Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 3.01 “The Birthday”

THE VAMPIRE DIARIES

Στην πρεμιερα της 3ης season ειδαμε.....

Tην Caroline να είναι απασχολημένη με την οργάνωση του πάρτι για τα 18α γενέθλια της Elena. Η Elena ψάχνει να βρει στοιχεία που θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει το που βρίσκεται ο Stefan. Ο Damon προσπαθεί να προστατέψει την Elena και να την εμποδίσει να κάνει κάτι που θα τραβήξει την προσοχή του Klaus, ενώ παράλληλα ψάχνει και εκείνος για τον Stefan. Εν τω μεταξύ, ο Klaus και ο Stefan ψάχνουν να βρουν ένα λυκάνθρωπο ονόματι Ray Sutton. Ο Jeremy, ο οποίος πια δουλεύει στο Mystic Grill μαζί με τον Matt, προσπαθεί να καταλάβει γιατί εξακολουθεί να βλέπει τα φαντάσματα της Vicki και της Anna. Ο Alaric φροντίζει την Elena και τον Jeremy, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την θλίψη του για τον θάνατο της Jenna. Τέλος, η Caroline και ο Tyler έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα και απροσδόκητη πρόκληση.

11 σχόλια:

  1. Htan pl kalh season premiere...nomizw oti fanhke poso shmantiko rolo 8a pai3ei o klaus auth t sezon...pantws ekei pou o Stefan petouse velakia st lukan8rwpo anatrixiasa :S...alla st telos t epeisodiou t luph8hka otan phre thlefwno t elena :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν όντως πολύ ωραίο το επεισόδιο. τρόμαξα με τα φαντάσματα γιατί εμφανίζονται πολύ απότομα!! Στενοχωρήθηκα και εγώ με τον Stephan στο τέλος, με τον Alaric που είναι τόσο θλιμμένος και ΘΑ ΣΚΑΣΩ μέχρι να μάθω τι θα γίνει με την Caroline!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από την τελευταία σκηνή, το βρήκα ψιλοβαρετό... σα να μην έχει στόχο πλέον η σειρά (στο 2ο κύκλο έπρεπε να σώθει η Ελίνα, τώρα ο Στέφαν;;; πολύ βαρετό μου ακούγεται ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα με αυτό το θέμα και να προχωρήσουν).
    Λίγο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στόρυ του Τζέρεμι αν και το έχουμε ξαναδεί το να έρχονται νεκροί και να ζητάνε τη βοήθεια των ζωντανών (για να προχωρήσουν;;;) αλλά θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. milame TELIO! epitelous VD 3ana! ola m aresan! epitelous pe8ane k h anti den tin antexa ka8olou! telio telio telio! h 3h sezon tous vrike olous se kamviko simio! bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To επεισοδιο μ'αρεσε παρα πολυ!(Ενω την περσινη πρεμιερα δεν την πολυευχαριστηθηκα).
    Κλαους φοβερος...
    Επιτελους Ντελενα σκηνες (να το φχαριστηθουμε κι εμεις βρε αδερφε)!
    Κ φυσικα κ το αλλο που περιμενα απ΄την προηγουμενη σεζον ειναι οι σκηνες Νταλαρικ!Ξανα στο παιχνιδι κι ο καθηγητης,πολυ μου'χε λειψει.Συν οτι τον λυπαμαι...Αλλα θα την βρει την ακρη.
    Εγω σ'αυτο που ειμαι περιεργη ειναι σε τι ζητουν βοηθεια η Βικυ κι η Αννα.Για ποιο πραγμα?Υποτιθεται εχουν κολλησει στη ''μεση''?Αλλα κ παλι θα ηταν πολυ αναμενομενο...Θα δειξει!
    Ενω περυσι δεν ημουν φαν με τους Καρολαιν κ Ταιλερ σαν σχεση,φετος μ'αρεσουν.Κ για το τι θ'ακολουθησει κ με τις μαναδες τους...
    Ο Στεφαν (τελευταιος κ καταιδρωμενος) απαρατηρητος οπως παντα κατεμε.Τον αντιπαθουσα απο παντα αλλα τωρα που μας δειχνει αυτο ακριβως που ειναι τον αντιπαθησα ακομα πιο πολυ.Κ φυσικα στο τελος δεν τον λυπηθηκα καν...Επρεπε να σκοτωσει κ την Αντυ?(Οχι οτι με νοιαζει η κοπελια,αλλα ενοιαζε τον Ντειμον για τον χ,ψ λογο).
    Αυτα...Προσωπικα ηταν πολυ καλο το επεισοδιο κ πιστευω η 3η σεζον θα ειναι κι η καλυτερη μεχρι στιγμης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρευω αυτη τη σειρα αλλα το επεισοδιο, εκτος απο την τελευταια σκηνη ήταν λιγο πολυ αναμενομενο. Συγκριτικα, η περσινη πρεμιερα ηταν πολυ καλυτερη. Αλλα περιμενουμε τα επομενα επεισοδια με αγωνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ayto me tin Caroline pou sto telos i dimarxos katalave oti ein vampire dn to ktlva...to xeirotero ya mena tha htan na fugei i caroline (candice accola) apo tin seira..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. aaaaa teleio!! htan to agaphmeno m epeisodio kai gia thn caroline kai ton tyler kai gia ton damon kai gia ton stefan kai thn elena!!! an kai sto telos emfanisthke h bitch kai leei "LEAVING SO SOON" kai h vlamenh eixe valei sthn tsanta ths caroline vervain alla eimai sigourh oti tha thn swsei o tyler!!! <3 kai teleia tragoudia!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια νομιζω οτι ολοι εχουμε δει σαφως πολυ καλυτερες σκηνες στην αγαπημενη μας σειρα.δεν μ αρεσε το επεισοδιο και θα συμφωνησω το βρηκα βαρετο...ελπιζω να μην το παρατραβηξουν οπως το lost και ξενερωσουμε.ελαχιστες ηταν οι πολυ καλες σκηνες και νομιζω οτι το delena παρτυ θα αργησει ακομα αρκετα.τεσπα...περιμενουμε το επομενο κ βλεπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταπληκτικό επεισόδιο! τελευταία σκήνη πολύ συγκινητική και όσο και Tyler-Caroline επιτέλους τα εφτιαξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απογοητεύτηκα από την τόσο μικρή σκηνή του Damon με την Elena.... περίμενα πολλά περισσότερα.... επιτέλους είχαμε σκηνή tyroline sex ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με την caroline.... και θέλω να δω επιτέλους Delena TRUE KISS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...