Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος το Vampire Diaries στο Star!


Tο Vampire Diaries προς το παρόν τουλαχιστον τελειωνει στο Star! Μιας και το καναλι αποφασισε να μην δειξει την 3η season του Vampire Diaries και στην θεση του τις Παρασκευές να βαζει ταινιες!!!

39 σχόλια:

  1. Den teleiwse genika, exei parei kai thn 3h sezon, alla fantazomai 8a th di3ei tou xronou. Den mas peirazei kai toso, e3allou emeis vlepoume twra thn 4h online.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono alla krima......ti tha kanoume tora emeis tis paraskeyes oeo??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw twra tis Paraskeves 8a vlepw The Closer stis 9 kai meta NCIS Los Angeles kai Blue Bloods ston Skai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gt?? και τι θα κάνουμε παρασκευή βράδυ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατιιιιιι????? σας παρακαλωω συνεχιστετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απαντηστε τουλαχιστον γτ το σταματατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!! γι αυτο τον λογο οποιος ξερει κποια ιστοσελιδα που εχει τα επισοδια με υποτιτλους ας το πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θελουμε vampire diaries κριμα και εμεις για αυτο δεν ξαναβλεπουμε star!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα επεισοδια θα τα βρεις στο cinemadaki με greek subs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ti malakes... 8a kleisw to star...ti malakes...ti malakes...grrrrrrrrrrrrrrr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αμα το κλείσουν θα πέσει πολυ η τηλεθεαση..ολοι βλεπουνε σταρ μονο για το vd..και εσεις το κλεινεταιι?? να δειτε την τηλεθεαση μετα που θα εχετε..θα σας προτινα καλητερα να το 3αναβαλετε...οχι οτι δεντα βλεπω online αλλα και παλιι μ αρεσει πολυυ..γιατιι νμου κανει τοις παρασκευες ακομα πιο καλυτεροες ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγγνωμη για τα ορθογραφικα..ειναι λογο βιασινης ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητο σταρ,μιας και τωρα με αναγκαζετε να δω τις αλλες σεζον απτο ιντερνετ και μου κοβετε και την αγαπημενη μου σειρα,σας αφιερωνω το παρακατω βιντεο,δεν θα μπορουσε να περιγραψει καλυτερα την αντιδραση μου: http://www.youtube.com/watch?v=h7jq5bp52RI

    ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το The Vampire Diaries θα πρέπει να συνεχίσει στο Star. Υπάρχουν πολλοί τηλεθεατές που περίμεναν κάθε Παρασκευή για να δουν τη συνέχεια της αγαπημένης τους σειράς. Αν το κανάλι νομίζει πως οι τηλεθεατές θα περιμένουν όταν και οπότε αποφασίσει να ξανασυνεχισει το Vampire Diaries κάνει πολύ μεγάλο λάθος!!! Θα στραφούν όλοι στο ίντερνετ για να δουν τη συνέχεια!!! Αυτό θα φανεί και από την επόμενη παρασκευή που οποιαδήποτε ταινία και να βάλει δεν θα συγκρίνετε με το Vampire Diaries για να καθίσουν οι τηλεθεατές να την δουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή σας γιατί αρχίζεται κάτι Που δεν πρόκειται να τελειώσετε . Εσείς θα χάσετε :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. giati ????? ki 8a kanoumai emeis twra,mia seira blepamai stin tileorasi kai autin na tin ko4ounai!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε σεις πατε καλα? Το VAMPIRE DIARIES ειναι οτι πιο καλο εχετε βαλει!!! Και το κοβετε? Εγω ΔΕΝ ξανα βλεπω star !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θέλουμε να συνεχιστεί!!!!μην σας πώ ότι δεν μας φτάνει ορίσμενους μονο τα 2 επεισόδια την εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξαναβάλτε Vampire Diaries!!! Είναι η μοναδική σειρά που άξιζε να δει κάποιος και εσείς την κόβεται!!! Έλεος, διορθώστε το λάθος που κάνατε όσο είναι ακόμα νωρίς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο τοτε που αρχισε το Vampire Diaries καθε παρασκευη εγω και οι φιλες μου καθομαστε και το βλεπουμε μεχρι στις 24:00, τωρα με την αλλαγη του σε ταινιες το Star πιστευει οτι θα εχει καλυτερη τηλεθεαση!!!Ελατε τωρα, τι γελοιοτητες ειναι αυτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάθε παρασκευή το θέμα συζήτησης ήταν οι εξελίξεις και τα γεγονότα στο Vampire Diaries. Η σειρά είχε μια συνέχεια και μπορούσες να συζητήσεις αυτά που συνέβαιναν με τους φίλους σου. Τώρα τι θα συζητάς;;; Τις "εξελίξεις" από ταινία σε ταινία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eχετε ολοι δικιο. Δεν ηξερα οτι το σταματησε το σταρ και χθες επιασα θεση στον καναπεμου να το δω..... πηρα μια απογοητευση.... Αληθεια καθε παρασκευη ειχαμε κατι πολυ ωραιο να βλεπουμε. τι θα βλεπουμε τωρα;;;; Αυτο δεν το περιμενα απο το σταρ να το κανει. ειχα την εντυπωση οτι ηταν ενα αξιοπιστο καναλι που σεβοταν τους τηλεθεατες. κριμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. dn eprepe auto na yinei! megalo la9os to0 star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Pws mporw na dw to vampire diaries season 3 kai 4 me ellinkous ipotilous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο online filmer/ στο tv therapy/ στο cinemadaki 2 τις εχει ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φαντάζεστε το star την επόμενη σειρά που θα βάλει να είναι η καινούργια που ετοιμάζετε "THE ORIGINALS" τότε θα μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία του καναλιού!!! Τι λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. whyyyyyyyyyyyyy?paei to star xoflise!sto kalo na paei :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι μαλακιες λετε ρεε το vd ειχε ρεκορ τηλεθεασης !! και ηταν η αγαπημενη μου σειρα πο τις λιγες κιολαςς!!!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΙΚΡΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gt??????????????sugnwmh emas mas rwthsate????dn 8eloume tainies emas to vampire diaries 8eloume.ELEOS PIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κοψατε το supernatural,κοβετε και το vampire diaries?Ειστε σοβαροι?Κ καλα που καποιοι μπορουν να κατεβασουν τα επεισοδια απ'το ιντερνετ.Εμεις οι κοινοι θνητοι που ΔΕΝ εχουμε ιντερνετ που στο Δια θα τα δουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μου έλειψε ο Ντεϊμον... Είχα καιρό να δω κάτι τέτοιο. Μου έφευγε το άγχος μιας ολόκληρης εβδομάδας! Απίστευτο! Και ήταν η μοναδική σειρά που παρακολουθούσα, μοναδικές ώρες τηλεόρασης. Επιστροφή στην εφηβεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τωρα δηλ. που το κοψατε και βαζεται ταινιες εχεται ποιο πολυ τηλεθεαση???????
    LOL!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To star den edoikse tin 3h sezon giati 8a eprepe na tin doixni kai to kalokairi gt mexri to kalokairi den 8a teleione i 3h sezon kai to kalokairi epoidi para polloi 8a phgenane diakopes kai den 8a to eblepan episis ta perissotera kanalia
    to kalokairi doixnoun tis soires pou edoixnan oloi th xronia se epanalipsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Signwmi jiolas ala to vampire diaries exei para poly tiletheasi eidika apo tous efivous! Pistevete oti me tis tenies exete perisoteri tiletheasi kanwnika twra tha prepei na eixe teliwsi o 2 kiklos kai na arxize o. 3 ala akwma imaste sta mesa tou 2 kai ton oktomvrio arxizei o 5 kiklos me pia logiki?? Pali kala pou apo to tv therapy exo dei kai tous 4 kiklour to mwno pou tha kataferei to star tis paraskeves to vradi eine na alazoume kanali kai na. Vazoume mega na vlepoume elinikes komodies.etsi xanete oli thn efiviki tiletheasi pali kala twra t kalokeri akoma den ta exete kopsei ta episwdeia k as ta vazete 1 to vradi perimenoume na ta doume osoi den imaste diakopes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...