Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Spoiler: Η αντίδραση του Damon στη νέα Elena


Μετά από τη μεγάλη αλλαγή που έγινε στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στο Mystic Falls. Η τέταρτη σεζόν του Vampire Diaries θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε, με τους χαρακτήρες να ασχολούνται με τα γεγονότα του φινάλε της τρίτης σεζόν. Έχουμε ήδη μιλήσει για την αντίδραση της Bonnie προς τον καινούριο εαυτό της Elena και τώρα είναι η σειρά του Damon.

Όχι μόνο η Elena του είπε ότι διάλεξε τον αδερφό του, Stefan, αντί για αυτόν, έπρεπε να περάσει αρκετές ώρες σκέφτοντας την γυναίκα που αγαπούσε μετά τον θάνατο του Alaric στα χέρια του. 

Ευτυχώς η Elena είχε μέσα της λίγο από το αίμα των Salvatore και είναι τώρα βρικόλακας. Στην αρχή, ο Damon θα ανακουφιστεί που δίνεται στην Elena μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αλλά ξέρει πόσο δύσκολη είναι η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής καλύτερα από τον καθένα, έτσι σίγουρα θα δείξει μεγάλη κατανόηση σε αυτό το σημείο.Η Elena θα θρηνήσει για το μέλλον που δεν θα έχει ποτέ. Όταν θα συμβιβαστεί με αυτό, ο Damon θα είναι πρόθυμος να κάνει κάποιες σοβαρές ζημιές............ στους ανθρώπους. 

''Στο μυαλό του υπάρχει το αναπόφευκτο ότι μπορεί να είναι ένας βρικόλακας που πρέπει να ξεπεράσει το παρελθόν. Θα είναι σαν να αφήνουμε την Elena έξω από τη φωλιά του πουλιού για να δούμε αν μπορεί να πετάξει'' είπε η Julie Plec στο Entertainment Weekly. Φυσικά ο ίδιος και ο Stefan δεν βλέπουν τα πράγματα με το ίδιο μάτι. ''Ο Stefan θέλει να την προστατέψει με κάθε κόστος, και ο Damon λέει: 'Πρόκειται να συμβεί'.'' είπε η Julie σε μια συνέντευξη που έδωσε στο TV Guide. 

Ο Damon πιστεύει ότι είναι αναπόφευκτο η Elena να σκοτώσει έναν άνθρωπο, έτσι θα μπορέσει κάλλιστα να το ξεπεράσει. Ίσως να υπάρξουν κάποια σκουντήγματα με τη νέα βρικόλακα σε αυτό το σημείο - είναι πεισματάρα και δεν έχει συνηθίσει το ανθρώπινο αίμα. Ωστόσο ο Damon μπορεί να είναι πολύ πιεστικός, επίσης υπάρχει μια ζέμπρα στο σετ (προφανώς το πρώτο γεύμα της Elena ως βρικόλακας), πιστεύουμε ότι θα δούμε τελικά τον τρόπο που βλέπει να πράγματα. Αυτό σημαίνει όταν τρέφεται σε κάποιον - ελπίζω να μην σκοτώσουν κανέναν.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή η Elena έγινε βρικόλακας και τον χρειάζεται δεν σημαίνει ότι ξέχασε αυτό που έγινε. Ο Matt είναι στη λίστα του επειδή αυτός οδηγούσε όταν συνέβη το ατύχημα. Όμως ο Damon μπορεί να συγχωρέσει τόσο γρήγορα όσο και να θυμώσει, έτσι ο Matt θα πρέπει να τον πείσει ότι η Rebekah είναι ένας καλύτερος στόχος. Η Rebekah μπορεί να γιατρευτεί, ενώ από την άλλη ο Matt όχι.

Μερικά καλά ίσως έρθουν από την υπερφυσική Elena για τον Damon. Θα θυμηθεί τότε που της είπε ότι την αγαπάει και μετά την ψυχανάγκασε να ξεχάσει. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο ή πολύ συναισθηματικό. Για την Elena τα συναισθήματά της και στους δύο τρόπους θα είναι αυξημένα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...