Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Επεισόδειο 3.19: Τι θα δούμε σήμερα...

Η Ελένα και ο Ντέιμον κάνουν ένα ταξίδι στο Ντένβερ για να ελέγξουν αν ο Τζέρεμι είναι ασφαλής και να του ζητήσουν να τους βοηθήσει να μάθουν περισσότερα για τον δεσμό αίματος που έχουν οι Αρχικοί....


''Κάνατε τόσο δρόμο για να με βάλετε να μιλήσω σε έναν νεκρό βρυκόλακα;'' φαίνεται να απορεί ο Τζέρεμι. Η Ελένα επίσης σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο αδερφός της κάνει πάλι παρέα με τα λάθος άτομα.

Το ταξίδι αυτό θα φέρει την Ελένα και τον Ντέιμον πολύ κοντά. Η Ελένα θα του μιλήσει για τον Στέφαν και όλα αυτά που της είχε πει παλαιότερα για τα αισθήματα που αυτός πίστευε πως εκείνη είχε για τον Ντέιμον. Εν τω μεταξύ ο Στέφαν θα παραδεχτεί πως τίποτα από οσα έχει κάνει για αυτήν δεν έχει πια αξία εάν η Ελένα έχει αισθήματα για κάποιον άλλον.

Ο Στέφαν και ο Κλάους θα ψάξουν μαζί για το χαμένο όπλο. Ίσως η ατμόσφαιρα μεταξύ τους να είναι φορτισμένη και να οδηγήσει σε καυγάδες. Η Καρολάιν ενθουσιάζεται που ο Τάιλερ επιτέλους επέστρεψε στο Μίστικ Φολς. Δεν θα μπορούσαμε όμως να πούμε το ίδιο και για τον Τάιλερ, γιατί σύντομα θα ανακαλύψει ότι κάτι συμβαίνει με την Καρολάιν και τον Κλάους και θα θυμώσει πολύ. 

Ο Ματ θα βοηθήσει την Ρεμπέκκα στην οργάνωση ενός φαντασμαγορικού σχολικού χορού (1920s Decade Dance) που θα γίνει σε λίγες μέρες...

While guessing what's inside Elena's heart, Damon will accompany the mortal beauty to visit Jeremy in Denver and see if he can use his powers to get more information about vampire bloodlines.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...