Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Νεο Promotional Poster!!!


Νεα εντυπωσιακη διαφημιστικη αφισα απο το CW με τους Nina Dobrev και Ian Somerhalder!

14 σχόλια:

  1. Η αφίσα γράφει "Humanity was the only thing she hadn’t lost.”..!!! Ο μόνος άνθρωπος που κρατάει ακόμα ''ζωντανή'' την ανθρώπινη πλευρά της είναι ο αδερφός της!!! Άραααααα μήπως ο μεγάλος θάνατος είναι του Jeremy τελικά?? Στο επίσημο δελτίο τύπου γράφει ότι ο Στέφαν γυρίζει πίσω με την Ελενα και τον αδερφό της άλλα θα μπορούσε να είναι η σωρός του....Λέω εγώ τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννα ειναι πολυ πιθανο αυτο που λες γιατι επισης λεει πως η καρολαιν ανησυχει για την ψυχολογικη κατασταση της ελενα αρα κατι θα γινει σιγουρα και την ιδια ωρα ο ντειμον θα ειναι με την ρεμπεκα στο νησι αρα δεν μπορει να ειναι αυτος. επισης καπου διαβασα οτι η ελενα θα κλεισει τον διακοπτη για τα αισθηματα της για τον ντειμον...αν γινει κι αυτο τοτε ισως ο ντειμον να ειναι αυτος που θα σκοτωσει τον τζερεμι και η ελενα να κλεισει τον διακοπτη γι αυτο το λογο. και ετσι λογικα θα σπασει και ο sire bond αφου η ελενα δεν θα εχει αισθηματα για τον ντειμον... αντε να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι 1!!! Ας γίνει επιτελούς κάτι για να ξαναβρούμε το ενδιαφέρον για την σειρά όσοι την έχουμε χάσει(και είμαστε πολλοί)!!! Άντε να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω! κι εμενα με κουραζει... και ειδικα το love triangle και οι αποφασεις της ελενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είχα τις υποψίες μου οταν διάβασα το δελτίο τύπου για το 4.15 αλλά μόλις είδα την αφίσα επιβεβαιώθηκα και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο με εσένα. Είναι η μόνη λογική εξήγηση. Επίσης πριν από καιρό η Nina και η Kat είχαν γράψει στο twitter ότι το 4.15 ήταν το πιο συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο που έχουν γυρίσει μέχρι τώρα. Επομένως πρέπει να είναι ο Jeremy. Πάντως πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει ο νέος κυνηγός καθώς έχει και αυτός ολοκληρωμένο το σημάδι-tattoο στο σώμα του (αν δεν το είχε ολοκληρωμένο δε θα μπορούσε να το δει ο Damon) . Δε νομίζω να είναι τυχαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρός να σταματήσουν να ασχολούνται με τα γκομενικά της Ελενα και να αποκτήσει λίγη δράση η σειρά επιτελούς!!!! Δεν θέλουμε όλοι να βλέπουμε ένα βαρετό ερωτικό τρίγωνο, που ειδικά φέτος κάνει την σειρά κάπως........δεύτερη..!!! Ας ελπίσουμε πως από δω και πέρα θα πάρει άλλη τροπή η όλη ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ και με τις δύο! Αν και είμαι team Damon (ποτέ δεν ήμουν delena fan) όλη αυτή η κατάσταση με έχει κουράσει. Μέχρι και το 4.10 η σειρά επικεντρώθηκε στο love triangle και στο sirebond. Απο το 4.11 και μετά η σειρά απέκτησε ουσιαστικό ενδιαφέρον(από άποψη πλοκής και δράσης). Θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε πολλές ανατροπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι και εμενα απο το 4,11 και μετα μου αρεσουν... ειδικα τα τελευταια επεισοδια στο νησι ειναι πολυ καλα, απο τα καλυτερα κατα την γνωμη μου γιατι επικεντρωνεται το ενδιαφερον στον σαιλα και τη θεραπεια... και ναι απο οτι φαινεται θα εχουμε πολλες αποκαλυψεις και ανατροπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως τα τελευταία επεισόδια είναι τα καλύτερα μέχρι τώρα.. Είμαι πολύ περίεργη για το όλο θέμα με τον Silas. Δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι υπάρχει η θεραπεία.. Πάντως αν υπάρχει δεν πιστεύω ότι θα την πάρει η Elena είναι πολύ αναμενόμενο. Ίσως την πάρει κάποιος που δεν το περιμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εμενα καπως μου κανει να υπαρχει θεραπεια... κι αν υπαρχει δεν ξερουμε πως θα ειναι δλδ θα ειναι π.χ οπως το αιμα του κλαους που θεραπευει το δαγκωμα απο λυκανθρωπο? και θα μπορει να τη παρει οποιος θελει, μονο ενας ή θα τους επηρεασει ολους? παντως οπως ειχα πει και παλια μπορει να ειναι κατι που τους "ταζει" ο σεην για να τον βοηθησουν να φερει πισω τους νεκρους και να μην υπαρχει καν. ισως και το μονο που να προσφερει στη σειρα ειναι να δουμε πως θα σκοπευε να τη χρησιμοποιησει ο καθενας αν υπηρχε ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι.. Είναι αδύνατον να πάρουν όλοι όσοι θέλουν τη θεραπεία διαφορετικά η σειρά θα πρέπει να αλλάξει τίτλο και από Vampire Diares να γίνει σκέτο Diares. Άρα ΑΝ υπάρχει θεραπεία (που δεν το νομίζω) ή θα την πάρει ένας ή κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχα ναι εχεις δικιο! θα πρεπει να τη λενε σκετο Diaries τοτε! ε μα ναι δεν κολλαει αλλιως! η ισως την βρει πρωτος ο κλαους και την καταστρεψει και ολα αυτα εγιναν αδικα! χαχα πλακα θα εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΕΝΑ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΤ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΖΕΡΕΜΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΓΤ Κ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΠΕΝΤΕ".
    ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΣ Κ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΤ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΦΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΠΕΚΑ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ετσι λεει η συνοψη οτι ο ντειμον και η ρεμπεκα μενουν στο νησι ενω οι τζερεμι, ελενα και στεφαν γυριζουν πισω... λογικα ή για να παρουν το σπαθι απο τον κλαους ή γιατι θα εχει πεθανει ο τζερεμι... αλλωστε μετα μπορει να ξαναπανε στο νησι... θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...