph που ανεβάζει φωτογραφίες με την Persia και απαντάει παντού η Persia.Ποιος ενδιαφέρεται για αυτή και κυρίως ποιος την ρώτησε;;;
    Και ο Πολ πρόσεξα ότι δεν ανέβασε ποτέ φωτογραφία του με την Phoebe,αυτή όμως ανέβασε.
    Θέλει προσοχή στο να αντιμετωπίζεις το κοινό.
    Ξέρεις εμένα αυτές οι σχέσεις των ηθοποιών μας στην Ατλάντα δεν με πείθουν.Επειδή είναι μακριά από το Λος Άντζελες και νιώθουν μοναξιές,σαν τηλεοπτικά κόλπα μου μοιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Symfwnw apolyta mazi sou fetos htan to xeirotero zeygari ever akomh kai kati kalo na yphrxe sto parelthon fetos to katestrecan teleiws !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Tha symfwnhsw apolyta mazi sou o Ian exei katalavei kala to paixnidi twn media kai xerei na to xeirizetai teleia giati kai thn organwsh tou prowthei mesw ths dhmosiothtas tou kai th sxesh tou me th Nina thn ekmetalleythke kala genika einai pio exwstrefhs perissotero epikoinwniakos se sxesh me tous allous o Paul opws les ki esy einai low profile de prokalei oute kai me tis sxeseis tou oute me tipota einai teleiws diaforetikoi alla exisou agaphtoi kai oi dyo !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Mporei ontws na einai cemmata oi sxeseis tous eidika gia to Nian to skefthka polles fores kyriws meta th tetarth season pou mia evgainan fhmes oti ta xanavrhkan meta oti ta xalasan, ola mporei na epinohthhkan apo th Jule kai na einai ena diafhmistiko tric giati kaka ta cemmata oi perissoteroi xetrelainontai otan ena thleoptiko zeygari einai mazi kai sth zwh giati nomizoun oti opws einai sto ergo etsi tha einai kai sth proswpikh tous zwh alla kanoun lathos otan kleinoun oi portes kaneis de xerei ti krybetai apo pisw kai fysika de poulhsan mono ton erwta tous alla kai to xwrismo tous dhaladh ekei pou vgainoun sta vraveia kai lene oti den htan mazi sto ergo alla sth zwh kai twra pou einai mazi sth seira den einai mazi sth zwh ekei htan kai amhxano alla kai mpam ekane oti htan sthmeno kai th symptwsh eixan parei kai to vraveio ths kalyterhs xhmeias an de kanw lathos .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Eγώ είμαι Paul fan, αλλα θα πω οτι δυστυχώς ο Ian έχει περισσότερους fans απο τον Paul. Δεν νομίζω ότι είναι εξίσου αγαπητοι γι΄αυτο και απο την αρχή ο Ian κέρδιζε με διαφορά σε όλες τις ψηφοφορίες. Δεν θυμάμαι να τον έχει κερδίσει κάπου ο Paul και αν παρατηρήσεις τώρα πια ούτε καν υποψήφιος δεν είναι....σε λίγες κατηγορίες βρίσκεται υποψήφιος. Δεν λέω ότι δεν έχει αρκετούς fans, 3εκατ. είναι στο Twetter και αλλά τόσα περίπου στο FB αλλά ο Ian έχει σχεδον τους διπλάσιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. To xerw ayto ki egw fan tou Paul eimai kai to vlepw oti tis perissoteres fores adikeitai an kai de tha prepe giati exei megalyteres ypokritikes ikanothtes apo ton Ian kata th gnwmh mou toulaxiston san hthopoios tha eprepe panta na exei ypochfiothta alla ta koritsakia latreyoun ton Ian kai de tis adikw einai poly omorfos alla mexri ekei alla dystyxws to paixnidi twn media den einai dikaio kerdizei o pio dhmofilhs akomh ki an polles fores de to axizei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Th thymamai ayth th nikh tou kai to eixa kataxarei toso poly les kai to vraveio phgaine se kapoion diko mou dikaiologhmena fysika kerdise exei apisteyto kormi kai matia kai xamogelo kai ta panta kai to lew egw pou exw adynamia sta mple matia alla dydtyxws aythn einai mia nikh enw o allos exei mazecei poses vevaia to ti o Paul einai sexy de nomizw kaneis na amfivallei gi ayto alla den anagnwrizetai pantote oxi mono san omorfia alla oute kai san hthopoios ki ayto einai to gamwto oti oi kathgories den aforoun mono thn omorfia alla tis ypokritikes ikanothtes ki omws ki ekei panta kerdizei o Ian kai me diafora !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εγω ποτε δεν τον βρήκα σεξι τον Ίαν.
    Όμορφο ναι,αγγίζει την τελειότητα,αλλα σεξι οχι.Οι ερωτικες του στιγμές στο tvd δεν ήταν καθόλου σεξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...