Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η Candice Accola μίλησε για τη νέα σεζόν



Η Candice Accola μίλησε στο Wetpaint Entertainment για τη νέα σεζόν:

Τι μπορούμε να περιμένουμε όταν η καινούργια σεζόν θα ξεκινήσει;
Μεγάλα πράγματα θα συμβούν στη προσωπική ζωή της Elena και όλοι θα ενωθούν για να τη στηρίξουν, όπως έχει κάνει ο ένας για τον άλλο χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της ματαμόρφωσης, ακόμα και με την Caroline. Ο καθένας ανάλογα με το είδος του μαζεύτηκε γύρω της για να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει, και αυτό θα κάνουμε και για την Elena επίσης.

 Η Elena θα πάει στην Caroline; Εάν κάποιος γνωρίζει πως είναι να γίνεσαι βρικόλακας, αυτός είναι η Caroline.
Η Caroline θα παίξει μεγάλο ρόλο για την υποστήριξη της Elena, και να της διδάξει τους τρόπους, όπως και οι άλλοι θα τη βοηθήσουν να ριθμύσει τη ζωή της.

Τι είδος βρικόλακας πιστεύεις ότι θα γίνει η Elena;
Είναι πολύ νωρίς για να πω. Όλοι περνάνε τη δική τους μεταμόρφωση στη σειρά, όλοι οι χαρακτήρες το κάνουν. Και ακριβώς όπως η Caroline που δεν μπορούσε να ελέγχει τον εαυτό της και τα συναισθήματά της ήταν αυξημένα. Πιστεύω πως θα τα βιώσουμε όλα αυτά τα πράγματα μέσα από τα μάτια της Elenas.

Πότε θα ανακαλύψει η Caroline ότι ο Tyler δεν είναι πλέον ο Tyler;
Θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα. Δε θέλω να αποκαλύψω την ακριβής στιγμή, αλλά θα το ανακαλύψει αρκετά γρήγορα. Δε θα κρατήσει για 8 επεισόδια.

Κάποια λόγια για την τέταρτη σεζόν:
Είναι η σεζόν η οποία παίρνουμε φοτογραφίες σχεδόν την επόμενη ημέρα. Πιστεύω ότι η σειρά έχει μεγαλώσει σε πολούς διαφορετικούς τρόπους, το πιο ωραίο είναι ότι σε αυτή τη σεζόν υπάρχει πολύ δράση, πολλά σημαντικά γεγονότα, αλλά την ίδια στιγμή μας πηγαίνει στη πρώτη σεζόν για να ανακαλύψουμε κάτι για πρώτη φορά. Ειδικά με τον κύριο χαρακτήρα μας, την Elena, που ανακαλύπτει κάποια πράγματα για πρώτη φορά και με ένα εντελώς καινούργιο τρόπο.

Υπάρχει κάποιο σενάριο που είχες μια πραγματικά ισχυρή αντίδραση μέχρι στιγμής;
Η δεύτερη. Μου άρεσε πολύ η δεύτερη. Αλλά τις αγαπώ όλες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...