Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Poll: Tο καλυτερο επεισοδιο της τεταρτης season!


Μεχρι τωρα ειδαμε 9 επεισοδια απο την 4η season του Vampire Diaries πως σας φαινεται μεχρι τωρα η σειρα? κυλησε ετσι οπως θα θελατε? ποιο ηταν το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης?




8 σχόλια:

  1. xm, dyskolo! emena genika m aresan ola.

    H agaphmenh m skhnh vevaia einai sto memorial, ekei pou o damon ta pinei ston tafo tou Alarick..

    Meta ayth pou o Klaus kanei plaka me thn ethsh ths Caroline.

    Alla genika den mporw na pw pio epeisodio htan to kalytero olwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι οπως εγω ολοι οι delena fans ψηφισαν το επισοδειο 4.07 που ειχε μια απο τις καλυτερες delena σκηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ υποστηρίζω DELENA με τα χίλια, αλλά δεν ψήφησα το "My brother's keeper". Αλλά το τελευταίο που είδαμε. Το "O Come, all ye faithful" γιατί ήταν απλά υπέροχο.. Βασικά περισσότερο σ'αυτό το επεισόδιο κόλλησα με τον Κλάους και τα υβρίδια.. Εκεί που ο Κλάους έλεγε ότι απλά σκοτώνει, και μένει μόνος του πάλι. Και άρχισε να ξεριζώνει τις καρδιές από όλα τα υβρίδια και τον έδειχνε που ήταν μέσα στο αίμα ΚΑΙ από πίσω ακουγόταν το Χριστουγεννιάτικο. Chills! Αν και είμαι σίγουρη, ότι το επόμενο επεισόδιο θα είναι το καλύτερο αυτής της σεζόν, γιατί επιστρέφουν ξανά οι αγαπημένοι μου Αρχικού - Originals - MIKAELSONS. ΛΑΤΡΕΥΩ. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρχίζει η μεγαλύτερη δράση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για την επιλογή σου !! Απότι φαίνεται οι αλλες ντελενα φας ψήφισαν ολες το 7 χωρίς να σκέφτομαι πιο επεισόδιο ήταν καλό συνολικά...τελικά εγώ ήμουν μεταξύ του 1,4,8,9 και ψήφισα το 9 και γω αλλά με μικρή διαφορά από το 1 και 8...το 4 έχασε αρκετό έδαφος :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν ανάμεσα στο Memorial γιατί ήταν ένα άρτιο επεισόδιο και στο My brother' s keeper. Ψήφισα το δεύτερο που αν εξαιρέσεις οτι ξεφύτρωσε το sire bond (που ας το παραδεχτούμε είναι μια βλακεία και μισή από κάθε αποψη) ήταν τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xerete pote 8a vgei to 10??? 8elw na to dw :/ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και ειμαι Delena ψήφισα το memorial μιας που αποδήχθηκε ότι ο Damon και ο Alaric παρά τις όλες τους διαφορές ήταν δύο πραγματικοί φίλοι.Γενικά αναρωτιέμαι ποιος θα πάρει τη θέση του Alaric στο bar τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...