Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

TVD con In Greece Project

  
                                                      TVD con In Greece Project



    Χτες η ελληνικη TVD family ξεκινησε την προσπαθεια για να φερουμε το cast εδω στη Ελλαδα και να εχουμε και εμεις την ευκαιρια να τους κανουμε ολες αυτες τις ερωτησεις που μας απασχολουν σε ενα convention.
   Ηταν πολλα τα ατομα που αναρωτιοντουσταν τι πρεπει να κανουμε τελος παντων για να δουμε και εμεις τους αγαπημενους μας πρωταγωνιστες απο κοντα.Η απαντηση ηρθε οταν ηρθαμε σε επικοινωνια με μια Γερμανιδα η οποια μας ειπε  πως οταν εκεινοι ηθελαν να γινει ενα TVD convention στη χωρα τους το μονο που χρειαστηκε ηταν να οργανωσουν ενα Twitition και να μαζεψουν εκει αρκετες υπογραφες.Στη συνεχεια το εστειλαν στο official page του Bloody Night Con στο Twitter και ετσι εγινε το 1ο TVD con στη Γερμανια.(Και σε λιγο καιρο θα γινει και το δευτερο).
   Αφου μαθαμε λοιπον τι πρεπει να κανουμε δεν χασαμε χρονο και φτιαξαμε αυτο το Twitition ---> http://twitition.com/y3ten .Απο χτες μεχρι σημερα εχουμε μαζεψει πανω απο 200 υπογραφες,αλλα οπως ολοι θα καταλαβατε δεν ειναι αρκετες.Για να φερουμε εδω το cast θα χρειαστουμε τουλαχιστον 10.000, πραγμα που σημαινει οτι καθε ενας απο εμας πρεπει να υπογραψει.
   Αν θελετε λοιπον να πετυχουμε το στοχο μας πρεπει να οργανωθουμε σωστα.Οσοι δεν εχουν Twitter καλυτερα να φτιαξουν ωστε να μπορουν να υπογραψουν αλλα και να προωθουν το Twitition απο εκει.Επισης αν υπαρχουν ατομα στο Twitter(απο αλλες χωρες) τα οποια ανοικουν στην TVD family και μιλατε συχνα μαζι τους μπορειτε να τους ζητησετε να μας βοηθησουν.Ακομη πρεπει ολες οι ελληνικες σελιδες του TVD στο facebook να συνεργαστουν και να κανουν posts σχετικα με το θεμα ωστε ολοι να ενημερωθουν.
   Ο βασικος λογαριασμος που θα ασχολειθει με το Twitition στο Twitter ειναι ο @Greece_TVDcon .

24 σχόλια:

  1. και να ρωτησω θα ειναι ολοι οι ηθοποιοι κανονικα και αν ναι που θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πανε ολα οκ πως θα ενημερωθουμε για το ποτε θα ερθει το καστ? Και πως μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη για να ειμαστε εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τα καταφερουμε και μαζιψουμε 10.000 περιπου υπογραφες μετα θα στειλουμε το Twitition στο Bloody Noght Con και εκεινοι θα αποφασισουν ΑΝ θα γινει το convention και φυσικα το ποτε και το που!Θα ενημερωθουμε μεσω Twitter για την αποφαση τους.Απο οσο ξερω το μονο που χρειαζεται καποιος για να παει ειναι το εισητηριο του!;) (Φυσικα για ολα αυτα θα σας πω πιο σιγουρα οταν θα κοντευουμε να φτασουμε τις 10.000 υπογραφες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα conventions δεν ειναι ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι ηθοποιοι.Αλλα συνηθως ειναι o Ian,o Paul και η Νina...και για τους υπολοιπους αποφασιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δλδ θα χρειαστει να πληρωσουμε εισητηριο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δλδ πρεπει να μαζεψουμε 10.000 υπογραφες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ναι ρε...υπηρχε περιπτωση να ερθουν ετσι απλα και να μας αφησουν ολους να μπουμε δωρεαν??XD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χιχι εχεις δικιο αλλα λογικα δεν θα ειναι πολλα τα εξοδα ευχομαι εε?? εγω ειμαι αισιοδοξη παντος θα ερθουν σιγουρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξερουμε περιπου που κυμαινεται το εισητηριο;;; λεω μηπως γνωριζει κανεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποσο θα κανουν τα εισητηρια!(Εγω παντως αν χρειαστει θα δωσω και ολα τα λεφτα που μαζευω απο γιoρτες κλπ για να τους δω XD) Ναι και εγω ειμαι αισιοδοξη...αλλα δεν ειναι αρκετα τα ατομα που υπογραφουν και πρεπει να αρχισουμε να μαζευομαστε σιγα σιγα.Το ξεκινησα ολο αυτο για να τους φερουμε αλλα αμα ειμαστε μονο 500 ατομα δεν γινεται!:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to thema einai pou tha erthoun an erthoun?? logika Athina na ipotheso.... giati panta sth proteyousa ginontai ola! ego eimai apo Thessaloniki , kai na vro lefta gia to eisitirio pou tha apaiteitai diskola na pao Athina..... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενταξει μωρε ειμαστε 500 σε δυο ημερες θα μαζετουν θα συνεργαστεις και με αλλα σαιτ μπλοκ ??? λογικα θα πρεπει σωστα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηδη συνεργαζομαι με το The Vampire Diaries Greek Fans στο fb που εχει σχεδον 10.000 likes οποτε απο εκει εχουμε μαζεψει αρκετο κοσμο.Εφτιαξα και ειδικο blog δικο μου που θα ασχολουμαι μονο με αυτο το θεμα. ( http://tvdconingreece.blogspot.gr/2013/01/tvd-con-in-greece-project-tvd-family.html ).Εχω και αυτη ---> http://www.facebook.com/home.php#!/chrictikourk?fref=ts τη σελιδα στο fb και φυσικα τα 2 Twitter ακαουντς μου ( @chrictikourk και @Greece_TVDcon ) ..ααα επισης στο Twitter ειναι μια κοπελα Ελληνιδα που εχει γυρω στους 6.000 followers ( @SexleysTongue ) οποτε βοηθαει και αυτη!!Κατα τα αλλα το εχω κανει ποστ στις περισσοτερες ελληνικες σελιδες TVD στο fb...αλλα δεν ειναι και πολλες που το προωθουν.Τι να πω...οτι και να γινει παιδια εγω προσπαθησα και εχω δουλεψει αρκετα πανω στο θεμα.Οι υπογραφες δεν πανε καλα.Την πρωτη μερα ειχαμε 62,τη δευτερη 208 και την τριτη 170 περιπου...και σημερα ακομα λιγοτερες...καθε μερα ολο και πεφτουν.:( Αν συνεχισουμε ετσι δεν ξερω τι θα γινει.Επισης χρειαζομαι και λιγη βοηθεια.Δεν μπορω να εχω και τη σελιδα στο fb και το Twitter και το blog...καποιο απο ολα θα αρχισει να μενει πισω στις ενημερωσεις!πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βοηθαω και εγω οσο μπορω...τις 2 τελευταιες μερες αυτο ειναι το συζητουμενο θεμα στο Γυμνασιο...κανω και εγω οτι μπορω....πρεπει ολοι να συνεργαστουμε ωστε να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα...!!!!!

    *stelenadream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκανα ενα μικρο λαθακι στη σελιδα με την οποια συνεργαζομαι!!Sorry!Λεγεται The Vampire Diaries Greek Fan Page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καταλαβαινω...παντως αρχισε να μαζευεις αμα ειναι να ερθεις Αθηνα...προλαβαινεις ΣΙΓΟΥΡΑ μεχρι να ερθουν (αν ερθουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ μακάρι να έρθουν τους λατρεύουμε όλες καΙ έχουμε σπάσει και τα νεύρα των αγοριών που λέμε μόνο για αυτό και ας έρθουν όσοι μπορούν από το καστ ο Ian και ο Steven μως πρέπει να έρθουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παιδια με αρκετη προσπαθεια θα καταφερουμε να ερθουν!αμα δεν μαζευτουν ολες οι υπογραφες(που δεν νομιζω βεβαια) θα κανουμε κατι ακραιο!ισως να κοψουμε την κυκλοφορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου! Επειδη ειμαι και εγω φαν του tvd θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχουμε μαζεψει αρκετες υπογραφες ωστε να ερθουν στην Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...