Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η Julie Plec αποκάλυψε λεπτομέρειες για την τέταρτη σεζόν

 Η παύση του Vampire Diaries είναι βασανιστική, αλλά ο παραγωγός του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον γυρισμό του. 

Τι θα δούμε από την Bonnie;
Η Bonnie βρίσκεται σε μια θέση όπου σίγουρα οι ενέργειές της στο φινάλε και οι ενέργειές της στη πρεμιέρα θα τη βάλουν σε μια πολύ σκοτεινή πλευρά όπου θα στέκεται στην άκρη και θα αφήσει τον εαυτό της να πέσει σε αυτήν ή θα στέκεται ένα βήμα πίσω. Όταν πάρει αυτή την απόφαση στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε τι θα συμβεί στην υπόλοιπη σεζόν.

Θα υπάρχει ένα μεγάλο κακό σε αυτή τη σεζόν;
Θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κακό, και σε αυτή τη σεζόν θα κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος είναι αυτή τη στιγμή. Το μυστήριο είναι ποιος ή τι είναι αυτό το κακό και δεν ξέρουμε ποιος είναι. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα αναρωτηθεί πολύ στα πρώτα επεισόδια αφού έχουμε δημιουργήσει το πρώτο είδος του κακού αυτής της χρονιάς.

Θέλεις να παίξεις με την Katherine και την Elena ως βρικόλακες;
Δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που η Katherine θα νιώσει σαν να πρέπει να γυρίσει πίσω και θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Elena ως βρικόλακα. Δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, αν θα γίνει νωρίς ή αργότερα, αλλά όταν συμβεί θα είναι υπέροχο.

Και ο Matt;
Ο Matt έχει να κερδίσει πολλά στη ζωή και το μυαλό του. Έπρεπε να ζήσει και η Elena να πεθάνει. Γιατί; Τι τον κάνει να το αξίζει; Τώρα, εμείς, σαν κοινό, ξέρετε γιατί αγαπάμε τον Matt Donavan, αλλά πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό σε αυτό το γκρουπ από ασυνήθιστους ανθρώπους. Πως μπορεί να γίνει ασυνήθιστος με το δικό του δίκιο, ενώ είναι συνηθισμένους;

Τι συμβαίνει με τον Jeremy;
Ο Jeremy είναι τώρα ο άντρας του σπιτιού και η Elena ως ο προστάτης όλων δεν πρόκειται να παραδώσει τα ηνία της εξουσίας ή της μεγάλης αδελφότητας. Έτσι θα προσπαθεί να βρει τον δρόμο του. Ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι έχει κληρονομήσει από την οικογένειά του το κυνήγι βρικολάκων και ένας νέος κυνηγός θα έρθει στη πόλη. Έτσι είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει κάποια συνεργασία μεταξύ του νέου κυνηγού και του Jeremy.

H Meredith θα παλέψει για την απόφαση που πήρε;
Η Meredith πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Βρήκε τον εαυτό της στο κέντρο των υπερφυσικών στοιχείων. Θέλει να είναι μέρος τους ή να μην ανακατευτεί καθόλου; Θέλει να γίνει το νέο φιλαράκι του Damon ή θέλει να κρατήσει μια απόσταση; Ποιο είναι το μέλλον της; Θα τη δούμε να ρωτάει όλες αυτές τις ερωτήσεις στις αρχές τις νέας σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...