Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Spoiler: καποια στοιχεια για τον Damon

           

Eνα άρθρο στο EW για το δωματιο και το μπανιο του Ντεημον....




Πολλοί θεατές του VD Θα αναρωτιούνται που κοιμάται ο Ντέημον? 
Η ερώτησή θα απαντηθεί με την επιστροφή της σειράς.Η παραγωγός Julie Plec λέει ότι δεν είχαν δημιουργήσει κάποιο τέτοιο σκηνικό μέχρι στιγμής γιατί δεν ήταν απαραίτητο-προφανώς τώρα είναι.Ο Ίαν Σομερχάλντερ παραδέχθηκε ότι το γεγονός τον εξεπληξε."Ποτέ δε φαντάστηκα τον Ντέημον να έχει υπνοδωμάτιο", μας λέει."Πίστευα πως πάντα κοιμόταν σε κανα καδρόνι η στην κορυφή κάποιου δέντρου.Ειλικρινά δεν ήξερα!".Αλλά είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με αυτό που του κατασκεύασαν οι Julie Plec, Kevin Williamson και ο σχεδιαστής παραγωγής Garreth Stover."Λόγω του ότι ο Ντέημον δεν είναι και το πιο συναισθηματικό άτομο, δεν κρατάει τίποτα από το παρελθόν.Δεν πρόκειται για ένα δωμάτιο γεμάτο αντίκες και αναμνήσεις, όπως του Στέφαν", λέει ο Σομερχάλντερ."Αλλά είναι μεγάλο, πολύ αρρενωπό και πολυτελές.Φυσικά το πιο απίστευτο είναι ότι το κρεβάτι του το έκαναν  παραγγελία.Αυτό το πράμα είναι τέρας!Όσο δύο βασιλικά κρεβάτια μαζί...ο Ντέημον θα μπορούσε να χωρέσει έναν ολόκληρο σύλλογο φοιτητριών σε αυτό το κρεβάτι, κάτι που είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα συμβεί".(Ο Williamson το αποκαλεί ο "θρονος του Ντέημον).

Όσο για το μπάνιο του Ντέημον, η Plec λέει ότι τα "σέξυ" μέρη του-μπανιέρα και αδιαφανές γυάλινο ντουζ-θα χρησιμοποιηθούν αρκετά.Οι fans γνωρίζουν ότι ο Σόμερχαλντερ γύριζε σκηνές μπάνιου τον προηγούμενο μήνα.Οι παραγωγοί δεν μαρτυρούν ποιος/α θα είναι μαζί του, ωστόσο η Plec επιβεβαίωσε, "είναι μια σκηνή με μπάνιο σε ένα επεισόδιο και μια με ντουζ στο επόμενο".Ο Williamson λέει "Κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων.Υποθέσαμε ότι ο θείος Ζακ είχε ανακαινίσει το μπάνιο κι έτσι πλέον έχουμε ένα σέξυ μπάνιο.Σιγουρευτήκαμε ότι θα υπάρχει ένα όμορφο πέτρινο ντουζ εκεί μέσα.Σαν να λέμε το έφτιαξα σαν το μπάνιο στο οποίο θα ήθελα εγώ να κάνω ντουζ.Ο Σομερχαλντερ εγκρίνει και προσθέτει."Δεν είναι και μικρό το ντουζ.Χωράει άνετα ένα σύλλογο φοιτητριών και μια ομάδα βόλεϋ".

8 σχόλια:

  1. Βαζω στοιχημα οτι θα ''ζηλεψουμε'' την κρεβοτοκαμαρα του...Μου φαινεται να εχουν μπει ΤΑ λεφτα!!! Γενικα ειμαι περιεργη να δω το δωματιο του...Οσο για το μπανιο (κριμα που δε θα'ναι με την Ελενα!) αναμενομενο πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμβει και αυτο με την Ελενα καποια στιγμη Νανσυ... Τι να κανει θα του κατσει καποια μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω πιστευω οτι εχουν μπει πολλα λεφτα...και γι αυτο κανουν τα παντα για να πιασουν τοπο.

    Παντως εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι στο μπανιο με τον Κλαους!Να κανει ετσι εμφανιση ο τυπος...
    Ποιος ξερει...ειδομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xχαχαχαχαχαχαχαα Ροη!!!Αμην...

    Ρε Τσακ,ελεος!!!Χαχαχαχχαχα...Δεν εχει αναγκη ο Κλαους,με τις ικανοτητες που θα εχει 1 κλικ να κανει εχει οτι θελει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ironman τον εχετε φανταστει ολοι τον Κλαους.
    Γνωμη μου ειναι οτι οπως θα ρθει, ετσι καποτε θα φυγει...Αμα ηταν να φερουν εναν χαρακτηρα που θα τα διαλυσει ολα στη 2η σαιζον, τι να λεει;;;
    Δε ξερω...θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxaxaxaxaxa re si tsak les kai o klaus na mas bgei tom? (giati egw hdh ton lew arxonta)

    den tha me xalouse o Robert Downey Jr. ston rolo tou klaus xaxaxaxa

    gia na doume aksizei olos adtos o ntoros giro apo to onoma tou klaus

    eipame damon elena min perimene fetos tou xronou kai an

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι κι εγω αυτο λεω...ακουμε Κλαους απο πολυ νωρις κ μας εχουν κανει να περιμενουμε πολλα κ συν οτι το εχουμε ξεσκισει το θεμα του (οπως κ με το μπανιο του Ντειμον) μπορει κ να απογοητευτουμε η' ακομα να μη μας κανει κ τοσο μεγαλη αισθηση!

    Τζωρτζ χαχαχαχαχαχαχα ο Κλαους...Τομ!(Ωραια πατομοιωση!) Ε δε νομιζω κι ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nancy ta exoume poluanaferei olla auta ta themata giati ipirxe kai auth h megalh diakoph pou mas edine para polu xrono, alla kai palh egw pisteuw oti den exoume mathei kai para pola (auta pou theloun na ta kripsoun, ta kriboun, kai auta pou theloun na bgoun pareaeksw ta bgazoun)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...