Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

SPOILERS CHAT ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ !



NEO SPOILERS CHAT ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΝΕΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ-ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!

Έχετε δει τα νέα επεισόδεια πριν από τα άλλα μέλη του Blog και θέλετε να τα σχολιάσετε; Το Blog μας σας δίνει την δυνατότητα να τα σχολιάζετε την επόμενη μέρα από τότε που θα προβληθούν ή ακόμα και την ώρα που παίζονται ζωντανά . Όσοι θέλετε να μιλήσετε για Spoilers και να πείτε τις εντυπώσεις σας μπορείτε να μπείτε εδώ.
Αυτό θα είναι κάτι σαν Prive Chat όπου θα χρησιμοποιείται λίγες μέρες μετά την προβολή του κάθε επεισοδείου έτσι ώστε να μην αποκαλύπτουν οι φανς που έχουν δει το νέο επεισόδειο λεπτομέρειες σε εκείνους που δεν το έχουν δει ακόμα. Όταν περάσει κάποιο διάστημα που θα το έχουν δει όλοι τότε μπορείτε να μεταφέρετε τις απόψεις σας στο δημόσιο Chat της αρχικής σελίδας.








9 σχόλια:

  1. ξερετε αν υπαρχει περιπτωση ο Ian η Nina και ο Paul να εθουν και στην Ελλαδα?εχουν παει σε αρκετες χωρες να δωσουν συνεντευξεις και λεω μηπως ερθουν και εδω....μακαρι να ερθουν θελω τοσο να δω τον Ian!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειχαν ερ8ει Ελλαδα πριν 2 χρονια ή 1 χρονο,τους εχουν παρει και συνεντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia den mporw na dw ta on line episodeia me tpt gt ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidia na parete mexri Kai tis duo epomenes meres to star na tou petite na valoun to vampire diaries sthn wra tou bing bang theory gt stis 2 iouniou teleiwnei ekeino Kai Einai polu wraia wra to savvato 5-6 na to valloun sas parakalw na epikoinwnhsete mazi tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pws mporw na dw tis seson me ellhnikous upotitlous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σε όλους! Έχω επικοινωνήσει με το STAR CHANNEL πολλές φορές και μέσο τηλεφώνου και μέσο e-mail. Κάθε φορά τους λέω για τα νούμερα που θα κάνει αυτή η σειρά στην Ελλάδα, και τους παρακαλώ να την προβάλουν. Η τελευταία απάντηση τους ήταν αυτή: Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία.  Η σειρά δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα αλλά αφού την έχουμε αγοράσει, κάποια στιγμή θα προβληθεί.
     Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων 
    Γι αυτό ως λάτρεις αυτής της σειράς, και ως ιδιοκτήτης κάποιον σελίδων στο Facebook θα παρακαλούσα των διαχειριστή αυτού του blog να συνεργαστεί μαζί μου ώστε να καταφέρουμε κάτι ήτε με το STAR ήτε με τον ALPHA που τώρα τελευταία αγοράζει ξένες σειρές. Εσείς σαν κοινό και θαυμαστές αυτής της σειράς μπορείτε να καλείτε το STAR στο: 211-1891000 η μέσο e-mail: pr@star.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Me xara na kanoume o,ti pernaei apo to xeri mas spyro! To exoume skeftei apeires fores kai to exoume ypopsin mas alla diavazondas tis apandiseis pou dinei to star kata kairous gia ayto to thema pisteyoume oti einai safestates oti tha to deiksoun kapoia stigmi. Profanws gia na min to deixnoun kapoios allos logos yparxei. Isws perimenoun na ftasei mexri tetarti sezon gia na deiksoun oles tis sezon monomias to xeimwna, gia na exoun diladi polla epeisodeia mazemena kai na kalypsoun alla kena. H mporei akoma kai oi idioi oi syntelestes na min tous dinoun tin adeia na tin provalloun akoma edw. Eyxaristws pantws na kaname ki emeis o,ti mporoume. Pisteyoume oti to star gnwrizei poly kala tin epityxia tis seiras kai anypomonei opws kai emeis na to provalei. Fetos agorase tin evdomi sezon tou supernatural, mporei syntoma loipon na doume kai to vampire diaries stin Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από ότι έψαξα το CW δεν έχει κανέναν λόγο στο πότε το κανάλι που έχει αγοράσει μία σειρά θα την προβάλει. Ουσιαστικά το CW με την αγορά αυτής της σειράς παραχωρεί τα δικαιώματα προβολής, οπότε αυτή κανονίζουν τι θα κάνουν. Αν έχετε εσείς κάποια άλλη ιδέα εγώ είμαι ανοιχτός να βοηθείσω! Κράτα το e-mail μου και ενημέρωσε με αν υπάρξει κάτι. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η σειρά δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα αλλά αφού την έχουμε αγοράσει, κάποια στιγμή θα προβληθεί."
    Μα καλά είναι απάντηση αυτή; Έλεος τραγικοί εντελώς!! Και σήμερα που δείξανε ρεπορταζ για τα Teen Choice Awards δεν ανάφεραν καν τη σειρά μόνο πλάνα δείξανε. Κι εγώ έχω στείλει αρκετές φορές e-mail και για το Vampire Diaries και για το Pretty Little Liars και μου απάντησαν ότι έχουν και τις 2 σειρές και κάποια στιγμή θα προβληθούν. Πιο παλιά λέγανε ότι το TVD θα προβληθεί αρχές 2012 αλλά τίποτα... Παιδιά στείλτε e-mail όσοι περισσότεροι μπορείτε να πάρουμε τουλάχιστον μια ικανοποιητική απάντηση για το λόγο που δεν το βάζουν.
    Eγώ έστελνα στο program@star.gr και δεν μου απαντούσανε, μόνο στο info@star.gr απάντησαν και μάλιστα την επόμενη μέρα. Πρέπει να προβληθεί δεν πάει άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...