Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Spoiler: απο TV Guide

             

Διαβαστε ενα spoiler για το επεισοδιο 2.14 "Crying Wolf" απο το TV Guide 

Υπαρχει κανενα νεο για τον Στεφαν και την Ελενα?
Τωρα που η Καθριν ειναι κλεισμενη στον ταφο και ο Ελαιζα φαινεται να κανει τη δουλεια του,ο Στεφ και η Ελενα θα κανουν ενα ρομαντικο ταξιδι στο σπιτι των γονιων της κοντα στη λιμνη.''Θελουν να'ναι ενα φυσιολογικο ζευγαρι που παει διακοπες'' ,ειπε ο Paul Wesley.(Τι θα μπορουσε να παει στραβα?)''Φυσικα ο κινδυνος τους καταδιωκει.'' Οχι μονο αυτο,θα εχουν και μια μεγαλη συζητηση οσον αφορα τη σχεση αναμεσα σε ενα βαμπιρ και εναν ανθρωπο και οι επιλογες δεν ειναι τοσο ελκυστικες,παραδεχεται ο Paul.

22 σχόλια:

  1. Fascinating!

    Τα σποιλερ ειναι απο το TV Guide...(mega buzz ειναι ο τιτλος της στηλης που δινει τα σποιλερ)

    *Σε 5 λεφτα κοιτα το παθ Λουσιφερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα αυτο λεμε...πηγαινε με τον Ντειμον κοπελια να βρεις την υγεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουσιφερ ανεβασε ρε τη συνεντευξη της Μπονυ στη εστειλα!!!!!
    (Αντε εχω και τραγουδακι αφιερωση για την nigga)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re nancy lyse mou mia aporia... gt a'aresei toso o Damon? (kosmaki skotwnei.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον,καταρχην ειναι ενας παρεξηγημενος χαρακτηρας!Μεσα απ'την κακια του πηγαζει ο πονος του,μεσα απ'το χιουμορ του φαινεται η ευαισθησια του,ειναι ειλικρινης (ειτε τον συμφερει-ειτε οχι,ακομα κ τοτε με τον Τζερ κ το δαχτυλιδι ειπε την αληθεια κ δεχτηκε τις συνεπειες,σε αντιθεση με αλλους),ειναι αστειος χωρις να γινεται κρυοκωλος,οταν αγαπαει αφοσιωνεται (βλ. 145 ετη για Καθριν).Ακομα κι οταν τους πυροβολησαν κ πεθαναν δε θελησε ν'αλλαξει γιατι δεν υπηρχε λογος για εκεινον να ζησει εφοσον υποτιθεται ειχε πεθανει η Κατ (κ τελικα ο αδερφος του τον αναγκασε,ο οποιος οπως φανηκε δεν αγαπησε ποτε ουτε καν στο 1/3 την Κατ).Παντα ειναι εκει για να βοηθησει αυτους που νοιαζεται (ακομα κ τον Στεφ,επεισ. 16-20 ιδιως)...Θυμηθειτε πως ηταν ο Ντειμον σαν ανθρωπος:εντιμος,καλοσυνατος,αγωνιστης κι ολα οσα εχει καποιος μεσα στην καρδια του μεγενθυνοντε με την μεταμορφωση σε βαμπιρ.Η προδοσια του αδερφου του εγινε κακια κι εκδικηση κι ο πονος του αβασταχτος.Ποτε δεν τουμπαρε τον αδερφο του οπως εκανε εκεινος τοοοσες φορες ακομα κι οταν εκανε κατι καλο.Παρ'ολο που αγαπαει τρελα την Ελενα κανει πισω...Ειναι ενας χαρακτηρας που μπορεις ν'αναλυσεις κ να συζητησεις γι'αυτον ωρες κι οχι 1 λεπτο.Ειναι εντονος σαν χαρακτηρας,ζωη μεσα του,φλογα που σε κανει να διασκεδαζεις κι οχι να λυμαρεις τα νυχια σου!Τον εχουμε δει να ποναει περισσοτερο απ'τον καθενα κι ακομα κ τοτε παλευει τοσο πολυ για να μη νοιαζεται για κανεναν που παλι δεν τα καταφερνει.Ειναι ενας χαρακτηρας που μπορεις να κατανοησεις οχι μεσα σε 2 λεπτα,ειναι ενας χαρακτηρας που μπορεις ν'αγαπησεις,να συγχωρεσεις κ να δεχτεις κι οχι ευκολα...μα αυτο ειναι κ το ωραιο!Μπορει να μην ειναι μες τη γλυκα η' το στομα του να μη σταζει μελι αλλα παρ'ολα αυτα ειναι αληθινος κ ξερεις οτι οταν αγαπαει...τελος,αγαπαει παντοτινα!
    Θες κι αλλα?Χχαχαχααχχαχαχαχαχαχα...μπορω να συνεχισω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχχαχααχαχα,για Ντειμον ειπα!!! Για Ιαν αλλη φορα,χαχααχχαχαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως δεν ειναι πιστευω και τοοοοσο βαθυς σαν χαρακτηρας...
    Το οτι ειναι (ενδεχομενως)πιο ενδιαφερων (για αρκετους) σαν χαρακτηρας απο τον Στεφαν δεν εξασφαλιζει και το οτι εχει βαθος.Στην ουσια μαλλον το ιδιο πραγμα ειναι με τον Στεφαν, απλως ο τροπος εκφρασης τους διαφερει.
    Και η μονη κοντρα τους στην ουσια ειναι σχεδον παντα μια κοπελα.Και επειδη δεν γινεται και να μισει και να βοηθα τον αδερφο του, συμπεραινεται οτι μαλλον στην πραγματικοτητα δεν τον μισει αλλα απλως τον ζηλευει.Το στυλ του ομως ειναι πραγματι πιο οξυ απο του Στεφαν και ετσι πρεπει αλλωστε μιας και η σειρα χρειαζεται αυτο το κοντραστ.Στο τελος τελος ομως ειναι ακριβως το ιδιο.
    Οσο για την Ελενα, μια φορα της ειπε οτι την αγαπα (δε της ειπε οτι λιωνει για αυτην...) και μετα την εκανε να το ξεχάσει κιολας!
    Σημειωτεον ομως οτι η σειρα ειναι στη 2η σαιζον (μολις) και επομενως ο καθε χαρακτηρας δεν εχει αναλυθει στο μεγιστο δυνατο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ'οτι καταλαβαμε κι ο Στεφ δεν ηταν αγιος (ισως να ηταν κ χειροτερος) αλλα οπως κ να'χει κ σαν ανθρωπος κ σαν βαμπιρ τωρα...ποοοο κανεις πεντικιουρ ολοκληρο καθως μιλαει η' κινειται!
    Ο Ντειμον τον μισει γιατι οπως ειπε (εκτος οτι τον προδωσε κ μιλησε στον πατερα τους κ τον αναγκασε ν'αλλαξει) υποτιθεται οτι αν δεν ''πεθαινε'' η Κατ θα ηταν αυτος που θα αλλαζε κ θα ζουσε μαζι της...Για το τωρα με την Ελενα μπορει κ να ζηλευει λιγο μιας κι ο μπουχεσας (κατεμε) καταφερνει παντα να εχει την κοπελα που αγαπαει κι εκεινος με το μερος του.
    Μια φορα ειπε ο Ντειμον στην Ελενα οτι την αγαπαει ναι κι οπως ειπε ηατν κι εγωιστικο κ μετα την εκανε να ξεχασει γιατι αυτο θεωρουσε σωστο (αν θες κ για τον αδερφο του εκτος απ'την ιδια φυσικα),αλλα απ'τον προηγουμενο κυκλο βλεπουμε σιγα σιγα τα συναισθηματα του για εκεινη να μεγαλωνουν κ να κανει τα παντα για εκεινη...Επισης σαν Νανσυ λεω το ''σ'αγαπω'' καλυτερα να λεγεται μια φορα η' μια στο τοσο παρα συνεχεια κ να χανει την αξια του!!!
    Τωρα για τον Στεφ αν δε το'παιζε κουκουρουκου κ καλο παιδι ναι θα ηταν κι αυτος πιο ενδιαφερον κ σαφως αληθινος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pw pw ti katebata kai ti psixanaliseis einai auta pou grafete se auto to post PATAGOS den pezeste

    egw tha pw kati mikro giati den eimai gia polla polla

    o stefan einai poio kalosinatos xaraktiras apo ton damon alla o damon einai poio endiaferon xaraktiras apo ton stefan

    beeba auto sthn sinexia mporei na alaksei kai na antistrafoun oi roloi p.x. an h elena dimiourgish enan desmo me ton damon kai afisei ton stefan tote o damon isws malakosei kai o stefan apo thn zilia tou na bgalei ton kako tou eauto (amin kai pote)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξαναλεω οτι η διαφορα στο στυλ τους δε σημαινει οτι ο ενας ειναι ΓΑΜΑΟΥΑ κι ο αλλος κοτα, μπουχεσας, μπινες κτλ.
    Εξαλλου στη ζωη τους πανω κατω τα ιδια κινητρα ειχαν.Αν οι γκομενες πεφτουν πιο ευκολα στον Στεφαν τοτε ισως ο Ντεημονακος θα επρεπε να σκεφτει να αλλαξει στυλακι.Ειτε εισαι αυτο που εισαι ειτε δεν εισαι και προσποιεισαι και το παιζεις δηθεν.
    Και δεν νομιζω οτι ο Στεφαν δεν ειναι αληθινος.Προσωπικα προτιμω τον Ντεημον αλλα για να ειμαι δικαιος πρεπει να πω οτι δεν ειναι καθολου αυτο που φαινεται κι επομενως γι αυτο λεω οτι δεν μισει στην πραγματικοτητα τον αδερφο του.
    Ειναι και οι δυο ακριβως το ιδιο κατα βαθος.Ιδια κινητρα ιδια αισθηματα ιδιες επιθυμιες.Το οτι ο ενας τα δειχνει κι ο αλλος τα καταπιεζει μαλλον τον Στεφαν κανει "αληθινο" κι οχι τον Ντεημον.
    Προτιμω Ντεημον ξαναλεω αλλα δεν τον θεωρω κατι εν τω βαθει διαφορετικο απο τον Στεφαν.

    (Γουσταρεις εκθεσεις;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    Λουσιφερ συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eιδες?Ολοκληρες εκθεσεις!!!
    Μα πειτε μου θα συζητουσαμε για αλλον τοσο πολυ?Αντε γαι τον Κλαους!
    Αν τα φτιαξει η Ελενα με τον Ντειμον κι αυτη θα θυμηθει ποια ηατν πριν το θανατο των γονιων της...Σπιρτοζα,ειχε φλογα κι ενταση μεσα της!Συν οτι οι καυγαδες τους θα ηταν καυγαδες κ μετα θα υπηρχε κι η τελεια συμφιλωση...
    Με τον Στεφ αν της σηκωσει κανεις τη μασχαλη θα δει οτι γεμισε μουχλα,να'ναι καλα η Καθριν κι οι Αρχικοι κ τρεχουν λιγο!Τωρα σοβαρα δε νομιζω οτι ο χαρακτηρας της ταιριαζει με καποιον τοσο ηρεμο,αλλα θα δειξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oταν λες για αλλον φανταζομαι εννοεις απο το VD γιατι δεν εχω ορεξη τωρα να γραφω δοκιμια για το γιατρο...

    Και τι σημαινει αυτο με τις μασχαλες που ειπες;;
    Υπονοεις οτι η Ελενα δεν ξυριζει μασχαλες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mα για'μενα πιστευω οτι αληθινος εισαι οταν δειχνεις κ τα καλα σου κ τα στραβα σου κι ο Στεφ μεχρι στιγμης αυτος ειναι που καταπιερζει στο να μη δειχνερι τον κακο του εαυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nαι ρε για το VD μιλαμε!!!
    Μεταφορικο βαρεμαρας αυτο με τις μασχαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τα δυο καταπιεσμενα ειναι...κριμα!

    Προς στιγμην ανησυχησα με τις μασχαλες...αλλα οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. poies masxales? na deis ti grafei sto fc h nancy xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa kanei PATAGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εχω προσβαση ακομα εκει Λουσιφερ.
    Προς το παρον δλδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aχ παιδια τι φαντασια ειναι αυτη?!!!Χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχα...που να'χα προετοιμαστει για το ερωτημα που μου εθεσε ο Τζωρτζ!!!
    Κ καλα ειπα οτι η μασχαλη εχει μαζεψει μουχλα,απ'την βαρεμαρα...τροπος του λεγειν αλα Νανσυ!!!
    Νταξει ολοι καταπιεζουν καποια συναισθηματα οποτε οκ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Koιταχτε παιδια.. εγω προσωπικα δεν συμπαθω κανεναν απο τους 2 αδερφους.. Βασικα με τον στεφαν δεν εχω κατι αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.. ο ντειμον μονο κ μονο τα πρωτα 10(αν θυμαμαι καλα) επεισοδια που ειδα μου αρκουσε για να τον μισησω απλα.. Δεν μπορω νανσυ να τον συμπαθησω με τιποτα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...