Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

13 επεισοδια θα εχει η 1η season των "Originals"


Η δημοσιογραφος Carina McKeznie ανακοινωσε στο twitter πως η σειρα "The Originals" θα εχει 13 επεισοδια, και πως θα γινουν 22 μονο αν η σειρα παει καλα!!!!


5 σχόλια:

  1. Σε ολα τα pilot, οταν αποφασιζεται απο τα καναλια οτι θα γινουν σειρες, τοτε αρχικα τα καναλια παραγγελνουν 13 επεισοδια, και μετα την προβολη των 3 με 4 επεισοδιων, αποφασιζουν εαν θα παραγγειλουν περισσοτερα επεισοδια για να εχει η σειρα full-season δλδ 22 επεισοδια(μπορει και λιγα περισσοτερα σε καποιες περιπτωσεις) ή εαν η σειρα θα εχει 13 σαν 1ο κυκλο!!! Το THE ORIGINALS εαν κανει καλα νουμερα τηλεθεασης, τοτε τα επεισοδια απο 13 θα γινουν 22!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αυτο το γνωριζω για οσα λες αλλα γτ μου το λες δε μπορω να \καταλαβω;; τι σχεση εχει με το σχολιο;;; κ ενα επεισοδιο να κανουν κ παλι φτανει κ περισσευει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι εγω απλα το εγραψα σαν απαντηση στο δικο σου σχολιο, γιατι εσυ ειπες οτι και τα 13 φτανουν και περισσευουν, ομως μπορει τα επεισοδια να γινουν 22 και οχι 13, δλδ περισσοτερα!!! Εγω το ειπα γενικα σαν ενημερωση, οτι ετσι δλδ γινεται και π.χ. σε εσενα τα 13 σου ειναι πολλα σε καποιον αλλον λιγα, αυτο εχει να κανει σχεση με την τηλεθεαση και οχι με το εαν ειναι καλη μια σειρα και θελουμε 22 ή αν δεν ειναι καλη και θελουμε 13!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι το οτι φτανουν και περισσευουν ηταν απλα μια γνωμη κ οχι αγνοια, τωρα αν θα μεινουν 13 ή θα αυξηθουν αυτο θα φανει στο μελλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι καταλαβα οτι απλα ηταν μια γνωμη, απλα εγω το εγραψα ετσι γενικα σαν εξηγηση απλα λαθος μου που το εγραψα κατω απο το σχολιο σου. Ναι αναλογα με την τηλεθεαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...