Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Super Spoilers: Για το τελευταιο επεισοδιο της 2ης season


Διαβαστε παρα πολλα και αποκαλυπτικα spoilers για το τελευταιο επεισοδιο της δευτερης season...
SPOILER ALERT

Καποιος που επεζησε απο την θυσια θα σκοτωθει στο φιναλε και δεν θα ειναι ωραιο.
-Η Liz θα παιξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στο φιναλε.
-Η Elena θα παιξει ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, και θα την αγαπησετε η' θα την μισησετε μετα απο αυτο.- Περιμενετε μια πιο διαφορετικη, σκοτεινη Εlena.
-Πως η Elena ξαναζωντανεψε προκειται να παιξει την δικη του πορεια.
-Οτι θα συμβει στο φιναλε θα αλλαξει την Elena για παντα.
-Ο Stefan προκειται να χασει καποιους φανς αλλα και να αποκτησει καινουριους. Οπως η Elena.

 Nομιζω οι αντιδρασεις και τα λογια ολων στο φιναλε θα είναι:
“Ti στο καλο μολις εγινε? Γιατι ο/η ______ το εκανε αυτό?. Γιατι ο/η _______ το ειπε αυτό? Πως ο/η _______ το εκανε αυτό? Ποιος είναι ______? ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ?

Υπαρχουν ακομα μερικοι χαρακτηρες που δεν θα επιζησουν για την επομενη σεζον.

To επεισοδιο δεν είναι γυρω από τον Damon. Κατά καποιο τροπο, είναι κυριως για την Elena. Και μετα είναι ο Damon, η συγχωρεση και η ειλικρινεια του. Και μετα είναι και ο Stefan και τι θα κανει. Και η ταινια και το λουτρο αιματος…..

Είναι φανερο ότι ο Damon θα ζησει για την 3η σεζον. Όμως υπαρχουν ανθρωποι που θα πεθανουν σε αυτό το επεισοδιο. Καποια από τα γεγονοτα του επεισοδου είναι πολύ απροσμενα, συγκεκριμενος θανατος θα καταστρεψει ζωες, θα αλλαξει την ζωη ολων αυτων που θα το δουνε να συμβαινει και συγκεκριμενος θανατος θα προκαλεσει αναπαντεχη αιματοχυσια, συγκεκριμενες επιλογες θα κανουν τους τηλεθεατες να πουν «ΠΩΣ» και «ΓΙΑΤΙ», ενώ συγκεκριμενα γεγονοτα που θα συμβουν το απογευμα θα είναι ενοχλητηκα και ματωμενα και τελειως  μα τελειως λαθος.

Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ DAMON ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕΛΕΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.

Ενώ η 2η σεζον ηταν «Η χρονια της Κατ» και η σειρα του Damon η 3η σεζον θα είναι «Η χρονια των Original” και η σειρα της Elena. To φιναλε το δειχνει αυτό.

Ότι συμβαινει στο φιναλε, οι θανατοι, οι τραγωδιες, η αιματοχυσια- όλα ετοιμαζουν τις κυριες πλοκες των 3 πρωταγωνιστων για την επομενη σεζον. Ο Stefan ψαχνει  τροπο να σωσει τον Damon, όμως το αποτελσμα από αυτό θα καθορισει την ιστορια του στην 3η σεζον.

Ο Damon ζηταει συγχωρεση σε αυτό το επεισοδιο. Σιγα σιγα μαθαινει και αποδεχεται την ανθρωπινη πλευρα του για την λυτρωση του, όχι μονο για την Elena, αλλα και για την ψυχη του επισης, και το οποιο θα συνεχιστει και στην 3η σεζον.

Η Elena μπλεκει με μοναδικες καταστασεις, όπως και με ΠΟΛΛΑ προβληματα από το αποτελεσμα της θυσιας. Ποιος θα πεθανει στο φιναλε, τι επιλογη θα κανει κτλ. Καποιοι μπορει να την μισησουν, αλλα αυτή θα είναι η ιστορια της για την 3η σεζον, όπως ηταν του Damon στην 2η σεζον.

Η Isobel δεν συμπεριλαμβανεται στην λιστα των 3 σημαντικων θανατων. Οι σημαντικοι θανατοι μεχρι στιγμης ηταν της Jenna και του John. 1 ακομη θα συμβει με πολύ σκληρο τροπο, όπως και μερικοι από τους βασικους θα πεθανουν, φερνοντας τον αριθμο των θανατων κοντα στους 10.

-Ναι δεν υπαρχει θεραπεια. ( Παιδια εννοειται πως δεν υπηρχε θεραπεια γαι την Rose η' για οποιο αλλο vampire δαγκωνοταν ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DAMON. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ....)

-Ναι το επεισοδιο είναι για τον θανατο, την απωλεια της ελπιδας και για τις προσωπικοτητες των χαρακτηρων.

-Ο DAMON ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ 3Η ΣΕΖΟΝ.

ΓΙΑ DE- Υπαρχει σιγουρα μια συνδεση μεταξυ τους, κατι που δεν νιωσαμε τοσο πολύ στην 2η σεζον. Όμως….Δεν είναι για μισος η’ αγαπη. Δεν είναι για καλο η’ για κακο, Είναι για επιλογες και τα προβληματα που θα προκαλεσουν τα γεγονοτα και οι τροποι που οι χαρακτηρες θα σας εκπλησουν. Και οι περισσοτερες εκπληξεις καταληγουν ματωμενοι. Δεν εχει σημασια από ποιον και γιατι.

Δεν μπορω να σας δωσω κατευθειαν την απαντηση για το ποιος θα πεθανει αλλα:

-O θανατος του/της προδιαγραφτηκε στην 2η σεζον κανα 2 φορες. Και τουλαχιστον 2 η’ 3 φορες στην πρωτη σεζον.

-Είναι πολύ ειρωνικος θανατος.

-Ηταν μερος του καστ που συμμετειχε και επεζησε στην θυσια.

-Ο χαρακτηρας εχει φανς που μεγαλωνε ολο και πιο πολύ από την αρχη της πρωτη σεζον.

- Δεν υπαρχει μαγεια, η’ καποιο παραθυρακι ώστε να το αποφυγουν.

 Θα κλαψετε πολύ περισσοτερο. Ενας αγαπημενος χαρακτηρας θα πεθανει. Είναι σοκαριστικος θανατος, και ειρωνικος για τον χαρακτηρα και σκληρος γι αυτους που νοιαζονταν για αυτόν. Είναι ενας θανατος που θα αλλαξει την ζωη της Elena για παντα και θα την οδηγησει σε πολύ σκοτεινη και αναπαντεχη κατευθυνση. Αυτό που θα παρουν από τα βιβλια θα το κανουν ακομα πιο σκοτεινο.

To αρχικο  πλανο ηταν ο John  να πεθανει μονος του κοντα στον ταφο των Gilbert την ωρα που η Elena θα διαβαζε το γραμμα στο σπιτι της. ( Πιο πολύ κλαμα θα ειχαμε ριξει)

Ο Klaus εχει κινητρα που δεν εχουμε ανακαλυψει ακομα.. Υπαρχει λογος που ο Klaus είναι όπως είναι. Κανεις δεν γεννιεται τοσο κακος. Και ο Klaus ειχε την αρχη του.

Ναι είναι η Elena και ναι είναι πολύ σημαντικη σκηνη. ( Για όταν θα είναι στο γραφειο της Sheriff και θα σπασει το παραθυρο και θα πηδηξει.)

17 σχόλια:

  1. eee...
    poly kales plirofories..efxaristume!!
    gia ton thanato pou leei sigura tha einai i caroline i tyler... aftoi epezisan apo tin prwti thisia...!
    tespa...perimenoume me anipomonisia... pfff!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta spoiler einai polu apokaliptika

    tha eiparksei akoma 1 thanatos shmantikou xaraktira me polu skliro tropo, isws o alaric h h seriffhs

    tha doume skwtinh pleura ths elena, auto einai polu kalo

    *Ο Klaus εχει κινητρα που δεν εχουμε ανακαλυψει ακομα auto eitan to klautero pou diabasa


    *Ο Stefan προκειται να χασει καποιους φανς αλλα και να αποκτησει καινουριους re les na eimai kai egw mesa se autous???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mporw na ante3w fenonte ola spartarista! me intrikare poli o neos eaftos tis elena k fenete pws epitelous 8a pa4ei na ine kla4iara k 8a mpei k ekini sto skotadi k h ali8ia ine pws 8elw na dw ti sezon 3 p 8a ine k g parti tis! ine telia! g ton 8anato 8elw na ine o tyler alla logika 8a ine h caroline k krima pragmtika gt ta afinei ola etsi ekei p o xaraktiras tis pire ta panw tou!8elw na dw to episodio para poli alla to oti 8a perimenw akm 3 mines m fenete everest pragmatika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μν εχω δει τα τελευταια 2 επεισοδια γτ την παρατησα την σειρα αλλα αυτο θα τον δω μονο κ μονο να δω τι θα γινει.. πιστευω θα ειναι το καλυτερο επεισοδιο VD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala re oresti exeis dei ollo to vd kai exeis xasei ta 2 teleutea epeisodia???

    gia mena mexri tora eitan me diafora ta kalhtera
    mono auth thn skhnh sou dixnw
    http://www.youtube.com/watch?v=1hOhVnKf8aY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai lusifer...htan epic h skhnh....

    mwre mpas kai paithanei o stefan???logiko dn einai...an leei oti 8a allaksei thn zwh ths elena gia panta...exei kundunepsei 2 fores toulaxiston...ka8w psaxnei 8erapeia kati ginetai....polla dn exoun mazeutei???makari na exw adiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "1 ακομη θα συμβει με πολύ σκληρο τροπο, όπως και μερικοι από τους βασικους θα πεθανουν, φερνοντας τον αριθμο των θανατων κοντα στους 10." Sta vivlia pethainei i Caroline (os kakia) kai o Tyler (to idio). pithanon na pethanei o Jeremy mias kai to epidiokse polles fores stin proti sezon kai kindinepse sti defteri alla kai i Bonny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oxi i caroline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia na leei oti ephreazei toso polu thn elena pistevw pws 8a einai h o jeremy, h h bonnie, h h caroline, giati kai oi 3 tous htan demenoi mazi ths, alla h atuxh pistevw pws 8a einai h bonnie ! stefan-elena-damon-katherine den pistevw na pe8anoun!apo olous 8a protimousa ton alaric mias kai h jenna hdh exei pe8anei! h estw h mana tou tyler h ths caroline! eilikrina anupomonw gia to season finale thn paraskevh! ante 3 meres emeinan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι οπως τα διαβασα εγω μου ηρθε στο μυαλο οτι θα πεθανει η βοννιε..αν αληθευει θα χαρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai mena sto mualo mou mou eirthe h bonnie idika eki pou leei: Ηταν μερος του καστ που συμμετειχε και επεζησε στην θυσια

    re lete to kalo na mas to afisoun gia to telos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. giati re paidia ti sas ekane h bonnie?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tipota den mas ekane re si, ti epidei dimiourgisame ena tetio video
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RkbEXqa9XUE#at=18
    tha mas bgalete kai to onoma??? emeis thn latreuoume thn boonie xaxaxaxaxaxaxa aplos kanoume plaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. siga mhn pethanei h Bonnie(an k tha t thelame oloi pistevw) alla einai h monh magissa apo t vasikous xarakthres...oute k o Tyler giati den exei meinei k kanas allos lukanthrwpos...ara skeftomai Caroline h Jeremy :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν αληθευουν τα παραπανω ο θανατος που θα αλλαζε την Ελενα ειναι της Μπονυ η του Τζερεμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε 2 μερες ακόμα.... Δεν αντέχω να περιμένω άλλο.....
    Πάντως ελπίζω να μην πεθάνει η Caroline... Θα θελα πολύ να τη δω να καταλήγει με τον Tyler!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η 3Η ΣΕΣΟΖ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...