Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

The Vampire Diaries: μεγαλα spoilers

              

Ο Ντειμον το'χει ριξει στο σεξ. Ο Στεφαν βγαζει τον κακο του εαυτο. Γνωριζουμε τον Κλαους....


Yπαρχουν μπολικα πραγματα που συμβαινουν στο υπολοιπο μισο της σεζον και θα ελεγα οτι εχουν και ζουμι!Εχουμε πεντε νεα,πεντε!Αν υποφερατε απ'το μεγαλο διαλειμμα που εκανε η σειρα εδω θα παρουμε μια γευση απ'το τι προκειται να συμβει..


1.Ο Ντειμον παλευει με την ανθρωπια του.Και κανει σεξ,πολυ!
Μετα το τελος του επεισοδιου στις 27 του μηνα θα εχουμε μαθει την μοιρα της Ροουζ-και κατα ποσο μια δαγκωνια λυκανθρωπου σκοτωνει ενα βαμπιρ.Αλλα το CW λεει οτι αυτο δεν ειναι το μεγαλο ερωτημα πια.Το πραγματικο ζητημα εδω ειναι για το ποιος νοιαζεται για τον Ντειμον...ακομα κι οταν δειχνει την κακη του πλευρα. ''Αρχιζει να αισθανεται'' ,μας λεει ο Ian Somerhalder. ''Τον ριχνει,με ριχνει...επειδη μ'αρεσει να'μαι ετσι-για την ελλειψη μιας καλυτερης λεξης-ενα εντελως καθαρμα.'' Λοιπον αυτο θα μπορουσε να μας παει σ'ενα απ'τα παρακατω σποιλερ αλλα να προσθεσουμε οτι ο Kevin Williamson ειπε και κατι ακομα για τον Ντειμον:''Ειναι ενας σεξυ βρυκολακας.Δε θα του κανει καμμια αισθηση αν δεν εχει καποια μικρα παιχνιδια!Ηρθε η ωρα να τον δουμε να κανει καποιο ντουζ.''



2.Ο Ταιλερ ανακαλυπτει την αληθεια!
Οπως και οτι μαθαινει πολυ γρηγορα οτι η Καρολαιν του ειχε πει ψεμματα οτι ειναι το μοναδικο βαμπιρ στο Μυστικ Φολς-βαζοντας ενα τελος στην ανθηση της σχεσης τους.Ο Στεφ προσπαθει να πεισει τον Ταιλερ οτι λυκανθρωποι και βαμπιρ μπορουν να συνυρπαξουν,αλλα οταν μια μεγαλη αναμετρηση των δυο ομαδων (στις 3/2) φερει αντιποινα (10/2),πιθανως θα του ειναι πολυ δυσκολο για να πιστεψει κατι τετοιο.



3.Βλεπουμε την ασχημη πλευρα του Στεφαν!
Η Ελενα βρισκει καποια παλια ημερολογια του Τζον (στις 17/2).Στη συνεχεια μια αλλη αναδρομη στο 1864 δειχνει τον Στεφαν να δολοφονει τον πατερα του και να αναγκαζει τον Ντειμον να μετατραπει σε βαμπιρ. ''Η ενοχη του ειναι τοσο μεγαλη που τον οδηγει στο βαθυ τελος'' ,μας λεει ο Paul Wesley. ''Ανακαλυπτουμε οτι αυτος θα ηταν ο Ντειμον αν δεν επροκειτο για εναν χαρακτηρα''.


4.Η Μπονι κανει εναν εχθρο και χανει εναν φιλο!
Και με τη φραση 'χανει εναν φιλο' εννοουμε οτι 'κερδιζει εναν εραστη'.Η Kat Graham επιβεβαιωνει οτι η Μπονι θα φιλησει τον Τζερεμυ...''Νωριτερα παρα αργοτερα''.Αλλα δε θα ειναι ολα ροδινα με καρδουλες και ουρανια τοξα για την Μπονι.Οταν ανακαλυπτει οτι οι Λουκα και Τζονα δουλευουν μαζι με τον Ελαιζα,χανει εντελως την εμπιστοσυνη της. ''Αρχιζει να προσπαθει να μαθει περισσοτερα σχετικα με το ποιοι ειναι και τυχαια κανει εναν εχθρο που δε θα επρεπε.'' ,μας ειπε η Julie Plec.Κ' γυρω στις 24/2 η Μπονι ειναι '' ετοιμη να βροντηξει''.


5.Ο Κλαους ερχεται στην πολη!
Ο αφαντος μεχρι στιγμης Κλαους θα κανει την εμφανιση του πριν το τελος της σεζον.Αλλα κι οι δυο,Ελενα και Καθριν,πρεπει να προετοιμαστουν.Ο Στεφαν τελικα καταληγει να δουλεψει με τον Τζον (πατερα της Ελενα που τρεφει μισος για τους βρυκολακες!) για να παρει οτι πληροφορια υπαρχει σε σχεση με τους Αρχικους.Και τι τρεχει με την Καθριν που ηδη τρεχει απ'τον Κλαους 500 χρονια? ''Ακομα και αν η Καθριν εχει κολησσει στον ταφο δεν παυει να'ναι πανουργα.'' ,μας λεει η Nina Dobrev.

9 σχόλια:

  1. 1) auto tha aresei sths fans tou damon

    2) h maxh lukanthrwpon-brikolakon tha ginei kai apo oti fenete o tyler telika tha paei mazi me thn agelh

    3)auto den tha aresei kai polu sths fans tous stefan (alla tha einai endiaferon pisteuw)

    4)auth h istoria me boonie jeremy kai luka exei polu mperdema, poios einai o neos exthros ths boonie?

    5) kai fisika perimenoume thn afiksh tou klaus pou ekei kai an einai mperdemena ta pragmata

    *oso panourga kai na einai h katherine den nomizw na ksefigei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nταξει μ'αυτην την περιβοητη σκηνη μες το μπανιο να πω την αληθεια απ'την τοση συζητηση που εχει πεσει εχει χασει κ την αξια της...Αλλα θελω να δω οντως ποιος νοιαζεται για τον Ντειμον πραγματικα,ειτε στα καλα του-ειτε στα κακα του!
    Ο Ταιλερ θα περασει απο 40 κυματα...απο τοτε που εγινε λυκανθρωπος αθ χρειαστει να αναθεωρησει πολλα κ να δει ποιον μπορει κ να εμπιστευτει (ρημαδα Τζουλς!)!
    Επιτελους θα αποκτησει λιγο ενδιαφερον με το θεμα του Στεφ...αντε να τον δουμε παλι πως εινaι πραγματικα κ γενικα να γινει κ πιο εντονος πια!
    Η Μπονι καλα θα κανει κ θα φιλησει τον Τζερ,η αληθεια ειναι οτι εχουν ωραια χημεια...Θελω να δω κι αντιδραση με Λουκα κ Τζονα κ ποιος ειναι αυτος ο εχθρος!
    Κ τελος αντε να δουμε τον Κλαους!Ειμαι περιεργη να δω τι αλλο θα κανει κι η Κατ!

    Φυσικα ολοι ειμασταν σιγουροι οτι ο Τζον κι οι αλλοι θα ενωθουν (αν κ στο τελος μπορει παλι να τους τη φερει)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νανσυ συμφωνω μαζι σου για την σκηνη του Ντειμον....Ξερουμε ηδη οτι θα ειναι με την ρεπορτερ... Μου φανηκε ενδιαφερουσα σκηνη στην αρχη αλλα μετα απο τοση συζητηση μου φαινεται πλεον...πως να το πω...classis Damon. Παντα εβρισκε καποια να περναει την ωρα του. Το μονο καλο ειναι οτι θα μας δειξει ποιος νοιαζετε πραγματικα γι αυτον κ πιστευω οτι αυτος ο καποιος θα ειναι η Ελενα.

    Τωρα για τον Στεφαν, ανυπομονώ να τον δω εν δρασει! (Καιρος ητανε δλδ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. classic Damon** οτι ναναι γραφω νυχτιατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια σποιλερ...ανυπομωνω να δω το ποιος νοιαζεται πραγματικα για τον ντειμον.κριμα που ο ταιλερ θα μαλωσει με την καρολαιν.οσο αναφορα την μπονη και τον τζερεμη το περιμενα και τελος αντε να ερθει ο ελαιζα να δουμε καμια ασπρη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικα δεν θέλω να τα διαβάσω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalhmera-kalhmera

    diabasame kai kati wraio sta spoilers
    η Μπονι ειναι '' ετοιμη να βροντηξει''.
    makari-makari (alla distixos den to blepw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sxetika me to oti tha doume kai ton kako proswpo tou Stefan kairos htan,thewrw mexri twra ton xaraktira tou Stefan enan apo tous poio VARETOUS xaraktiras seiras!!!Gia onoma tou theou vampire einai kai tha skotwsei athwsou kai tha kanei kai alla polla alliws poio to nohma tou vampire???
    Eidame sta prohgoumena epeisodia (ekei pou trelathike o Stefan gt eipie aima anthwpinw) thn istoria apo to parelthon tou mesa apo ta matia tou kai den eidame kai apo tis duo pleures (Damon) isws irthe h wra na mathei h Elena oti o Stefan den einai agios pragma pou to elega apo thn prwth season!!!
    Oso gia to poli sex epeidh einai eletheros tote oi dimiourgei kala kanoun allwste mia seira yjelei kai "aima" jai "erwtikes skhnes" kai afou thewreite o Ian apo tous poio sexy antres tote den mou fainetai periergo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρη συμφωνω απολυτα με οσα ειπες,μα απολυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...