Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 4.19 "Pictures of you"


Όποιος παρακολούθησε το 19o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Μετα απο μια αποφαση που εξοργιζει τον Klaus, o Elijah προτεινει στην Rebekah μια προκληση που θα της αλλαξει την ζωη. Η Caroline διαπιστωνει οτι ολα τα τελεια σχεδια της για τον χορο διαταρασσονται απο την Elena, οδηγωντας την στον Klaus για μια λυση. Αποφασισμενοι να φτασουν στην Elena, και ο Damon και ο Stefan πηγαινουν στον χορο, αλλα το απογευμα αρχιζει να ξεφευγει απο τον ελεγχο παρα τις προσπαθειες τους. Οταν η Elena ξαφνικα ξεφευγει με εναν τροπο που κανεις δεν ειχε προβλεψει, ο Matt στρεφεται στην Rebekah για βοηθεια. Τελος η Bonnie κανει μια τρομακτικη ανακαλυψη, και ο Klaus λαμβανει ενα μηνυμα που μπορει να αλλαξει τα παντα.



21 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό επεισόδειο με πολλά σημεία αγωνίας και δράσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ,Η ΝΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΝΙ,ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΕΣΕ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ,Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ,ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!Η ΣΚΗΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ!!:ppΟ ΕΛΑΙΖΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!Η ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟΣΟ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ!!ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΙΛΑΣ!!ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!ΑΑ ΜΑΡΕΣΕ Η ΕΛΕΝΑ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΛΙΓΟ!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Elena για μενα ειναι ακομα ΣΚΥΛΑ, ο τροπος με τον οποιο φαιρεται στον Damon, τον Stefan και την Caroline ειναι απαραδεκτος!Και ειδικα η σκηνη στην οποια η Elena ειπε στον Damon οτι δεν νιωθει τιποτα για αυτον και μετα χορεψε με τον Stefan,εκει μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!Και στο τελος, ποιανου τη βοηθεια ζητησε?του Damon φυσικα!Μακαρι η Bonnie να την ειχε βασανισει πιο πολυ!!!! -_-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε το επεισοδιο.αντιθετως βαρεθηκα κ περιμενα ποτε θα τελειωσει.η μονη σκηνη που μου αρεσε πολυ ηταν οταν η μπονυ εκανε την ελενα να υποφερει.εκει το ευχαριστηθηκα.
    αλλα αυτο που μου την σπαει πιο πολυ ειναι πως ενω κ ο ντειμον κ ο στεφαν ειχαν κλεισει κπ στιγμη τα συναισθηματα τους παρολα αυτα τα καταφεραν κ τουλαχιστον η αδελφικη αγαπη δεν τελειωσε ποτε.ενω σε αντιθεση με την ελενα ειναι μια σκυλα που οτνως δεν την νοιαζει τπτ κ κν κ ουτε κ συγκινειται με κν.ειναι λιγο καιρο βρυκολακας κ παρολα αυτα τους κανει οτι θελει.αν ειναι δυνατον...
    επισης η ρεμπεκα με τον ματ θα ειναι καλο ζευγαρι!!!!
    τελος,πιστευω οτι μεχρι το τελος αυτης της σεζον θα δειχνει την προσπαθεια ολων να επαναφερουν τα συναισθηματα της ελενας κ οταν θα αρχισουν να τα καταφερνουν θα τελειωσει η σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε εγώ ξετρελαθηκα μ τ επεισόδιο αν εξαιρέσεις τ κλαρολαιν!! Πόσο γλυκούλης ο Κλάους όταν γελάει (παρότι κ παιδαρος όταν είναι κακός!!) ένα φιλί τουλάχιστον ν πέσει πριν φύγει ο Κλάους.. :( ψιλόβαρετό κτ τ αλλα σε βαθμό Π νμζ ότι όλοι οι χαρακτήρες ήταν ο σιλας, ΕΛΕΟΣ!! Τ ντελενα μ έχει κουράσει λόγω της Έλενα, ας ξεκολληδουν επιτέλους από αυτήν τα αδέρφια.. Πλ κλ κ η σκηνή Κλάους ταιλερ... Love klaroline!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. stamatiste pia na lete oti de sas arese to epeisodio epeidi den eidate skines me elena-damon k karoline-klaous eleos pia exete katantisei varetoi h ousia tou ergou den einai auti....gia to epeisodio exw na pw oti itane polu kalo me korufi tin skini pou h mponi allazei ta fwta stin elena k ekeini tin parakalaei na stamatisei... lew apo mesa m parta skula ola edw plirwnontai xa00xa0xa0xa0xa ..apo oti eida se trailer k fwto erxontai epeisodiares alla anupomono gia to epeisodio 22 the walking dead nomizw oti tha ginei tis popis stin kurioleksia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνωμη αλλα δε βρισκω καποιο σχολιο που να λεει οτι δεν τους αρεσε το επεισοδιο γτ δεν ειδαν καποιους μαζι. Εγω διαβαζω οτι σε καποιους αρεσε σε αλλους δεν αρεσε τοσο κ καποιοι αναφερουν σκηνες που παιχτηκαν κ κατα ποσο το χαρηκαν ή οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρεσε πολυ το επεισοδιο...μ αρεσε οταν η bonnie βασανισε την ελενα!!!Αντε που νομιζε οτι μπορει να την σκοτωσει...σαν πολυ αερα πηρε..αι σιχτιρ πια!Επισης μ αρεσε πολυ η ρεμπεκα και ο στεφαν σε αυτο το επεισοδιο!Θα ηθελα κατι πραπανω klaroline αλλα δεν πειραζει...:)Επισης αυτο το blog ειναι φανταστικο ,ευτυχως που υπαρχει γιατι ειναι γεματο σποιλερ αλλιως δνε θα ηξερα τι μ γινεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο επεισόδιο!!! είχε δράση κ΄ αρκετό ενδιαφέρον. Στέφαν κ΄ελενα στόν χορό πολύ Συναίσθημα τέλεια, κ΄ας ήταν αρνητική η ελενα.Ντέιμον κ΄ελενα άς πρόσεχε ''τότε'' ο Ντειμον που τα έκανε τόσο βιαστικά για να μήν ζηλέυει τώρα Η Μπόνι Θεά το χάρηκα ΠΟΛΥ που βασάνισε την ελενα...Σάιλας Τέλειος με την μορφή του Στέφαν, στην σκηνή με τον Ντέιμον ήταν ΟΛΑ τα λεφτά!!! Ρεμπέκα κ΄Μάτ μ΄αρέσουν μαζί αυτοι οι δύο και φυσικά... Κλάους+Κάρολαιν αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο μεταξύ τους. Αναμένω με Αγωνία τα επόμενα επεισόδια!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω πλεον βλεπω την ελενα με αλλο ματι ! μου την εσπαγε που εκανε ολα αυτα με ντειμον κ χωρισε με τον στεφαν κ τωρα με την αποκοπη συναισθηματων !! ολοι χωρις ελεος την κατηγορουμε νταξ οχι αδικα εχει κανει πολλες καφρυλες αλλα....... εχει περασει ποοοοοσα η κοπελα στο τελος δν ξερεις πως να αντιμετωπισεις καταστασεις ... ξεφευγεις !! αρχιζω να την δικαιολογω για ολη της την σταση...οσο για καρολαιν κ μπονυ δν γουσταρω που θεωρουν οτι η ελενα χαθηκε γιατι σε οτι δυσκολια ειχανε αυτες η ελενα ητανε εκει παντα!! ολοι οφειλουν να την βοηθησουν να επαναφερει την ανθρωπια της...να γινει η ελενα που ξεραμε στον 1ο 2ο 3ο κυκλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Elena έχει χάσει πολλά, αλλά στη πραγματικότητα τα έχει χάσει για δικά της θέματα, ενώ για την Caroline και την Bonnie (και στη πραγματικότητα και για το υπόλοιπο cast των human φίλων) όλες οι δυσκολίες που είχαν ξεκινούσαν από την Elena. Η Caroline εκτέθηκε στον Damon και έγινε βρικόλακας εξαιτίας της Elena. Η Bonnie ειδικά έχει ρισκάρει και έχει χάσει τα πάντα εξαιτίας της φιλίας της με την Έλενα, μια γυναίκα που τώρα βλέπει ξαφνικά να προσπαθεί να την σκοτώσει (2 φορές). Θα έλεγα να μην θεωρούμε τη συμπεριφορά της πολύ άσχημη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σωστο και αυτο απλα ποτε η ελενα δν αναγκασε κανεναν να την βοηθησει ολοι τρεχανε να τη σωσουνε με ανταλλαγμα να χανουνε κ απο κατι ... απλα ηθελα να τονισω πως δν πρεπει να την ξεγραψει κανενας γιατι αυτη οταν ο στεφαν ηταν ριπερ ηταν εκει για αυτον ας πουμε... οφειλουν να την βοηθησουν !! κ εγω αμα ειχα χασει μανα πατερα αδερφο θειους φιλους η ο οποιοςδηποτε τι θα καναμε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. De nomizw na 8eloun oloi na epanaferei tn an8rwpia ths k na ginei opws h elena tou 1ou,2ou kai 3ou kuklou..ka8ws -an k emena auto me travhkse stn seira- tote htan erwteumenh me ton stefan k oxi me ton damon .. dustuxws eksaitias tou oti oi perissoteroi 8eloun damon, mallon me auton 8a katalhksei.Krima ka8ws auto p travhkse k emena alla k tous perissoterous se auth t seira (dld h season k ta prwta epeisodia) htan o erwtas metaksu elena-stefan , apla niw8w sa na me koroideuoun 2 season anousies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εμένα η σχέση Στέφαν+ελένα η δράση κ΄ τα προβλήματα τους να επιβιωσουν, με τράβηξαν στην σειρά...και δεν νομίζω οτι θα καταλήξει με τον Ντειμον.Και ΣΙΓΟΥΡΑ η ελενα θα γίνει όπως τις 1,2,3 σεζόν αλλά νομίζω θα μείνει βαμπιρ. Ισως το κάνουν όλο αυτό να μας δείξουν ''άν'' αντέχει η αγάπη τους Στέφαν+ελενα, ή για να οικανοποιήσουν τις ντελένες λόγο της σχέσης που έχουν ιαν+νινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαριαα συμφωνω !!!! πιστευω κ ελπιζω για τα ιδιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημερα..το επεισοδιο ειχε ενα μικρο λαθακι,η ειπριλ παραδεχτηκε οτι πινει ιεροβοτανο, πως γινεται η ελενα να μην επιρρεαστηκε οταν της εφαγε το λαιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικιο εχεις ε αλλο ενα μικρο λαθακι στα τοσα του σεναριου!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. egw gia na to grafw omws simainei oti eida k malista pollous...exw dei na grafoune mapa to epeisodio epeidi den eixe demon + elena alloi legane oti itane mapa epeidi eixe stefan+elena...auta pragmatika kourazoune para polu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επιτελους ενα καλο επεισοδιο....μετα απο καιρο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επισης στο σημειο που μιλουν ο Tyler και o Klaus, η Caroline το superβαμπιρ κουφαθηκε και δεν ακουει την συνομιλια για να επεμβει; Το σεναριο βαζει νερα απο πολλες πλευρες. Το καψε η Plec το εργακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...