Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

The Vampire Diaries ( Spoilers for season 6 )

Απ' όσα διαβάστηκαν, όσοι πέθαναν μέχρι και το τελευτάιο επεισόδιο της 5ης season θα επιστρέψουν κανονικά και στην 6η season. ( Damon, Bonnie, Alaric & Enzo ) .

Έπειτα, η 6η season θα τοποθετήθει χρονικά λίγους μήνες αργότερα απο το τελεύταιο επεισόδιο της 5ης season.Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα οι χαρακτήρες θα ξεκινούν την ζωή τους απο την αρχή με πολλούς τρόπους.

Αν και οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες Damon&Bonnie θα επιστρέψουν στην 6η season, δεν γνωρίζουμε πού ακριβώς θα βρίσκονται , και η Julie δεν θέλει να το αποκαλύψει( ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΧΕΧΕ)

Η μαγεία θα εξαφανιστεί με κάποιον τρόπο απο το Mystic Falls ( το δαχτυλίδι του Αλάρικ για παράδειγμα θα εξαφανιστεί. Εδώ, το επεξηγεί καλύτερα : Mystic Falls is magic-free. Mystic Falls without magic almost seems unnatural at this point, but that’s the deal in Season 6. The Traveler spell that cleared the town of magic is still in effect, which means that no vampires, werewolves, hybrids, etc. can cross into the town without dying. (Sorry, almost every character on this show. You can’t go home.) Also: the Gilbert Ring no longer works. Bummer.

Έπειτα, στην καινούρια season οι χαρακτήρες θα ''συγκρουστούν'' ακόμα και με τους ίδιους τους εαυτούς τους, και θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες. ( ότι ξέρετε, ξέρω. )

Και ξέεεεεεεερω πως οι περισσότεροι γουστάρετε Steroline. Ε λοιπών, σύμφωνα με την Candice Accola ( Caroline ) η σχέση μεταξύ Στέφαν και Καρολάιν θα αναπτυχθεί κάπως διαφορετικά μέσα στην καινούρια season και η Κάρολαιν θα πρέπει να μάθει τι ακριβώς νιώθει για τον Στέφαν. 

Και πάλι, η Nina Dobrev ( Elena Gilbert ) θεωρεί πως η φιλία μεταξύ Ελένας και Στέφαν είναι σε καλό μέρος αυτή την στιγμή, αλλά θα είναι παράξενο για την ίδια την Ελένα αν ξεκινήσει ερωτική σχέση Steroline. Awwwwwwkward.


Χμμμμ.. απ'την άλλη, εγώ είμαι TeamEnzo δαγκωτό. Too sexy. Anyway, στο θέμα μας. Ο Ένζακος, επιστρέφοντας απο τους νεκρούς θα είναι ανεξέλενγκτος και εξαιρετικά επικίνδυνος προς τους άλλους χαρακτήρες.Γιαααα να δούμε τι θα δούμε! Περιμένουμε πολλά πάντως απο τον Ένζο, ήταν ένας χαρακτήρας που έδωσε πνοή σε μια season λίγο δύσκολη για το vampire diaries.

Όσοι ήθελαν απεγνωσμένα να επιστρέψει το ζευγάρι Tyler-Caroline, σύμφωνα με την Julie αυτό δεν θα συμβεί. Θεωρεί πως αυτοί οι δύο χαρακτήρες τα έχουν βρει ως φίλοι και δεν υπάρχει κανένας ερωτικός δεσμός που να τους ενώνει πια.



150 σχόλια:

  1. Εχει διαβασει κανεις αυτην την συνεντευξη;;vampire fun που εισαι να δεις πως επιβεβαιωνονται ολα αυτα που λεμε τοσο καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που το συμπέρανες ότι οι περισσότεροι είμαστε Steroline;Εκτός αν κάνεις πλάκα.
    Ο Πολ είπε ότι κάτι θα συμβεί μεταξύ τους,αλλά πιστεύει ότι στο τέλος θα μείνουν φίλοι.Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.Ότι περισσότερο θα είναι η εξερεύνηση των συναισθημάτων της Καρολάιν.
    Ένζο,ναι,γουστάρω κι εγώ.Ήταν ο πιο διασκεδαστικός χαρακτήρας της 5ης σεζόν.Αλλά ούτε και με αυτόν θα ήθελα την Καρολάιν.Απλώς δεν θα με ενοχλούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Steroline!!!!!!! Αν διαβάσεις τα σχόλια σε προηγούμενες αναρτήσεις θα δείς ότι σχεδόν κανένας δεν υποστηρίζει Steroline, ίσα ισα οι πιο πολλοι απο εμας κράζουμε την Τζούλι γιαί θέλει να μας ταίσει με το ζόρι Steroline για να συνεχιστεί το Delena δράμα. H φιλία Στεφαν Καρολαιν ήταν ότι καλύτερο μας έδειξαν στην 5 σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδή τα ψαχνεις πολύ μήπως έχεις βρεί πουθενά την σκηνή που έκοψαν με το ξέσπασμα της Καρολαιν για τον Στέφαν; Είμαι περίεργη να την δώ γιατί είμαι σίγουρη ότι την έκοψαν απο το πολύ κράξιμο που είχαν φάει απο τους φανς. Σίγουρα αν δεν τους έκραζαν τόσο θα προχωρούσαν το Στερολαιν στα πρώτα επεισόδια της 6ης σεζον, απλά τώρα θα το πάνε σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οντως απο που βγηκε το συμπερασμα οτι θελουμε Στερολαιν;;;
    Μπορουν να τους αφησουν ησυχους αυτους τους δυο..
    Εω πιστευω οτι θα γινει κατι αλλα στο τελος θα συνηδητοποιησουν οτι μπορουν να εινα μονο φιλοι και τπτ παραπανω...
    Οσο για team Ενζο συμφωνω και εγω τους παει μια σχεση μεταξη τους,αν και πιστευω οτι ηταν αδικο που τελειωσε με αυτον τον τροπο η σχεση της με τον Ταιλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσο πιο σιγα το προωθουν εδω και ποσο καιρο,θεωρω την μεγαλητερη βλακεια το Στερολαιν ολοι κραζουν και
    τι θα βγει απο ολο αυτο αφου ο Στεφαν παντα θα αγαπαει την Ελενα οτι και να γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικα εχεις βρει πουυενα κομμενες σκηνες εγω ψαχνω παντου και δεν βρησκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όπως είπα και πρίν θεωρώ ότι θα έβαζαν την κομένη σκηνή όπου απ οτί διάβασα φαίνονται τα αισθήματα της Καρολαιν και στα πρώτα επεισόδια θα είχαμε Στερολαιν. Τώρα όπως ειπανε στις συνεντευξεις τους θα εξερευνήσει η Καρολαιν τα αισθηματά της και συμφωνω στο τέλος θα μείνουν φίλοι με τον Στεφαν. Το προωθουν εδω και καιρο γιατί είχαν σκοπό να δείξουν στο τελευταίο επεισόδιο τα αισθηματα της Καρολαιν αλλά φάγανε κράξιμο. Γι αυτό θέλω να δω την σκηνή είμαι περίεργη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όχι τίποτα δεν έχω βρεί ούτε και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρε παιδιά δεν ξερω αν το εχω σκεφτει καλά αλλα θεωρώ οτι το Στερολαιν θα το κάνουν μονο και μόνο για να καταλάβει η Ελενα οτι αγαπάει τον Στεφαν...(Μακαρι δηλ γιατι δεν το μπορω το στερολαιν)Θεωρώ δηλ οτι το τέλος της σειράς θα είναι ανατρεπτικό οπως στις περισσοτερες σειρές...δεν μπορω δηλ να πιστεψω οτι αφου μας εχουν φλομωσει τοσα χρονια με το Delena θα τελειώσει και με Delena.Πιστευω δηλ οτι μας το δειχνουν τοσο πολυ μεχρι να το σιχαθουμε(που το εχουν καταφέρει...)και δειχνοντας μας ετσι οτι δεν ταιριάζουν γιατι ειναι τοξικοι και οτι γινονται χειροτεροι σαν χαρακτηρες...Θελω να πιστευω δηλ οτι στο τελος θα κανουν την ανατροπη και θα τελειωσει με Stelena ή η Ελενα δεν θα καταλήξει με κανέναν..και τα δυο αδερφια θα γλιτωσουν απο αυτή και θα συνεχισουν την ζωή τους..Ενω η Καρολαιν θα μεινει μπουκαλα..Αλλωστε η ιστορια νομίζω οτι είναι του Στεφαν,ειναι δηλ ο κύριος αφηγητής...Βεβαια με την julie plec κανεις δεν ξέρει..για να ευχαριστησει τους delena μπορει να κανει τα πάντα οποτε ολα ειναι πιθανα..εσεις τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο αυτο για την Καρολαιν,δεν της αξιζει σε καμια περιπτωση να παιξουν μς τα συναισθηματα τα της για να ζηλεψει πια η Ελενα...
    Πιστευω αν γινει κατι τετοιο εγω προσωπικα θα συχαθω και τον Στεφαν.
    Δεν αξιζει να χαλασει μια τετοια φιλια τοσων χρονων για να ταρακουνηθει η Ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θελω πολυ να της δω εχω φαει το διαδυκτιο και δεν υπαρχει κατι,εκτος αν δεν ψαχνω σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ααα συγνωμη δεν καταλαβα καλα...
    Να σου πω την αληθεια οταν ελεγαν για το ξεσπασμα της Καρολαιν ,περιμενα να δω κατι οταν εβλεπα την σειρα και ειπα σιγα το ξεσπασμα δεν σκεφτηκα οτι ειναι κομμενη σκηνη καθολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τουλάχιστον το τριο το έχουν σιχαθεί ολοι όπως και εμεις.....η τζούλι το έχει καταλάβει αραγε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το άρθρο το βρήκα σήμερα,αλλά μάλλον είχε γραφτεί πριν το τελευταίο επεισόδιο.Όλοι οι αρθρογράφοι της φωνάζουν όχι Steroline και αυτή στην καρακοσμάρα της.Ακούει την ηλίθια Μακένζι και τον πανίβλακα Andy Swift(κάπως ετσι).Άντε ρε, πάτε να αυτοκτονήσετε ομαδικώς!

    http://www.bustle.com/articles/24550-the-vampire-diaries-season-6-spoiler-revealed-by-julie-plec-is-caroline-after-stefan-or-enzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apo oti proseksa k oi palies kommenes skhnes anevainoun sto youtube apo augousto k meta,opote mallon tis vgazoun me ta dvd..8a perimenoume akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι,έτσι πιστεύω κι εγώ.Γιατί και για το Originals είχε πει η Τζούλι για τις κομμένες στιγμές Χέιλι-Ελάιτζα που περιέχει το dvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ τι γλυκα ομορφα....
    Και μετα μου λενε τους υπολοιπους ερωτες επικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι τους φαντάζομαι εγώ στο τέλος.Να φεύγουν για άλλες χώρες,όπου ο Κλάους θα της δείξει τον κόσμο που πάντα ήθελε να της δείξει.Ούτε Νέες Ορλεάνες,ούτε μαλακίες.(sorry,don't sorry)
    Η Νέα Ορλεάνη δεν μου αρέσει για την Καρολάιν.Δεν μου αρέσει ούτε καν για τον Κλάους.Μόνο 1-2 crossovers θα είχαν ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Exeis apolyto dikio s ayto pou les gia tis kommenes scenes giati mas prooikonomoun ayto pou tha ginei sto mellon . Dystyxws omws oi deleted scenes den exoun vgei exw faei olla ta sites den yparxei tipota pisteyw oti mexri ton Ioulio tha exoun vgei thelw na dw ti phgan ki ekocan pali .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ti tryferh eikona einai toso omorfoi kai oi dyo !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Symfwnw apolyta s ayto pou lete gia th Caroline an kai stelena fan de th hthela na plhgwthei m ayto ton tropo h Caroline giati exei stathei se olous exei apodeixei oti einai kalh filh kai fysika de thelw ki o Stefan na paixei me ta synaisthhmata ths giati kai o xarakthras tou tha xalasei an kai egw de prokeitai na ton antipathhsw pote panta tha tou vriskw elafryntika edw tou vrhka ws ripper de tha tou vrw twra allla genika de thelw na xalasei ayth h filia as meinei kai kati filiko sto tvd den einai aparaithto na pane oloi me olous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. From Kevin Williamson's twitter: Hangin' with @julieplec talking season 6 TVD. Full on tears. Epically epic! Lete na exoume kamia eyxaristh epistrofh ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένας δημοσιογραφίσκος,τρολ της Τζούλι.Σαν την Μακένζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο,αλλά κρατάω επιφυλάξεις.
    Στο Follow διάβασα ότι ψάχνει νέο showrunner,να τον αντικαταστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Pisteyw oti to telos ths seiras prepei na to dwsoun kai oi dyo sto katw-katw aytoi to egracan opote kai sth 6 na mhn epistrecei sthn 7 prepei na epistrecei oposdhpote gia na pesoun oi titloi telous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eyxaristw poly fainetai oti h Jule exei magnhth kai travaei olous tous hlithious den exhgeitai alliws .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μακάρι!Ας έρθει και στην έβδομη,που πιθανότατα θα είναι η τελευταία.
    Ναι,συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να αναλάβει ο Kevin το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όμοιος τον όμοιο.
    Πιο κοινώς,δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κλαίει για την κατάντια του TVD κοιτώντας τα νούμερα του 5 κύκλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πραγματικά μακάρι να ανακατευτεί ο Κέβιν, έστω ας βρεί και καινούριο
    showrunner, αρκεί να μην παραμείνει μόνη της αυτή με την Ντραις που τα έκαναν όλα μπάχαλο για να μη πω τίποτα άλλο.....
    Τι μπορεί να θεωρεί Epically epic! ο Κέβιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Exeis apolyto dikio mallon klaiei gia to pws katelhxe h seira tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ίσως εννοεί την τελευταία σκηνή της Μπόνι με τον Ντειμον.
    Αυτή ήταν πραγματικά καλή!
    Σίγουρα δεν εννοεί το Ντελενα,ούτε το Στερολαιν.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχαχαχα!!!!!!!Να κλαίει μετά απο τόσο καιρό για το τέλος της 5ης σεζόν; Εγω έχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στην 6η σεζον. Μακάρι να δίνει ιδέες και να βρήκαν κάτι που να είναι επικό.....και δεν είναι το Ντελένα.....φυσικά και όχι το Στέρολαιν.
    Ο Κεβιν είχε αδυναμία σε κάποιον χαρακτήρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. De xerw an eixe adynamia se kapoio xarakthra alla akomh ki an den epistrecei toulaxiston mporei na ths dwsei kapoies kales idees gia th ekth ante mpas kai doume plokh !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ε όοχι και steroline???? μην ξεράσω, ποιός είναι αυτός πού το θέλει??? Πιστεύω ότι θα μείνουν δύο καλοί φίλοι και ότι τζάμπα μας σπάνε τα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ξέρω αν είχε αδυναμία σε κάποιο χαρακτήρα.
    Δεν άφησε ποτέ να φανεί κάποια προτίμηση.Έχω την εντύπωση ότι τους αντιμετώπιζε όλους ισότιμα.Και άκουγε τις γνώμες των φαν,χωρίς όμως να διαλύει τη σειρά.
    Αν αναφέρεται στην 6η σεζόν,ίσως να πρόκειται για κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτο θελω και εγω και για τους δυο μια ονειρεμενη ζωη και τπτ παραπανω αντε και μια ΝΟ σαν βασιλειο ετσι για να γουσταρει ο Κλαους να α εχει ολα....
    Φετος κανενα crossover δεν ηταν αξιοπρεπες...και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανενα του χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ήταν και ο Πολ μαζί τους...
    http://instagram.com/p/pdU3Xnu_k8/#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ενδιαφέρον!
    Πρώτη φορά ακούμε για συνομιλία Τζούλι-Κέβιν μετά από καιρό.
    Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος είναι ο Πολ δίπλα στον Κέβιν!!!χαχαχα
    Θα λέει ο Κέβιν από μέσα του,αχ Πολ μου,πως σε κατάντησε και σένα η μουρλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Mπορεί να είπαν ιδέες και ο Πόλ και ο Κέβιν και να βγήκε κάτι επικό. Τώρα τι μπορεί να είναι επικο......
    Μόνο τον κατάντησε τον έρημο.....Το it' s always gonna be Stefan κατάντησε Stefan who? χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χαχαχαχα!!!!
    Τουλάχιστον ότι συζητάει ο Κέβιν για τη σειρά μαζί τους,είναι θετικό.
    Ο Στέφαν θα έχει την τιμητική του στην 6η σεζόν,αφού θα πάρει πολύ βαριά τον θάνατο του Ντέιμον και σύμφωνα με τα σπόιλερς,το ταξίδι του αυτή την σεζόν,θα αλλάξει τον χαρακτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ε! ναι αφού βαρέθηκε ο Ίαν και πάει για άλλα ας βγάλει το φίδι απο την τρύπα ο Πόλ...
    Είπαμε θα γίνει αλλαγή...ο Στέφαν ρεμάλι και ο Ντείμον το καλό παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και ο Πολ΄βαρέθηκε.Ήδη δήλωσε ότι τέρμα το tvd μετά την 7η σεζόν,για αυτόν.
    Εγώ νομίζω ότι ούτως ή άλλως θα γινόταν αυτή η αλλαγή και θα ερχόταν πάλι τούμπα η σειρά.
    Απλά τα νούμερα και ο Ίαν το έκαναν πιο σύντομο.Ο αφηγητής της ιστορίας είναι ο Πολ,άσχετα που οι κυράτσες το ξέχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Mallon o Kevin akomh ki apo makria tha mas dikaiwsei pisteyw oti tha dwsei polless idees gia thn exelixh olws twn xarakthrwn kai gia na vlepw kai Paul xaroumeno shmainei oti tha ta paei kala o Stefan tha apokthsei story elpizw mono na mh meinoume me thn orexh mhn h Julie para tis symboules kai tis idees tou Kevin akolouthhsei tis dikes ths kai paei pali h season kata diaolou sorry xalia ennow !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. α! δηλαδή θα μείνει και για την 7η σεζον; Δηλαδή άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μέχρι την 6η σεζόν,έχουν όλοι συμβόλαιο.
    Για 7η δεν έχουν ακόμα.Είπε ότι η 7η θα είναι η τελευταία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. H alhtheia einai oti tha mou leicoun alla pisteyw oti eftase to telos ayths ths seiras elpizw mono na teleiwsei etsi opws arxise dhladh !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και μένα θα μου λείψουν και μάλιστα πολύ!
    Ελπίζω τουλάχιστον το τέλος,να είναι αντάξιο της αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Nai mporei sthn ekth o Stefan na metatrapei se kako paidi alla sthn evdomh season pou pithanotata tha einai kai h teleytaia tha xana ginei to kalo paidi kai isws vrei th pragmatikh eytyxia kai etsi tha kleisei thn istoria tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Makari toulaxiston to telos na to gracoun mazi me to Kevin an de mporei na gracei ki alla epeisodia toulaxiston as gracei ena epic finale gia olous tous xarakthres na parei o kathenas ayto pou tou axizei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Στο Dawson' s creek του Kevin στο τέλος η Joey κατέληξε με τον Pacey και όχι με τον Dawson που ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής. Ο Dawson βρήκε την ευτυχία γιατί έκανε το ονειρό του πραγματικόητα και έγινε σκηνοθέτης (συνεργάστηκε με τον Spielberk) και παρέμειναν με την Joey δύο καλοι φίλοι.
    Πάντως και σε αυτή την σειρά υπήρχε τρίο. Ο Pacey ήταν ο καλύτερος φίλος του Dawson και τα έφτιαξε με την Joey. Στο τέλος ο Dawson την άφησε και δεν την διεκδίκησε γιατί πίστευε ότι ο Pacey την έχει περισσότερο ανάγκη "προβληματικός" χαρακτήρας και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στον κόσμο του tvd ειναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.Θα πίστευα ότι η Έλενα θα μείνει με τον Ντειμον στο τέλος,αν δεν χάλαγε απο νωρίς η σχέση της με τον Στεφαν.Αν ήταν πάντα ο Στεφαν όπως έλεγε και στο τέλος διάλεγε τον Ντειμον,αφού θα είχε εξελιχθεί αλλιώς η σειρά.Το ότι έκαναν όπως έκαναν τη σχέση με τον Ντειμον,εμένα μου δείχνει ότι φτιάχτηκε για να κάνει τον κύκλο της και να τελειώσει.
    Δεν σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι θα μείνει με τον Στεφαν.Πιθανον να μην μείνει με κανέναν ή να πεθάνει στο τέλος.Βλεπω σίγουρα τον Στεφαν στην επόμενη σεζόν,να προχωράει τη ζωή του ξεχωριστά απο την Έλενα,οχι απαραίτητα με την Καρολάιν.
    Αλλα με τον Ντειμον,έτσι όπως εχει εξελιχθεί η σειρά,δεν την βλέπω να μένει.Τουλαχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πάντως υπάρχουν πολλές ομοιότητες στις δύο σειρές. Το ίδιο κορίτσί... δυο αδέρφια στο ένα, δύο φίλοι κολλητοί στο άλλο... ο ένας το καλό παιδί που το αγαπούν όλοι και ο άλλος προβληματικός... το κορίτσι που έλκεται απο το "κακο" παιδί... κτλ.
    Εγώ πίστευα για το τέλος πως με κάποιο τρόπο θα αρχίσουν όλα απο την αρχή και δεν θα θυματαί κανένας τίποτα. Επειδή όμως έτσι τελείωσαν τα βιβλία και τελικά η Ελένα που ήταν η μοναδίκη που θυμόταν έπεσε τυχαια πανω στον Ντειμον και τελικά αποδείχτηκε και κατάλαβε η ίδια ότι αυτός ήταν η επική της αγάπη, πιστεύω πως θα τελειώσουν την σειρά με έναν τελείως διαφορετικό τέλος.
    Μια άλλη εκδοχή που είχα σκεφτεί αλλα΄και αυτή ανατρέπεται, ήταν να πεθάνει ο Ντείμον και ο Στεφαν να φύγει μακρία, η Ελένα να γίνει άνθρωπός και να κάνει οικογένεια και εκέινος να την παρακολουθεί βλέποντας την ευτυχισμένη. Αυτο δύσκολο να γίνει γιατί ο Ντειμον ήδη πέθανε και στάνταρ θα τον επαναφέρουν...ε! δεν γίνεται να ξαναπεθάνει, αλλα στο VD όλα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. θα συμφωνήσω μαζί σου,ιδιαιτερα στο κομματι της σχέσης του Damon με την Elena..και εγω πιστευω οτι την καταντήσαν ετσι χαλια και την τραβήξανε τοσο πολυ για να κανει τον κυκλο της και να την κλεισουν.Δεν πιστευω οτι στο τέλος θα καταλήξουν μαζί γιατι αλλιως θα την κρατούσαν για το τελος αυτη την σχέση για να μην κουράσει τους τηλεθεατες...Πιστευω οτι στο τελος η Ελενα δεν θα καταληξει με κανεναν και τα 2 αδερφια θα ησυχασουν απο αυτην...οπως εγινε και με την καθριν τοτε που την ηθελαν και οι δύο και που τελικα ο καθενας στο τελος διαλεξε τον δρόμο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δείτε σχόλιο να πέσετε κάτω από τα γέλια,σε άρθρο που εικαζει ότι η Έλενα ακολουθώντας τα χνάρια της Κάθριν,θα είναι το μεγάλο κακό του 6ου κύκλου:

    Are you serious? Elena evil? She's already evil, that bitch killed a bloodline full of vampires & slept with her ex's brother like a whore don't make me laugh also about the thought of them trying to make her evil when she cannot even take care of herself and fight. But they will somehow make her win every fight anyways because she got trained by a human don't forget that bs.

    Είστε σοβαροί;Διαβολική Έλενα;Είναι ήδη,αυτή η σκύλα σκότωσε μια γραμμή αίματος γεμάτη βαμπίρ και κοιμήθηκε με τον αδερφό του πρώην της σαν πόρνη,μην με κάνετε να γελάω επίσης με την σκέψη αυτών που προσπαθούν να την κάνουν διαβολική-κακιά όταν δεν μπορεί ούτε να φροντίσει τον εαυτό της και να παλέψει.Αλλά θα την κάνουν κ'απως να κερδίζει κάθε μάχη,γιατί εκπαιδεύτηκε από έναν άνθρωπο,μην ξεχνάμε αυτές τις μαλακ...ες.


    χαχαχαχα!Έλιωσα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Opws akrivws ginetai kai me ton Stefan oute aytos diekdhkei thn Elena thn afhnei me to Damon to pio pithano pantws gia endgame einai na pethanei h Elena giati mono etsi ta adelfia tha th xexasoun kai tha enwthoun pragmatika giati an h Elena einai zwntanh akomh ki an apofasisoun na thn afhsoun panta tha paramenei ena agkathi gia th sxesh tous alla vevaia ayto exartatai sto pou theloun na epikentrwthoun kai ti theloun na mas dwsoun sto telos an theloun na yperisxysei h oikogeneia tha dwsoun ayto to endgame an theloun na exoume zeygaraki sto telos to pio pithano einai na thysiastei pali o Stefan kai na tous dwsei thn eyxh tou gia na einai gia panta eytyxismenoi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Allos enas thletheaths pou latreyei thn Elena xaxaxxaxa eirwnneia apo kei pou htan to pio agaphto plasma twra na thn apokaloun whore alla ths axizei kai me to parapanw !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν ήταν το πιο αγαπητό πλάσμα,απλά ήταν ανεκτή και έμοιαζε αθώα υπερβολικά.
    Προσωπικά,ποτέ δεν την λάτρεψα.Περίμενα να μου αποδείξει ότι δεν θα φερθεί σαν την Κάθριν,αλλά μου απέδειξε το αντίθετο κι έτσι με δικαίωσε που δεν επένδυσα ποτέ σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Exeis dikio s ayto pou les an ki egw th sympathousa poly kai sxedon th thaymaza mporw na pw giati paroti htan antrwpos den egkateleipe pote protimouse na pathei kati kako h idia para oi filoi ths an kai synhthws synevaine to antitheto mou arese alla o agaphmenos mou gynaikeios xarakthras einai h Katherine htan alhthinh ap thn arxh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. de 8a mporousa na sumfwnhsw perissotero.

    http://www.youtube.com/watch?v=IBcFEwbLXzA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εμένα ξέρετε τι μου την έδωσε περισσότερο?Χάλασαν τον κόσμο να της βρούνε την θεραπεία.Σκότωσε τον Κολ και ένα σωρό βαμπίρ,ο Τζέρεμι πέθανε και η Μπόνι αναγκάστηκε να δώσει τη ζωή της για να τον φέρει πίσω,γιατί την έκανε να νιώθει ένοχη η Έλενα.Και στο τέλος κατέληξε Άγκυρα.Εξαπέλυσαν τον Σάιλας χάριν της θεραπείας και στο τέλος δεν ήθελε και να την πάρει!!!!
    Και δεν φτάνει που δεν ήθελε να την πάρει,αλλά την πότισε και στην Κάθριν,που ποτέ δεν ήθελε να γίνει άνθρωπος και χάσαμε και την Κάθριν!!!!
    Ε,όχι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. emena proswpika to oti kanei kapoia kaka pragmata dn einai auto pou mou th spaei se auth,sxedon oloi to kanoun se authn th seira,to provlhma mou einai oti einai h no1 upokritria.k h katherine kanei kaka pragmata alla kserei poia einai, h elena omws mou to paizei to kalo,h8iko koritsaki,kanei kati kako k meta leei "this isn't me"(ante *** kopela mou,poios einai dld?ka8odhgei kanenas allos to mualo s k dn to kseroume?).px sto 3x18 paei ekei me ton matt na skotwsoun ton fin gia na skotwsei mesw autwn tous upoloipous originals (pou den ths eixe kanei apolutws tpt sto metaksu o fin,h8ele na zhsei thn upoloiph zwh tou me th sage dn apotelouse apeilh) k 2 epeisodia meta leei sthn esther "den eisai kaluterh apo ton klaus,skotwneis k tous kalous mazi me tous kakous"e eleos dld upokrisia st fuuuuuuuuulllllllllllll.k omws h elena gia olous mesa ekei einai ena a8wo plasmataki pou oloi prepei na thn uperaspizontai,na pe8ainoun gia authn k akomh na dialuontai k oi aderfikes sxeseis.gt ti einai h aderfikh agaph tou damon k tou stefan mprosta sthn elenitsa,tpt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Egine poly kako gia to tipota xathhkan toses cyxes adika kai kyriws anaferomai sth Bonnie kai to Jeremy pou htan kai dikoi ths antrwpoi apo sevasmo kai mono tha eprepe na th parei allla oxi protimhse na th potisei sth Katherine gia na th kanei eyalwth kai antrwpo . De thn edine toulaxiston sth Rebekah pou thn hthele pragmatika kai ekane ta panta gia na th parei afou o Stefan den th hthele giati th kratage gia th precious elena tou mh tyxon kai allaxei gnwmh kapoia stigmh kai thelhsei na ginei antrwpos hlpize ki aytos !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Την θεραπεία την ήθελε.
    Έλπιζε όταν θα την έπαιρναν μαζί με τον Ντέιμον και θα ζούσαν σαν άνθρωποι μέχρι τα γεράματα.Όταν της είπε ο Ντέιμον,ότι δεν είναι το δικό του όνειρο αυτό,αλλά του Στέφαν και ανακάλυψαν ότι υπάρχει μόνο 1 θεραπεία,έπαψε να την θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. k katafere na ginei toso spastikia mesa se ena xrono.pou na ginei vampire 100,200,500 h dn kserw k egw pos0 xronwn.dn 8a antexetai me tpt,elpizw na thn exoun katlavei k oi gurw ths mexri tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ναι ρε γαμώτο!Ο πιο άδικος θάνατος ήταν του Φιν.Πιο άδικος και από του Κολ,που δεν ήταν ήσυχο παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Symfwnw apolyta mazi sou ki emena mou th dinei h ypokrisia ths toulaxiston h Katherine einai aythentikh den paristanei kapoia pou den einai xerei ta oria ths kai tis synepeies twn praxewn ths kai epishs ta antimetwpizei monh ths ta provlhmata oute antrwpies kleinei oute vazei allous na palecoun gi aythn aplws ekmetalleyetai kai xrhsimopoiei gia na epiviwsei vazei panw ap ola to enstikto ths epiviwshs dhladh to nomo ths zougklas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Nai to thymamai ayto alla kai pali de ths dinw dikio egine tosos ntoros me th therapeia kai epeidh de thn hthele o Damonakos de eprepe na th parei ki ayth kai wraia sevasthke thn epilogh tou erwta th zwhs ths as ypothesoume giati omws de thn edwse sth Rebekah pou thn hthele apegnwsmena kai thn axize kiolas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ston pempto kuklo elege ti wraia pou einai vrikolakas,dn 8umamai se poio epeisodio alla kati tetoio elege me thn caroline.dld eprepe na kanoun oh auth th fasaria gt h elena dn h8ele na einai ekeinh th stigmh vrikolakas.dn mporousan na thn afhsoun na prosarmostei k na to apodextei opws ekane o KA8ENAS pou egine vrikolakas,gia thn caroline dn eida kanenan na gurnaei ton kosmo anw katw otan k auth sthn arxh dn ths arese auth h allagh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. tou kol htan adikos apo thn apopsh oti pe8anan ena swro atoma mono k mono gia na oloklhtw8ei to tatoo tou jeremy,gt mporouse h elena na perimenei toso polu gia na parei thn 8erapeia ths?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Nai ontws aytos den ekane tipota aplws vohthouse th mama tou enw oi ypoloipoi htan ligo diavolakia kai telika aytos th plhrwse kai to mono pou hthele htan na zhsei me th Sage thn aiwniothta tou alla dystyxws to lenaki eixe alla sxedia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν τη δικαιολογώ παραπάνω.Λέω ότι πάλι τον εαυτούλη της σκέφτηκε στο τέλος.
    Θυμάμαι όμως ότι περισσότερο ο Στέφαν είχε λυσάξει να της βρει την θεραπεία,γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να την αποδεχτεί ως βαμπίρ.Ο Ντέιμον είχε πει ότι του αρέσει όπως και να είναι.Έπρεπε να σταματήσει τον Στέφαν αφού δεν ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Elpizw an kai oi salvatore ap oti provlepw tha th vlepoun akoma san ena athwo plasma pou thelei prostasia toulaxiston elpizw na xypnhsounoi alloi giati ths xreiazetai prepei na katalavei oti den einai to epikentro ths prosonhs !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να περιμένει.Είναι πιο εξοργιστικός ο λόγος!!!Δεν ήθελε να υποβάλει τον Τζέρεμι στην διαδικασία να σκοτώσει πολλά βαμπίρ!
    Αλήθεια,θυμάται κανένας τον Ελάιτζα που κατανόησε την αλλαγή της,επειδή πέθανε ο αδερφός της;;;Τον δικό του που τον σκότωσε,δεν τον θυμήθηκε καν!!!
    Πιο μαλάκας πεθαίνεις!Δεν είναι τυχαίο που κατέληξε ουρά της Χέιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ναι,φαινόταν ο Φιν.Όταν ξύπνησε από το φέρετρο είχε μακριά μαλλιά άλλης εποχής και ενδυμασία ανάλογη.Μωρέ γραμμένο τον είχαν τα αδέρφια του,εντάξει.Αλλά δεν παύει να σκότωσαν κάποιον που δεν αποτελούσε απειλή για αυτούς, και μόλις είχε βρει τον έρωτα της ζωής τους και είχε ξεκινήσει να θέλει να ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Poly tha hthela na to dw ayto kata th gnwmh mou trisxeiroterh apo th Katherine an h Katherine einai mia fora egwistria kai ekmetalleytria kai ceytra h Elena tha htan ola ayta ston ypertato vathmo hdh apo twra egine bitch alla dystyxws de prokeitai na doume kati tetoio giati to lenaki exei ta salvatorakia sa skylakia na trexoun apo pisw ths opote de tha meinei pote monh ths ki ayto htan pou zhlece h Katherine otan katelave to swma ths hthele kapoion antrwpo na thn agaphsei kai na noiastei gia aythn kati pou de to kane pote kaneis akomh ki o Stefan pou ton agaphse poly de ths edwse mia eykairia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Κλάους τον θεωρούσε αξιολύπητο αποτυχημένο.Γιατί ο Φιν δεν ήθελε να είναι βαμπίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. auta skeftomai k egw.gia auto mou th dinei otan sugkrinoun kapoious xarakthres metaksu tous,opws elena-katherine.apla dn mporeis na ta sugkrineis auta ta duo,vale katw th eixe h mia sth zwh ths k ti h allh.ase pou ennoeitai oti h katherine 8a exei kanei perissotera kaka pragmata, einai 500 XRONWN KAI H ALLH 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. dn kserw kati dn mou kollaei gt o finn dn htan meros tou always and forever,dn h8ele na meinei dipla ston klaus,ta 100 xronia prin tous maxairwsoun oi kunhgoi poios kserei pou taksideue o finn.moiazei san na mhn sumpa8iontousan idiaitera pote,ti sto kalo ekane pali autos o klaus?vasika dn einai dikia mou parathrhsh auth allou to diavasa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. nai sumfwnw apla gt tosh adiaforia dn katalavainw.stou kol ton 8anato k h rebekah k o klaus eklapsan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Dhladh ki apo th xronologikh pleyra na to doume h Katherine opws les ki sy einai 500 xronws opote o kathenas kai hthikos na htan tha eixe varethei kai fysika h Katherine den egine anhthikh epeidh to hthele oi katastaseis thn anagkasan eprepe na prostatecei ton eayto ths kai na mhn epitrecei na ths paroun pote tipota mia fora to afhse na ginei kai to metaniwne gia olh ths th zwh de tha to epetrepe xana oti ki an ths stoixize ayto !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ase mh mou ta thymizeis twra giati tha ta parw sto kanonika akomh ki o sklhros Klaus stenaxwrhthke kai dakryse otan pethane o kol enw ton Elijah oute kan ton aggixe o thanatos tou mono gia thn elena noiasthke oxi gia to aima tou akomh ki an den htan poly demenoi allo ena lathos twn senariografwn .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. sumfwnw.entaksei dn dikaiologw oti kako exei kanei,skotwnei a8wous alla thn katalavainw kata kapoio tropo,dn 8a eixe ginei etsi an htan alliws ta pragmata sth zwh ths,gt k tote me ton elijah sthn agglia fainontan mia xara kopela..k auto einai pou thn kanei toso endiaferousa einai "grey character".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Poios xerei ti tha egine pali isws epeidh htan to kalo paidaki ths mamas pou thn akouge panta kai ekane oti tou elege enw oi alloi htan ta kaka paidia isws na to zhleyan gia thn agaph pou tha tou edeixe h Esther h apla ton eixan grammeno .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Einai yperoxos xarakthras toulaxiston gia mena oute egw de dikaiologw ola ayta pou exei kanei kai fysika oute paravlepw oti skotwse adika tous antrwpous gia na ikanopoihsei tous skopous ths alla entoutois ths dinw elafryntika kai kyriws to ths phran to paidi einai to xeirotero pou mporei na viwsei mia gynaika kai epeita oi dyskoles synthhkes diaviwshs o kathenas sth thesh ths ayto tha ekane !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. den nomizw oti h esther htan kakia me ta upoloipa paidia ths prin ginoun vrikolakes gia na exoun tosh zhlia.(an eksairesoume vevaia ta strava matia pou ekane stis vlakeies tou mikael).8umamai me thn rebekah se mia suzhthsh ths ths elege oti thn evlepe ola auta ta xronia pou htan pe8amenh,otan eklaige ta vradua k kati tetoia,epishs se mia kommenh skhnh h rebekah dn pisteue oti h esther h8ele n tous skotwsei,elege oti h mhtera ths thn agapaei,opote fantazomai eixan arketa kalh sxesh ws an8rwpoi k logika k me ta upoloipa paidia(kl gia ton klaus dn pairnw orko alla toulaxiston gia tous upoloipous).opote dn nomizw na ton zhleuan gia thn esther.elpizw na mas ekshghsoun k na mhn to afhson na aiwreitai,gt to exw dei kapoies fores na to anaferoun to 8ema.oxi allo kako grapsimo,please.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. De xerw mporei na exeis dikio h alhtheia einai oti de thn exw dei ayth th kommenh scene se poia season htan ? Pantws ki egw ayth thn adiaforia th vrhka paraxenh katholou de noiasthkan kanenas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. einai stis kommenes skhnes ths triths sezon.
    dn kserw ti na pw,mhpws htan tou mikael o agaphmenos?alla k autos dn eixe pei oti h rebekah htan h agaphmenh tou?axtarma ta exoun kanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. dn kserw elpizw na asxolh8oune.pantws 8a exoume flash back apo palia gt eixan zhthsei an8rwpous na paristanoun villagers gia thn viking epoxh dld tote.opote fantazomai 8a einai gia kapoio epeisodio se kapoio apo ta arxika epeisodia tou kuklou,dn kserw pou vriskontai omws ta gurismata twra.epishs eipan oti o kol 8a paiksei se kapoio flashback alla dn eipan gia poia epoxh.elpizw na einai apo tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Makari apo to stoma mas kai sth Julie t ayti to idio akrivws thelw na dw kai me tous salvatore thelw na tous gnwrisw perissotero pws htan san adelfia th mhtera tous pws htan to 1864 ta pragmata tha mou arese poly na tous dw s ayth th periodo alla kai se allh xronikh stigmh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. h mama tous eixe pe8anei apo mia arrwsteia nomizw,to eipan kapou ston pempto kuklo.wraia 8a htan,egw genikotera psofaw gia flashback,na doume mia kaluterh eikona pws htan ws an8rwpoi,na doume thn wraia sxesh damon-stefan pou elege o stefan gia tote "the salvatore brothers best friends" gt twra dn pairnoume k polu suxna tetoies stigmes.alla h julie an den einai full sto drama dn prokeitai na deiksei tpt,dn mporei na deixnei tpt omorfo auth h gunaika apo palia,ekei kollhmenh sto drama ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. a nai ontws.elpizoume.polla elpizoume k na dw ti 8a doume apo ola auta st telos omws!tespa kalhnuxta omws gt den 8a ksupnaw aurio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αν θυμάμαι καλα,ο Φιν πριν τον δώσουν στο φέρετρο για τα επόμενα χρονια,´ηθελε να ζήσει με την αγαπημένη του,την οποία φυσικά δεν ενέκρινε η οικογένεια.Λεγοντας οικογένεια εννοώ τον Κλαους και τη Ρεμπέκα.Δεν τη θεωρούσαν ελιτίστικη για τον αδερφό τους,η μεν δεύτερη,ο πρώτος για τους γνωστούς λόγους που δεν άφηνε κανέναν να ευτυχήσει.
    Φαίνεται πως μόνο οι 3 είχαν κάποιο δέσιμο.Ουτε ο Κολ ήταν μέρος του όρκου που είχαν δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. o fin k h sage prepei na htan mazi apo tote pou htan an8rwpoi,gt h sage ton phge sthn plateia gia na tou 8umisei pou sunantiontousan tote pou leei oti "to eskage apo ta aderia tou gia na sunanthsei thn akompsh filh tou".k sto mystic falls emenan otan htan an8rwpoi,meta efugan gt ksekinhse to kunhghto tou mikael.mallon opws les den thn xwneuan ta aderfia tou th sage,alla den eixan kamia "dunamh" na ton empodisoun na einai mazi ths tote,o finn htan o megaluteros.alla isws na thn ekrinan k etsi na eixe arxisei h riksh anamesa tsa aderfia.8a mporouse,edw sto vampire xalane oikogeneies k oikogeneies gia mia gunaika.
    o kol mporei oute autos na emeine mazi tous alla htan fanero pws stenoxwrh8hkan gia ton 8anato tou.fantazomai o kol 8a h8ele apla na einai eleu8eros,na taksideuei ton kosmo dn kserw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Mia eikona ison me xilies lexeis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Re paidia giati de mporw na anevasw kamia fwtografia th mia stigmh mou thn anevazei kai meta mou th petaei exw giati? Mhpws xerei kaneis kanenan allon tropo ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Θα κάνεις αντιγραφή διεύθυνσης εικόνας.Πως προσπαθείς να την ανεβάσεις;
    Αν δεν γίνεται,βγάλε σκέτο link της σελίδας και θα τη δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Panta kanw antigrafh kai meta epikollhsh alla de mou th dexetai anyway se eyxaristw poly .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. προφητικός.....ήξερε τι θα ακολουθούσε.....δεν την στράγγιζε τελείως να γλυτωναμε...χαχαχαχα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. χαχα!!!
    Την στράγγιζε τελείως,αλλά πήγε ο Τάιλερ και την έσωσε,που είχε σπάσει το sire bond,ενώ στο επόμενο επεισόδιο που έψαχναν τρόπο να σκοτώσουν τον Κλάους,ήξεραν ότι ο Τάιλερ θα πεθάνει μαζί του,αλλά φυσικά η Έλενα δεν ενδιαφέρθηκε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. xaxaxaxxa Τα σκυλακια που τρεχουν να γλειψουν κανενα κοκαλο και χαιρονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Και ο Ταιλερ αλλο ζαβο αυτην βρηκε να σωσει???
    Ας την βρε αγορι μου να πεθανει να τελειωναμε αλλα και εκει κουλαμαρα την εσωσε ξεροντας οτι μετα θα πεθανει ο ιδιος ελεος πια το μηλον της εριδος ειναι η Ελενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. θα συμφωνησω απολυτως..καταντησαν την Ελενα τοσο αχωνευτη αλλα το συμπαν εξακολουθει να γυριζει διπλα της που εγω προσωπικα δεν την συμπαθησα ποτε γιατι παντα με εκνευριζαν αυτα τα δηθεν κακα κοριτσια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. καλα κοριτσια ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Την Έλενα την διέλυσε το κακό γράψιμο.Ο Κέβιν έγραφε πολύ προσεκτικά,γιατί προσπαθούσε να μην την κάνει αντιπαθητική στο κοινό.Η Τζούλι βαράει στο ψαχνό και όποιον πάρει ο Χάρος.Για αυτό αηδίασαν όλοι.Εγώ όμως επιμένω ότι η ηθοποιός δεν είναι πολύ δυνατή για τον ρόλο.Δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει 2 άντρες να τρέχουν από πίσω της.Την βλέπω και σκέφτομαι πως δεν την βαρ'εθηκε ακόμα ο Ντέιμον.
    Εντωμεταξύ,διάβαζα προχθές τυχαία,ότι ο Κέβιν είχε πει ότι όταν έκαναν οντισιόν στη Νίνα,την απέρριψαν χωρίς να της ρίξουν δεύτερη ματιά,γιατί ήταν φρικτή!!!Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν άρρωστη εκείνη την ημέρα και τους έστειλε ένα βίντεο μετά και την είδαν και την ενέκριναν.
    Εσείς τι λέτε;Πως πάιρνει έναν ρόλο μια καινούρια που "δεν τα λέει" και μάλιστα πρωταγωνιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Olos o kosmos peristrefetai gyrw ap to Lenaki !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. egw apla hmoun ok mazi ths tous duo prwtous kuklous...alla pote dn mou arese idiaitera.htan mia klasikh prwtagwnistria,dld mia kalh kopelitsa pou thn sumpa8ousan oloi tpt idiaitero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. but just between us girls who would you peeked....
    χα χα χα θεός...

    να πεθαινε η σιχαμενη να ησυχάζαμε...αλλα που?Ηρθε μετα ολη ο κομπανία για να την σωσει και αποξηρανανε τον κλαους...(ποσο ειχα στεναχωρεθει τότε...)
    ο οποίος ήξερε και τι έλεγε...την ειχε καταλάβει την μουσίτσα...Αυτός και η καθριν ήταν για μένα οι καλύτεροι χαρακτήρες...ηξεραν οτι ήταν κακοι(για τους αλλους) γιατι και αυτοι να επιβιώσουν ήθελαν...οχι σαν την υποκριτικη συμμορια και την αθωα ελενα που το επαιζαν ηθικοι αλλα ηξεραν να σκοτωσουν πχ τον κολ και τον φιν και με συνεπεια ολοκληρες γενιες vampire για τα συμφεροντα τους...

    Αυτοι με αυτον τον τροπο εχουν σκοτωσει περισσοτερους αθωους στο συνολο απ ότι ο Κλαους και η Καθριν μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. An thes th gnwmh mou sigoura tha elega oti koimhthhke me to senariografo h me to paragwgo eidika twra pou ekane kai treis rolous o kathenas aytos tha ypethete alla akomh ki an den exei ginei kati tetoio emena m aresei san hthopoios exei kapoies dynates ermhneies isws na ofeiletai kai sto gracimo opws les giati o Kevin htan koryfh enw twra h Julie tempeliazei opws kai h Nina !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ki apo th kalh kopelitsa katalhxame sth selfish bitch ayto ki an einai exelixh xaxaxax ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ax sumfwnw apolutws.auta legame mia wra x8es!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. χαχα!!!Αυτό ακριβώς υπέθετα πάντα κι εγώ.
    Και κρίνοντας από την προσωπική της ζωή,δεν μου κάνει και εντύπωση.
    Δεν λέω πως είναι κακή ηθοποιός.Δεν είναι τόσο καλή για το ρόλο.Η Κάθριν είχε επιτυχία γιατί ήταν ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας και οποιαδήποτε θα τον απογείωνε.Ειδικά σε σχέση με τον χαρακτήρα της Έλενας,κέρδιζε πόντους.
    Εμφάνιση συνηθισμένη της διπλανής πόρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Nai h alhtheia einai oti exei parei ligo ta fylla kai ta dentra an skeftoume posa agoria ths exoun xrewsei kata kairous kai kyriws synadelfous mono gia to Paul den exoun pei oti ta xei mazi ths, alla kai pali emena mou arese arketa de xerw an to rolo ths Katherine tha ton apogeiwne allh alla h Nina to ekane kai gi ayto htan kai h Prwth fora pou sympathhsa kako xarakthra .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Symfwnw apolyta me kalyces plhrws den exw kati allo na pw !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο Κλάους.Άλλη μια αγαπημένη σκηνή.Αυτή είναι η αλήθεια όμως.Κι εγώ αντιπαθώ την Έλενα,αλλά οι Σαλβατόρε ήταν η καταστροφή της,χωρίς να το θέλουν.
    Και τον Κλάους τον λατρεύω,αλλά αυτός και η Κάθριν τους έκαναν πολλά άσχημα στις αρχές.Να είμαστε αντικειμενικοί όσο μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Nai ontws eipame exei ginei asta na pane alla exei kai ta elafryntika ths thn alhtheia na th leme ths katestrecan th zwh kai o Klaus kai oi Salvatore kai h Katherine oloi evalan to xeraki tous s ayto pou exei ginei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. nai sigoura...gia epiviwsh h oxi h ktherine k o klaus ths ekanan anw katw th zwh.dn leme oti den ths ekanan tpt.to 8ema mas einai apla oti auth to paizei h8ikh enw mia xara exei katastrepsei k auth kosmo.gia auto einai spatikia,gt einai pseutikh enw oi alloi kseroun poioi einai,dn kruvontai pisw apo to daxtulo tous k eipame k ena swro allous logous x8es.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. συμφωνω απολυτα!!!
    αυτο λεω και εγω...οτι το παιζουν ηθικοι και κατηγορουν τους αλλους για κακους ενω και αυτοι δεν πανε πισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. e nai gt oloi exoun katastrafei apo kapoion,alloi ligotero alloi perissotero,oloi exoun kanei kaka pragmata,alloi ligotera k alloi perissotera..alla na ksereis poios eisai.
    sumfwnw me ton stefan edw
    http://www.youtube.com/watch?v=908XfkMOELU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Akrivws o Stefan xerei ton eayto tou ta lathh tou tis adynamies kai exei synaisthhmata pou kaneis allos den exei ekei mesa einai ap tous ligous xarakthres pou den ypokrinontai kai eilikrina stenaxwrethhke gia to Klaus ki opws poly swsta epishmainei aytoi exoun oikogeneia enw o Klaus kai h Katherine oxi. Ayth h scene ta leei ola https://www.youtube.com/watch?v=UX8ReaaG1io

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Α ναι.Βασικα,ο Στεφαν και η Καρολάιν ήταν οι μόνοι που στενοχωρηθηκαν οταν πέθανε ο Κλαους υποτίθεται.Επισης ήταν οι μόνοι που στενοχωρηθηκαν οταν πέθανε η Καθριν.Για αυτούς τους λόγους και οχι μόνο,ειναι και οι δυο απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. egw vasika tous monous pou 8umamai na stenoxwrh8hkan gia to 8anato tou klaus htan h rebekah k o elijah.k o stefan isws otan ton apoksuranan sto 3x21 fanhke luphmenos.gia thn caroline dn 8umamai.sto 3x21 glentage pou ton ksefortw8hkan me tous upoloipous pou ta epinan,k sto 3x22 eklaige epeidh 8a pe8aine o tyler.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ε,αυτό έλειπε να μην στενοχωριόντουσαν τα αδέρφια του!!!
    Το βίντεο που έβαλες πιο πάνω,δείχνει ότι και οι 2 είχαν στενοχωρηθεί,παρά το γεγονός ότι έπρεπε να τον ξεφορτωθούν,γιατί πλέον ήταν επικίνδυνος.
    Το λέει η Καρολάιν:όλη μέρα προσπαθώ να σκέφτομαι τα φρικτά πράγματα που έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ο Στέφαν ειναι πραγματικά ο πιο αντικειμενικός εκει μέσα...και ξέρει τι λέει..ειναι πραγματικα απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. a gia auto les..sorry den katalvava kala...nai fanhke pws den eniw8an kala parolo pou h8elan na ton ksefortw8oun,opws leei o stefan eixan mia enoxh mesa tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Πάντως παιδιά,εκείνο το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου,ήταν επεισοδιάρα!!!!
    Η σκηνή που σκοτώνει ο Αλάρικ τον Κλάους και ουρλιάζει η Ρεμπέκα με τον Ντέιμον,η σκηνή που διώχνει ο Κλάους την Καρολάιν στο σώμα του Τάιλερ για να μην τον δει και αυτή νομίζει ότι πεθαίνει ο Τάιλερ και η σκηνή που ο Ελάιτζα με την Καρολάιν περιμένουν την Ρεμπέκα που τους λέει τα άσχημα νέα.Τότε ο Ελάιτζα κατευθείαν αναρωτήθηκε πως επέζησαν οι υπόλοιποι αφού πέθανε ο Κλάους.Τι απέγινε εκείνος ο εύστροφος Ελάιτζα,ο smart brother που έλεγε η Ρεμπέκα;Μου έλειψαν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Dystyxws einai sigouro ola ta sites ayto lene h Julie tha th kanei th vlakeia tha th katastrecei aythn thn yperoxh filia mono kai mono gia na exoume pali triangle kai delena . Ayth tha xairetai me to delena kai emeis tha klaime me mayro dakry gi ayta ta teratourghmata pou tha vlepou pali resital vlakeias tha exoume !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. KI emena poly kai o Elijah kai h Rebekah kai o Klaus eidika ayth h scene pou Alaric maxairwnei to Klaus ki aytos anoigei ta matia mou fanhke ligo creepy alla kai h Kraygh ths Rebekah ayto no.... perfect kai meta h scene pou h Rebekah agkaliazei ton Elijah kai leei oti o Klaus efyge einai sygklonistikh vasika einai ekeinh h scene pou les oti o Elijah htan pio eystrofos kai anarwththke kateytheian gia to pws ginetai na zoun oi alloi enw o Klaus htan hdh nekros . Fainetai omws oti exypnada tou Elijah exanthlhthke se ekeino to epeisodio kai twra vlepoume mono ennan xazo erwtoxtyphmeno Elijah kamia sxesh me oti htan prin !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10411193_261590157362696_1794200880249089311_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Συμφωνώ μεγαλύτερη υποκρίτρια απο την Ελένα δεν υπάρχει. Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, που λέει στον Στέφαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει το να γυρίσει πίσω να τον βρεί και πόσο τον αγαπάει και μετα το 6ο επεισόδιο που χωρίζουν με τον Στεφαν εκείνη κατευθείαν αρχίζει τα σαλιαρίσματα με τον Ντειμον, με έκαναν να την συχαθώ. Φυσικά όπως λεέι η vampire-fun φταίει το κακό γράψιμο και πραγματικά στον πέμπτο κύκλο αποτελείωσαν και το τελευταίο "φωτεινό" σημείο του χαρακτήρα της όταν φιλιόταν με τον Ντειμον μπροστά στον Στέφνα στο 5χ20. Εδειξε επίσης πόσο κάρια είναι όταν δεν έχυσε δάκρυ βλέποντας τον Στέφαν νεκρό στο 5χ21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Aν δεν είναι αυτή υποκρίτρια ποιά είναι;

    http://www.youtube.com/watch?v=Vt8dckLiMd4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Eixes den eixes me fountwses pali apo th mia skeftomai ola ayta ta yperoxa logia pou tou elege kai fainotan oti ta pisteye kiolas ki apo thn allh skeftomai tis fetines scenes kai mou rxetai na paw na th plakwsw kai aythn kai th julie kai th Dries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αυτό το επεισόδιο ειναι γραμμένο απο τον Κεβιν.Φαινεται η διαφορά.I love you Stefan και σε 20 επεισόδια I love you Damon,ειναι γελοίο.Ερωτικο τρίγωνο ειναι,το περιμέναμε ότι κάπου θα μπει και ο Ντειμον ανάμεσα,αλλα οχι έτσι.Ειναι δυνατόν και ο πιο μετριοπαθής τηλεθεατής να συμπαθησει την Έλενα οταν την βάζουν να φιλιεται έτσι μπροστά στον Στεφαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. όχι όλες... στα dvd έχει τις σκηνές που έπρεπε να κόψουν για να είναι το επεισόδιο 45 σχεδόν λεπτά. Δηλαδή που αν είχαν χρόνο θα την έβαζαν στο επεισόδιο. Μερικές σκηνές όπως και αυτή η Στερολαιν διαγράφοντε... δεν νομίζω να μπει ούτε καν στα DVD γιατί έχουν εξαγριωθεί πολύ οι fans φέτος... πολύ κράξιμο... και καλά κάνουν... πάνε να χαλάσουν από τα λίγα καλά που έχουν μείνει στην σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. εεε όχι και τόσα χρόνια Delena... Καλέ 3ης σεζόν ήταν με τον Στεφαν και στην Τεταρτη πάλι με τον Στεφαν απλά στο τέλος πήγε με Ντειμον... μόνο αυτή την σεζόν είχαμε καθαρά Ντελενα.... Συμφωνω στο όπως το εκαναν το Ντελενα πλεον ειναι σκέτει σιχαμαρα αλλα οχι οτι ειναι και χρονια ... μια σεζόν μονο ειχαμε ντελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Σωστό.
    Να συμπληρώσω μόνο,ότι στον 3ο κύκλο είχε χωρίσει ήδη με τον Στέφαν,τυπικά δεν ήταν μαζί και από ένα σημείο και ύστερα έπαιζε και με τον Ντέιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Gi ayton akrivws to logo amfitallanteythke ligo sto finale na parei mia apofash alla telika to xana skefthke pio swsta kai telika dialexe ton Stefan .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Αυτή η Jane The Virgin,θα παίζει μετά τους Originals!
    χαχαχαχαχαχα
    Η σειρά έγινε και επισήμως soap opera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Η Jane The Virgin είναι μια καινούρια σειρά,που θα έχει θέμα μια εγκυμοσύνη(γκουχου-γκουχου,έβηξα).Μέχρι εκεί ξέρω.Δεν είναι supernatural.
    Το Arrow δεν το βλέπω,αλλά καλή σειρά θεωρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. https://www.youtube.com/watch?v=VoaLGGJ_4is&hd=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ναι αυτο ηθελα να πω και εγω ότι στην 4η επαιζε και με τους δυο αλλα ουσιαστικα μονο στην 5η σεζον ειχαμε ντελενα... (ασχετο αν η τζουλι το εκανε τσοντα και το σιχαθηκε η ψυχη μας)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...