Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

We want TVD Convention in Greece!!!

Παιδια οι υπογραφες ειναι ΔΩΡΕΑΝ! Δεν πληρωνετε τιποτα. Αν θελετε να δειτε απο κοντα τον Ιαν, την Νινα, τον Πoλ και τους υπολοιπους χρειαζεται απλα να αφιερωσετε 1,5 λεπτο απο το χρονο σας για να υπογραψετε εδω ===> http://www.gopetition.com/petitions/we-want-a-tvd-convention-in-greece.html . Το μονο που χρειαζεται ειναι ονομα/επιθετο και ενα e-mail. Απλα καντε το  παιδια, θελουμε 10.000 υπογραφες το λιγοτερο. Ακομα και οσοι δεν ειστε τοσο μεγαλοι φανς και ισως να μην ερθετε στην εκδηλωση αν γινει, αφιερωστε μας 1,5 λεπτο απο τον χρονο σας. Νομιζω πως μας αξιζει αφου αφιερωνουμε πολλες ωρες την ημερα για την ενημερωση σας σχετικα με τη σειρα και τους πρωταγωνιστες.!!!vampires diaries greek fan page

13 σχόλια:

  1. Παιδια εγω θυμαμαι απο το Supernatural που ειχαμε ξανακανει petition οτι εκτος απο τις υπογραφες και τα λεφτα που θα μαζευτουν απο τα εισητηρια χρειαζονται κι αλλα λεφτα και χορηγοι. Γιατι στο Supernatural ειχαμε μαζεψει πολυ περισσοτερες υπογραφες απο οτι επρεπε και ενω ειχαν ερθει σε επαφη τα παιδια με τους υπευθυνους, τους ειχαν απαντησει αρνητικα γιατι δεν υπηρχαν χορηγοι να βαλουν λεφτα. Ισως αν το αναλαβει μια εταιρεια παραγωγης να γινει κατι αλλα και παλι θα ειναι δυσκολο ετσι οπως ειναι η κατασταση στην Ελλαδα. Παρ ολα αυτα υπογραψτε γιατι ποτε δεν ξερεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη ρωτησα τα παιδια απ'οπου πηρα την πληροφορια,προσπαθουνε για το καλυτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε μακαρι να τα καταφερουμε τοτε! Συμμετοχη απο εμας παντως θα εχει σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι μου λεει οτι το εχω κανει ιδη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια υπογραψτε please,οσοι μπαινετε και βλεπετε την σερα η ακομα και αν δεν σας αρεσει πολυ τωρα,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!δεν ειναι τπτ,απλα μην το αφηνετε,ευχαριστω!!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια εχω το τηλεφωνο του σταρ!Μπορει να σας ακουστει λιγο χαζο αλλα ακουστε!!Τι θα λεγατ να τους λεγαμε για ολο αυτι να μας βοηθουσαν και ετσι ολα θα ηταν πιο ευκολΑ!!Εεγω το εχω σκεφτει και καλα οτι θα νοικιασουμε μια αιθουσα και θα τους κανουμε ερωτησεις σκεφτητε και πειτε μ!Δν εχουμε να χασουμε κατι!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ μακαρι να τα καταφερουμε θελω τοσο πολυ να τους δω ολους :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...