The Vampire Diaries: Season 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕΖΟΝ!

SPOILERS

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!

NEWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

TRAILERS

ΔΕΙΤΕ ΌΛΑ TRAILERS ΚΑΙ PROMOS ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Το Top 5 επεισοδίων του 2014 από το VD Greek Blog

  
 Το  2014 τελειωνει σε 3 μέρες και το Arrow γίνεται ακόμα καλύτερο το 2015.
Ας δούμε όμως την 5αδα του Blog για τα καλύτερα επεισόδια του 2014

by Dinos SK

Αν η πεντάδα του TVD με δυσκόλεψε τόσο επειδή είχε μισή πέμπτη σεζόν, το Arrow με δυσκόλεψε ακόμα ποιο πολύ γιατί έχει 22 επεισόδια το 2014 με την δεύτερη σεζόν αλλά και την τρίτη να είναι στην κορυφή από κάθε άλλο προηγούμενο. Είπα να φτιάξω μια 22αδα και να τα βάλω όλα αλλά τελικά κατάφερα να φτιάξω την πεντάδα που για εμένα είναι στο top 5 του 2014.


5) Season 2 - Episode 23 - Unthirkable
Είναι το μοναδικό που έβαλα στην λίστα από την δεύτερη season. Για εμένα όλα τα επεισόδια της δεύτερης και της τρίτης του 2014 αξίζουν την πρώτη θέση αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
Το επεισόδιο ήταν ένα δυνατό finale σε μια δυνατή season! O Slade Wilson aka Deathstroke αανεξέλεγκτος καίει ολόκληρη την πόλη για να εκδικηθεί τον Oliver που άφησε την Sado να πεθάνει. 
Ο Oliver έχει την θεραπεία του Mirakuru προσπαθώντας να σταματήσει τους υπεράνθρωπους του Slade να καταστρέψουν ολοσκερός την πόλη. Την θεραπεία την δοκιμάζει πρώτα στον Roy και αφού την παίρνει και γίνεται φυσιολογικός βρήσκει έναν απρόσμενο τρόπο να κερδίσει τον Slade. 
To σ'αγαπώ του Oliver στην Felicity ήταν κάτι που θέλαμε και κάτι που δεν περιμέναμε να μας δώσουν τόσο γρήγορα. Όταν στο τέλος είδαμε πως επρόκειτο για κόλπο βρίσαμε κλάψαμε αλλά η τελευταία Olicity σκηνή στην παραλία του Lian Yiu με τον Oliver να λέει έμμεσα σ'αγαπώ στην Felicity μας άφησε με την χαρμολύπη μας να παλεύουμε ένα ατελείωτο καλοκαίρι.

4) Season 3 - Episode 8 - The Brave and The Bold (Flarrow Part 2)
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου το μεγάλο crossover της χρονιάς και της ιστορίας της αμερικάνικης TV. 
Μετά από το πρώτο μέρος του Flarrow Crossover με Olicity σκηνές που μας εκοψαν το αίμα με το πόσο ''παντρεμένοι'' μας τους πλάσαραν αλλά και μια σκηνή μάχης Flash VS Arrow η Team Flash έφτασε στην Central City για να εξερευνήσει την ''Arrow Cave''. 
Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τον Captain Boomerang στον ρόλο του κακού και την Team Flash να μαθαίνει από την ''παλιά'' Team Arrow ότι το να προστατεύεις τους ανθρώπους δεν είναι παιχνίδι όπως το έβλεπαν εκείνοι αντιμετοπίζοντας υπερανθρώπους.

3) Season 3 - Episode 5 - The secret Origin of Felicity Smoak
Για εμένα ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) επεισόδιο της σειράς.
Ένας Ιός ο οποιός καταλαμβάνει την πόλη και μια Felicity με μαύρα μαλλιά, μωβ ανταύγιες, φοιτίτρια με αγόρι να τρελένει όποιον βλέπει το επεισόδιο. Πολύ δράση, Goth Felicity και η πανέμορφη Charlotte Ross να δινει ρέστα ως Mama Smoak!  Δεν μπορώ φυσικά να ξεχάσω την σκηνή με την υστερία ζήλιας που παθαίνει ο Oliver ''Why? Because is your ex.boyfriend?''. Το μανάρι τι ωραίος που είναι όταν την ζηλεύει.... 

2) Season 3 - Episode 1 - The Calm
Πρεμιέρα της τρίτης season. Live Tweeting το βράδυ και ένα Olicity συναίσθημα να έρχεται κατά πάνω σου.... 
Olicity Date Night και άλλα πολλά hashtag είχαν μείνει για ώρες στην κορυφή των Trends στο Twitter και μετά την προβολή του επεισοδίου. To Olicity ραντεβού, το Olicity φιλί αλλά και το ''Don't ask me to say that I don't Love You'' του Oliver στην Felicity προκάλεσε εγκεφαλικά ανα την υνφύλιο. Φυσικά το κερασακι στην τούρτα η χυλόπιτα της Felicity στον Oliver... (εεε και καλά του έκανε... του χρειαζότανε να το κόψει αυτό το ''δεν μπορώ να είμαι με καμία'')

1) Season 3 - Episode 9 - The Climb
εεε... ΕΕΕΕΕΕ.... 
Δεν μπορούσε να λείπει από την κορυφή νομίζω... Η βόμβα ότι η Thea που την έβαλε να σκοτώσει την Sara o Malcom, το σκαρφάλωμα στο βουνό συνέχεια μετά τις διαφιμήσεις, το τούβλο στο κεφάλι με την αντίδραση της Thea, ο αποχαιρετησμός του Oliver σε όλους αλλά κυρίως στην Felicity με ένα πραγματικ'ο ''Σ' αγαπώ'' ξεκάθαρο και κατανοητό και ένα θερμό φιλί στο μέτωπο... ήταν το αποτέλεσμα ενός από τα καλύτερα Mid Season FInale που έχει δει πιστεύω η TV. Φυσικά το τέλος ακόμα ποιο κορυφαίο με τον Oliver να πέφτει νεκρός από την κορυφή του βουνού.


Σχολιάστε και εσείς το δικό σας Top 5 αν θέλετε.





Αγαπημένες σκηνές της χρονιάς 2014 στο βίντεο

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Vampire Diaries: Τα καλύτερα 5 επεισόδια του 2014 από το VD Greek Blog


Τα καλύτερα  5 επεισόδια του Vampire Diaries το 2014 
Το 2014 φτάνει στο τέλος του... 
Ας δούμε τα πέντε καλύτερα επεισόδια - σκηνές του 2014. Δύσκολη η επιλογή αφού είχαμε και μισή 5η σεζόν (την χειρότερη από όλες) αλλά έβγαλα την δική μου πεντάδα. Αφήστε σε σχόλιο και την δικιά σας πεντάδα αν θέλετε.

by Dinos SK

5) Season 6 - Episode 2 - Yellow  Ledbetter
H Elena σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις αναμνήσεις του Damon και να ξανά σταθεί στα πόδια της παιρνάει μια μακροχρόνια διαδικασία για να σβήσει τον Damon από τις αναμνήσεις της. Από την άλλη μεριά ο Damon ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να γυρίσει κοντά της. Ναι... ναι... το ήθελα και το χάρηκα... είχα να δω δυναμική έτσι την Elena καιρό... σαν άνθρωπος ήταν πολύ ποιο δυνατή. Εκανε και έδεινε κουράγιο. Αυτή η λύση (μετά την αυτοκτονία ήταν η καλύτερη χαχαχαχα)

4) Season 5 - Episode 22 - Home
Σε μια πολύ κακή season ήταν ένα καλό φινάλε. είχε αγωνία τρέξιμο... Οι ταξιδευτές κατάφεραν να απομονώσουν το Mystic Falls ενώ ο Damon και η Bonnie και το σχέδιο τους ήταν κατά το ήμιση μια αποτυχία ήταν απλά θεικό. Ο θάνατος του Stefan αποκαταστάθηκε αλλά ο θάνατος της Bonnie και του Damon στην καταστραμμένη άλλη πλευρά ήταν κάτι που μας κράτησε σε αγωνία όλο το καλοκαίρι!

3) Season 6 - Episode 3 - Welcome to Paradise
Η πρώτη εμφάνιση του Kai και η μεγάλη Bonnie πήρε τις μαγικές της δυναμεις επιτέλους ξανά. 
Μου αρέσουν οι μάγοι/σσες και μου αρέσει απίστευτα η Bonnie. Η χημεία της με τον Ian είναι τρομερή σε κάθε επεισόδιο που είναι μαζί ενώ η Elena φαίνεται να βρήκε τον πραγματικό τ ης εαυτό χωρίς τις αναμνήσεις του Damon. 

2) Season 6 - Episode 5 - The World Has turned and Left me Here
Η επιστροφή του Damon στο κανονικό Mystic Falls, η Defan σκηνή αλλά και η θυσία της Bonnie για άλλη μια φορά ήταν απλά μοναδικές. Αξίζει μόνο και μόνο για την Defan σκηνή η δεύτερη θέση. To Lilena φυσικά ΚΟΡΥΦΗ!

1) Season 5 - Episode 11 - 500 Years of Solitude
  Φυσικά στην πρώτη θέση το επετειακό 100ο επεισόδιο που δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου.
Οι τελευταίες ώρες τις Katherine.
To Klaroline SEX
και η θεική μετάβαση της Katherine στην Elena ήταν οι στιγμές που λατρέψαμε, που θέλαμε (περίπου) και μας γέμισαν με αναμνήσεις αλλά και λίγο πόνο.



Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Θέλω πρώτα πρώτα να πω σε όλους όσους είναι εδώ κοντά μας κάθε στιγμή και στηρίζουν το blog με τα σχολιά τους, τις παρατηρίσεις τους είτε θετικές είτε αρνητικές ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Εύχομαι να έχετε όλοι σας Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και τύχη πάνω απ' όλα (γιατί σκέτη υγεία δεν κάνει τίποτα, υγεία είχαν και οι επιβάτες του Τιτανικού από τύχη έπασχαν χαχαχα).  
Μια χρονιά γεμάτη δημιουργηκότητα, πάθος, έρωτα, αγάπη, τρέλα. Με τους αγαπημένους σας πάντα δίπλα σας, πάντα κοντά σας, φίλους γονείς, παιδιά. 
Για όσους είναι γονείς εύχομαι να χαρείται μαζί με την οικογένειά σας τις γιορτές. Για πολλούς μπορεί να είναι δύσκολα ξέρω αλλά και πάλι το δώρο του Αι Βασίλη μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά το πολυτιμότερο δώρο για το παιδί θα είναι να παίζεται με αυτό κάτω από το στολισμένο δέντρο. 
 Εύχομαι σε όλους δύναμη (να αντέχουμε και το Τζουλάκι αχαχαχα) για να το πάμε μέχρι το τέλος. Μέχρι εκεί που δεν περιμένει κανείς να το πάμε. 
Εύχομαι μια χρονια γεμάτη εμπειρίες καλές και κακές. Όλες εμπειρίες είναι. Να μην ξεχνάς δεν πρέπει. ΠΟΤΕ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΗ 2015...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

SPOILERS ALERT! Τι μας περιμένει στην συνέχεια της έκτης season;

 Ευχαριστούμε για τις μεταφράσεις το TVDariesGR

Αρχικά... 
Νέα προσθήκη στο cast μας, η Annie Wersching, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της Lily. Η Lily περιγράφεται ως μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, ευθύς άνθρωπος και καυστική, η οποία έχει την φήμη ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα ποιος (ή τι) είναι αυτός που αγαπάει.
Η Lily θα εμφανιστεί πρώτη φορά στο επεισόδιο 6x15.


Jullie Plec μέσω Twitter:
- Θα γίνει συγχώνευση! Αλλά μεταξύ ποιων μαγισσών;
- H Caroline προσπαθεί να ανακαλύψει την λειτουργικότητα του αίματος ενός βρικόλακα. (Ανατομία ενός βρικόλακα;!)
- Ο Enzo θα γνωρίσει ένα κορίτσι. (Ελπίζω αν... μπιιιιιιπ... να ξεκολήσει ο εγκέφαλος τουαπό τον Stefan)
- Ο Alaric θα πέσει σε έναν γλυκό γλυκό έρωτα! (Ακόμα δεν ζωντάνεψε ο άνθρωπος έχει βαρεθεί να.... πάλι μπιιιιιιπ)
- Ο Jeremy θα κάνει αίτηση σε μια σχολή καλών τεχνών. (Κι όμως!)
- Η Elena δέχεται μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει την ζωή της για πάντα. (Αυτοκτονία; Σκέφτηκα να της το προτείνω και εγώ πολλές φορές)
- Ο Stefan διορθώνει μια φιλία...κάνει κι άλλα πράγματα όμως! (Steroline?!)
- Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Damon Salvatore του 1858. (Μην χάσουμε εποχή...)
- Ο Matt βρίσκει έναν σκοπό. (ΑΥΤΟΟΟ... δεν το πιστεύω. Ο Mat είναι και θα παραμίνει κομπάρσος)
- Θα δούμε γενέθλια της Bonnie. (και έλεγα τι δεν είδαμε... τι δεν είδαμε... ορίστε)
- Περισσότεροι από ένας άνθρωποι θα πεθάνουν. ( εεε γεμίσαμε πάλι κομπάρσους... )
- Θα υπάρξει αίμα! (ναι... Μούσκεμα θα μας κάνεις πάλι Τζουλάκι)
- Θα υπάρξει σεξ, χωρισμός και επανασύνδεση. Όχι απαραίτητα από το ίδιο ζευγάρι. (Έλα αυτό και αν δεν το πιστεύω... θα υπάρξει σεξ, χωρισμός και επανασύνδεση στο VD.... αααα μου τα αλλάζετε τα πράγματα)
- Θα υπάρξει πολύ φιλί. ΠΟΛΥ φιλί. Από παραπάνω από ένα ζευγάρι. (Σώπα... και ελεγα... δεν έχουμε δει ποτέ φιλί στο TVD ρε γαμώ... )
- Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την μικρή Caroline και τον μικρό Stefan, σε διαφορετικά flashbacks προφανώς. (Ναι γιατί τώρα τα σκατώσατε λίγο που το 2007 τους κάνατε και φιλαράκια... )
- Η Bonnie ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ! Αλλά πότε; Και πως έχει επηρεάσει την ζωή της αυτή η εμπειρία; (αχ καημένη Bonnie μείνε εκεί κορίτσι μου που γυρνάς;;;;)
- Θα γνωρίσουμε την αληθινή Sarah Salvatore. (Χεστήκαμε)


Eρώτηση στην Caroline Dries:
- ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ Η LIZ FORBES ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ (ΚΑΡΚΙΝΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
Caroline Dries: Ο κυριος λογος ηταν γιατι ηταν κατι καινουριο. Εχουμε φτασει τα 100+ επεισοδια και ποτε δεν ειδαμε να μην εχουν μια λυση για τα παντα, καποιο ξορκι. Οποτε τι θα κανουν τωρα? Η Caroline θα προσπαθησει να παρει τα πραγματα στα χερια της, μονο για να καταλαβει, οτι για καποια πραγματα δεν υπαρχει θεραπεια.

Για πείτε λοιπόν... 

Η Julie, ο Ian και ο Paul την είδαν σκηνοθέτες.


 

NAI NAI! ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ... ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ PAUL...
 Ο Ian μας αποκαλύπτει, μέσω του Instagram του, τους τίτλους των επεισοδίων 6x15 και 6x16:
6x15 - "Let Her Go" - Το επεισόδιο γράφτηκε από την Julie Plec η οποία θα είναι και η σκηνοθέτης αυτού του επεισοδίου (ωχ!)
6x16 - "The Downward Spiral" - Το επεισόδιο γράφτηκε από τους Brian Young και Caroline Dries και σκηνοθέτης του επεισοδίου θα είναι ο δικός μας Ian Somerhalder!

Ευχαριστούμε TVDiariesGR για τα νέα

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεθεάση επεισοδίου 6χ10,Βαθμολογια


 ΚΑΙ ΝΑΙ! χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος δηλωνω πως στο 10 επεισοδιο του εκτου κυκλου πετυχαμε τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΕΛΕΘΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ! 1.820.000 τηλεθεατες παρακολουθησαν εχθες την σειρα μας με το επεισοδιο να λαμβανει στην βαθμολογια του 8,5 στα 10 και τα demo 0.9/3 .Αντε να αρχισουν σιγα σιγα να εμφανιζονται και μεγαλυτερα νουμερα ... 

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Mid Season Finale για την τρίτη season με ενα ΕΠΙΚΟ τέλος


To sok και τα εγκεφαλικά πολλά! 

 Περισσότερα και απο τα Flarrow Crossover και ας μην το περίμενα... 
Εξάλλου το έχουν συνήθειο στο Arrow να μας λένε κάποια συνταρακτικά πράγματα (σποιλερς) και να γίνονται ακόμα χειρότερα στο επεισόδιο και να καταπίνουμε κουνούπια μύγες και ότι πετάει για μία ώρα που μένουμε με ανοιχτό το στόμα... 
Ελάτε και στην σελίδα μας στο FB για περισσότερα ΕΔΩ

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου Vampire Diaries 6x10 - “Christmas Through Your Eyes”


Λοιπόν παιδιά αυτό ήταν το Mid Season Finale... 

Πρώτα... το επεισόδιο εεε... έτσι και έτσι για εμένα... γενικά καλό ήταν.
Δεν είχε αγωνία στο maximum αλλά είχε πολλές ωραίες σκηνές

The Vampire Diaries 6x11 Promo "Woke Up With a Monster"

Πωω στην τελευταία σκηνή έχει τόσο Katherine βλέμμα η Elena ... τρόμαξα λίγο... 

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

The Originals: Mid Season Finale με νέα μάγισσα;


Τι μας έδωσε το The Originals στο Mid Season Finale?

Η οικογένεια ξανά ενώνεται... Η Rebekah πίσω στην Νέα Ορλεάνη μαζί με την Hope. 
Ο Klaus και η Hayley συναντάνε ξανά μετά από μήνες την κόρη τους και η ευτιχία τους δεν κρύβεται. 
Η Rebekah λόγο της οικογενειακής συσπίρωσης αναβιώνει ξανά το έθιμο της πυράς που έφερε η οικογένεια της κάθε Χριστούγεννα στην Νέα Ορλεάνη. 
Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν αφού ήδη η Esther ετοιμάζεται να να βάλει την Rebekah στο σώμα της Camile. Ενώ η Esther κάνει συμφωνία με τον διάβολο τον Mikael Ένα σχέδιο του Kol και λίγο προχωριμένο του Klaus κατάφερε να κάνει την Esther, την ποιο υσχιρή αρχαία μάγισσα βρικόλακα. Ενώ η Rebekah κατέληξε στο σώμα μιας μάγισσας σε ένα σπίτι όπου ο Klaus πρόδωσε με τον Elijah τον Kol.

ΤΙ περιμένουμε από την νέα χρονιά;

Την Easther βρικόλακα.
Τον Mikael κυνηγό.
Την Hayley και τον Jackson σε μια παλιά τελετή γάμου.
Τις αντιδράσεις του Klaus σε όλα αυτα.
Τι θα κάνει ο Finn και που θα πάει η σχέση του με την Camile?
Τι θα κάνει ο Kol με ποια πλευρά θα ταχθεί και νιώθει αληθινά αισθήματα για την Davina?
Ποιο είναι το story του Marcel φέτος (δεν έχω καταλάβει ακριβώς)

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ... 
Τι θα κάνει η Rebekah ως θνητή και μάγισσα; Κληρονόμισε τις υσχιρές δυνάμεις της μητέρας της;

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Το νέο trailer για το Mid-Season Finale κόβει την ανάσα.


Καταρχάς με διαφορά 20 ψήφων (31 υπερ 9 κατά) στην ψηφοφορία θέλατε άρθρα για το Arrow! Σας εεξήγησαότι θα είναι περισσότερο σχολιασμού παρά ενημέρωσης που θα υπάρχουν παραπομπές σε άλλα ελληνικά sites. Όσοι ψηφίσετε όχι μπορείτε να τα προσπερνάτε και φυσικά δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν και VD άρθρα! 

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

POLL: Θα θέλατε μια καρτέλα Arrow στο blog μας; ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!


Δεν θα λέγαμε ότι μια κρτέλα του Arrow είναι άσχετη στο blog μας αφού ο Stephen Amell ο Green Arrow του CW είχε κάνει την εμφάνισή του στο The Vampire Diaries στην δεύτερη σεζόν (πφφ τι τις θυμάμαι αυτές τις απίστευτες σεζόν;) ως Λυκάνθρωπος με το όνομα Brady! 

 Λοιπόν στην καρτέλα μας Arrow θα φιλοξενούμε θέματα προς συζήτηση των επεισοδίων και spoilers. 
Λόγο έλειψης χρόνου αλλά και επειδή έχουμε εξαιρετικά site και blog δεν θα έχουμε νέα του Arrow αλλά θα γίνονται συχνά παραπομπές για να μην χάνεται τίποτα! 

Ας δούμε λίγο: 
Το Site του Arrow με όλα τα νέα και Highlights από συνεντεύξεις δείτε ΕΔΩ

 Το blog και η σελίδα του Stephen Amell και της Ελληνικής του παρουσίας στο διαδύκτιο έχει γίνει από εμένα. Μάλιστα τολμάμε να το λέμε και επίσημο μιας και ο Stephen Amell μας έχει στηρίξει στην αρχή μας πέρσυ και γνωρίζει την παρουσία μας. Επίσης τα trailers των επεισοδίων με ελληνικούς υπότιτλους και έχουμε και συνεργασία με το παραπάνω site για να μην λύπει τίποτα! 

ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ:

The Originals -- The Map of Moments TRAILERS -- GREEK SUBS

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ THE ORIGINALS GR

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεθεαση επεισοδιου 6χ09

Kαταρχας  θελω να ζητησω συγνωμη που δεν ανεβασα τα νουμερα των τηλεθεασεων των 2 προηγουμενων επεισοδιων  αλλα δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη και απο το κινητο η εφαρμογη για να ανεβασεις αρθρο δεν λεει και πολλα... 
Τωρα λοιπον ειναι περιττο να πω πως ΞΑΝΑ  ολα τα νουμερα και των τριων επεισοδιων ηταν  μεταξυ 1.30 και 1.50 εκατομυριων τηλεθεατων...Συγκεκριμενα το επεισοδιο 6χ09 ειχε 1.500.000 τηλεθεατες ενω στα demo  υπηρξε μια αυξηση  της ταξεως 60% ... Τελικα να και κατι καλο .. 
Τωρα οπως βλεπουμε και στην παραπανω  εικονα το επεισοδιο βαθμολογηθηκε με 8.9 στα 10  αλλα απο ενα ξενο site  χαρακτηριστηκε ως πλεον "κουραστικο" 

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου Vampire Diaries 6.09 6x09 "I Alone"


Το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ εμένα. Δεν είχε τόσο σασπενς αλλά ήταν πολύ ωραίο και αγωνία για το τι θα γίνει. 
Η Liv στέλνει τον Damon και την Elena για οχτώ ώρες στην φυλακή του Kai για να πάρουν την Bonnie ενώ ο Kai είναι ήδη εκεί και προσπαθεί να σκοτώσει την Liv. Όταν η Liv του ξεφεύγει παίρνει ποιο νωρίς την Elena και τον Damon από την άλλη διάσταση του Mystic Falls και ο Kai καταστρέφει το Ανίων της Τζο που πήρε ο Alaric όπως τον ψυχανάγκασε ο Damon να κάνει. 

Ο Kai είναι ακόμα στο Mysitv Falls ενώ η Bonnie ξεσπάει σε κλάματα στο σπίτι της Elena όπου την περιμένανε, χαμένη για πάντα σε μια σκοτεινή φυλακή του ίδιοιυ του Mystic Falls. 
 Από την άλλη ο Matt και ο Jeremy γίνονται κυνηγοί και θέλουν να σκοτώσουν τον Enzo που πραγματικά πλέον δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του χαρακτήρα φέτος... Απλά τριγυρνάει εδώ και εκεί και προσπαθεί να τον κάνουν παρέα... συγνώμη... τι τον νοιάζει αν ο Stefan κρατάει κάτι κρυμμένο ή όχι... λογαριασμό θα του δώσουν... ειλικρινά δεν ξέρω γιατί κράτησαν τον Enzo στην σειρά... 

Η Caroline διακοπές με την μητέρα της; Ούτε ένα λεπτό την είδαμε... Ενώ η Sara Salvatore υπάρχει και γνωρίζει την ύπαρξή της και ο Stefan. Η κοπέλα όμως στο Mystic Falls δεν είναι η Sara όπως λέει αλλά μια γνωστή της η Monique που ήθελε την οικογένεια και την καλοπέραση της αληθινής Sara Salvatore... Τελικά η Monique καταλληγει νεκρή από τα χέρια του Enzo. 

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ GROUP ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ THE ORIGINALS GR

❅ Υποδεχόμαστε τον Δεκέμβρη με εορταστικό πνεύμα και έχουμε για σας ένα super διαγωνισμό με 4 νικητές! ❅

Στην σελίδα μας στο The Originals GR έχουμε έναν νέο γιορτινό διαγωνισμό για όλους τους φίλους της σελίδας! 

4 νικητές λοιπόν θα πάρουν το δώρο τους στης 1/1/2015 ου θα λήξει ο διαγωνισμός! 
Ποιος σας είπε πως τα δώρα τα φέρνει μόνο ο Άγιος Βασίλης; 


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ!



 

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χαμός με την gay σκηνή στο The Originals κυρίως από Ελληνες Fans.


Μήνυμα χωρίς χρέωση... για όλους όσους δεν έχουν την κατάλληλη ανατροφή, παιδεία και εγκέφαλο... 

Ειλικρινά ντρέπομαι για όσα σχόλια διάβασα κυρίως Ελλήνων αναγνωστών. Θέλω να πω κάποια πράγματα λοιπόν σε αυτούς... 

Η σειρά δεν είναι gay επειδή έχει δύο χαρακτήρες γκέι που φιλιούνται; έχει και άλλους 50 χαρακτήρες straight που έχουν πάει όλοι με όλους και στο Originals και στο TVD. Αυτό δηλαδή είναι ποιο φυσιολογικό που όλοι γνωστοί και φίλοι γνωρίζουν την π@υτσ@ και το μ@υνι του άλλου επειδή είναι ετεροφυλοφυλα sex scenes. Έτσι; Ωραία...
ΕΛΕΟΣ... να κράζουν μια γκέι σκηνή τα ψευτοαντράκια... που αν ήταν δύο γυναίκες που φιλιούνται θα είχε πάρει φωτια η χούφτα τους... αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μερικών... έχουν κολλήσει εδώ παρέα με την χούφτα τους! Κανείς δεν προσπαθεί να σας πείσει ότι αυτό είναι φυσιολογικό... οι άνθρωποι αυτοί έτσι γεννιούνται, δεν έχουν επιλογή... και εφόσον εσύ και αυτός γεννηθήκατε με τον ίδιο τρόπο, έχετε τα ίδια δικαιώματα τότε είναι φυσιολογικό. Εδώ δεν σας έμαθε η μάνα σας και μπαμπάς σας (για το ελληνικό σχολείο δεν το συζητώ) περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα προσπαθήσουν να σας πείσουν στην σειρά; αχαχαχαχα 
Ειλικρινά δεν ξέρω να σας λυπάμαι ή να χαίρομαι με τα χάλια σας; Γιατί στην ζωή σας θα συναντήσετε και θα χρειαστείτε τέτοια άτομα... θα είναι αφεντικά σας, δικηγόροι σας,  φίλοι σας... πιστεύεται λοιπόν πως θα πάτε μπροστά με τέτοιες αντιλήψεις περί μη φυσιολογικών ανθρώπων λόγο ομοφυλλοφιλίας; ή θα το παίξετε άνετοι και κουλ στο αφεντικό σας γιατί παίρνετε καλά λεφτά; γιατί τότε εκτός από ρατσιστές και άτομα δίχως παιδεία  θα είστε και ποιο άνανδροι και από τα αγοράκια που φιλιούνται... ειλικρινά λυπάμαι...

Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα στον πλανήτη Γη μα οι gay έχουν τα λιγότερα. 
Όλοι έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις μα οι gay έχουν περισσότερες.
Όλοι αναπνέουμε το ίδιο Οξυγόνο σε κάποιες χώρες οι gay σταματούν να αναπνέουν. 
Από ότι δημιουργηθήκατε εσείς δημιουργήθηκαν και αυτοί (πες το θεό, πες το Big Bang). 
Στην τελική όλοι άνθρωποι είμαστε αλλά στις εξαιρέσεις μπαίνουν οι gay!

Λοιπόν μέχρι και στις μέρες μας δεν υπάρχει ισότητα, Μπορείτε να χαίρεστε. Αφήστε όμως όσους ασχολούνται με την τέχνη να προσπαθούν να κάνουν το σωστό ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!   


Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
~ DinosSK

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

6x10 - "Christmas Through Your Eyes" - ΠΕΡΙΛΗΨΗ



 Ευχαριστούμε την σελίδα TVDiariesGR για την μετάφραση
MONOΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ — Με τις γιορτες να πλησιαζουν, η Bonnie επιχειρει να αναπαραγει τις αγαπημενες της παραδοσεις, ενω αναπολει πιο ευτυχισμενες στιγμες με τους φιλους της. Μη μπορωντας να επιστρεψει σπιτι της στο Mystic Falls για την αγαπημενη της γιορτη του χρονου, η Caroline εκπλησσεται οταν η σεριφης Forbes φερνει τις γιορτες στο κολεγιο Whitmore. Στο μεταξυ, αφου ανακαλυπτει οτι η Jo αγνοειται, ο Alaric στρεφεται στον Damon και την Ελενα για βοηθεια, ενω η Liv και ο Luke βρισκουν τους ευατους τους σε αντιθεση οταν ο Tyler τους πλησιαζει με ενα ριψοκινδυνο σχεδιο. Αλλου, ο Jeremy βοηθαει τον Matt να διενεργησουν ενα σχεδιο για να νικησουν τον Enzo αλλα αρχιζει να ανησυχει οταν ο Matt τραβαει πολυ το σκοινι. Τελος, ο Στεφαν ειναι αναγκασμενος να πει μερικα καταστροφικα νεα στην Caroline.

Δείτε Promo Pics ΕΔΩ

SPOILERS! SPOILERS! SPOILERS!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 

Έρχονται οι γιορτές και μαζί και ένα Xmas Episode του TVD 1x10!

Ας δούμε τα τελευταία spoiler που κυκλοφορούν από την σελίδα TVDiariesGR

Για Tyler - Liv
MICHAEL TREVINO: "O Tyler θα ειναι διπλα στην Liv, θα την προστατευει και θα φροντισει ωστε να μην μπαινει σε μπελαδες. Μερικες φορες γινεται σκληρη μαζι του και σκυλα. Δεν ειναι συνηθισμενος σε τετοια, οποτε μου αρεσει που ο Tyler φετος εχει να αντιμετωπισει αυτο στην φετινη σεζον. Αλλα θα δουμε την σχεση τους να δυναμωνει. Ειναι στ' αληθεια τσιμπημενος μ'αυτο το κοριτσι."

Για Damon - Bonnie / Έρχεται και Bamon Romance?
IAN SOMERHALDER: "Υπαρχει μια εξαιρετικα λεπτη γραμμη αναμεσα στην αγαπη και το μισος. Λογω του γεγονοτος οτι αυτοι οι 2 μισουσαν ο ενας τον αλλον, και ειχαν τοσες πολλες συνδεσεις....μου φαινεται καταλληλο πως θα τους δινοταν μια ευκαιρια, λογω της δυναμικης της σχεσης τους."
  KAT GRAHAM: "Ο Ian κι εγω δεν συμπαθιομασταν καθολου. Βασικα μισουσε ο ενας τον αλλο στην 1η σεζον. Θελαμε να αλληλοσκοτωθουμε, αλλα εγω ημουν παιδι και ημασταν και οι 2 πολυ δυνατοι ανθρωποι. Εγω ακομα προσπαθουσα να βρω τον ευατο μου, και στην πορεια των χρονων, με βοηθησε να τον ανακαλυψω και τωρα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες εμπνευσεις μου. Πλεον ειναι ο καλυτερος μου φιλος απο το cast. Ειναι το ατομο που θα μπορω να πω σε 30 χρονια πως θα ειναι ο πιο κοντινος μου φιλος.

 1. Η φιλια Damon και Alaric θα χτυπησει κοκκινο οταν ο Damon θα εξοργισει τον Ric. Ποσο πολυ? Με μια λεξη: ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΜΑΤΑ!

2. Η Bonnie η οποια εχει μεινει δυνατη μεσα σ'ολη αυτη τη τρελη κατασταση που ζει, θα αντιμετωπισει αλλο ενα συντριπτικο πληγμα που θα την οδηγησει στην καταρρευση.