Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Σημαντική Ανακοίνωση! To blog αναζητά διαχειριστες

The Vampire Diaries Greek-blog

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αναζηταμε συντακτες-διαχειριστες... κάθε δυνατή βοήθεια από κάποιον που πραγματικά αγαπά και του αρέσει η σειρά είναι δεκτή....Aν γνωρίζει και από blogs ακόμη καλύτερα (αν και δεν ειναι τιποτα το δυσκολο)!!!! 
Αν κάποιος/α ενδιαφέρετε και έχει την όρεξη να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο vampirediariesgr@hotmail.gr (η έστω ας κανει ενα σχολιο σε αυτη την αναρτηση) όπου θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα θέματα.

**Αν ειναι να κατσει καποιος για εναν μηνα και μετα βαρεθει και σηκωθεί και φυγει, καλυτερα ειναι να μην ξεκινησει καν την προσπαθεια!

Σας ευχαριστώ για την στήριξη στο blog τόσο καιρό...!!!

12 σχόλια:

  1. wraia EUGENEDS! an mporeis steile ena mail sto vampirediariesgr@hotmail.gr gia na ta poume apo eki kalitera...h ena mhnima sthn selida tou fc an thes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego tha borousa alla den kserw pos na epikinonisw mazi sas meso email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw endiaferome alla den mporo naa epikiknoniso me email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia steilte mas mhnima an thelete kai sthn selida tou fc.... http://www.facebook.com/pages/The-Vampire-Diaries-Greek-Blog/184170481620223?fref=ts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ ενδιαφέρομαι αλλα δεν μπορώ να επικινονίσω μαζί σας μέσω μαιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως σας είπα και στο Tweet μου, με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της διαχείρησης!!! Θα το ήθελα αρκετά! evangelia97k@yahoo.com είναι το email μου, εάν θέλετε επικοινωνήστε, ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!^-^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει mail στο vampirediariesgr@hotmail.gr η' να γράψει στο http://www.facebook.com/pages/The-Vampire-Diaries-Greek-Blog/184170481620223?fref=ts .. Εννοείτε πως χρειάζεται mail...Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε εμείς με τόσα άτομα.. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...