Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δελτιο τυπου για το επεισοδιο 4.16 "Bring It On"


Διαβαστε το δελτιο τυπου για το επεισοδιο 4.16 "Bring It On"...


Η νεα συμπεριφορα της Ελενα ανησυχει τους παντες, οδηγωντας τον Στεφαν και τον Ντειμον στο να συμφωνησουν οτι το να επιστρεψει πισω στο σχολειο και στην καθημερινοτητα της θα ειναι το καλυτερο για εκεινη. Η Καρολαιν εκπλησσεται ευχαριστα οταν η Ελενα της ζηταει να ξανα ενταχθει στις μαζορετες, ομως η ευχαριστηση γρηγορα θα μετατραπει σε σοκ αφου η συμπεριφορα της Ελενα αποδεικνυεται επικινδυνη. Ο Ντειμον και η Ρεμπεκα δεν εχουν εγκαταλειψει ακομα την θεραπεια και συνεργαζονται εως οτου καποιες συμβουλες του την πιανουν απροετοιμαστη. Ο Κλαους προσπαθει να συλλεξει πληροφοριες απο την Χειλι και ταυτοχρονα ανακαλυπτει κατι πολυ σημαντικο κατα την διαδικασια. Εν τω μεταξυ, καθως η Ελενα βαριεται, οργανωνει ενα μεγαλο παρτυ και μπλεκεται σε εναν καβγα.

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να φανταστώ τι εξελίξεις θα έχουμε και πώς θα κυλήσει το πράγμα αλλά θέλω να πω...δώστε επιτέλους στον λαό Klaus-Caroline!Άντε,το παιδεύουν τόσο καιρό,έστω ένα φιλί!Πφφ είπα τον πόνο μου!

    "I've done more than enough,i've shown kindness,forgiveness,pity...because of you Caroline.It was all for you."

    (Κλαψ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει το 16 επεισοδιο οντως Αφροδιτη αφου στο τελος θα καταληξουν μαζι λεω εγω τωρα δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...