Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 4.14 "Down the Rabbit Hole"

Φωτογραφία: Και ναι...υπαρχει οντως ο Silas!!!!

ειναι ομως λιγο τρομακτικος δεν νομιζετε? ειδικα τα ματια του!!! o.O
και δεν εχει "ξυπνησει" ακομα καλα καλα... :/

Όποιος παρακολούθησε το 14o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ..



Στο νησι, ο Damon εχει μια ασχημη συναντηση με εναν κυνηγο τον Vaughn, και καταλαβαινει πως ειναι ενας απο τους πεντε. Ο Στεφαν ομολογει τα πραγματικα του συναισθηματα στην Ελενα για την πιθανοτητα να ξαναγινει ανθρωπος. Οταν ενα εκπληκτικο νεο κομματι πληροφοριων για την θεραπεια ερχεται στην επιφανεια, αλλαζει τα στοιχηματα για ολους. Ο Jeremy βοηθαει την Bonnie να αναγνωρισει τι ειναι αληθινο και τι παραισθηση, και ο Shane νιωθει παρηγορια απο μια γυναικα απ'το παρελθον του, την Caitlin. Πισω στο Mystic Falls, η Caroline και ο Tyler καταλαβαινουν πως η προσπαθεια τους να μεταφρασουν τον κωδικα πανω στο σπαθι του κυνηγου ειναι ματαιη χωρις την βοηθεια του Κλαους, ο οποιος εχει τους δικους του λογους για να λυσει το παζλ.  




52 σχόλια:

  1. Λοιπόν, η Κάθριν που κολλάει?
    τι την θέλει την θεραπεία?
    ο Σάιλας τελικά είναι μάγος η βαμπίρ?
    Κρίμα για τον τζέρεμι, αλλά το περίμενα! [όχι με αυτόν τον τρόπο βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα]
    τι να πω το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν λίγο μπέρδεμα,
    παρόλα αυτά ήταν ένα από τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. logika h kathrine pire tin therapeia gia na tin xrisimopoiisei enantion tou klaous gia na ton kanei anthrwpo k na ton skotwsei gia na stamatisei na tin kunigaei auti einai h moni logiki eksigisi twra an paizei tpt allo tha to doume stin sunexeia poios kserei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia apo oti katalava o jeremy den einai nekros giati fenetai ka8ara oti forouse to daxtulidi otan o sailas trefetai apo auton..parolauta exw kapoies mikres apories sxetika me ton sein kai thn trith 8usia pou den exei ginei akoma...i ektos an htan kai auto ena apo ta polla psemata tou sein.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai omws twra pou einai kunigos to daxtulidi de pianei k efoson eipane oti tha xoume duo megalous thanatous mallon o tzeremi mas apoxairetise xthes dustuxws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Kathrine κ εμένα δν μου κόλλησε πουθενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί εγώ ξαφνικά έχω την υποψία πως η γυναίκα που ήθελε ο Σιλας να κάνει αθάνατη αντί για την Κετσια θα είναι ίδια με την Καθριν και την Ελενα... :)
    Αυτός ο Damon πολύ Emo το έχει δει το θέμα τώρα τελευταία... Και τρώει όλο ξύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. klaroline pote tha doume?? tsourekia mas ta xoun kanei na lene 2 kouventes k telos!!! h ka8rin na katsei sta avga ths pou 8a skotwsei ton manaro!! kalo epeisodiaki kata ta alla, alla na pernei k ligo mpros auto me th 8erapeia poso akoma n t traviksoun ade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω οτι η Καθριν θελει την θεραπεια για να κανει τον Κλαους ανθρωπο...αυτο μονο μπορω να σκεφτω...

    Τωρα στεναχωρηθηκα που πεθανε ο Τζερεμι αλλα νομιζω οτι θα αναστηθει..τωρα πως δεν μπορω να φανταστω...αλλα κατι μου λεει οτι θα τον ξαναδουμε...εγω αυτο που δεν καταλαβα ο Τζερεμι ηταν ενας απο τους 5 κυνηγους???πως γινεται αυτο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν επρεπε να πεθανει ο Jeremy.

    Το μονο ασχημο σε ολοκληρο το επεισοδιο.

    http://www.youtube.com/watch?v=52EL38n58sM WEBCLIP

    http://www.youtube.com/watch?v=TZGfV0sGsMs&sns=tw NEW PROMO.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YojcJgInE20 PROMO#2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω πιστευω πως η καθριν θελει να κανει κανενα deal με τον κλαουσ για να τν ελευθερια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπον... πριν συνεχισω, μονο και μονο επειδη γυρισε η Καθριν ψηφισα το επεισοδιο ως Τελειο (λατρειες ειναι αυτες!)
    Τωρα λογικα η Καθριν θελει τη θεραπεια για να σκοτωσει τον Κλαους!
    Ενδιαφερον φαινεται αυτο, αλλα και παλι δυσκολα νομιζω θα τα καταφερει.
    Αλλωστε ο Κλαους θα ειναι στους Οριτζιναλς οποτε μαλλον θα ζησει, εκτος
    κι αν η σειρα βασιζεται στο παρελθον που δεν νομιζω. Τελικα πεθανε ο Τζερεμι... σταναχωρηθηκα αλλα το ειχα σκεφτει απο πριν και ετσι το ειχα αποδεχτει σε ενα βαθμο...
    Και λογικα το δαχτυλιδι που φοραγε δεν θα τον επαναφερει γιατι ηταν ενας
    απο τους 5. Αυτη μαλλον πρεπει να ηταν και η τριτη θυσια που απαιτειται
    για να ξυπνησει ο Σαιλας, τον οποιο παρεπιπτοντως δεν εχω μαθει αν τον
    εχουν κανει καστ και αρα δεν ξερω αν θα τον δειξει ακομα οποτε ολο και κατι αλλο θα παιχτει μ αυτον σιγουρα. Επισης μαλλον ειμαι απο τις λιγες που στεναχωρηθηκα με τον χωρισμο Καρολαιν-Ταιλερ αλλα αυτο το ζευγαρι παντα μου αρεσε... Στεφαν-Ελενα-Ντειμον τιποτα καινουριο, δεν μου εκανε κατι εντυπωση σχετικα μ αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ Η ΤΡΙΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΕΜΥ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΝ.Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΑΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.
    Η ΚΑΘΡΙΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΑΙΛΕΡ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΛΑΟΥΣ.ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΙΝ.ΟΛΑ ΓΙΑΥΤΗΝ.Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ Ή ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΛΥΓΙΖΩ.ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.
    Κ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΙΝΑΚΙΑ...?
    Ο ΤΖΕΡΕΜΥ ΟΤΝΩΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΙΜΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ?
    ΤΕΣΠΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και κατι αλλο...
    τωρα την θεραπεια ουσιαστικα την εχει η Καθριν...ο Σαιλας λογικα θα ζωντανεψει εφοσον ειπε αιμα...και παλι με την λογικη θα θελει την θεραπεια πισω...για να μην εχει πιθανοτητα κανεις να τον σκοτωσει....

    Λετε να δουμε καμια συμμαχια Σαιλας-Ελενα-Ντειμον-Στεφαν??
    Και οι 2 πλευρες θελουν την θεραπεια ο καθενας βεβαια για τους δικους τους λογους αλλα αυτο δεν συμαινει οτι δεν μπορουν να συμμαχησουν και οι δυο εναντια στην Καθριν.,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λοιπον πρεπει να πω οτι δεν στεναχωρεθηκα καθολου με τον θανατο του Jeremy!!! τα αδερφια Gilbert πηγαν γειρευοντας, οταν τα ελεγε ο Kol η Elena μονο τη θεραπεια ηθελε!!!! το μαθημα γινεται παθημα!!! καλα ο δε Tyler ηξερε να το παιζει λιονταρι στον λατρευτο Klaus 2 επεισοδια, μεχρι να μαθουν οτι η δοση ειναι μονο μια, μετα κλ@σ@μ* μεντες κ οπου φυγεi φυγει!!! καιρος ηταν βεβαια ετσι ωστε ανενοχλητη πλεον να παρακολουθησω το αγαπημenο μου πλοιο Klaroline!!!! για την Kathrin πιστευω οτι θελει να παζαρεψει την θεραπεια με καποιον για οφελος δικο της, τελος αναρωτιεμαι αν ο Jeremy εξακολουθουσε να ειναι υπερφυσικο ον μετα που η Bonnie πηρε τη δυναμη με το ξορκι που εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα σκοινιά ήταν ποτισμένα με Vervain για να τον αποδυναμώνουν, και όπως έδειξε γενικά μπορούσε να τα σπάσει, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Αλλά γενικά τον έχουν κάνει πολύ άχριστο αυτή τη σεζόν. Ισχυριζόταν ότι μπορούσε να δει τον Jeremy σε αργή κίνηση όταν έκανε προπόνηση, και τώρα δεν μπορούσε (μαζί με τη Rebekah) να αφοπλίσει τον κυνηγό; Εδώ τον άλλο hunter τον είχε σκοτώσει ή Elena, που δεν είχε περάσει τις τελευταίες 3 σεζόν να σκοτώνει το μισό cast της σειράς όπως ο Damon! Βέβαια στο άλλο επισόδειο την είδαμε να κάνει overpower τον Kol και να του κλείνει τη πόρτα στη μούρη... Γενικά η σειρά έχει πολύ inconsistent portrayal of power and ability και αρχίζει να γίνεται εκνευριστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θελω να επιστρεψει ο Jeremy!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ena episodio gemato anatropes. apo to pouthena,eidame thn epistrofh tis katherine pou gia mena htan anamenomeno gt pada hthele thn therapia kai to eidame auto sta teleftea episodia tis 2 season kai opote htan to anamenomeno...eidame enan apo tous pende koinigous kai to pio sumadiko ton thanato tou jeremy pou kata tin gnomi mou phstevw oti o thanatos tou tha einai mikros gt mporei na ton xanadoume ws zwdano palh ;) opote to episodio 14 htan ena apo ta pio wraia episodia gia auth thn season kai epishs min xexasoume kai to 13 episodio pou vlepoume enan allo xarakthra anmesa se klaus kai karoline opote ta kalutera ERXODAI... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραίο επεισόδιο! Με πολλές ανατροπές στο τέλος!!! Τώρα δλδ πάει ο Jeremy? Μάλλον θα κάνουν τπτ και θα τον φέρουν πίσω! Επέστρεψε κ η Katherine!!!
    Τώρα θα αρχίσει ο μεγάλος χαμός! Λογικά θα θέλει να ανταλλάξει την θεραπεία με τον Klaus και αυτός να της δώσει την ελευθερία της η θα θέλει απλά να του την καρφώσει στο λαιμό κτ πολύ δύσκολο!
    Τον Damon τον έχουν καταντήσει διακοσμητικό και νευριάζω αφάνταστα με αυτό!
    Μου άρεσε πολύ που η Caroline παραδέχτηκε πως δεν θέλει την θεραπεία κ της αρέσει έτσι όπως είναι! Ο Tyler έφυγε! Άρα επιτέλους θα δούμε Klaroline!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο Silas Τελικά τι είναι? Vampire μάγος και τα δύο?! Θέλω να δω πολύ τι θα είναι.... Μόνο και είναι όμως κανένας Βρυκόλακας ανώτερος από τον Klaus θα ξενερώσω πολύ άσχημα τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολυ ωραιο επεισοδιο...εγω πιστευω οτι η Κάθριν έβαλε επίτηδες τον Τζέρεμι(θα μπορούσε να βάλει την Μπόνι που είδη πέθαινε) για να πάρει ο Σάιλας την Κατάρα του Κυνηγού 'ωστε να μπορούν μετα οι υπόλοιποι να τον κάνουν να αναστήση τον Τζέρεμι και η Κάθριν να διαπραγματευτεί τη θεραπεία...!! Και μιας που η σειρά πάει και για 5η σεζόν..λέω μήπως...ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΚΑΘΡΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ??? zzdooing... αυτο και αν θα ειναι στροφή 360 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. eseis mas ta exete kanei tsourekia oi klarolines! o klaus einai pio anwrimos kai apo ena agoraki 15 xronwn "ax 8a parw ekdikhsh ktl". Parol'ayta oi gkomenes goustaroun klaus! Den lew re koritsakia wraia h profora, gohteia ktl, symfwnw, alla o typas einai dolofonos!! Eleos pia!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχα συμφωνω! οντως ωραιος τυπας ο κλαους με γοητεια κτλ αλλα δεν καιγομαι να του βρω γυναικα οπωσδηποτε.. ειδικα καποια που δεν τον θελει... δεν λεω καλο θα ηταν το klaroline καποια στιγμη (παραδοξο κατα τη γνωμη μου αν σκεφτεις τι τους εχει κανει) αλλα ναι ας κατασταλαξει λιγο στις αποψεις του και μετα βλεπουμε... καλυτερα να παει να βρει καμια αλλη που να τον θελει κιολας γτ προφανως η καρολαιν δεν τον θελει, προς το παρον τουλαχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. sigkinitiko antio gia ton tayler aporo ti 9a gini tora me ton sailas alla i boni pe9ieni kai o jeremi malon den me poli niazi gia tin boni.Malon i katherine 9eli na gini 3ana an8ropos! kai 9a ta kataferi epidi ehi tin 8erapia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ξερεις τι παιζει το ματι της καροιλαιν...δεν ειναι οτι κ κλαυς της ειναι παντελος αδιαφορος...και θα ηθελα να τους δω μαζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλα παντα επαιζε το ματι της ετσι κι αλλιως, αλλα τωρα με τον Ταιλερ φαινεται να τον αγαπαει και ναι ειναι πιο σταθερη στις αποψεις της. Και να παει τωρα με τον Κλαους μετα απο αυτον το χωρισμο μου φαινεται πολυ δυσκολο. Πολυ αλλοπροσαλλο θα ναι. Τι να πω μακαρι να γινει κατι για να ευτυχισει κι ο Κλαους μια φορα, μιας και ολοι του φταινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! ηδη εχουν αρχισει να ξεπερνουν κ τους Delena, βεβαια σε αυτο παιζει ρολο κ ο αντιπαθεις πλεον χαρακτηρας της Elena,. Για τους υπολοιπους που σχολιασαν εχω να πω οτι ειναι μια φανταστικη σειρα, σε ενα περιβαλλον με υπερφυσικα οντα δηλ καμια σχεση με την πραγματικη ζωη οποτε ειναι παραδοξο να την σχετιζεις με αυτην. Οσο παραδοξο ειναι ο Damon με την Elena αλλο τοσο ειναι κ ο Klaus με την Caroline. Ολοι ειναι δολοφονοι και ολοι εχουν τα δικα τους κινητρα για να τα κανουν, εδω η Elena με τον αδερφο της ξεκαναν μια ολοκληρη γενια βρυκολακων σε μια στιγμη για να εχει τη θεραπεια! Ειναι το ιδιο δολοφονος οπως κ ο Klaus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εννοειται πως ολοι ειναι δολοφονοι και πως ολοι εχουν κανει κακο
    γενικοτερα αλλα και αναμεσα σε δολοφονους συνεχιζουν να υπαρχουν προσωπικες αντιπαραθεσεις και διαφορετικες αποψεις και αυτες ειναι που συνεχιζουν την πλοκη. αυτο ειναι το παραδοξο, μπορει να ειναι δολοφονοι και υπερφυσικα οντα αλλα εχουν ακομα ανθρωπινα αισθηματα και φιλιες. ναι συμφωνω οτι δεν μπορει καποιος να κρινει καποιον για τις πραξεις του
    γιατι ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειναι αλλα αν ηταν ετσι ολοι θα ηταν
    αγαπημενοι με ολους σ αυτη τη σειρα, δεν θα υπηρχαν αντιπαλιες και δεν θα υπηρχε ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. paidia o skinothetis eskemena pisteuo edeixe to daxtylidi gia na doume oti tha xana zontanepsei.. pisteuo oti epapse na nai kunigos afou oloklirwse thn apostoli tou..otan ekane to xorki i boni kai exafanisthke to simade klp.. makari gt ton sumpathw! apo ta kalutera epeisodia! ante gt eixa barethei olo me ta erotika ths elena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πιστευω οτι ο τζερεμι θα ξαναζωντανεψει.Αλλα με τον αλλον κυνηγο τι εγινε?Η μπονι τελικα θα πεθανει?που πηγε ολη η δυναμη της?Ο damon μαλλον εχει αποτερο σκοπο για να μας το παιζει σιγανοπαπαδια.Ο stefan πολυ χαλια συμμετοχη στην ολη υποθεση.Αναμενω συναντηση Klaous με τους υπολοιπους.Ο ελαιζα που βρισκεται?μηπως αυτος εκανε συμφωνια με την kathrine για να σκοτωσουν τον klaous?Πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα σε αυτο το επισοδιο.Αναμενω με αγωνια το επομενο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. oraio to epeisodio anatreptiko kai ego bare8ika pou exeon ton damon stin akri ipoti8etai einai dinatos alla to mono pou kanei einai na egataleipei den einai o damon pou exoume ma8ei an kai nomizo pos kati kserei perisotero apo tous allos kai 8a to ma8oume sta alla epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ απολύτως ας δείξουνε κ τπτ άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ ελπίζω να ασχοληθούν αυτοί που γράφουν τη σειρά και με εκείνη τη γενιά βρυκολάκων που ξεκληρίστηκε όταν έφαγαν τον Kol, γιατί για την ώρα δεν δείχνει να ενδιαφέρει κανέναν... Με το μισό cast ανθρωπιστές και βρυκόλακες, θα περίμενε κανείς ότι πέθαναν τόσοι ταλαίποροι που δεν έφταιγαν σε τίποτα να έχει μεγαλύτερο βάρος... Για την ώρα όλοι το αντιμετοπίζουν σαν just another night in mystic falls, κανείς δεν φαίνεται προβληματισμένος (εκτός από τον Klaus που προφανώς μόνο για τον Kol προβληματίστηκε)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ KLAUS,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΟΣ,ΙΣΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ VAMPIR!ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ....Κ Ο KLAUS ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ STEFAN-DEMON-KATHRIN ΚΤΛ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ Ο KLAUS...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ 2η ΣΕΖΟΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ROSE,ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ KATHRIN ΠOY ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ STEFAN-DEMON ΚΤΛ ΚΤΛ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατι δεν εβαλε η καθριν τον αλλο χαντερ;;;; βον πως τον ελεγαν.... Κι αυτος κυνηγος ηταν... :-S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. να σου πω την αληθεια δε νομιζω οτι θα ασχοληθουν με αυτο το θεμα, μιας και δε θα ηθελαν να ριξουν ''λασπη'' στην αγαπημενη τους Golden Vagina Elena!!! O Klaus λογικο να νοιαστει περισσοτερο για τον αδερφο του και να ζητησει εκδικηση ( νομιζω θα τη παρει στο 4x16 ),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. οποτε οπως καταλαβα συνφωνουμε!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χαχα ναι συμφωνουμε στο οτι ειναι ολοι δολοφονοι και θεωρητικα δεν θα επρεπε να κρινουν και να κρινονται τοσο πολυ για τις πραξεις τους αλλα δεν συμφωνουμε στο οτι ενω μεν ειναι ολοι λιγο πολυ τα ιδια, υπαρχουν αντιπαλιες και φιλιες μεταξυ τους που προσδιοριζουν τη συμπεριφορα τους και για το λογο αυτο δεν ειναι τοσο ευκολο η caroline να παει τωρα τη δεδομενη στιγμη με τον klaus. (μπορει αργοτερα) δηλαδη ναι εξακολουθει να ειναι καπως παραδοξο και το delena και το klaroline κατα τη γνωμη μου παντα. ελπιζω να καταλαβες τι λεω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. προσωπικα πιστευω πως η καθριν εβαλε τον τζερεμι γιατι πολυ απλα αυτος ηταν πιο κοντα και δεν ηθελε να χασει χρονο να ερθουν και οι αλλοι γιατι τοτε δεν θα μπορουσε να παρει τη θεραπεια. ενω ετσι προλαβε και την πηρε και αντε βρες την τωρα. δεν τη νοιαζει και πολυ για τον τζερεμι εξαλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πολυ ωραιο επεισοδιο!!!!!καιρο ειχαμε να δουμε !!!!πιστευω οτι δεν πεθανε ο τζερεμι.θελω καρολαιν με ταιλερ αλλα και ο κλαους εγινε γλυκουλης μονο μαζι της ομως....περιμενω την συνεχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. λιγο ακυρη αλλα που μπορω να δω τα επεισοδεια του 4ου ; που τα βρηκατε εσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπορείς να τα κατεβάσεις τα επεισόδια απο το the pirate bay η το Kickass! Η να τα δεις Online από το http://online-filmer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. pistebo oti o klaus kai caroline ine toso idioi...prgmtika teriazoun exoun ki oi dio enan dinamismo..i caroline bebea...dn tn dixni toso..ki pistebo oti kt niothei gia tn klaus alios dn th tou lege oti pistebei oti iparxei kt anthropino mesa tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. exei kanenas skeftei na thelei i kathrine tin cure gia autin...?ama thimaste brikolakas ixe ginei gia na prostateutei...dn ksero...!gia mena anestise ton sailas gia na ferei tou dikous tis stn zoi pu pethanan toso anodina...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ama ksanazontanepsei o damon tha ine pl kako grapsimo apo tous paragogous...th pethanei oristika...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. +fono apoli ki olo autos kt pathenei!!!!!stamatiste na barate tn damon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. λογικά θα είναι αυτό που λέει η Voulara, ίσως θέλει την θεραπεία για να την δώσει στον Κλάους και να τον σκοτώσει μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...