Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Julie Plec: ''ΣΤΗΝ 5Η ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ''


Η Julie Plec αποκαλύπτει για την τέταρτη σεζόν τι θα γίνει όταν η Elena ολοκληρώσει την μετάβασή της σε βαμπίρ. 

''Θα ζήσουμε στιγμές που θα μας θυμήσουν την πρώτη σεζόν. Όπως έγινε με τον Στέφαν όταν μπήκε στο σχολείο πρώτη φορά για να γνωρίσει την Ελένα. Προσπαθούσε καθημερινά να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα από όλους. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και η Ελένα''.

Επίσης τόνισε ότι η πρόθεση των συντελεστών ήταν να σκοτώσουν τον Κλάους από την αρχή της τρίτης σεζόν, όμως όταν είδαν ότι ο Μόργκαν ήταν τόσο καλός και χαρισματικός ηθοποιός που με το ταλέντο του κατάφερε να κερδίσει το κοινό, αποφάσισαν στα μέσα της σεζόν να εξελίξουν την ιστορία του περισσότερο. Το ίδιο θα γίνει και με την Ρεμπέκα και τον Κόλ: 

''Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την Original Family, η ιστορία αυτών των δύο δεν έχει κλείσει και θα δούμε εξελίξεις μέσα στην τέταρτη σεζόν. Κάποιες φορές σαν σεναριογράφος σκοτώνεις έναν χαρακτήρα γιατί δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις με αυτόν και κάποιες άλλες φορές τον σκοτώνεις επειδή ο θανατός του θα επηρεάσει πάρα πολύ όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Αλλά όταν σκοτώσεις έναν χαρακτήρα που είναι καλοφτιαγμένος και υπάρχουν ακόμα πολλά να πεις γι' αυτόν τότε είναι μεγάλο λάθος π.χ. ο Τάιλερ. Ο λόγος που τον γυρίσαμε πίσω ήταν ακριβώς αυτός. Ήταν ένας καλός χαρακτήρας με σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της ιστορίας μας. Το ίδιο και ο Κλάους, ένα διάστημα σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να τον σκοτώσουμε και καθώς προχωρούσε η σειρά αλλάξαμε γνώμη. ''

Η Ρεμπέκκα θα δείξει τον χειρότερό της χαρακτήρα στα μέσα της τέταρτης σεζόν. Θα γυρίσει στο σχολείο και αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι ένα εχθρικό περιβάλλον. O Matt και ο Stefan θα την μισούν για ό,τι έκανε. Πώς θα αντιδράσει εκείνη βλέπωντας όλα αυτά; Οι δύο παλιές της αγάπες να την απεχθανονται ; Θα είναι κάπως σκληρό, γι' αυτό ίσως χάσει την ψυχραιμία της. Θα καταφέρει να επιζήσει και να ζήσει αρμονικά ανάμεσα σε τόσους εχθρούς που θέλουν το κακό της;

''Η Ελένα και το ταξίδι της θα είναι στο κέντρο της προσοχής μας την επόμενη σεζόν. Όσο για τους άλλους χαρακτήρες, στα παλαιότερα επεισόδεια καταφέραμε να επικεντρωθούμε στην καθημερινή τους ζωή , δώσαμε στην Μπόνι την ευκαιρία να χαρεί και να πονέσει, να περπατήσει κάτω από τον ήλιο μαζί με τις φίλες της, να δείξει αυτό που πραγματικά είναι. Η Καρολάιν επίσης κατάφερε από αδύναμο κορίτσι να γίνει μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Να ερωτευτεί και να αποφασίσει μόνη της για το τί θα κάνει. Αυτή την φορά τα παιδιά μας , αλλαγμένα από όλες τις απόψεις, θα αποφοιτήσουν και θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι. Ο Καθένας τους θα αναρρωτιέται για το πού θα πάει, για το τι του επιφυλάσσει η μοίρα, για το ποιος πραγματικά είναι. Το ξεκίνημα θα είναι τόσο συναρπαστικό όσο ήταν και το φινάλε της τρίτης σεζόν. Ένα φινάλε όμως σηματοδοτεί πάντα μία νέα αρχή, έτσι δεν είναι; Η αποφοίτησή τους θα είναι ο προάγγελος της πέμπτης σεζόν. Στην πέμπτη σεζόν θα δούμε τι στ'αλήθεια αποφάσισαν να γίνουν και πώς η απόφαση αυτή θα επηρεάσει την ζωή τους.''

Όπως διαβάσατε παραπάνω η Julie Plec υποννοεί ότι θα υπάρξει και πέμπτη σεζόν. Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν και να είναι πολύ νωρίς αλλά έτσι όπως το λέει σίγουρα κάτι θα ξέρει! Οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να χαιρόμαστε!!!


Source: TV LINE

9 σχόλια:

  1. εύχομαι μόνο να μην το τραβήξουν από τα μαλλιά και γίνει κουραστικό! Αν και δεν νομίζω να κουραστώ ποτέ να βλέπω τον Ίαν χιχιχ Πάντως ο Στέφαν με κάνει να βαριέμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. basikasthn arxh to proorizan gia 10 season alla meta nomizw allaksan gnwmh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Panta to proorizan gia 6 season k 9a skeftontousan an 9a evgazan k mia 7i tom polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. An o stefan pligwsei tin Rebcca 9a ton valw na metaniwsei tin wra k tin stigmi pou gurise na tin koita3ei!Ton sumpa9w paaara poly ton Stefan...alla giati kanei voltes kai nomizei oti einai kaliteros apo olous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giati einai kalyteros apo polloys ekei mesa.poly thapsimo ston stefan kanoyn polles edw mesa. An einai as allaksei to blog se ian somelhalder blog na to kseroyme. Kathe fora pou vlepw sxolia se mia anartisi ekneurizomai. An sas ti dinei toso o stefan mi vlepete ti seira. Sto katw katw me to stefan ksekinisan ola. Giati o stefan egrafe imerologio kai ro idio kai i elena. Den eida pote kanenan damon na grafei. Gi ayto kai i seira onomazetai vampire diaries. Emena moy aresei kaii o stefan kai o damon. Alla protimw ton stefan me tin elena gt ayti itan i megali agapi toy tvd. Kai den thewrw swsto na xwrizeis me kapoion kai na ta ftiaxneis me ton aderfo toy. Etsi kanete ki eseis? Gt gia na epimete toso poly ayto deixnei. Kai mpu aresei kai o damon. De vrizw kanenan. Moy aresoyn oloi opws einai. O kathenas paizei to diko toy rolo telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den pisteuw pws isxuei auto mias kai dn boroun na krinoun poso tha paei kala h seira wste na to meletane gia 10 xronia. einai ripsokindino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sugnwmh k'olas alla katigoreis ton stefan gia kati pou kata thn gnwmh sou THA kanei?? otan o damon koimithike me thn rebekah gia na mathei ti krubei,den eida kammia na pei oti auto htan toulaxiston anithiko kai prosblitiko.....kai meta lete oti egw blepw monopleura thn seira!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. na rwthsw kati asxeto?? kathe fora pou ginete kapoio sxolio apo anonumo egw gia kapoio logo den mporw na to dw.fenete sta prosfata sxolia alla oxi sthn analogh anarthsh.kserei kapoios na mou pei to giati?? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτη η σειρα δεν με κουραζει καθολου προσωπικα! παντως οι 6 season ειναι σιγουρες. πιστευω πως ηταν η καλυτερη αποφαση,διοτι δεν θα το βαρεθουμε & η εξελιξη της ιστοριας θα μας κανει να καταλαβουμε πολλα πραγματα για τους χαρακτηρες της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...