Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

TVD Poll :Ψηφιστε το αγαπημενο σας flashback!!!!

Vampire Diaries Flashbacks

Ποιο είναι το αγαπημένο σας flashback?      

Σεζον  1 : 1864 Mystic Falls.    Η πρώτη σεζόν είχε πολλά flashbacks στο 1864,όταν ο Stefan και ο  Damon  συναντούν την Katherine για πρώτη φόρα.Γνωρίζουμε επίσης της ιδρυτικές οικογένειες και τους παρακολουθούμε καθώς παγιδεύουν τους βρυκόλακες στην εκκλησία.Το 1864 είναι επίσης η χρόνια που τα αδέρφια έγιναν βρυκόλακες.                                                   Σεζον 2 : 1490 Βουλγαρία
Η δεύτερη σεζόν μας πηγαίνει  σε ένα ταξίδι πίσω στη Βουλγαρία  του 1490. Παρακολουθούμε την Κατερίνα Πέτροβα  να γεννάει μια κόρη  και μαθαίνουμε  πολλά για την ιστορία των originals  την doppelganger, και την φεγγαροπετρα.                                                                                         Σεζον 3 : Σικαγο 1922 ,   1912 Mystic Falls,  2009 Mystic Falls. Η τρίτη σεζόν μας δείχνει τον Stefan την Rebekah και τον  Klaus  στην πόλη τον ανέμων του 20' επίσης μας πηγαίνει 1000 χρόνια πίσω για να μας δείξει την αιματηρή ιστορία της δημιουργίας των originals. Η  ζωή της Elena το 2009 πριν το θάνατο των γονιών της είναι ένα ακόμη flashback.    Σεζον 4 :    1114 Ιταλία, , 1942 Νέα Ορλεάνη.  Η τέταρτη σεζόν μας δείχνει την ιστορία της   Rebekah  με τον κυνηγό και μας πηγαίνει στην Νέα Ορλεάνη του 2-ου Παγκοσμίου Πολέμου.    
                       
                                                                                           
                                             

12 σχόλια:

  1. pws mporeite na mou zhtate na diale3w...einai to The Vampire Diaries...latreyw mexri kai tis diafhmiseis...!!!

    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to flashback sto chigago einai ena apo ta agaphmena mou dioti deixnei pragmmata ta opoia den xerame gia ton stefan :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πόλη των ανέμων!!! Σικάγο 1922!!!!!! Ένα από τα καλύτερα flashback!! Εκεί βλέπουμε την άλλη “ζωή” του Stefan. Τον Stefan με μια προσωπικότητα εντελώς
    διαφορετική από αυτήν που γνωρίζουμε. Ανακαλύπτουμε το “hobby” του για την συλλογή των ονομάτων των θυμάτων του και την δημιουργία του Θρύλου του “ripper”….Βλέπουμε την «σκοτεινή» πλευρά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1490,ΚΑΘΡΙΝ,ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ,ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ,ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΦΛΑΣΜΠΑΚ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΡΙΝ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφισα την δημιουργια των originals γιατι μου αρεσε που ηταν τοσο παλιο και μαθαμε την ιστορια τους αλλα μπορω να πω πως μου αρεσε εξισου και η ιστορια της Katherine. Α στο poll που λεει 1912 Mystic Falls και εννοει την δημιουργια των originals πρεπει να ειναι λάθος. Αυτο ηταν γυρω στο 1000 αν δεν κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σικαγο 1922! Βλεπουμε την Rebekah, τον Ripper Stefan και την φιλια του με τον Klaus!! Κατα την γνωμη μου το καλυτερο flashback!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα συμφωνήσω!! Αν και υπάρχουν αλλα επίσης πολύ ωραία , αυτό μας δίνει πολλά για τα 2 αδέλφια και πως διαμορφώθηκαν οι χαρακτήρες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...