Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Spoiler: Για τον Damon


Διαβαστε ενα υπεροχο μικρο ποστακι για τον Ian Somerhalder....


Υπαρχει καμμια ελπιδα για να δουμε τον Ντειμον ευτυχισμενο?


Οι δυναμεις που εχουν πεσει στο VD δεν εχουν καμμια σχεση μ'αυτο. ''Θυμαμαι οταν ο Ντειμον αρχσε να κλεβει λιγο την παρασταση και θυμαμαι που μιλησα με τον Κεβιν και την Τζουλι λεγοντας:'Ξερετε πραγματικα θα'θελα να παω πισω απ'τον Ντειμον,ειμαι ανετος μ'αυτο.' '' ,μας λεει ο Ιαν. ''Κι η αντιδραση τους ηταν:'Τι ειναι αυτα που λες?Η ζωη δε θελει να αισθανεσαι ανετος.Δε ξερεις τι υπαρχει στην επομενη γωνια.Δε μπορεις να επιλεγεις οτι σου φερνει η ζωη και πως να νιωθεις για το καθε τι.'Και συνειδητοποιησα 'Πο πο εχετε δικιο!' '' Ειναι καλο που αυτη η συνειδητοποιηση ηρθε,γιατι η ζωη φερνει πολλα στον Ντειμον.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδη ακομα θα βλεπουμε τον Ντειμον να ψαχνεται κ να παλευει...κι ας εχει να δειχνεται με την Αντυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tha ithela na dw to parelthon tou Damon,ti eknane ola auta ta xronia prin erthei sto Mystic Fols???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω θελω να το δω αυτο Δημητρη...τι εκανε?Πως ηταν?Πως το ''ξεπερασε''?Κι εννοω το σοκ με τον αδερφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγα το σοκ ρε Νάνσυ, αλλά ναι θα είχε ενδιαφέρων να δούμε τι έκανε τόσο καιρό, αν και ξέρουμε περίπου, οτι κάνει και τώρα, δηλαδή σκοτώνε! εδώ ο Στέφαν σκότωνε, αυτός τι θα έκαμνε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nαι αλλα περιμενω να δω πως μεγαλωσε το μισος του Ντειμον προς τον Στεφ κι οτι κ να ηταν δε το λες κ καλο...Ναι σαφως κ θα σκοτωνε οπως κατασπαραξε κι ο Στεφ ολους τους προγονους της Ελενα κ βαλε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k egw 8a h8ela na dw ti 8a ginei parakatw k me poion ap ts duo 8a paei telika h elena?ti 8a sumbei anamesa sta duo aderfia meta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...