Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ο Ian, η Nina και ο Matt μίλησαν στο Synergistic Productions






Ο Ian Somerhalder:


Ο Ian πιστεύει ότι η Elena θα γίνει απρόβλεπτη σαν βαμπίρ. Τα αδέρφια δεν θα ανυσηχούν πια τόσο πολύ αν της συμβεί κάτι. Ο Stefan και ο Damon έκαναν μια συμφωία στο τέλος της τρίτης σεζόν. Ο Stefan νιώθει ενοχές και ο Damon είναι θυμωμένος. ''Σου το είπα. Με κοροιδεύεις; Δεν χρειάζεται πάντα να την ακούς!'' (Τι θα έλεγε ο Damon). Ο Stefan θέλει να της δίνει την ελευθερία να αποφασίζει μόνη της, ενώ ο Damon πιστεύει πως είναι πολύ νέα ακόμα, πράγμα που μπορεί να την οδηγήσει σε λάθη που δεν μπορεί να προβλέψει. Πρέπει, όμως, να αφήνεις μερικές φορές τον άλλο να κάνει λάθη γιατί αλλιώς δε θα ωριμάσει ποτέ. Όλα γίνονται από αγάπη.

 
                                          Η Nina Dobrev:


Η Nina μιλάει για το τι αγαπάει η Elena στον Damon και τον Stefan. Στον Damon της αρέσει που μπορεί να γίνει καλός όταν το θέλει. Στον Stefan της αρέσει που είναι καλός. Εκτιμά δηλαδή τα καλά στοιχεία τους. 'Εχουν, όμως, και οι δύο καλά και κακά στοιχεία, πράγμα που δυσκολεύει την απόφασή της.

                                      Ο Matt Davis:

                                

Ο Matt Davis μίλησε για το Vampire Diaries και το Cult. Είπε ότι είναι περίεργο το να φύγει απο το cast του Vampire Diaries, γιατί μετά απο τρία χρόνια είναι σαν μια οικογένεια και είναι λυπηρό όταν αυτοί είναι στην Atlanta αυτός να είναι πίσω στο L.A.. Αλλά είναι σε ένα πολύ καλό σόου. Στην ερώτηση ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στον Alaric και τον Jeff απάντησε ότι είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Το Vampire Diaries είναι ένα supernatural σόου. Επίσης είπε ότι πλησιάζει περισσότερο προς τον Jeff παρά στον Alaric.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...