Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνεντευξη της Sara Canning στο TV Guide


Η Sara Canning μιλα για την εξομολογηση του Αλαρικ που ταραζει τον κοσμο της Τζενα!!!



Η Τζενα μενει ακομα εκτος για τα υπερφυσικα που υπαρχουν και συμβαινουν γυρω της. Αλλα απ'οτι ειδαμε στο τελευταιο επεισοδιο ατο μπορει και ν'αλλαξει.

''Αρχισε να εχει αυτα τα στοιχεια και την δυσπυστια οταν ο Τζον αρχισε να την
τσιγγλαει.'',λεει η Σαρα.''Η Τζενα ηταν ξεκαθαρη προς τον Αλαρικ κι ειπε 'Εαν
θες να λειτουργησει πρεπει να'σαι ειλικρινης μαζι μου' και πραγματικα δεν ειχε
κατι να πει πανω σε αυτο.''

Την στιγμη της σιωπης απ'το αγορι της Τζενα,Αλαρικ,ηταν κι η τελευταια σκηνη αναμεσα στο ζευγαρι στο προηγουμε επεισοδιο κι η Σαρα παραδεχεται:''Ειναι πολυ αβεβαιο εαν η σχεση τους καταρρευσει εντελως.''

Στο σημερινο επεισοδιο ο Ρικ θα κανει μια εξομολογηση στην Τζενα,αλλα τι ακριβως θ'αποκαλυψει?Ας πουμε οτι δε θ'ανακαλυψει συντομα η Τζενα οτι η ανηψια της η Ελενα εχει σχεση με ενα βαμπιρ.

''Η εξομολογηση εχει να κανει μ'αυτο που ειναι επιτακτικη η Τζενα...προφανως και δε ρωταει για τα βαμπιρ και τις δραστηριοτητες που εχει ο Ρικ καταπολεμωντας τα.'',μας λεει η ηθοποιος.

Η Τζενα παλαιοτερα θεωρουσε την πρωην γυναικα του Αλαρικ,Ιζαμπελ,νεκρη-αλλα ο Τζον την πιεζει για να εξετασει περισσοτερο αυτο το θεμα.

''Νομιζει οτι ειναι νεκρη.Οταν ο Τζον την ρωταει 'Βρηκαν το πτωμα της?' την ενοχλει,αλλα το μεγαλυτερο μερος της ειναι αυτο που κανει-ερχεται παλι πισω στην πολη κι υποδαυλιζει  πραγματα απλα για να ξεσηκωσει.'',λει η Σαρα.''Νομιζω οτι ειναι μια καθορισμενη ενοχληση  αλλα δε ξερω πως θα φανταστει αν γνωριζε την Ιζαμπελ η' να της ελεγαν οτι δεν ειναι νεκρη.''

Αν η Τζενα ηξερε οτι οχι μονο η Ιζι δεν ειναι νεκρη,αλλα ειναι επισης βαμπιρ κι η βιολογικη  μητερα της Ελενα.

Η Σαρα λεει οτι ο χαρακτηρας της εχει μεγαλωσει στο θεμα του γονεα και σαν ατομο κανει  πιο εξυπνες επιλογες,οποτε ειναι ενθουσιασμενη για το τι επεται:

''Μεσα στα επομενα επεισοδια θα δουμε κατι που θα συμβει και πραγματικα θα ταραξει τον κοσμο  της κι εχει την ερωτηση για το αν ειναι τελικα σε μια σταθερη θεση οπως νομιζε οτι ηταν.''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...