Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Spoiler για την Season 3 απο την Julie Plec!

Julie Plec: Σπρωχνουμε ολα τα ζευγαρια στο επομενο επιπεδο. Αφησαμε την Caroline και τον Tyler να μην ειναι σιγουροι που ακριβως βρισκονται σε αυτην την σχεση. Ειδαμε τον Tyler να αποδεχεται τον εαυτο του και τωρα θα δουμε τι σημαινει γι'αυτον, για την πολη, για την οικογενεια του και για την σχεση και φιλια του με την Caroline. Νιωθω πως υπαρχει μεγαλυτερη προοπτικη αυτην την σεζον απ'οτι υπηρξε στις 2 πρωτες.

Ποτε θα μαθουμε γιατι ο Jeremy βλεπει νεκρους ανθρωπους?

Julie Plec: Θα παρουμε μια καλη ιδεα στο πρωτο η' στο δευτερο επεισοδιο για το πως εμφανιζονται και απο που ηρθαν. Οσο πιο πολυ μπαινουμε στην 3η σεζον, θα αρχισουμε να καταλαβαινουμε οτι εχουν ενα δικο τους σχεδιο. Θα πρεπει να περιμενετε για να δειτε αν ειναι η' οχι διαβολικο σχεδιο, αλλα νομιζω την στιγμη που εμφανιζεται κατι υπερφυσικο στο Mystic Falls, καποιος βρισκεται σε κινδυνο. Η ερωτηση ειναι: ποιος σας αρεσει περισσοτερο?Το υπερφυσικο ατομο η' ο ανθρωπος?


Θα γυρισει ο Stefan στην πρεμιερα για τα γενεθλια της Elena's?

Julie Plec: Οταν θα επιστρεψουμε, κανεις δεν θα εχει ακουσει κατι γι'αυτον, κανεις δεν θα τον εχει δει και οι τηλεθεατες δεν θα ξερουν που ειναι και πως περναει, θα ειναι μια εκπληξη. Kαποια απο τα ερωτηματα του επεισοδιου θα ειναι τι δωρο θα κανει ο Damon στην Elena για τα γενεθλια της και αν ο Stefan θα κανει εντυπωσιακη εμφανιση.


Πως θα συνεχισει αυτο την επομενη σεζον?

Julie Plec: Θα υπαρξουν πολλα περιπλοκα συναισθηματα εξαιτιας αυτης της στιγμης, και το πιο σημαντικο οτι ο Stefan προσπαθουσε να σωσει την ζωη του Damon ενω ο Damon ομολογουσε, ξανα, τον ερωτα του για την κοπελα του αδερφου του. Θα υπαρξει ενα αισθημα υποχρεωσης και ενοχης εξαιτιας αυτου, αλλα ο Damon κανει αυτο που θα εκανε ο Damon. Και για τωρα, το αγορι της Elena's εχει φυγει, πιθανων ειναι νεκρος, και ο Damon ειναι εκει σαν φιλος, προσπαθωντας να την βοηθησει να σωσουν τον Stefan, και το οτιδηποτε μπορει να συμβει!!!


To μετανιωσατε που δωσατε στους DE φανς αυτο το φιλι τοσο συντομα?

Julie Plec: Eνιωσα πως ηταν κατι που επρεπε να γινει για να τελειωσει η ιστορια του Damon για αυτην την σεζον. Ολη του η ιστορια ηταν " Δεν ειμαι ανταξιος σου" και στο τελος της σεζον, καθως πεθαινει, εκεινη του λεει " Ναι εισαι. Εισαι αντα...ξιος μου." Γι'αυτην το να το δειξει αυτο σε ενα γλυκο φιλι, το να του λεει οτι της αρεσει ετσι οπως ειναι και δεν χρειαζεται να αλλαξει γι'αυτην, το θεωρησα πολυ σημαντικο και πολυ καλο τελος σε αυτο το ταξιδι. Φυσικα, στον κοσμο τους, το τελος καθε ταξιδιου ανοιγει μια αρχη σε ενα ολοκαινουριο δραμα.

H season 3 αναμενεται επεισοδιακη! ;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...