Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν


Μαζέψαμε κάποιες ζουμερές λεπτομέρειες για την τέταρτη σεζόν και σας τις μεταφέραμε. Σας προειδοποιούμε! Ακολουθούν μεγάλα spoilers!

Θα μεταμορφωθεί ή όχι;
Η Elena σίγουρα θα μεταμορφωθεί σε βρικόλακα. Αυτή και η φίλοι της δεν είχαν ιδέα ότι η Meredith της είχε δώσει αίμα από βρικόλακα πριν ζητήσει από τον Stefan να σώσει τον Matt. Στην πραγματικότητα, αυτή θα έχει την πιο έκπληκτη αντίδραση από τον καθένα με το γεγονός ότι γύρισε πίσω από ένα υγρό τάφο.

Θανάσιμος Damon:
Ο Damon είναι έτοιμος να γυρίσει στις κακές ρίζες του. Επίσης, τώρα, μισεί τον Matt.

Ζώα:
Για κάποιο λόγο υπήρχε μια ζέμπρα στο σετ. Ίσως γίνει το σνακ κάποιου. 

Πιστεύεται στη μαγεία;
Είναι μεγαλύτερη από την Esther και θα μάθουμε πολλά περισσότερα για την προέλευση του ξορκιού που δημιούργησε τους αρχικούς.

Tyler:
Ο Tyler δε θα είναι το σώμα του Klaus για πολύ. 'Ετσι ο Joseph Morgan θα ξανά εμφανιστεί γρήγορα και θα είναι χωρίς πουκάμισο!

Οι ρομαντικές σχέσεις:
Πρόσεξε Tyler! Ο Matt μπορεί να έχει ακόμα μια ευκαιρία με τη ξανθή βρικόλακα, αν και η Rebekah εξακολουθεί να είναι GB (queen bee). Ο Jeremy φυσικά απλά να συντρίψει την Rebekah για το τι έκανε στην αδερφή του.

Οι αναμνήσεις του Mystic Falls:
Η Elena θα θυμηθεί σύντομα μια πολύ σημαντική στιγμή με τον Damon, αλλά δε θα είναι αυτή στη γέφυρα Wickery. 

Το νέο κακό:
Ο Klaus θα είναι πάντα μια απειλή, αλλά οι χαρακτήρες μας πρέπει να είναι έτοιμοι όταν ένας νέος κακός θα έρθει στην πόλη. Ίσως να είναι ο νέος κυνηγός!

Μια πιο κακιά Bonnie;
Η Julie Plec είπε στο Wetpaint Entertainment ότι ''θα στέκεται ένα βήμα πίσω από την πτώση, αυτή θα αποφασίσει αν θα πέσει (στη σκοτεινή μαγεία) ή όχι. Όταν πάρει αυτή την απόφαση στο πρώτο επεισόδιο τότε θα καταλάβουμε τι θα γίνει στην υπόλοιπη σεζόν.''

Πολύ, πολύ καιρό πριν:
Ετοιμαστείτε για περισσότερα παλιά κοστούμια, γιατί θα δούμε την Rebekah πίσω στο 1100.

Ποιος μετέτρεψε την Elena;
Θέλετε να μάθετε με ποιανού το αίμα μεταμορφώθηκε η Elena; Ήταν του Damon αλλά ο Klaus αλήθεια άρχισε την σειρά αίματος τους; Κανείς δεν ξέρει.

Πως θα το πάρει ο Stefan;
Λοιπόν, αυτός δεν πρόκειται να τρέξει να βρει μια καινούρια αγάπη, αλλά ο Stefan θα βλέπει την Elena για ένα διάστημα να πίνει ανθρώπινο αίμα.

Δεσμοί κολεγίου:
Όχι μόνο κάποιοι από τους χαρακτήρες θα αποφοιτήσουν κοντά στο τέλος της σεζόν (συγνώμη, Jeremy) αλλά η Bonnie θα συναντηθεί με ένα μέντορα που ήξερε τη γιαγιά της.

Sexy sex:
Η Elena θα κάνει την δυσάρεστη αλλά ο παρτενέρ της μένει ακόμα μια ερώτηση.

Νέα πρόσωπα στο Mystic Falls:
Ανάμεσα στην παλιά φίλη του Tyler, Hayley,  η πρώην γνωριμία των Gilbert, April, ο κυνηγός Connor και τον καθηγητή Shane υπάρχουν τόνοι από νέα πρόσωπα στο Mystic Falls.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...