Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Τα spoilers του comic-con



Τα γυρίσματα του Vampire Diaries για την τέταρτη σεζόν μόλις άρχισαν, αλλά το καστ έδωσε κάποιες λεπτομέρειες όταν συγκεντρώθηκε στο 2012 comic-con panel. O Paul Wesley, η Nina Dobrev, ο Ian Somerhalder, ο Steven R. McQueen, ο Zach Roerig, ο Michael Trevino και με τους παραγωγούς Julie Plec και Kevin Williamson ήταν προετοιμασμένοι για το συμβάν. Οποιαδήποτε στιγμή αυτή η ομάδα είναι μαζί, ξέρουμε ότι είναι κάλο.


Πρώτη ματιά στη τέταρτη σεζόν: Οι πολλοί τυχεροί fans στο comic-con ήταν σε θέση να πάρουν μια πρώτη ματιά στις σκηνές της τέταρτης σεζόν. Η μια σκηνή περιλαμβάνει τον Damon να κατηγορεί τον Matt και η άλλη δέχνει τον Damon να μαλώνει μα τον Stefan, μάλον επειδή έσωσε τον Matt και άφησε την Elena να πεθάνει: ''Τώρα ο κόσμος έχει έναν ακόμη στρατηγό. Μπράβο, αδελφέ''.


Τι νέο υπάρχεί; Καθώς η συμμορία του Mystic Falls ξεκίνησε το ανώτερο έτος της η Julie Plec υποσχέθηκε ότι θα αντιμετωπίσουν ''πολύ βαθιά, συναισθηματικά και συνεστρεμένα πρέγματα''. ''Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που ανακαλύψαμε ιστορίες μαζί είναι ότι όλα είναι φρέσκα. Υπάρχει ο υπέροχος πυρήνας των χαρακτήρων.''


Η μεταμόρφωση της Elena: Η ερώτηση όλων: Τι θα αλλάξει τώρα που η Elena είναι βρικόλακας; ''Η Elena ήταν ένα κακό κορίτσι και τώρα είναι ένα κακό κορίτσι βρικόλακας και μπορεί να φροντίζει τον εαυτό της.'' είπε ο Ian στο κοινό. ''Πρόκειται να προσθέσει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα δυναμική ανάμεσα στους Salvator Brothers και στην Elena.......και πιστεύω ότι θα μάθουν πολλά μαζί σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.'' Η Nina είπε ότι δε θα είναι εύκολο να πέξει την Elena ως βρικόλακα. ''Πως κάνεις την Elena, ως βαμπιρ, διαφορετική από τον συνηθησμένο εαυτό της; Θα είναι δύσκολο και πιστεύω ότι θα βασίζεται στις εμπειρίες της. Όλα μεγαλώνουν τώρα που είναι βαμπίρ και θα αγωνίζεται συνεχώς για αυτό που είναι.'' Εν τω μεταξύ η Julie αποκάλυψε ότι η μεταμόρφωση της Elena έπρεπε να γίνει στην δεύταρη σεζόν.


Η επιστροφή στον παλιό του εαυτό: Ο Damon θα σταματήσει πλέον να προσπαθεί να είναι ο ''Mr.Nice Guy'' είπε ο Ian. ''Προσπαθούσε να είναι κάποιος που οι άλλοι τον ήθαλαν να γίνει, αλλά στο βάθος δεν είναι.


Η σεζόν του Matt; Ένω τουλάχιστον ένας απο τους Salvatore φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος που ο Matt είναι ζωντανός, ενώ η Elena είναι ''νεκρή'', θα παίξει συμαντικό ρόλο για την Elena. ''Δεν ξέρω αν είναι η σεζόν του Matt, αλλά θα είναι η σεζόν που ο Matt θα προσπαθεί να παραμήνει άνθρωπος'' δήλωσε ο Zach. Αλλά είναι η σεζόν που ο Matt θα έχει ένα καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον; αστιεύτικε ο Zach, ''Νομίζω ότι η σερίφης Forbes θα είναι μια καλή σύντροφος.''


Alaric και Meredith: Ενώ οι φίμες ότι ο Alaric θα επιστρέψει φαίνεται να είναι λίγο πρόωρες, η Julie ανέφερε ότι το συμβόλαιο του Matt Davis με τη νέα σειρά 'Cult'  αφήνει ένα άνοιγμα να ξανά εμφανιστεί στο TVD. ''Έχει την άδεια να εμφανιστεί'' είπε η Julie ''Σίγουρα δε μας αρέσει να ζούμε ένα κόσμο χωρίς τον Matt Davis στην οικογένειά μας. Είναι δυνατόν, και κάτι που όλοι θα θέλαμε να δούμε.'' Ένα άλλο πρόσωπο που σίγουρα θα δούμε είναι η Torrey DeVitto (η γιατρός Fell). ''Είναι μέλος της οικογένειάς μας τώρα'' σημείωσε η Plec.


Witchy woman: Η τέταρτη σεζόν θα εξηγήσει την καταγωγή της αρχικής μάγισσας 'Esther's origins'. ''Την αποκαλούμε αρχική μάγισσα αλλά από που ήρθε και ποιος ήταν πριν από αυτή και από που έρχεται το ξόρκι που δημιούργησε τους αρχικούς βρικόλακες;'' είπε η Julie. ''Αυτή είναι πραγματικά μεγάλη ερώτηση και θα την αναρωτηθούμε αυτό το χρόνο''.

The love triangle: Ένα πολύ cool πράγμα είναι ότι η Elena είναι ένα κακό κορίτσι βρικόλακας και μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της τελικά'' ανέφερε ο Ian. ''Θα χρειαστεί τη βοήθεια και των δυο.'' Ο Paul σημείωσε σαρκαστικά: ''Μπορούμε να κάνουμε σεξ που να δειαρκεί μισό δευτερόλεπτο.''

Katherine: Δεν είναι καθαρό το πότε θα εμφανιστεί η Katherine στη τέταρτη σεζόν. ''Η Katherine δε θα δείχνει το πρόσωπό της μέχρι ο Klaus να σταματήσει να αποτελεί απειλή'' πρόσθεσε η Julie. Εν τω μεταξύ, η Nina πιστεύει ότι ο Elijah και η Katherine θα έπρεπε να είναι μαζί.

Αμοιβαίος κοινωνικός θαυμασμός: Ένας fan ζήτησε στη Julie Plec να πει στο κοινό ένα πράγμα για κάθε μέλος του καστ που δεν ξέρουμε. Αποκάλεσε τον Steven '' ΄goofball΄ με καρδιά από χρυσό'', τον Zach ''αληθινός άντρας και πραγματική ψυχή'' και αποκάλυψε ότι ''κυνηγάει γαλοπούλες'', ο Paul είναι ''ο πιο αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει'', η Nina ''πρόκειται να κυβερνήσει τον κόσμο'', ο Ian έχει ''κάνει τα περισσότερα πράγματα από κάθε άλλον'' και ότι ο Machael είναι ''ένας από τους πιο πιστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.'' 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...