Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανάλυση και σχόλια για το Επεισοδειο 3.19: Heart Of Darkness


Μεγάλες ανατροπές στο χτεσινό επεισόδειο. Ο Ντέιμον και η Ελένα πηγαίνουν στο Ντένβερ για να δούν αν ο Τζέρεμι είναι ασφαλής και για να τον προστατεύσουν από τον Κλάους. Επίσης του ζητούν την βοήθειά του. Λόγω των ''ιδιαίτερων ικανοτήτων'' που έχει να επικοινωνεί με τους νεκρούς θα ήταν καλό να επικοινωνήσει και με την Ρόουζ για να μάθουν περισσότερα για τον δεσμό αίματος των Αρχικών.
Ο Στέφαν μένει πίσω να προσέχει τον Αλάρικ και για να του αποσπάσει πληροφορίες για το που έχει κρύψει το παλούκι ο άλλος του εαυτός. Ήταν εκείνος που αποφάσισε η Ελένα να ταξιδέψει μαζί με τον Ντέιμον για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει για ποιον από τους δύο νιώθει κάτι πιο δυνατό. Η Ελένα συναντάει και πάλι τον αδερφό της αλλά προς έκπληξη όλων ανακαλύπτει ότι κάνει παρέα με τον Κολ. Ο Κόλ μολις βλέπει τον Ντέιμον του επιτιθεται και παίρνει εκδίκηση για όσα του έκανε στο παρελθόν..


Η Ρόουζ τους αποκαλύπτει ότι κάποια βρικόλακας με το όνομα Μαίρη θα μπορούσε να τους βοηθήσει. Γνωρίζει όσα συμβαίνουν μεταξύ Ελένας και Ντέιμον και δεν φαίνεται να την πειράζει καθόλου. Εξάλλου η ''άλλη πλευρά'' της προσέφερε την ελευθερία και την γαλήνη που πάντα ονειρευόταν.


Στο Μοτέλ, η Ελενα και ο Ντέιμον συζητάνε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η αμηχανία αλλά και η ερωτική έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Η εντυπωσιακή σκηνή με το φιλί έκανε όλους τους Ντελένα φάνς να παραληρούν στο νετ. Όμως πάλι η κατάσταση έφτασε στα ίδια πλαίσια όπως και στα προηγούμενα επεισόδεια. Η Ελένα ακόμα φαίνεται διστακτική παρόλα όσα έγιναν και δεν σταματάει να σκέφτεται τον Στέφαν. 


Ο Στέφαν ενοχλημένος που η κοπέλα του θα ήταν μόνη της με τον αδερφό του σε ένα ξενοδοχείο, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψυχραιμία και να επικεντρωθεί στον στόχο του. Να φέρει στην επιφάνεια τον κακό εαυτό του Αλάρικ . Μετά από πολύ ξύλο (Όλοι χτές φώναζαν: ''Γιατί βαράτε τον Αλάρικ ρε παιδιά!'') επιτέλους η άλλη του προσωπικότητα εμφανίζεται και αποκαλύπτει που βρίσκεται το κρυμμένο όπλο. Μέσα στην σπηλιά όπου κανείς βρυκόλακας δεν μπορούσε να μπει. 


 Η επιστροφή της Εσθέρ δεν ήταν και τόσο ευχάριστη έκπληξη διότι με τον θάνατό της κατέλαβε το σώμα της Ρεμπέκκας ξεγελώντας τους όλους για να βάλει σε εφαρμογή το νέο σχέδιό της. Ο Αλάρικ είναι ο μόνος που μαθαίνει την αλήθεια πρώτος. Φαίνεται ότι στο τέλος γίνεται μία μυστική συμφωνία μεταξύ τους : Εφόσον και οι δύο θέλουν οι βρυκόλακες να πεθάνουν γιατί να μην συνεργαστούν; Θα δεχτεί όμως ο Αλάρικ;


Η Καρολάιν χαίρεται με την επιστροφή του Τάιλερ. Του λέει όλα όσα είχαν συμβεί όσο έλειπε: Ότι ο Στέφαν και ο Ντείμον σχεδιάζουν να σκοτώσουν τον Κλάους και άμα γίνει αυτό θα πέθαινε και αυτός. Επίσης ο Τάιλερ βλέποντας το σκίτσο που είχε χαρίσει ο Κλάους στην Καρολάιν θυμώνει και καταλαβαίνει πώς κάτι τρέχει μεταξύ τους. 


Εξίσου θυμωμένος φάνηκε να είναι και ο Ντέιμον με την συμπεριφορά της Ελένας. Φεύγοντας από το Ντένβερ και μη έχοντας μάθει τίποτα απολύτως για αυτό που έψαχναν (επειδή ο Κολ πρόλαβε να σκοτώσει την Μαίρη πριν ακόμα φτάσουν στο σπίτι της για να της μιλήσουν) η Ρόουζ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Τζέρεμι για τα αισθήματα της Ελένας: ''Ο Στέφαν θα είναι πάντα καλός για εκείνη αλλά ο Ντέιμον της δίνει αυτοπεποίθηση , την αλλάζει όπως και εκείνη αλλάζει αυτόν. Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο ή το χειρότερο για αυτήν''. Ο Τζέρεμι χαμογελάει προβληματισμένα. 


Πώς θα αντιδράσει ο Στέφαν όταν μάθει τι συνέβη στο μοτέλ; Η Ελένα πάλι δεν έχει απαντήσεις για το τι πραγματικά θέλει. Οπότε οι Στελένα φάνς θα μπορούσαν ακόμα να ελπίζουν για μία επανασύνδεση. Ποτέ μην λες ποτέ στο Vampire Diaries... Το μόνο σίγουρο είναι πως τους αγαπάει και τους δύο. Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδεια!

Πώς σας Φάνηκε το Νέο επεισόδειο; Ψηφίστε εδώ:


9 σχόλια:

  1. DELENA ALWAYS AND FOREVER....THE SLOWER..THE BETTER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti apisteuti skini itan i skini tou filiou...ennoeitai delenaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia pote tha vgei on line??exw skaseiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...