Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Καινουργιος χαρακτηρας στο Vampire Diaries

Η Becky ειναι μια αγρια, ομορφη κακομαθημενη βρικολακας απο το σκοτεινο παρελθον του Stefan. Πολυ συντομα(3 επεισοδιο της season 3) θα την δουμε να επισκεπτεται το Mystic Falls αναζητωντας την παλια μεγαλη της αγαπη.

Πρωτη σκηνη ειναι στο Chicago το 1920. Ενω εκεινη θα καθεται στο bar και θα απολαμβανει το τραγουδι(και οπως φαινεται και τον τραγουδιστη) καποιοι ανδρες θα την ενοχλησουν. Ενας απο αυτους θα προσπαθησει να την αρπάξει ομως εκεινη θα τον πιασει γερα και θα τον κανει να γονατισει μπροστα της.

Η επομενη σκηνη θα ειναι στο παρων και συγκεκριμενα στο Mystic Falls High School. Η Becky εμφανιζεται και εγγραφεται στο Student Council. Η Caroline την πλησιαζει και της λεει πως ειναι εξυπνη κινηση να παιρνεις μερος στο Student Council. Η Becky ομως λιγο νοιαζεται..της λεει πως το εκανε γιατι θελει να διευθυνει ολους τους μαθητες. Η Caroline προβληματιζεται με την συμπεριφορα της και γι'αυτο της συστηνεται. Η Becky της λεει πως ξερει οτι εχει κανει ως τωρα για το Mystic Falls (δινοντας της και παραδειγματα) και οτι την παρακολουθει καιρο. Η Caroline κολακευμενη την ρωταει γιατι τα γνωριζει ολα αυτα? Και εκεινη απαντα πως θελει οσα εχει και εκεινη! Η Caroline της λεει πως δεν μπορει απλα να χορεψει ενα βαλς και να γινει ιδια με εκεινη γιατι για οτι εχει καταφερει εχει προσπαθησει πολυ. Η Becky ομως της λεει οτι μπορει, και οτι το εκανε καιρο πριν απο την ιδια.

Αν και σκυλα ακουγεται ενδιαφερον χαρακτηρας...εσας πως σας φαινεται?


create free polls | comment on this

6 σχόλια:

  1. Εξαρτάται την ηθοποιό που θα την κάνει κατά ένα μεγάλο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akougetai teleios xarakthras! kt tetoies skules exoun panta endiaferon xD
    pantws sigoura paizei rolo k h8opoios... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει δικιο ο σταυρος.η ηθοποιος παιζει πολυ μεγαλο ρολο.βεβαια μονο και μονο που θα τα κανει μπαχαλο της δινει ενα point.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA xorepsei ena vals? LOLLL!

    Sta agglika h protash waltz in einai metaforiki. Einai otan kapoios erxete ksafnika ap to pouthena. P.X leme, Who do you think you are? You can't just waltz in my life and make dicisions.

    Me pio apla logia, waltz in shmainei emfanizomai apo to pouthena. (kai ta kanw ola limpa, XD)

    Oxi ntaksei.. Dn ta kano ola limpa anagkastika.

    Poli endiaferousa xaraktiras h Becky.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo auta pou diabazw exei kkapoia xaraktiristika pou mou aresoun kai kapoia oxi, ante na thn doume kai auth (mhn einai kamia 2h katherine mono)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν ρόλος είναι αρκετά αβανταδόρικος εξαρτάτε κατά ένα μεγάλο μέρος απ την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει αρκεί να μην είναι σαν τον Μπάκς Μπάνυ την Σούκι απ το True Blood και όλα καλά θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...