Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 4.15 "Stand By Me"



Όποιος παρακολούθησε το 15o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Ο  Στεφαν γυρίζει πίσω στο Mystic Falls μαζί με την Elena και τον Jeremy.H Caroline ανησυχεί για την πνευματική  κατάσταση της Εlena.Ο Stefan φτάνει στην Dr Fell και στον  Matt για βοήθεια. Πίσω στο νησί ο Damon  μεταφέρει κάποιες ειδήσεις στην Rebekah και αιφνιδιάζεται απ'την  αντίδρασή της.Ο Damon και η Rebekah  μαθαίνουν ένα απροσδόκητο κομμάτι της ιστορίας από τον  Vaughn. Όλοι είναι σοκαρισμένοι όταν η Bonnie τους αποκαλύπτει το υπόλοιπο σχέδιο του  Shane. Τέλος, ο Damon  έχει κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Elena αλλά εκείνη έχει δικό της σχέδιο.


27 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Η ΣΚΗΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ Κ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    Ο ΣΑΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΝ(ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ...Σ ΤΟΥ) Κ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗ ΜΠΟΝΥ Κ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΘΡΙΝ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΘΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poliii wreooo to episodioo..alla re pedia gt 8a kanoume 21 meres n doume kainourio episodioo..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ena epeisodeio pou thimise tis 3 prwtes katapliktikes xronies. makran to kalytero kai pio sigkinitiko tis 4is sezon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ συγκινητικο επεισοδιο! Ποσο θα μας λειψει ο Τζερεμι! Ειδικα εκει που εδειχνε τα πραγματα του να καιγονται ηταν πολυ θλιβερο!
    Εμενα η Ελενα ισως για πρωτη φορα αυτη τη σεζον, οσο ηταν σε φαση αρνησης και δεν ηθελε να δεχτει τον θανατο του Τζερεμι μου αρεσε! Ηταν πολυ λογικο και να αισθανεται και να κανει ετσι... δεν εχει χασει και λιγους, ηταν ο μονος που της ειχε μεινει και αν δεν εκανε ετσι θα ηταν το περιεργο. Δεν θα μου αρεσει καθολου μετα χωρις συναισθηματα και ελπιζω να ειναι προσωρινο... ισως βεβαια ετσι φυγει και ο δεσμος δημιουργιας αφου λογικα δεν θα εχει αισθηματα για τον Ντειμον...
    Και ναι ο Σαιλας πηρε τη μορφη του Σεην, δεν κυριευσε το σωμα του, μονο τη μορφη του πηρε γιατι το σωμα του Σεην το εδειξε μετα. Που σημαινει οτι ολα οσα ελεγε ο Σεην στη Μποννι στην πραγματικοτητα τα ελεγε ο Σαιλας. Και της ειπε και οτι δεν εχει δυναμεις, δεν ειναι μαγος πια αλλα μονο βρυκολακας γιατι δεν μπορεις να εισαι και τα δυο. Τοτε ομως πως πηρε τη μορφη του Σεην αν δεν εχει δυναμεις? Λογικα η εχει δυναμεις και το κρυβει η τον βοηθησε η Μποννι και δεν το θυμαται, οπως δεν θυμοταν οτι ειχε γινει και με τον Τζερεμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. entaksei wraio epeisodio alla oxi san to proigoumeno de sugkrinetai...paei o tzeremi....krima gt mou arese eidika twra san kunigos...o sailas irthe gia na kanei patago ap oti fainetai...kala ta lege o kol alla den ton akougane...vlepw pollous pou lene oti mpike sto swma tou sein ,alla de mpike re paidia apla tin morfi tou pire afou ton edeixne pou milouse me tin mponi sto mistik fols k tautoxrona ton edeixne k sto nisi pou ton vrike h rempeka ..episis m leipse pou den edeikse katholou klaous s auto to epeisodio k katholou kathrene ..logika tha xoume twra tin allagi tis elena k meta tha arxisei to paniguri..ante na doume anupomonw.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα απο τα καλυτερα επεισόδια! Μπράβο το μόνο π με χάλασε ηταν οτι δεν έδειξε καθόλου Klaus αλλα ολα με το καιρο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia telika ti tha gini giati to kopsane apo thn thleorasi..................AN tha paiksh ksana pite mou plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalo epeisodio...itan oti kalitero mporousan na kanoun...!i alithia ine oti gia mena exei dikio o damon...mesa se 2 xronia exei xasei olous tous sigeneis..tis ine o monos tropos..ki epitelous th diksoun ki mia ali pleura ts elena...m lipse o klaus se auto to episodio!oso gia tn sein ki to sailas....kamia blakeia th ginei pali ki th blextoun pl ta prgmta...dn prokite na girisei o jeremi pethane telos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο επεισόδειο. πολυ κλάμα! κρίμα για τον Τζερ, δεν επρεπε να πεθάνει, δεν εχει μείνει κανένας στη σειρά! τουλάχιστον τώρα η Elena θα αποδεχτεί τον νέο της εαυτο και θα σταματήσει η κλάψα! να τη δούμε να περνάει και λίγο καλα! οσο για τον Silas , δεν ,με ενδιαφερει καθόλου! ειναι άλλος ενας σουπερ κακος οπως στην αρχη ο klaus μετα ο Mikael κλπ. Που θα πάει θα περάσει κ αυτο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειδες την μασκα που πηγε στον Βον η Ρεμπεκα?
    ειπε οτι ποτε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δει το πραγματικο πρωσοπο του Σαιλας, αρα λογικα μπορει να περνει οποια μορφη θελει!
    λογικαα..μπορει να παιζει και κατι αλλο, παντως εγω αυτο καταλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eγω παλι πιστευω οτι ο Jeremy μπορει να ξαναγυρισει..πως δεν ξερω..
    αλλα οτι θα το ξαναδουμε σε καποιο επεισοδειο ,πιστευω οτι θα τον ξαναδουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μακραν το καλυτερο επεισοδιο της τεταρτης σεζον! ολη την ωρα κλαμα ειδικα οταν η ελενα εβαλε φωτια στο σπιτι... οσο για τον τζερεμυ πιστευω πως θα ξαναγυρισει δεν μπορει να πεθανε ετσι απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επεισοδιάρα! Πολύ συναισθηματικό επεισόδιο! Μπορεί να σιχαίνομαι την κλάψα της Elena αλλά την ένιωσα πραγματικά σήμερα! Όπως κ τον Mat! Η αλήθεια είναι πως ο Jeremy μου είναι αρκετά αδιάφορος αλλά μπορώ να πω στεναχωρήθηκα που πέθανε πίστευα πως με κάποιο τρόπο θα τον σώσουν αλλά μπα τον ξέκανε και αυτόν από την σειρά η Plec. Το παιχνίδι με την Bonnie μπλέκεται πολύ και μ'αρέσει! Και τέλος η σκηνή ανάμεσα σε Damon και Stefan πολύ δυνατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απίστευτο επεισόδιο!
    Ο Τζερ ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στ tvd και έτσι έφρι3α κυριολεκτικά με τον θανατό του...Παρόλο που θα ήθελα να 3αναδώ και τον Τζερ και τν Λε3ι την Αννα την Ροουζ τον Αλαρικ και την Τζενα δεν νομίζω οτι θα 3αναγυρίσουν :'(
    Το οτι η Ελένα χάνει την ανθρωπιά της θα αλλά3ει τα πάντα πιστεύω και θα έχουμε θέματα με την Μπονυ και την Καρολαιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίο επεισόδιο....δραματικό, πόνος θλιψη κ' πολυ κλάμα αλλά στο τέλος μια απογοήτευση...θα μπορούσε τουλάχιστον ο ντειμον να της πεί να μην υποφέρει τόσο ή οτιδήποτε άλλο. Οχι να <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλλον θα ειμαι η μονο αντιθετη κατα πως φαινεται αλλα το επεισοδιο ηταν κατω του μετριου!!! αδιαφορο και βαρετο!!! και οι σκηνες του κλαματος ηταν για γελια, δεν εχω τιποτα εναντιον των ηθοποιων Dobrev και Zoerig αλλα αθλιο παιξιμο!!! οι μονοι που αποδιδουν δραματικες στιγμες κατα την γνωμη μου ειναι μονο οι Paul Wesley, Candice Accola, Joseph Morgan. Δε νομιζω να ξαναδουμε τον Jeremy για τον εξης λογο οτι ολοι ειναι στη τελευταια χρονια του σχολειου, οποτε του χρονου θα βρισκονται σε κολλεγιο λογικα και απο οσα εχουν ειπωθει, αυτο σημαινει οτι ο χαρακτηρας του Jeremy δε μπορει να ακολουθησει. Η καλυτερη σκηνη ειναι οταν ο Damon λεει στην Elena να κλεισει τι συναισθημα, ισως μετα απο 3.5 σεζον να αρχισει να μου αρεσει και αυτο γτ θα μοιαζει στην Katherine!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακομα καλυτερο θα ηταν αν ειχε μουσικη υποκρουση το ''βρεχει φωτια στη στρατα μου'' και η Ελενα να εριχνε μια ζεμπεκια καθως εφευγε για παντα απο το σπιτι των Γκιλμπερτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. διαφωνω καθετα μαζι σου...η nina αξιζει οσκαρ για αυτη της την ερμηνεια...ειναι αψογη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καθε αποψη σεβαστη αλλα με το οσκαρ σαν να υπερβαλλεις λιγο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο θανατος του Τζερεμι φανταζομαι τους συγκλονισε ολους,εγω συγκινηθηκα κι ολας...Πιστευω οτι ηταν το καλυτερο επεισοδιο της σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σπαστε πλακα η ΕΛΕΝΑ να γινει KATHRINE και η KATHRINE να παρει την θεραπεια και να γινει καλη σαν την ΕΛΕΝΑ εκει εχει να γινει το ελα να δεις.Εχω απορια τι θα γινει με τον DAMON και την ΕΛΕΝΑ.Η σκηνη στο PROMO μας μπερδεψε που εμφανιζεται γυμνη μπροστα τους.Και για ποιο λογο θα μας αφησουν τοσο καιρο σε αγωνια δεν εχω καταλαβει.Ελπιζω ο KLAOUS να κανει καμμια κινηση προς την CAROLINE γιατι πολυ ντροπαλος μας το παιζει.Ευκαιρια τωρα που εφυγε ο TAYLER.Αναμενω πολυ δραση στη συνεχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελενα στο επομενο επεισοδιο καλη σ ορεξη κοριτσι μου . Περιμενουμε να δουμε και λιγο κλαους ετσι??( ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ) ο Ματ οσο παει και ομορφαινει για αυτο κανονιστε να τον πεθανετε και αυτον μετα το κουκλι τον τζερ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Nαι αλλα αν το προσεξεις δεν δειχνει και πολλες σκηνες απο το σχολειο...οποτε και να μην σκοτωνανε τον Jeremy παλι το ιδιο θα ηταν.,.
    Τουλαχιστον ας τον σκοτωνανε στο τελος...

    Αλλα πιστευω-και μπορει να εχω γινει βαρετη - οτι τον Jeremy θα τον ξαναδουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα μπορει ομως λογικα να παιρνει μορφη μονο απο τους ανθρωπους....δεν νομιζω να μπορει να παρει την μορφη βρικολαλκων ή λυκανθρωπων...γτ αν μπορει τοτε θα υπαρξουν πολλες παρεξηγησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι το εχω προσεξει οτι δε τους δειχνει στο σχολειο αλλα μονο στους σχολικους χορους!! μετα που διαβασα τη συνεντευξη της Plec οπου εξηγει τους λογους για τους οποιους πεθανε, πιστευω οτι θυσιασαν τον χαρακτηρα για το χαρακτηρα της Elena, ετσι ωστε να γινει λιγο πιο σκοτεινη η Elena μπας κ την συμπαθησει ξανα καποιος, διαβαζω αρκετες σελιδες του εξωτερικου και μπορω να πω οτι η Elena ειναι για ολους ή ετσω κατα το πλειστον ενοχλητικη! ναι ισως τον δουμε σαν φαντασμα, κανεις δε ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μάλλον ναι, τι να πω.Θα δούμε τι παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...