Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Spoilers: για το επεισοδιο 2.14 "Crying Wolf"

             

Διαβαστε καποια ενδιαφεροντα spoilers για το επεισοδιο 2.14 "Crying Wolf"

1) Η  Elena και ο Stefan ελπιζουν να εχουν ενα ρομαντικό Σαββατοκυριακο στο σπιτι της οικογενεια Gilbert

2) Η Jenna αναρωτιεται αν ο Alaric ειναι ειλικρινης

3) Ο Damon προσπαθει να μιλήσει με τον Elijah

4) Η Bonnie εκμαιευει συγκλονιστικες πληροφοριες απο τον Luka

10 σχόλια:

  1. M'αρεσει ο τιτλος!Φαινεται οτι θα ειναι ενδιαφερον το επεισοδιο μονο κ μονο απ'αυτο κ μαλλον εδω κολλαει οτι θα χασουμε κ την Ροουζ...Η Τζενα επιτελους αρχιζει να ψιλιαζεται,οι αλλοι στον κοσμο τους,αντε να μαθουμε κ περι Τζονα-Λουκα κι ο Ντειμον bad ass-bad ass αλλα αυτα που κανει εχουν νοημα (θα μιλησει στον Ελαιζα????)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να κανει βρε κοπελια να κραταει το φαναρη στην Elena,καλα κανει επιτελους θα δουμε και τον Damon μακρια απο την Elena!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mia sizitish damon-elijah tha eitan polu endiaferousa

    o luka malon tha prodosei ton patera tou kai ton elijah (gia mia agaph)

    h jena arxizei na mpenei sto paixnidi

    elena kai stefan-mia klasikh adiaforh skhnh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα καλα θα κανει Δημητρη!!!Αυτο ελειπε να την παρακαλαει κιολας...Περνει τα ηνια στα χερια του για τις σοβαρες δουλειες!!!
    Ναι Τζωρτζ ο Λουκα κι εγω πιστευω οτι θα γυρισει την πλατη του στον πατερα του (αν κ δε πρεπει να'ναι κακος κι αυτος,αλλα μαλλον τον κρατανε στο χερι για καποιο λογο)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατα την αποψη μου ειναι πολυ νωρις ακομα να δουμε Damon+ELena ειμαστε ακομα 2 season και πιστευω θα αργησει να γινει,ισως κατι προσ το τελος της season και αμα!!!Αυτο που θελω εγω ειναι να απομακρυνθουν ο ενας απο τον αλλων προς το παρον γιατι θα ειναι και ποιο ενδιαφερων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nαι μπορει να'χεις κ δικιο...αν απομακρυνθουν λιγο να ξεκαθαρισουν κ τα πραγματα λιγο πολυ!Συμφωνω οτι ειναι μεν νωρις αλλα κατι ρε παιδι μου για να φανει το ερωτικο τργωνο επιτελους (δε μιλαω για σχεση η' κατι,αλλα κι αυτη η Ελενα πολυ την δυσκολη κανει)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Damon το εκανε το πρωτο βημα και πιστευω οτι πρεπει να μεινει εκει ισως ερθει η ωρα να κανει αθτη ενα βημα προς το Damon αλλα αυτο το βημα θα αργησει και σιγουρα δεν θα γινει οταν τα εχει με τον Stefan...Πιστευω καποια στιγμη θα χωρίσουν αλλα πολθ ποιο μετα οχι τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω,αλλα ανυπομονω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. lete na doume thn elena na lionei gia ton damon kai autos na thn grafei? (na pw thn alitheia tha to efxaristithw ligo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακαρι,να δει κι αυτη τη γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...