Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

To Vampire Diaries ανανεώθηκε για 5η σεζόν!


Ευχάριστα νέα ! Το CW ανακοίνωσε πως ανανέωσε το Vampire Diaries για τη σεζόν 2013 - 2014. 

27 σχόλια:

  1. Πραγματικά,έχουμε πορωθεί και την απολαμβάνουμε αυτή την σειρά,αλλά...ΤΙ άλλο θα δείξουν για να παραμείνει ενδιαφέρουσα.Καλύτερα να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ του,παρά να κουράζει και να απογοητεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν σίγουρο! Ακόμα και αν τα νούμερα είναι κάπως πεσμένα με σχέση πιο πολύ (1 και 2 season) πάλι όμως για το κανάλι είναι τα μεγαλύτερα νούμερα του! Καλά μιλάμε για το CW δεν υπάρχει περίπτωση να το κόψει μέχρι να κάνει χαμηλότερα νούμερα από όλα τα άλλα προγράμματα που θα έχει... Πάρτε μερικά παραδείγμα όπως το Gossip Girl κ το One Tree Hills. Αφήστε που ο Ian και η Nina έχουν υπογράψει συμβόλαιο για 6 season άρα να είστε σίγουρη πως θα δούμε 6 season!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όποιον δεν αρέσει να μην το βλέπει!Σημαινει ότι δεν ειναι fan της σειράς αν το κατακρίνει so get out from here!Το νέο είναι φανταστικό,και για να το λένε σημαίνει ότι τώρα γυρίζουν την 5η σεζόν.Και δόξα το Θεό,σεναριογράφους έχουν οπότε τι αγχωνεστε για το τι θα δείξει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι έχουν υπογράψει για 6 σεζόν όχι μόνο η Νινα και ο Ιαν!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά εντάξει μην λέμε και ότι θέλουμε...το one tree hill δεν μπορεί να συγκριθεί με μια τέτοια σειρά...(ούτε καν οι τελευταίοι κύκλοι που είχαν χαλάσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σιγά το νούμερα!!!! Τι να πει και το Arrow δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρωτιέμαι τι άλλο μπορούν να δείξουν!!!! Από μια επιεικώς μέτρια σεζόν (μέχρι τώρα τουλάχιστον) θα πάμε σε ακόμα χειρότερη αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό(που δεν το βλέπω..) Ίσως θα ήταν καλύτερο η σειρά να κοπεί πριν πέσει κ'άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. wesleysfan το vd ειναι η η μεγαλυτερη σειρα του καναλιου, γιατι στην αμερικη δινουν μεγαλυτερη βαρητυτα στο 18-49(νεανικο κοινο) και οχι στο γενικο συνολο, αρα απο τη στιγμη που το vd ειναι χαμηλοτερο μεν στο γενικο συνολο απο το arrow, υψηλοτερο ομως στο νεανικο κοινο, αρα παραμενει η μεγαλυτερη σειρα του καναλιου. Επιπλεον το arrow στα 2 τελευταια επεισοδια εκανε περιπου 2 και κατι εκετομυρια, πολυ κοντα στο vd. Και αφου επεσε τοσο στην 1η season αν δεν ξανα ανεβουν και πεσουν κι αλλο στην επομενη 1η(που εμεινε για προβολη) και στη 2η(του χρονου) δεν θα ειναι ουτε στο γενικο συνολο πρωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλια το γεγονος οτι ανανεωσαν την σειρα 5η σεζον δεν σημαινει οτι την γυριζουν τωρα. Ακομα γυριζουν την τεταρτη, και θα γυριζεται μεχρι τα τελη Μαρτιου, ισως και περισοτερο. Παντως τα γυρισματα για τον επομενο (5ο κυκλο) θα ξεκινησουν τον Ιουλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτό το κανάλι τα νούμερα είναι Υπέροχα! To Tvd Πολλές φορές περνάει το Arrow στα νούμερα και ειδικά τα νεανικά (Που εκεί είναι τα πιο σημαντικά) Και Μην ξεχνάμε πως το ΤVD έχει το μαγαλύτερο ανταγωνισμό και τπτ να τον προωθεί ενώ το Arrow έχει ολόκληρο Supernatural απο πίσω γιαυτό κ το είπα... Ναι όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν. Συγνώμη που ξέχασα το Paul :) Αλλά από ότι έχω διαβάσει κανένας άλλος όπως Accola,Graham δεν έχει υπογράψει για 6 season μπορεί κ να μην ισχύει αλλά ετσι έχω ακούσει...Χαίρομαι αν έχουν υπογράψει όλοι!!! Παντός μην περιμένετε να σταματήσει νωρίς η σειρά μέχρι να φτάσει να κάνει νούμερα 0.3 και 0.4 θα την παίζουν σίγουρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν συγκρίνω το TVD με το OTH σαν σειρές. Απλά είπα πως αυτό το κανάλι πάντα σειρές που του έχουν δώσει μεγάλα νούμερα στο παρελθόν τις ''στηρίζει'' και δεν υπάρχει περίπτωση να τις κόψει μέχρι να κάνουν πολύ χάλια νούμερα..... Κτ ανάλογο θα γίνει κ με το TVD.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί μωρέ, έχουν ακόμα πράγματα να κάνουν για 2 σεζόν, απλά θα πρέπει να το προσέξουν λίγο περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ουσία δεν είναι να γίνει χάλια η σειρά κ να πάει στον 5ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσο πολύ δεν σου άρεσε η 4η σεζόν; Εγώ δεν την βρήκα χειρότερη από την 3η, απλά 1-2 πραγματάκια φαίνονταν βιαστικά. Από την άλλη πάλι, εγώ είδα τις πρώτες 3 σεζόν όλες μαζί στις γιορτές, ίσως να κουράζει περισσότερο η σειρά αν βλέπεις 1 επ. τη βδομάδα για 4 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι εξακολουθεις να την βλεπεις αφου την θεωρεις επιεικώς μέτρια σεζόν ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η 1η-2η σεζόν για μένα ήταν από τις καλύτερες... Κάθε επεισόδιο σε άφηνε σε αγωνία για το επόμενο. 3η σεζόν λίγο πιο ήπια τα πράγματα αλλά εξίσου καλά επεισόδια. Ε η 4η σεζόν έχει 2-3 επεισόδια φοβερά, αλλά έχει και μερικά που περνάνε απαρατήρητα.... Τώρα η 5η που θα βγει δεν ξέρω πως θα είναι.. Να δω τι άλλο θα σκεφτούν να κάνουν.. Θα προτιμούσα να τελειώσει στην 4η με ένα γαμάτο τέλος από το να πάει 5η σεζόν και να είναι πατάτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτο πωλες δεν εχει καμια σημασια!!Ειδα τον πρωτο κυκλο σε ενα σαββατοκυριακο γιατι ηταν υπεροχος τον δευτερο το ιδιο!Σττον τριτο ειχα ενα θεμα και τν ειδα σε 2 εβδομαδες!!Η τεταρτη ειναι λιγο βαρετη δλδ εχει 4 επεισοδια τελεια και ολα τα αλλα μετρια!Προτιμω να το σταματησουν παρα να το συνεχισουν για να λενε οτι θα συνεχιστει!Καταρχας και μονο που θα φυγουν οι originals χανει τη μισει τοου υποθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oles οι σεζον ηταν θεικεσ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. naiiiiiiii :') εχω τρομερη αγωνια τι θα γινει με τον stefan Και εχω ακουσει πωσ η elena θα ειναι με τον stefan στο τελοσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια20 Ιουνίου 2013 στις 10:41 μ.μ.

    Εννοειται! Στελενα is endgame <3 Πανατ θ καταληγουν μαζι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ego exo na proteino gia tous latreies tou VAMPIRE DIAREIS mia istoselida opou osoi dn exoun dei akoma tin season 3 kai 4 mporoun na tin doun stin parakato dieuthinsi se ligous mines tha anevastei kai o 5 kiklos!



    Ταινιες online με ελληνικους υποτιτλους: Tainies oline.ucoz.com!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...