Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"The Originals".Οι πρωταγωνιστες!!Spin-off

Οταν φτανει στα αυτια του Κλαους οτι καποιοι ανθρωποι ετοιμαζονται να κινηθουν εναντιον του, κατευθυνεται στην Νεα Ορλεανη για να μαθει τι σκαρωνουν. Γινεται γνωστο οτι ο Κλαους ειναι απο τους πρωτους κατοικους της πολης. Ζηταει βοηθεια απο παλιους γνωστους του, συμπεριλαμβανομενου του πρωην προστατευομενου του, Marcel.
Εκτος απο τα αδερφια της, η Ρεμπεκα θα επιστρεψει στη Γαλλικη συκοικια της Λουισιανα, οπου εκεινη και η οικογενεια της αφησαν ανεξιτηλο σημαδι, το 1990.



Δεν υπαρχουν ακομα λεπτομερειες για το πως και γιατι θα αναμιχθει η Hayey, ομως αν σκεφτουμε οτι βοηθησε στο να πεθανουν 12 υβριδια, τα πραγματα θα αγριεψουν.
Ως ο πρωην προστατεομενος του Κλαους, ο Μαρσελ παρουσιαζεται κακος, αγριος και χαρισματικος. Καποτε ηταν ενας απλος περιπλανωμενος στους δρομος, ομως ο Κλαους τον βρηκε, τον εκανε βρυκολακα και του εμαθε ολα οσα ηξερε για τις δυναμεις του. Οταν οι Αρχικοι επιστρεφουν στη Νεα Ορλεανη ανακαλυπτουν πως ο Μαρσελ ειναι αρχηγος μια υπερφυσικης κοινοτητας και εχει δημιουργησει νεους κανονες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...