Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 4.12 "A View To A Kill"


Η Τηλεθέαση του 12ου επεισόδιου ηταν η  χαμηλοτερη της 4ης season! Παντος η σειρα κρατιεται σε αξιολογα επιπεδα απεναντι στα μεγαθηρια που σαρωνουν σε νουμερα, το American Idol, και το Big Bang Theory.

4 σχόλια:

  1. Ωραίο επεισόδιο. Δεν το περίμενα η Elena να καταστρώσει σχέδιο, να το εφαρμόσει δίνοντας εντολές δεξιά και αριστερά μαχόμενη και η ίδια και να πετύχει. Μπράβο το κορίτσι μου. Κρίμα για Kol βεβαια μου άρεσε.

    H φάτσα του Stefan όταν ξύπνησε το πρωι τύπου: πως στο διαολο βρέθηκα εδώ και ας την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια...αξια ανεκτίμητη

    Ο klaus ζητάει συμβουλες απο Damon για να ρίξει την Caroline...πεθαίνω!
    Η Bonnie μου αρέσει όλο και πιο πολύ αν και δεν την βλέπω καλά στο τέλος

    Η μπουνιά του Damon στον Stefan.....replay replay. Snapshot και wallpaper.
    Την άξιζε εντελώς παντελώς και τελείως. Σε καμμια περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε προς όφελος του το sirebond, το σιχαίνεται και φαίνεται. Και στην τελική αφού ο Stefan κατηγορεί το sirebond για όλα γιατί φερεται στην Elena σαν να φταίει...όπως τον βολεύει όπως πάντα.
    Η ανασφάλεια του Damon και όλη αυτή η εκστρατεία των περισσότερων οτι η Elena είναι ένα άβουλο πλάσμα που δεν αγάπάει και δεν εμπιστεύεται τον Damon ( Λες και η τρίτη σεζον δεν συνέβει ποτέ και πηδήξαμε από τη δεύτερη στην τέταρτη) και απλά υπακούει τον αφέντη της, μου δίνει την εντύπωση πως προβάλλεται γιατί στο τέλος θα καταρρεύσει.Θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σορυ κατα λάθος πόσταρα εδώ. Αν μπορείτε σβηστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυστηριώδες νησί - Shane οδηγεί μια αποστολή σε ένα έρημο νησί στα ανοικτά της ακτής της Nova Scotia, όπου πιστεύει ότι το μυστικό της θεραπείας βρίσκεται κρυμμένο. Στο ταξίδι προς το εσωτερικό του νησιού, Ρεβέκκα και η Έλενα συνεχίζουν πικρή αντιπαλότητα τους, Stefan κάνει τον καλύτερο εαυτό του για να διατηρήσει την ειρήνη, και Damon κατηγορεί Shane του οδηγώντας τους σε μια παγίδα. Bonnie και τον Jeremy να προσπαθήσουνε να καταλάβουν το μήνυμα από το σήμα του κυνηγού, ενώ Shane αποκαλύπτει περισσότερα από το μύθο του Σίλα και την μάγισσα Qetsiyah, μαζί με τη δική του προσωπική ιστορία του. Πίσω στο Mystic Falls, Tyler αντιμετωπίζει Klaus, και Caroline έχει εγκλωβιστεί στη βία που ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επίσημο δελτίο τύπου του 4x13 "Into the Wild" υπάρχει στις αναρτήσεις του blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...