Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Συνεντευξη της Michaela McManus (Jules) στο EW



Διαβαστε την συνεντευξη της Michaela McManus οπου μιλαει για τον ρολο της Jules στην σειρα...




Την ειδαμε να μπαινει δυναμικα κι αποφασιστικα στη σειρα αφηνοντας κ μια δαγκωματια στην Ροουζ...Κ θα την δουμε για ακομα λιγο οταν επιστρεψει η σειρα απ'το διαλειμμα της στις 27/1/2011!Η Μικαελα τη μερα που περασε για οντισιον για τον ρολο της καπακι την ιδια μερα πηρε κ το ο.κ. κ την επομενη εφυγε κιολας για την Ατλαντα!Ειπε οτι εχει γυρισει ηδη 3 επεισοδια κι οτι δε ξερει πως κ ποτε ο ρολος της θα τελειωσει.
''Ειμαι παντα περιεργη οταν περνω καποιο σεναριο στα χερια μου .Ειναι σαν 'Χμμμ,τι θα συμβει στην Τζουλς τωρα?' ''

Συνεχιζει για τον ρολο της κ μας λεει:
''Οι φανς δε ξερουν πως ν'αντιδρασουν στον ρολο της Τζουλς επειδη οσο κ να επιτιθεται κ ν'απειλει τον Ντειμον,εχει ερθει κ για να εκδικηθει για τον θανατο του φιλου της Μεισον κ δε μπορει κανεις να την κατηγορησει γι'αυτο...Δεν ειναι καμμια τρελη η' κακια!Απλα προσπαθει να προστατεψει τον εαυτο της κ να κανει τον Ντειμον να πληρωσει για οτι εκανε στον Μεισον.''
Αραγε η Τζουλς επεστρεψε για να αναζοπυρωσει τον πολεμο μεταξυ βαμπιρ κ λυκανθρωπων η' απλα να κρατησει την ιδια ηπια σταση που ειχε ο φιλος της αρχικα?
''Υπαρχουν μυθοι κι αληθειες αιωνες πριν αναμεσα στα βαμπιρ κ τους λυκανθρωπους οι οποιοι-ες 'καινε' επειδη ειναι απειλη ο ενας για τον αλλον κ σαφως πιανεται κ απ'αυτο'',μας εξηγει! ''Αλλα το θεμα με την Τζουλς ειναι οτι εχει κι ευαισθητη πλευρα.Ζει με το οτι ειναι λυκανθρωπος κ σε καθε πανσεληνο μεταμορφωνεται σ'αυτο το κτηνος,αλλα δεν ειναι κατι για το οποιο ειναι περηφανη γι'αυτο η' χαρουμενη.Δε νομιζω οτι ειναι το ειδος του λυκανθρωπου που της αρεσει να γυρναει κ να τρομαζει τους ανθρωπους.Εχει σιγουρα αντιμετωπισει δυσκολες στιγμες μ'αυτο.''

Της εγινε κι η ερωτηση αν εχουν γυρισει κ σηνη με την μεταμορφωση της κι απαντα εν μερει:
''Αυτο που γυρισα ειναι...οταν αλλαζουν μεταμορφωνοντε σ'αυτο το κτηνος κ το επομενο πρωι ανακαλυπτουν τι εγινε το προηγουμενο βραδυ.Ειναι σαν μπλακ αουτ οταν μεταμορφωνοντε.Δεν ειναι απολυτως ευσυνειδητοι για το τι κανουν.'' Για πρωτη φορα στην καριερα της η Μικαελα κανει μια τοσο εντυπωσιακη δουλεια κ το αγαπα! ''Πιστευω οτι ολοι θα εντυπωσιαστουν απ'τις ικανοτητες της Τζουλς.'', μας λεει. ''Το σοου θα γινει πολυ πιο εντονο κ με περισσοτερη δραση!Ειναι κατι που το περιμενουμε.''

Ο Μαικλ Τρεβινο,που παιζει τον Ταιλερ,ειπε στο EW την προηγουμενη βδομαδα οτι η Τζουλς θελει να παρει τον ανηψιο του Μεισον υπο την προστασια της κι εκεινη απαντα:
'' Νιωθει καπως υπευθυνη για οτι συνεβη στον Μεισον ο οποιος ηταν ξεχωριστος για'κεινη.Ετσι γνωριζοντας οτι ο Ταιλερ ειναι εκει κι απροστατευτος θελει να τον παρει κοντα της για χαρη του Μεισον κ να μην αφησει να παθει τιποτα....Εχει καλες προθεσεις,νομιζω!''
(Να την εμπιστευτουμε ακομα κι αν ο Μαικλ στη συνεντευξη του ειπε,''Θελει τον Ταιλερ κ τον χρειαζεται-για ποιο πραγμα δε μπορω να σας πω'')
Οσο για τη σχεση που ειχε με τον Μεισον δε μας αποκαλυπτει...Αλλα μας λεει οτι θα το μαθουμε αργα η' γρηγορα!Επισης δε μας αποκαλυπτει κ ποια η σχεση της με τον Μπραντυ,τον αλλον φιλο του Μεισον που θα ερθει στο Μυστικ Φολς με δοση εκδικησης! ''Ειναι ξεχωριστος φιλος της Τζουλς,πιθανον!''
Ετσι επεσε η ερωτηση για το αν η Τζουλς ειναι το ειδος του κοριτσιου που εχει πολλους ξεχωριστους φιλους!!! Εκεινη γελασε κ το μονο που ειπε ηταν οτι:
''Ο χαρακτηρας του θα φερει πολλα προβληματα κ πολλους μπελαδες στην πολη!''

Απ'το προμο του επομενου επεισοδιου τον Γεναρη βλεπουμε οτι η Τζουλς συνεχιζει ν'αντιμετωπιζει τον Ντειμον κι η Μικαελα μας υποσχεται οτι ακομα κι ο Ντειμον εχει ευαλωτα αισθηματα για την Ροουζ,την δικη του ξεχωριστη φιλη (!!!!!),που θα τον τρελανουν κ θα αναμενει για την δαγκωνια της Τζουλς...Ειναι ακομα ο κακος μπελας που ολοι αγαπησαμε! ''Τον κυνηγαει κ συναμμα κι εκεινος το ιδιο....Ειναι πραγματικα διασκεδαστικο να δουμε αυτους τους δυο να μαχοντε!'' ,μας λεει. ''Ο Ιαν ειναι υπεροχος!Στην ζωη του ειναι τοσο γοητευτικος κι αστειος!Οταν δουλευεις μαζι του δε φοβασαι να παρεις ρισκα.Αλλαζει τα πραγματα κι ειναι παντα στη στιγμη!Ειναι μια καλη κι ευχαριστη ωρα οταν γυριζω σκηνη μαζι του!''

Ενας αλλος λογος που περιμενουμε να αρχισει η υπολοιπη μιση σεζον ειναι για μια σκηνη μες το ντουζ που μας ειπε ο Σομερχαλντερ!Δεν υπαρχει περιπτωση ο Ντειμον κι η Τζουλς να'χουν κανα απροσμενο-ρομαντικο σκηνικο,σωστα?
''Ειναι αστειο...γιατι η μαμα μου μου εστειλε ενα ιμειλ οταν διαβασε γι'αυτη τη σκηνη, 'Καλυτερα να μην εισαι εσυ'...μας λεει η Μικαελα γελωντας! 'Καλυτερα να μη λενε σ'εσενα να βγαλεις τα ρουχα σου', συνεχιζει γελωντας κ υποκρινομενη την μητερα της!


*Ευχαριστουμε την Νανσυ για αυτη την αναρτηση

16 σχόλια:

  1. Δεν κανει τιποτα...
    Παντως κι εγω μπερδευτηκα για το αν ειναι καλουλα εντελει η' με συμφερον κ καποιο μυστικο βαση κ της συνεντευξης του Τρεβινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εγώ έχω ξεκαθαρίσει αν είναι καλή ή όχι. Όλοι έχουν ένα συμφέρον... θα δούμε τι θα γίνει και με αυτή!!! Παντως πολλοι εχουν αρχισει να μαζευονται στο Μυστικ φολς θα γεμίσει ο τόπος βρικολακες και λυκανθρώπους!!! Και ενα τελευταιο σχολιο όλοι λενε ότι η συνεργασια με τον Ιαν είναι πολύ καλή. Μπραβο του (και δεν ειμαι και Ιαν φαν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως το Ειρηνακι!!!
    Παντως δεν την εχω κ για εντελως καθαρο ατομο...σιγουρα κι εκεινη θα κρυβει πραγματα κι ειμαι περιεργη να μαθω το πως γνωριστηκαν αυτοι μεταξυ τους κ αν το παλευαν κι εκεινοι οπως κι ο Μεισον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Νανσυ μου!!
    Θα δούμε τι θα γινει και με αυτη το σίγουρό είναι ότι με το Ντειμον θα υπάρχει ένα θεμα ειδικά αν πεθανει η Ροουζ!! Να δούμε και πως θα προσελκύσει τον Ταιλερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ναι αν πεθανει η Ροουζ δε τη βγαζει καθαρη η Τζουλς...αλλα τελικα θα πεθανει αυτη?
    Οσο για τον Ταιλερ θα'ναι ενδιαφερον ναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω αν θα πεθάνει ετσι μας αφήνουν να καταλάβουμε αλλα ποτέ δεν ξερεις... Πιστευω ότι μπορεί να την σωσουν τωρα και αργότερα να μας αφήσει αλλα και πάλι θα δούμε τι εχουν στο μυαλό τους! Πάντως μια βρεθηκε να συμπαθήσει αμέσως τον Ντειμον και θα πεθανει? αδικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nαι οντως αδικια...κ φαινεται οτι θα εξελιχθει καλη φιλη γι'αυτον!!!
    Μπορει κ να την σωσουν προς το παρον αλλα οτι θα μας αφησει καποια στιγμη αυτο ειναι σιγουρο κ φυσικα θα'ναι ωραια να δουμε το πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalhspera-kalhspera
    palh mpakouri tha minei o damon? krima to paidi.
    pantos h Jules arketa endiaferon xaraktiras elpizw na minei arketo diastima sthn seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λεει οτι εχει γυρισει 3 επεισοδια,για να δουμε...Κ λεει στο τελος συμμαχουν βαμπιρ κ λυκανθρωποι εναντιον του Κλαους!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα βιβλία αυτή υπήρχε? Παντως δείχνει να τα πηγαίνει καλά με το Ντειμον! Αν πεθανει πιο μετα σίγουρα θα εχει να κανει με τον Κλαους. Και την Τζουλς για λίγο καιρο την κόβω να μενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den masaei o klaus ta bazei me ollous kai me olla
    apo edo kai pera fanatika team klaus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχαχα βρε Lusifer και αν τον ξεβγάλουν τον Κλαους με ποιον θα είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομιζω ουτε η Ροουζ αλλα ουτε κι η Τζουλς υπηρχαν στα βιβλια,βεβαια δεν ειμαι κ σιγουρη...Τον Κλαους ομως τον αναφερουν!
    Η Ροουζ τον τρεμει τον Κλαους κ καλα κανει...Η Τζουλς μαλλον οχι αλλα αν τον μαθει θα τον μαθει απ'την αναποδη!!!!
    Εγω θελω να δω αν κι ο Ελαιζα τελικα οντως ειναι κατα του Κλαους πλεον...

    O Κλαους δε θα τη βγαλει καθαρη στο τελος παντως,οποτε ο Λουσιφερ θα'ναι με τον επομενο που θα εμφανιστει...χαχαχααχχαχαχαχχαχααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. olloi oi kalloi distixos pethenoun se auth thn seira, den pirazei ollo kai kapios kaliteros apo ton klaus tha emfanistei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαα....παντα ερχοντε κι αλλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. distixws to chat kai palh kolaei tha kanw mia prospathia na balw kapoio allos chat

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...