Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δελτιο τυπου για το επεισοδιο 4.12 "A View To A Kill"


Διαβαστε το δελτιο τυπου για το επεισοδιο  4.12 "A View To A Kill"...


Oταν η Rebekah απορριπτει το σχεδιο του Klaus να σταματησει τον Kol και να προστατεψει τον Jeremy, ο Klaus ζηταει βοηθεια απο τον Stefan. Μετα απο μια βιαιη αντιπαραθεση με τον μπαμπα της, τον δημαρχο Hopkins, για την προσεγγιση του να σταματησει τη βια στο Mystic Falls, η Bonnie θα κανει μια τρομακτικη επισκεψη στον Kol, η οποια ακολουθειται απο εναν απροσμενο επισκεπτη. Ο Klaus περιπλεκει τις ηδη τεταμενες σχεσεις του Stefan και του Damon αποκαλυπτοντας κατι απο την προσωπικη ζωη του Stefan και ξαφνιαζει τον Damon ζητωντας του μια προσωπικη συμβουλη. Η Elena λεει στον Stefan για το επικινδυνο σχεδιο της για τον Jeremy αφηνωντας τον Stefan σε δυσκολη θεση. Οταν ο χορος του σχολειου θα ακυρωθει απο τον δημαρχο Hοpkins, ο Stefan βρισκει εναν γοητευτικο τροπο για να ευχαριστησει την απογοητευμενη Rebekah.

5 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχα!!! ειμαι σιγουρη οτι ο Klaus θα τον ρωτησει τι να κανει με την Caroline!!!! φανταζομαι η απαντηση θα χει πολυ ενδιαφερον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεχε καλε δεν θελει και πολυυ μυαλο ;) η ελενα ζητησε απο τον στεφαν να κανει και καλα κατι με ρεμπεκα..για αυτο τον φερνει και σε δυσκολη θεση! εγω αυτο σκεφτηκαα γιαα να δουμε τωρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na doyme kai ti 9a geini me tin elena kai ton demon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...