Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 3.02 "The Hybrid"


Στο δευτερο επεισοδιο της 3ης season ειδαμε.....

*Επίσης όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να αποστέλλετε δικά σας review για το επεισοδιο 3.02 "The Hybrid"  στο VampireDiariesGR@hotmail.gr (η οπου αλλου σας ειναι ευκολο) για να τα δημοσιεύσουμε.

Toν Klaus να θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη, αλλά ακόμα και με την εξαναγκασμένη συμμετοχή του λυκάνθρωπου Ray Sutton, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασε. Ο Damon και ο Alaric ακολουθούν την νέα στρατηγική της Elena για να βρουν τον Stefan, κάτι που οδηγεί τον Damon σε μια επικίνδυνη μάχη με έναν απρόσμενο εχθρό. Ο Jeremy ζητάει από τον Matt να τον βοηθήσει να καταλάβει τι θέλουν τα φαντάσματα του παρελθόντος του από εκείνον. Μη γνωρίζοντας πως η Caroline χρειάζεται την βοήθειά του, ο Tyler έχει μια συναισθηματικά φορτισμένη διαμάχη με την μητέρα του.

15 σχόλια:

  1. "I killed a werewolf, I killed a Vampire, I killed the Doppelganger..."

    Η φάτσα του Stefan στα λόγια του Klaus ήταν όλα τα λεφτά! Καλούτσικο επεισόδιο, που υπόσχεται πολλά για μελλοντικό κυνήγι της Elena από τον Klaus!
    Οι Delena fans θα καταχάρηκαν με την προτελευταία σκηνή του επεισοδίου ^_^

    Ο πατέρας της "cheerleader" από το "Heroes" πατέρας της Caroline στο Vamp? Τρόμαξα να τον γνωρίσω χωρίς τα γυαλιά!

    Ασχολίαστο θα αφήσω το σκηνικό Vicky - Ana. Τη Vicky δεν την χώνεψα ποτέ, δεν θέλω να επιστρέψει. Ελπίζω να τα καταφέρει η Ana να την κρατήσει μακρυά! όπως και τη Bonnie (που δεν μπορώ να πω, κάπως μου έλειψε... είμαι ψεύτης.)
    ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia twra pou o klaus einai monos me ton stfan lete aftos na ksanaferei se zwi ton elijah kai thn upoloiph oikegeneia tou?
    aa kai apo oti thimamai o pateras ths caroline htan gay...
    twra afto me thn vicky kai thn anna den kserw ti na pw opws kai to oti h bonnie exei fugei ligo apo thn seira...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλύτερο από την πρεμιέρα κατά τη γνώμη μου!!

    Πολύ ωραία τοπία είχε από τα βουνά και τη φύση, δίνει πόντους στο επεισόδιο
    .
    Το στόρυ του Τζερεμι έχει λίγο ενδιαφέρον αλλά καταλαβαίνουμε προς τα που το πάει... να μη θέλει να βοηθήσει τη Βίκη, να τον πιέσει ο Ματ, να τσακωθούνε και μετά μετανιωμένος από τύψεις ο Τζερ θα την φέρει στη ζωή και τότε αυτή θα θέλει εκδίκηση (;) από τα βαμπίρ. Ή πολύ απλά μπορεί να μην είναι η Βίκη αυτή.

    Ρε συ Τζον, εγώ ούτε που το κατάλαβα ότι ήταν αυτός, χωρίς τα γυαλιά όντως δεν του φαίνεται. Πάντως παρόμοιο ρόλο έχει, στο Heroes πατέρας της Κλερ και κυνηγούσε όλους αυτούς με τις δυνάμεις, και στο VD πατέρας της Καρο και κυνηγάει όλα τα βαμπίρια... δεν σύμπτωση (ή τον πήραν επειδή είναι δοκιμασμένος στο ρόλο;;;).

    Στα αρνητικά ότι προσπαθούν από το πουθενά να δημιουργήσουν θέμα, ο Κλάους χρειαζόταν τους 3 νεκρούς για να γίνει ο ίδιος υβρίδιο, που κολλάει τώρα ότι δε μπορεί να μεταμορφώσει τους άλλους ;;; Ελπίζω να μην κυνηγήσει την Ελίνα πάλι γιατί θα είναι σαν να επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα που είδαμε και στη 2η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ευχαριστηθηκα παρα πολυ το επεισοδιο!Συμφωνω με τον Σταυρο οτι ηταν καλυτερο απ'την πρεμιερα!
    Συγκινητικη η σκηνη με τους Ελενα-Ρικ κ θα το ξαναπω πως μ'αρεσει που ο καθηγητης ειναι κ παλι πισω στο παιχνιδι!
    Ο Ντειμον φοβερος γι'αλλη μια φορα που θελει να βοηθησει κ να σωσει την κατασταση (ο ηρωας με το εριστικο στυλακι!).Με συγκινησε στο τελος που μιλησε ετσι για τον αδερφο του στην Ελενα,οπως κι η τελευταια ατακα που της ειπε (κ δεν εννοω το καληνυχτα!).Φυσικα λυσσαξα που την πεταξε οπως την πεταξε στη λιμνη κι ολο το σκηνικο μεταξυ τους σαν κλασσικο παντρεμενο ζευγαρι.
    Η κυρα Λοκγουντ εφαγε τη σφαλιαρα κι ισιωσε,πολυ το χαρηκα!Κ μπραβο στον Ταιλερ.
    Θα συμφωνησω κ σ'αυτο με τον Σταυρο,οτι τελικα το ολο θεμα βλεπω νεκρους κκκ μολις εγινε αναμενομενο.Μακαρι να μην παει προς αυτη την πορεια βεβαιως-βεβαιως!
    Το θεμα του Κλαους το οτι δε μπορει να φτιαξει στρατο ουσιαστικα λογω Ελενας μ'αρεσε εμενα κι αυτη τη φορα περιμενω να γινει το σωσε...
    Ο Στεφ ας πουμε λιγο συμπαθητικος σε σχεση με το πως ηταν στην πρεμιερα.
    Κ με την Καρολαιν,τι???Ο πατερας της?Καταρχας αυτος δεν ειχαν πει οτι ειναι ''προισταμενη''?Μαλλον ολα μουφα ηταν κ θα κρυβει κι αυτος πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νάνση τι εννοείς "λίγο συμπαθητικός";;;;
    Να αρχίσουμε να ανησυχούμε;;;
    Μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει πάρει τη θέση του Ντέιμον στην καρδιά σου έτσι όπως πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρκετα καλο επεισοδιο κατα την γνωμη μου..απο τα καλυτερα του vd για μενα.μπορει να μην ειδαμε πολλες ολοκληρομενες σκηνες(δεν ξερω και πως να το πω)αλλα σου βαζει στο παιχνιδι πολλα θεματα...η ελενα αρχιζει να καταλαβαινει οτι νιωθει κατι παραπανω απο απλη συμαθεια για τον ντειμον,η ολη κατασταση με τον τζερεμι και τα κοριτσια(βικυ-αννα),ο αλαρικ που ειναι ξανα μεσα στα πραγματα,ο στεφαν που ακομα δεν εχει χασει εντελως την ανθρωπια του,ερχεται ο μπαμπας της καρολαιν,η μητερα του ταιλερ μαθαινει τα παντα για τον γιο της και τελος το οτι ενω θα επρεπε να λειουργει η καταρα του κλαους αυτο δεν συμβαινει..απιθανη η σκηνη που ο κλαους λεει σκοτωσα εναν λυκανθρωπο -εναν βρικολακα και την σωσια..ο στεφαν τα ειχε δει ολα!!!πολυ καλυτερο επεισοδιο απο το πρωτο της σεζον.ελπιζω να ακολουθησουν και αλλα τετοια επεισοδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι Σταυρο μην το παρακανουμε...Το'πα για το οτι βοηθησε τον αδερφο του παρ'ολο που στο προηγουμενο εφαγε την κοπελα του αδερφου του.Μεχρι εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνησω και εγω με τον Σταυρο, μου αρεσε καλυτερα απο την πρεμιερα, μου θυμησε λιγο τα επεισοδιαα του 2ου. Πολυ καλο κατα τη γνωμη μου και ενδιαφερον αυτο το τελευταιο με τον πατερα της Caroline που και εγω θυμαμαι οτι ηταν gay. Tωρα αυτο με τον Klaus και μενα με μπερδεψε λιγο, μαλλον ενοουσε οτι επειδη τελικα δεν πεθανε η doppelganger δεν ειχε ολοκληρωθει η δικη του μεταμορφωση ωστε να μπορει να κανει και αλλους. Αλλα μαλλον δεν γινεται ετσι εξαρχης, πρεπει δηλ το hybrid να εχει και τα 2 ειδη αιματος εκ γεννετης οπως ο Klaus που ομως ηταν original και γιαυτο μπορουσε και ηταν παιδι βαμπιρ-λυκανθρωπου γιατι τα απλα βαμπιρ δεν μπορουν να κανουν παιδια νομιζω. Και γι αυτο να ειναι δυσκολο ως ακατορθωτο να υπαρξει αλλο hybrid. Και βεβαια να ξαναγινει η τελετη για καθε εναν χωριστα. Αυτο που προσπαθησε να κανει ο Klaus στο επεισοδιο παραηταν ευκολο για να πετυχει εδω που τα λεμε...
    Παντως θα βοηθησει να καταλαβουμε ολη τη διαδικασια και μια αναδρομη που θα μας δειχνει πως δημιουργηθηκαν οι Originals και ειδικα ο Klaus γιατι υπαρχουν ασαφειες ακομα...
    Εχουμε παντως ακομη να δουμε πολλα και φαινονται να εχουν πολυ ενδιαφερον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το οτι ο Klaus δεν εχει καταλαβει ολο το καλοκαιρι οτι η Elena ειναι ζωντανη το αφηνω ασχολιαστο... χαχα οντως οταν το καταλαβει η Εlena θα εχει μπελαδες παλι... ελπιζω να μην επαναλαβουν την ιδια ιστορια ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην 2η μια χαρά τα πήγε, στην 3η δεν ξέρουμε αν θα παίξει :P

    Συμφωνώ και εγώ Μαρία μαζί σου και εστιάζω στο
    "οτι ο Klaus δεν εχει καταλαβει ολο το καλοκαιρι οτι η Elena ειναι ζωντανη το αφηνω ασχολιαστο"
    Εδώ από δίπλα του πέρασε σε αυτό το επεισόδιο και δεν την κατάλαβε, σιγά μην την καταλάβαινε το καλοκαίρι που είχαν και απόσταση μεταξύ τους.
    Πραγματικά στην σκηνή που τους ακούει ο Στέφαν και τους πλησιάζει (παρακολουθώντας τους από απόσταση) και εμφανίζεται ο Κλάους λέω "ωχ τους πήρε χαμπάρι", το είχα για σίγουρο, αλλά τελικά έκανα λάθος... περίεργο που τους πήρε χαμπάρι ο Στέφαν και όχι ο Κλάους που είναι και πιο "ικανός" λόγω ηλικίας.

    Πάντως εδώ που τα λέμε το time skip της σειράς κατά ένα καλοκαίρι ήταν αχρείαστο γιατί όλοι συνεχίζουν από εκεί που τους αφήσαμε παρότι πέρασαν 3 (;) μήνες... Η Βίκη έκανε 3 μήνες να πει στον Τζέρεμι να την βοηθήσει, ενώ και ο ίδιος την έβλεπε και δεν πολυενδιαφερόταν να το ψάξει το θέμα όπως κάνει τώρα.

    Συνήθως τα time skip πρέπει να γίνονται για κάποιο λόγο και όχι απλά για να ακολουθούν τον πραγματικό χρόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to epeisodio htan para polu kalo.
    to skiniko pou h elena me ton damon kai ton alaric pane na psaksoun ton stefan sto bouno (kai oti egine eki) htan polu kalo.
    o klaus antimetopizei kapoia problimatakia...ante na doume pws tha ta lisei (to problima malon einai oti h elena einai akoma zwntanh).
    to ollo skhniko me tous jeremmy-matt-vicki kai anna mou arese (akoma den kseroume ti theloun oi 2 nekres alla h mia na katigorei thn allh? mou akougete kalo)
    ante na doume ti tha ginei kai me thn caroline me ton patera ths (ti rolo baraei)
    h boonie den pezei sthn 3h season? (oxi oti me xalaei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φανταζομαι οτι θα παιξει..δεν μπορει να την κοψουν ετσι παρολου που θα μου αρεσε να μην την ξαναδουμε..το καλυτερο βεβαια θα ηταν να επιστερψει,να εχει μια ωραια μαχη,εναν ωραιο θανατο και να την αποχαιρετισουμε μια και καλη!!!που δεν το κοβω βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sto stavro pou leei oti psaxnoun 8ema apo to pou8ena gia pio logo dld den egina oi lykoi hydrids manteuw pos den ginete gt h elena einai zontanh... se auton petyxe gt aplos h elena tote htan nekrh... prin apo th 8usia tou john.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα έτσι και αλλιώς η Ελίνα πέθανε, το ότι ζωντάνεψε δεν το αναιρεί!! Άμα ήταν έτσι ο Κλάους θα έπρεπε να ξαναγίνει κανονικός...

    Τέλος πάντων άμα συμβαίνει αυτό (που μάλλον αυτό συμβαίνει) είναι πολύ πρόχειρο και απόφαση της στιγμής και όπως προείπα μην ξαναδούμε πάλι τον Κλάους να κυνηγάει την Ελίνα και τον Ντέιμον με τον Στέφαν να προσπαθούν να την προστατεύσουν (δηλαδή με λίγα λόγια να μην ξαναδούμε το 2ο κύκλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...