Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Θεωρίες για το Φινάλε της Τρίτης Σεζόν...



Απομένουν ακόμα μερικές εβδομάδες και κάμποσοι φόνου μέχρι το τέλος της season 3 έχουμε όμως την σύνοψη όπως μας έρχεται απευθείας από το CW για να  υποθέσουμε τι μας επιφυλλάσσει το φινάλε εκτός από ...λίτρα αίματος η οποία έχει ως εξής:



Determined to protect his sister, Jeremy makes a decision that will change everything. In the harsh reality of the present situation, Elena longs for simpler times when her parents, Grayson (guest star Jason MacDonald) and Miranda (guest star Erin Beute), and Aunt Jenna (guest star Sara Canning) were still alive, and her biggest concern was her relationship with Matt. Stefan and Damon leave Mystic Falls together on a mission, but soon split up when Elena needs one of them. Caroline and Tyler are forced to make a life-changing decision. Finally, Bonnie makes a secret deal that has heartbreaking consequences

"Jeremy makes a decision that will change everything."



Δύσκολο να φανταστούμε τι θα γινει αν και το πιθανότερο ειναι το Μαγικό Δαχτυλίδι να παίξει κάποιο ρόλο. Θα φτάσει όμως ο Τζέρεμι στο φόνο?


"Elena longs for simpler times..."
Μπορούμε να περιμένουμε αρκετά όπως:
 να ξαναζήσουμε πχ το θάνατο των γονιών της στην Wickery Bridge 
Να ξαναδούμε την θεία Jenna που μας έλειψε πολύ...
την Elena cheerleader σε σχέση με τον Matt...




"Stefan and Damon leave Mystic Falls together on a mission..."

Όλες οι αποστολές των Salvatore έχουν να κάνουν με τους Αρχικούς. Ας ελπίσουμε οτι μια και πλησιάζουμε στο τέλος θα ειναι πιο επιτυχημένη απο τις άλλες τους παρελθόντος. Το βασικό ερώτημα είναι: Θα χρειαστεί κάποιον από τους δύο η Elena και αν ναι τότε ποιος θα είναι αυτός που θα επιστρέψει κοντά της; Αυτό σίγουρα θα σταθεί καθοριστικό για το μέλλον του ερωτικού τριγώνου.


"Caroline and Tyler are forced to make a life-changing decision."

Δηλαδή; Θα ακολουθήσει ο χωρισμός στη σχέση του τραγικού ζευγαριού; Ειναι πιθανόν να τα καταφέρουν αλλά με καποιου τρόπο πάντα η μοίρα είναι εναντίον τους. Αν προσθέσουμε και το ενδιαφέρον του Klaus και για τους δυο τους τότε σίγουρα θα χρειαστούν σημαντικές αποφάσεις.


"Bonnie makes a secret deal that has heartbreaking consequences."

Για ποιον θα κάνει μάγια η Bonnie  και ποιος θα πεθάνει εξαιτίας τους; Μήπως ολα συγκλίνουν στον θάνατο της μητέρας της Abbie; Αν και οπως μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η σειρά....κανείς δεν είναι ασφαλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...