Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 4.19 "Pictures Of You"


Τα νουμερα τηλεθεασης για το 19ο επεισοδιο ηταν τα χαμηλοτερα που εχει δει ποτε η σειρα!...

Με 2.140.000 εκατομμύρια στο συνολο! Ενω στο νεανικο κοινο η σειρα εφτασε το 0.9!

17 σχόλια:

  1. ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΝΤΕΛΕΝΑ ΣΤΕΛΕΝΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ,ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ,Η ΛΟΓΩ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!!!ΓΤ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΧ ΕΛΕΓΕ Λογικο αφου ουτε delena εχουμε ουτε klaroline σχεδον ολοι εχουν πεθανει.......Αυτα τα βλεπει η julie μπας κ βαλει μυαλο??,ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνησω μαζι σου αν κ πιστευω οτι πασχει λιγο κ το σεναριο, Η αληθεια ειναι οτι η σειρα κυνηγαει ενα συγκεκριμενο ευρος ηλικιας, 14-18, οποτε ειναι λογικο να θελουν να δουν πιο πολυ τα αγαπημενα τους ζευγαρια. Τωρα πολλοι Delena fans τα εχουν παρει με το sire bond κ οπως εχει παει το πραμα, οι Stelena fans τα εχουν παρει γτ δεν ειναι μαζι αυτοι οι δυο κ δεν επρεπε ο Damon κ η Elena να φερθουν ετσι και οι Klaroliners τα εχουν παρει γτ ολοι ξερουν για τη νεα σειρα, οπου ο Klaus θα εχει αλλο ερωτικο ενδιαφερον, δε θα γινει τιποτα με τη Caroline κ νιωθουν σαν να τους κοροιδευει η Julie Plec με αποτελεσμα να μην βλεπουν αλλο τη σειρα. Εγω αυτο πιστευω με οσα διαβαζω κ σε ξενα Forum & blogs. Ειδικα υπαρχουν fans της Caroline που βλεπουν τις σκηνες της μονο απο το youtube!!!! δε βλεπουν τα επεισοδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den ginetai na xalasei olokliri seira epeidh to theloyn oi fans pws tha proxwrhsei tote,prepei na anadeixthei ligo!!as t pairnoyn ftanei me ta zeygaria ta eidame,alla exoyn shmasia!!!koita to senario to eipa gt theloyn mono delena kai stelena!!as mhn to vlepoyn loipon!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα αρχικα να πω οτι και εγω συμφωνω στο οτι ΦΤΑΝΕΙ πια το ερωτικο τριγωνο, και τα ζευγαρακια, ο ενας να πηγαινει με τον αλλον, οπως η Ελέϊνα ή η Κάρολάϊν, και 2ον θα ηθελα να πω γι΄αυτο που λες παραπανω για την σειρα THE ORIGINALS, δεν ισχυει, γιατι ο Joseph Morgan ειπε οτι ΔΕΝ θα υπαρξει ερωτικο τριγωνο σχετικα με αυτον, γιατι αυτο θα ηταν μια ''φτηνη'' αντιγραφη του TVD, της σειρας απο την οποια ειναι spin-off το THE ORIGINALS! (Klaus and Hayley storyline will not continue in The Originals, according to Joseph Morgan. There won´t be a love triangle involving Klaus, Hayley and Elijah. "That would be a cheap shot to have a carbon copy of The Vampire Diaries, which [the spin-off] really isn't.", adds Morgan.) Ακομα θα μπορει η ιστορια μεταξυ Κλαους και Καρολάϊν να συνεχιστει, γιατι και δυο οι σειρες θα γυριζονται στην Ατλαντα για να μπορουν να γινονται πολλα και ευκολοτερα crossover (Joseph promised that there would be plenty of crossover opportunity — especially since both shows will film in Atlanta. Meaning Caroline or any of the characters could possibly come into the spinoff.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρα χρειαζεται περισσοτερη δραση αιμα και αγωνια!Οπως στην αρχη!Οπως σχεδον ολοι την αγαπησαμε!Εχω βαρεθει πλεον το παν να ειναι το ροματζο!!Και απο οτι φαινεται δεν το θεωρω μονο εγω αυτο αλλα και αλλοι 2.000.000 ανθρωποι π εβλαπαν το tvd!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kata tn gnwmh m h seira 8a prepei na einai akrivws opws htan ston trito kuklo..na exei kai ta duo dhladh kai drash kai romantzo....gt opote leipei kati apo ta duo (pou twra teleutaia leipei sunexeia t prwto)dn menw euxaristhmenh proswpika apo to epeisodio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα λές είναι τα πράγματα!!! Μπορεί να θυμονουμε με τις εξελίξεις αλλά...I LOVE YOU...THE VAMPIRE DIARIES!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βέβαια από την στιγμή που το ''έκαναν'' ο Ντειμον με την ελενα έγινε Χαμός, τον ξεφτίλισαν τον χαρακτήρα του Ντειμον Γιατί η γκόμενα ήταν του αδελφού του κ΄όχι κάποιου φίλου...Πρέπει οι χαρακτήρες να γίνουν όπως ''παλιά''...! Και από την αρχή μας έδειξαν δράση, αγωνία κ΄φυσικά ρομάτζο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτο που λες οτι εχει πει ο Morgan σε συνεντευξη το εχω διαβασει αλλα δυστυχως δεν γινεται αυτο που θελει αυτος αλλα αυτο που θελει η Julie Plec και θα σου πω οτι την συγκεκριμενη δεν ειναι να της εχει κανεις εμπιστοσυνη, επισης δε μπορει να ξερει κατι το οποιο δεν εχει γραφτει ακομα κ η σειρα δεν εχει παρει το πρασινο φως. εξαλλου δεν ειπα τιποτα για ερωτικο τριγωνο, απλα ολοι ξερουν οτι η Camille θα ναι το ερωτικο του ενδιαφερον αν σε περιπτωση γινει η σειρα!!! Τελος για τις διασταυρωσεις που λες εχω διαβασει οτι δυσκολα θα ειναι συχνες γτ οι ηθοποιοι θα πρεπει να κανουν συμφωνια δηλ λεφτα, οποτε μπορει να ειναι 2 φορες σε μια σεζον, τιποτα δηλαδη!! θ αψαξω να βρω τις πηγες για να τις κανω post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι σιγουρα δε γινεται να γινεται οτι θελουν οι φανς, τοτε θα ταν καψε το σεναριο!!! χαχαχαχαχαχα! τι να κανουμε, η ιστορια ειναι το ερωτικο τριγωνο, οι δυο πρωτες σεζον ηταν γαματες, στη τριτη αξιζαν μονο οι Αρχικοι κατα τη γνωμη μου και ο Στεφαν, τον Ντεϊμον κ την Ελενα τους χαλασαν τελειως τον χαρακτηρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχας θα ηθλενα να πω οτι δεν εχω διαβασει τιποτα σχετικα με κατι ερωτικο μεταξυ του Klaus και της Camille, τωρα αν εχει ειπωθει κατι τετοιο δεν το γνωριζω, απλα ειπα για το ερωτικο τριγωνο γιατι ο Joseph Morgan το ανεφερε ετσι στην συνεντευξη του, καθησυχαζοντας τους Caroline-Klaus φανς! Για την Julie συμφωνω, γιατι κατα την γνωμη απο τοτε που ο Kevin Williamson ξεκινησε να ασχολειται με αλλες σειρες (αρχικα με το SC και τωρα με το THE FOLLOWING) νομιζω οτι μονη της δεν μπορει να ανταπεξελθει το ιδιο, αντε να δουμε τι θα κανει αν παρουν το πρασινο φως, το THE ORIGINALS και το καινουριο της pilot πως θα προλαβαινει 3 σειρες!!! Τωρα για τα Crossovers σιγουρα δεν θα ειναι καθε εβδομαδα αλλα πιστευω οτι θα ειναι συχνα, ετσι και αλλιως το spin-off θα εχει βασικους χαρακτηρες απο το VD και οχι χαρακτηρες που εμφανιστικαν μια φορα μονο στην σειρα για το spin-off!!! Και για τα λεφτα που λες δεν υπαρχει οι ηθοποιοι θα πληρωνονται κανονικα για το συμβολαιο τους, δλδ αν ειναι regural ή requring χαρακτηρες στην καθε μια απο τις 2 σειρες, και για τα crossovers θα γινεται συμφωνια για geust-star οπως αν ηταν να συμμετασχουν σε καποια αλλη σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι ειναι αληθεια οτι ο K.Williamson πρεπει να ασχολειται περισσοτερο με το The Following για το οποιο μου εχουν πει οτι ειναι παρα πολυ καλο!!! Εκτος απο τους 3 κυριους Nina, Paul & Ian που εχουν συμβολαιο μεχρι κ για 7 σεζον, ολοι οι αλλοι ανανεωνουν καθε χρονο το συμβολαιο τους, οσο για τις διασταυρωσεις ναι θα ειναι σαν guests ολοι αλλα θα πληρωνονται επιπλεον γι αυτο γτ ειναι μια διαφορετικη παραγωγη, μια διαφορετικη σειρα γι αυτο κ δε νομιζω να ειναι πολλες οι συναντησεις. Ποιοι ειναι οι βασικοι χαρακτηρες του VD που θα παιζουν στο TO;;; Μονο ο Klaus ( Joseph Morgan ), η Rebbekah ( Claire holt ), Elijah (Daniel Gillies ) & Hayley ( Phoebe Tonkin ) ειναι guests στο VD!! Επισης ο J.Morgan εχει πει οτι δε προκειται να ξαναγινει κατι ερωτικο αναμεσα σε Klaus κ Hayley αλλα η Julie Plec εχει πει οτι ειχαν κ γ@μω τη χημεια κ πως ηταν φοβεροι ( κατα τη γνωμη μου μονο αυτη το ειδε ) κ πως της αρεσει η ιδεα του Stefan με την Caroline!!! Σου λεω ειναι να την φοβασαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμενα μου φαινεται σαν ενα κακομαθημενο που δεν του κανουν τα χατιρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κοιτα δεν θα το λεγα σε αυτο το επεισοδιο,τοσο αφου εχει κανει συμμαχια με την ρεμπεκα,για να παρουν την θεραπεια,δεν ειναι με τους σαλβατορ!!σαν βαμπιρ μαρεσει απλα πρεπει να το παρει λιγο αλλιως:PP!!θα στρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταρχας για τον Kevin Williamson και το The following δεν ξερω πως εχει εξελιχτει αλλα εγω καταφερα να δω 2 ή 3 επεισοδια στην αρχη, μετα μου εκανε πολυ μονοτονο, και δεν μπορουσα να καταλαβω που θα καταληξει ολο αυτο, συν το οτι με κουραζε το ολο θεμα, καμια εξελιξη στον οριζοντα, καμια ανατροπη. Για τα συμβολαια το γνωριζω πως μονο οι 3 βασικοι εχουν συμβολαιο 7 σεζον και οι αλλοι οχι, εγω αυτο που ειπα ειναι οτι ολοι οι ηθοποιοι θα εχουν το κυριο συμβολαιο τους ειτε στην μια την σειρα ειτε στην αλλη και απλα θα υπογραφουν ως quest στα crossovers, το οτι ειναι διαφορετικοι παραγωγη δεν παιζει ρολο στο να γινονται guest ετσι και αλλιως στις περισοτερες σειρες μην πω σε ολες, σε καθε επεισοδιο εχουμε guest ηθοποιους. Οσο για τους βασικους που ειπα, εγω εννοουσα χαρακτηρες τους οποιους εχουμε δει σε πανω απο ενα επεισοδιο, μην πω πανω απο μια σεζον(πλην της Hayley). Δεν τους εβαλαν δλδ σε ενα επεισοδιο πχ σε αυτο που θα θεωρηθει back-door pilot για να βγαλουν μετα την spin-off σειρα!!! Και εγω απλα ειπα αυτα που διαβασα σχετικα με τα crossovers, ενω σχετικα με τα ζευγαρακια και τι αρεσεi ή οχι στην Julie δεν με πολυ ενδιαφερει, στην τελικη αυτη ειναι η σεναριογραφος(showrunner) της σειρας καλος ή κακος και γραφει οτι θελει, ασχετα εαν εμας τους φανς δεν μας αρεσει, στην τελικη σε μια σειρα δεν μπορουν ολοι να ειναι ευχαριστιμενοι, ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δε το εχω δει ακομα, μου εχουν πει οτι αξιζει, βλεπω πολλες σειρες, οποτε δε ξερω αν θα μπορεσω να διαχειριστω κ αυτην!!!! χαχαχαχα στο τελος θα χρειαστω ημερολογιο να κραταω για να εχω μια σειρα! παντως μου αρεσει που περα απο τον EUGENEDS υπαρχει ακομα ενα ατομο που μπορω να ανταλλαξω μια αποψη με επιχειρηματα αλλα κ διαβασμενο πανω σε αυτη τη σειρα κ σε αλλες απο τι καταλαβαινω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντως για το the following δεν χανεις και τιποτα, αλλα αν καποια στιγμη προλαβεις ριξε μια ματια, βασικα ναι ασχολουμαι γενικα με τις σειρες που παρακολουθω και μου αρεσει να μαθαινω πληροφοριες για το τι προκειται να γινει, και να σχολιαζω γνωριζοντας πραγματα και οχι με αερολογιες, και εχοντας κανει την ''ερευνα'' μου πριν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...