Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 4.18 "American Gothic"


Όποιος παρακολούθησε το 18o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Η Εlena και η Rebekah αναχωρουν για να βρουνε την Katherine και τελικα καταληγουν σε μια μικρη πολη στην Pennsylvania, οπου η Εlena εκει θα συναντησει εναν παλιο της γνωρισμο, τον Elijah. Ο Stefan και ο Damon ειναι και οι δυο τους ανησυχοι για την κατασταση του μυαλου της Elena και ειναι αποφασισμενοι να κανουν οτι ειναι καλυτερο μπορουν, αλλα εκεινη ξεκαθαριζει πως το να την βοηθησουν θα ειναι δυσκολο. Ο Damon δεν ειναι σιγουρος πως πρεπει να αντιδρασει οταν ο Stefan του αποκαλυπτει το απροσδοκητο σχεδιο του για το μελλον. Στο μεταξυ, στο Mystic Falls, ο Klaus δεχεται απροθυμα την βοηθεια της Caroline και καταληγουν σε μια νεα αντιληψη των δυναμεων του Sailas.




35 σχόλια:

  1. Τελειο το επεισοδιο!!! οι KLAROLINE ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!! υπηρξαν κανα 2 στιγμες που ειπα '' τωρα θα φιληθουν''!!! πολυ ωραια η πλοκη, επιτελους σε βαζει σε σκεψεις!!! η μονη στιγμη που εκνευριστηκα ηταν οταν η Elena ανεφερε στον Elijah τον θανατο του Jeremy, αντε βρε παρταλι γτ δεν ειπες κ για τον θανατο του Kol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Katerina Petrova ΘΕΑ!!! Εμ 500 χρονια ειναι αυτα ρε παιδια ξερει να φυλαγεται κ να την κανει με ελαφρια πηδηματακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως η ορκα Plec ειπε οτι δε παιζει η Caroline να απατησει, βλεπεις με τον Tyler δεν χωρισαν χωρισαν!!! ειναι μεχρι ''until we find another way''. Αλλα εχω την εντυπωση οτι στο επομενο θα γυρισει κ εκει θα ναι ο τελικος χωρισμος( επιτελους), οποτε ισως και να χαρουμε λιγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετα απο τοση απογοητευση που μας ειχε φαει ολους μπορω να πω οτι το επεισοδιο γαμησε !!! αρχιζει να μ αρεσει και η Ελενα..οσο σκεφτομαι τι μπορει να γινει οταν αποκτησει την ανθρωπια της ξανα κ ποιος απο τους Σαλβατορε θα την παρηγορησει....η Καθριν μακαρι να αλλαξε αυτο και αν θα ητανε αλλαγη να χαρει και το αγορι μας ο ελαιτζα κ απο την αλλη εχουμε την ελενα και οι δυο μαζι τωρα σε παρομοιο στυλ δεν μου αρεσει και πολυ !! προτιμω μια απο τις να τραβαει την προσοχη !!οσο για κλαους και καρολαιν ειναι ολοφανερο οτι πλησιαζει η στιγμη μακαρι να γυρισει ο ταιλερ και να την κερδισει με το σπαθι του ο Κλαους! αναμενουμεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poli dinato epeisodioo...!!latrevo pu girise o elijah....!makari i kathrine na alakse...ala pistebo oti alakse alios dn th edine tn ''eleutheria'' ts sto elijah!elena is bi**h....!bravo sto stefan pu girise ki ipe oti dn thelo na giriso sta palia...tn paradexome epitelous na stamatisun na ine t kutabakia tis elena!euxaristithika claroline moments!prgmtika o klaus...xarike para pl..ki para ekane piso....pistebo oti th ekselixthun t prgmta me autus tus dio!!perimeno gia to epomeno se 2 ebdomades....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειο επεισοδιο! Οσο bitch και να ειναι η Καθριν παντα θα μου αρεσει! Και ο Ελαιτζα απλα υπεροχος! Μου αρεσουν τοσο πολυ μαζι! Οταν φιλησε την Ελενα βαραγα το κεφαλι μου γιατι ηθελα τοσο πολυ να τον δω να φιλαει την Καθριν! Πολυ το ευχαριστηθηκα που η Καθριν εσπασε το λαιμο της Ελενας! Ε μα ετσι ειναι Ελενιτσα μπορει να διαταζεις με τις πλατες της Ρεμπεκα αλλα μονη σου με την Καθριν δεν μπορεις να τα βαλεις! Παρατηρησατε οτι οταν μιλαγε η Καθριν στον Ελαιτζα η Ντομπρεβ ειχε φρατζα και ανταυγες οπως η Ελενα? Ενω υποτιθεται πως ηταν σιγουρα η Καθριν. Αλλα μπορει και να ειναι η ιδεα μου δεν ξερω. Οι Σαλβατορς εχουν γινει κουραστικοι αλλα δεν τους κατηγορω αυτη η Ελενα δεν αντεχεται, αλλα δεν θελω να παρει τη θεραπεια, θα ειναι σαν να γυρισουμε παλι στα ιδια, θελω απλα να γυρισει το διακοπτη και να παρει τις δικες της αποφασεις. Οι σκηνες Κλαους Καρολαιν μου αρεσαν πολυ, ειδικα εκει που τα ελεγε η Καρολαιν στον Κλαους οτι αν τη θελει πρεπει κι αυτος να αλλαξει λιγο, και οχι να τη σωζει αφου πρωτα αυτος την εχει θεσει σε κινδυνο, την καταλαβαινω. Παρ ολα αυτα μ αρεσουν μαζι εχουν ενδιαφερον! Το οτι η Ρεμπεκα μετα απο ολα αυτα θελει να παρει τη θεραπεια ποτε δεν προκειται να το καταλαβω, αυτο το κοριτσι πρεπει να εχει προβλημα, λες και θα επιζησει αν γινει θνητη εκτος κι αν εχει την προστασια των αδερφων της βεβαια αλλα ετσι δεν θα ξεφυγει και πολυ απο την οικογενεια της και απο ολα αυτα οπως λεει οτι θελει να κανει. Μακαρι να εχουμε κι αλλο Ελαιτζα και Καθριν δεν θελω να ξαναφυγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. elpizw na mhn mas riksoyn apotoma pali gt den tha antexete!!kathrine ola ta lefta,eidika me rebekah kai elija,irthe gia na ferei mia issoropia!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε ευχαριστω πολυ , να σαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. maresei poy thn eipe kakomoiro plasma eleos,h elena thn ka8rin poy klaigotan olh thn wra ston stefan k ston damon,8elw an kai 8a fanei akraio na vrethoyn mones kai na thn petaksei se kana dentro,mpas k synelthei!!:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το επεισοδιο.μονο κπ στιγμες ηταν ωραιες.δν μου αρεσε εκει που ο κλαους ηταν ατρομητος ξαφνικα τον διακατειχε φοβο κ ανησυχια.κ ελεος πια αυτα τα αδερφια σαλβατορς να παψουν να τους εχουν σαν διακοσμητικα.αν ειναι δυνατον.τους κανει οτι θελει ενα κοριτσακι.αντι να την μπουζουριασουν την αφηνουν ελευθερη να κανει οτι θελει.κ ελεος καταντησαν τον ντειμον μαλθακο κ ευαισθητο που δεν μπορει να τα βαλει περα με τις γυναικες.κ μακαρι ο στεφαν να τηρησει αυτο που ειπε κ να προχωρησει στη ζωη του κ να εχει χεσμενη την ελενα.
    η καθριν οπως παντα θεα.ας ελπισουμε τωρα που ο ελαιτζα θα επιστρεψει στο μυστικ φολς να γινουν ανατρεπτικα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποσο δικιο εχεις! Ναι κλαφτηκε η Ελενα στον Ελαιτζα οτι η Καθριν σκοτωσε τον Τζερεμι αλλα για τον Κολ ουτε λογος! Να δουμε τι θα ελεγε ο Ελαιτζα μετα! Αλλα ετσι ειναι οτι την συμφερει παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to deutero korufaio epeisodio tis season gia mena meta apo to epeisodio 14 ...epitelous eidame elaitza k kathrin ..gurisane k apektise ksana endiaferon h seira ante gt toso kairo me ta kamwmata tis elena mas spasane ta neura..thelw epitelous na dw poios tha parei auti tin ermi tin therapeia an k pisteuw auto tha ginei sto teleutaio epeisodio k na doume k epitelous ti tha ginei me ton sailas twra pou oloklirothike to trigwno logika tha doume olous tous nekrous pisw?h tha ginei tpt allo k tha meinoume oloi malakes...k na doume k tin morfi tou sailas varethika na ton vlepw ws sein ,karolain k de kserw k egw ti allo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο με τους νεκρους περιμενω κι εγω να το δω οπως επισης και το πως μπορει ο Σαιλας να παιρνει οποια μορφη θελει αφου τωρα υποτιθεται πως ειναι μονο vampire κι αν δεν ειναι μονο vampire πως γινεται να ειναι και τα δυο. Ελπιζω να τα εξηγησουν καλυτερα στα επομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Poly wraio epeisodio k peran apo tis skhnes Claroline(pou htan gamates) epitelous eida thn Kathrin na vgazei ton eauto ths pou opws eipe o Elaijah einai kapou mesa ths!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να κλαιγοταν μονο στους δυο θα ταν καλα!!! σε ολους κλαιγεται!! δε ξερω αμα το γνωριζεις αλλα στην Αμερικη την αποκαλουν Mary Sue & Golden Vagina(!)! οταν της εσπασε το λαιμο το καταευχαριστηθηκα αλλα κ αυτος ο Elijah( Ηλιας για εμας ) δε ξερει για τον αδερφο του, πλακα μας κανουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπορει κ να τον σκοτωνε η Elena τον Elijah αν ελεγε τιποτα, βλεπεις ο Alaric την εκπαιδευσε....:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τέλειο επεισόδιο!!! Ελάιτζα επιτέλους...αλλά δεν περίμενα να έχει ακόμα αισθήματα για την Κάθριν. Ελάιτζα κ' ελένα, μέχρι κ΄αυτός είναι απογοητευμένος μαζί της...κ΄αυτή συνέχεια να κατηγορεί την Κάθριν...πεθανε ο Τζέρεμι στην προσπάθεια του να την βοηθήσει κ΄αυτη δεν θέλει την θεραπεία. Κλάους του άξιζε ο πόνος για όλα αυτά που έχει κάνει σε όλους, άσε κ΄αυτό κάθε φορά, άν πεθάνει αυτός πεθαίνουν όλοι...έλεος πια! Στέφαν θέλει να βοηθήσει ελένα να γίνει normal κ΄να συνεχίσει την ζωή του μακάρι...αλλά δεν νομίζω. Ντέιμον δεν ξέρει τι? θέλει πραγματικά κ΄ζητά συγνώμη απο Στέφαν. Αυτό που θέλω είναι να την παρατήσουν την ελένα κ΄οι δύο σαλβατόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. den einai vampire einai magos gi auto k mporei na pairnei opoia morfi thelei...ama itane vampire de tha mporouse na parei opoia morfi thelei ...twra auto gia tous nekrous eixa diavasei kapou den kserw an isxuei giati polla grafontai k ta perissotera den isxuoun ..lene oti oi oritzinal tha einai to kleidi gia skotosoune ton sailas k isws min prolavei na zwntanepsei tous nekrous gt logika ektos apo tis thusies tha xreiazetai k kapoio ksorki ..poios kserei pantws elpizw na mi mas ksenerwsoune sto telos giati tha ta parw.. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξερω, αντε να δουμε! Και ναι λογικα ολο και κατι αλλο θα πρεπει να κανει εκτος απο τις θυσιες αλλιως θα επρεπε να εχει δειξει κατι να γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω αυτο που θελω ειναι να παρατησουν ολοι την Elena μπας κ ευχαριστηθουμε κανα επειδοσιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλοοο,εγω ξες που μπερδευτηκα οταν μιλουσαν καθριν κ ελαιζα σε τριτο προσωπο οταν ηταν κατω η ελενα,για καποιον αλλον,μηπως καταλαβες!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. wraio to epeisodio! h epistrofh tou elijah kai ths katherine to anebasan polu!!! ante twra perimenw perisoteres ekselikseis ston thema tou silas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala h metafrash toys einai oti na nai twra thn evgala!!:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δε το θυμαμαι το σημειο πολυ αλλα με εβαλες σε περιεργια και θα το ξαναδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δίκιο έχεις...άσε την 4η σεζόν την κατέστρεψαν με τις ανωμαλίες της ελένα, όλοι έγιναν καλύτεροι ως vampire...κ΄αυτή ότι χειρότερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και εγώ κάπου διάβασα οτι η 4η σεζόν ίσως είναι ενα όνειρο της ελένα, άν γίνει αυτό μεγάλη απογοήτευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. eisai 8ea ayto lew mono,kane logariasmo na mpaineis pio syxna na ta leme:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. an den eiste sygoyroi giayta poy diavazete mhn ta lete gt kapoioi mperdeyontai,kai legontai polla,oti spoilers vgainei to vazw,kai pali den einai sygoyra ayta poy lene,katse na doyme ti tha ginei sto 19!!eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Teleutaia exo ekneuristei paidia!!!!! O enas adumnamos, o allos adunamos...kaneis den kserei ti thelei epitelous..ektos apo thn Rebbekah kai ton Sillas... eutuxos pou emfanistike to didimo Katerina kai Elijah..mipos proxorisei ligo h seira!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν μπορω να πω παντως πως μυ αρεσε τρομερα αυτο το επεισοδειο .. Αρχικα ενω βλεπαμε την Καθριν ως την ''δυναμικη της παρεας'' μας το χαλασαν...Για να μην πω το ααααλλο που βουτηξε τον ντειμονουκο μυ στο ιεροβοβτανο -.- Οι σκηνη κλαους-καρολαιν ενοειτε ΑΠΑΙΧΤΗ ! Αν και οφειλω να παραδεχτω πως ενα φιλι θα ηταν οτι πρεπει και ετσι να φευγε και ο πονος ;) Και αληθεια τωρα..σιγα μην παρατησει ο στεφαν την ελενα..Ολοι το ξερουμε πως δεν προκειτε να ξεκολλησει ποτε:| Παντως χαρηκα για τον Ελαιζα ! Επιτελους θα μπει λιγη ταξη !
    Ενα τελευταιο ειναι πως .. νταααααααξ ας πουμε σαν πολυ δεν μας εχουν πριξει με αυτην την ελενα; τι στο καλο πια; ο αδερφος της σκοτωθηκε για να παρει τη θεραπεια εκεινη και αυτη κεφαλι αγυριστο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...