Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα Τελευταία SUPER Νέα για την Τέταρτη Σεζόν!


Οι συντελεστές του Vampire Diaries ξέρουν καλά πώς να μας εξάπτουν την περιέργεια και να μας κάνουν να ανυπομονούμε για την έναρξη της τέταρτης σεζόν! Σήμερα η Julie Plec έγραψε στο Twitter της ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ''Day 1 of prep. ‪#TVDS4. Boom.” Επίσης ο Kevin Williamson έχει ήδη στα χέρια του το σενάριο του πρώτου επεισοδείου!

Θα προστεθούν δύο ακόμα νέοι χαρακτήρες στην σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες. Εν τω μεταξύ πριν λίγα λεπτά ο Paul Wesley μίλησε στο IOL και τόνισε πώς πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στην ανθρώπινη διάσταση της σειράς και λιγότερο στην υπερφυσική: ''Πρέπει να επιστρέψουμε στην περίοδο όπου δύο αδέρφια αγαπούσαν μία γυναίκα'' 

Τόνισε ότι λάτρεψε τον Στέφαν στην σεζόν 1 και 2. Πάντα λαχταρούσε κάτι πιο σκοτεινό έτσι μίλησε με τους συντελεστές για να αλλάξουν λίγο τον ρόλο του γιατί είχε βαρεθεί να είναι ο ηθικός και καλός χαρακτήρας. Νιώθει ως ηθοποιός ώριμος πλέον και είναι απόλυτα ευχαριστημένος που ο ρόλος του Στέφαν εξελίχθηκε με αυτόν τον τρόπο που είδαμε στην τρίτη σεζόν.

Γενικά λατρεύει την μυθολογία και την ιστορία των βαμπίρ και βρίσκει αρκετά εφευρετικό που οι συντελεστές αναφέρθηκαν στην ιστορία των Originals. ''Λατρεύω την ιστορία και την μυθολογία γύρω από τους Originals . Είναι ωραίο να διευκρινίζει κανείς το γιατί και το πώς υπάρχουμε. Επίσης η αναφορά στις μάγισσες ήταν ένα σημείο που μου άρεσε πολύ''. 

Απολάμβάνει την συνεργασία με την γυναίκα του Torrey. Όσο για τον Klaus λέει πώς η όλη προσπάθεια να τον σκοτώσουν οδήγησε την Ελένα δύο φορές στην αγκαλιά του Ντέιμον: ''Είναι μία κατάσταση που μπορεί να την ζήσεις και στην πραγματική ζωή. Όμως η Ελένα έκανε την επιλογή της. Πάντα θα επιλέγει τον Στέφαν. Και τον επέλεξε για ακόμα μία φορά. Μετά όμως πέθανε και τώρα είναι βαμπίρ''. 

Τέλος πιστευει ότι η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της αρκεί οι σεναριογράφοι να επικεντρωθούν στον πιο ανθρώπινο χαρακτήρα της. Εκείνο που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι η θνητή πλευρά κατά την γνώμη του. Τα πολλά υπερφυσικά στοιχεία ίσως κουράσουν. 

Δεν ξέρουμε εάν θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τις απόψεις του. Αντίθετα πιστεύουμε ότι η Ελένα ώς βαμπίρ θα τραβήξει την προσοχή και θα μας κρατήσει όλους σε αγωνία. Εξάλλου μπορεί να έκανε την τελική της επιλογή αλλά αφού πέθανε ό,τι κι αν αποφάσισε δεν έχει πια σημασία. Ξεκινάμε από την αρχή με νέες επιλογές και ακόμα πιο πολύπλοκες καταστάσεις! Θα είναι μία φανταστική σεζόν σίγουρα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...