Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 4.20 "The Originals"



Όποιος παρακολούθησε το 20o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Ο Klaus κανει ενα ταξιδι στην Νεα Ορλεανη, στην πολη οπου ο ιδιος και η οικογενεια του βοηθησαν να χτιστει. Tα ερωτηματα του Klaus τον οδηγουν σε μια συναντηση με εναν παλιο προστατευομενο του, τον Marcel, εναν χαρισματικο βρυκολακα που εχει πληρη ελεγχο των ανθρωπων και των υπερφυσικων πλασματων της Νεας Ορλεανης. Αποφασισμενος να βοηθησει τον αδερφο του να βρει την λυτρωση, ο Elijah ακολουθει τον Klaus και συντομα μαθαινει οτι και η Hayley ειχε ερθει στην "Γαλλικη Συνοικια" ψαχνωντας στοιχεια για την ιστορια της οικογενειας της, και επεσε στα χερια μια πανισχυρης μαγισσας που ονομαζεται Sophie. Εν τω μεταξυ στο Mystic Falls ο Damon και ο Stefan συνεχιζουν το σχεδιο τους για την Elena ενω η Katherine αποκαλυπτει μια ευαισθησια της στην Rebekah και της ζητα να παραδωσει ενα μηνυμα.


39 σχόλια:

  1. τελειοο επεισοδιοο;)
    O Jomo μας θα γινει μπαμπας:'(
    Mιλαμε δακρυσαα εκει που ειπε και ο βασιλιας χρειαζεται εναν διαδοχοο!:*
    Τι γλυκοοο<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti mwrooooo einai aftos o marsel! kai ti teeeeeleio episodio! katanthse vareth h fash me elena.. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. teleio teleio teleio...to kalutero epeisodio ths sezon!!o klaus mou ginetai olo k pio sumpa8hs..the best bad guy!!!!(xwris na ksexnw ton damon fusika)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον ξεκινησα να βλεπω το επεισοδιο, σκεφτομαι μπραβο πολυ ωραιο κ ο χαρακτηρας του Μαρσελ γαματος, ο Elijah θεος οπως παντα, ισως τελικα να πρεπει να γινει αυτη η σειρα κ ΜΠΑΜ '' I AM PREGNAT WITH YOUR CHILD KLAUS'' κ εκει γκρεμιστηκαν ολα, μονο σκοταδι μπροστα κ αυτη η φραση!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΟΚΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ HAYLEY Κ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ KLAROLINE!!!! Ξερω οτι δευτερολεπτα μετα ανακοινωθηκε οτι επιλεξαν τη σειρα, δε μπορω να πω οτι χαρηκα γτ δε θα θελω να βλεπω 45 λεπτα μια εγκυμονουσα Hayley που θα ναι μια ζωη συνδεδεμενη με τον Klaus. Κριμα πολυ κριμα και φαινοταν τοσο υποσχομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιωθω μια απογοητευση με αυτο το επεισοδιο το περιμενα αλλιως! Ακου εγκυος τι χαζομαρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ομολογω πως το επεισοδιο μου αρεσε πολυ κ μαλιστα δεν μου ελειψε το μυστικ φολς.επιτελους ειδαμε κ κτ διαφορετικο.χαρακτηριστικες σκηνες που ξεχωριζω ειναι φυσικα οτι ο κλαους θα γινει πατερας.εκει πραγματικα εμεινα.κ οτι ο κλαους παρολο που εχει θεματα εκει με τις μαγισσες θυμηθηκε κ πηρε την καρολαιν τηλ.φαινεται οτι ο κλαους την θελει πολυ.αλλα μια ενσταση:θα γινει που θα γινει μπαμπακας ο κλαους, ειναι δυνατον η μανα του παιδιου του να ειναι η χειλι?ημρτον!λλ εκει που της λεει οτι ειχαν ενα one night stand εκει ελιωσα στο γελιο.πιστευω οτι ο κλαους θα ζητησει απο την καρολαιν να τον ακολουθησει στην νεα ορλεανη αλλα αυτη θα αρνηθει...αλλα ενα ωραιο σεναριο θα ηταν να πεθανει η χειλι,να τα φτιαξουν καρολαιν-κλαους κ να μεγαλωσουν μαζι το λυκανθρωπακι!
    οπως κ οι salvators ετσι κ οι originals προστατεουν την οικογενεια τους κ ειδικα ο ελαιτζα που προσπαθει παντα να κρατα τις ισορροπιες.κ ναι ο κλαους εχει αισθηματα κ μαλιστα παρα πολλα αλλα νιωθει κ πολυ πονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εκεί που αρχίζει ωραία και καλά το επεισόδιο και βλέπεις κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που έβλεπες ως τώρα και λες επιτέλους όχι Ελένα....εμφανίζεται η Χέιλι και λέει ότι είναι έγκυος από τον Κλάους....αλήθεια τώρα?????ξενέρα απίστευτη....δλδ στην άλλη σειρά θα βλέπω τη Χέιλι να κουβαλάει ένα παιδί και να χαλάει όλη την πλοκή????ήμαρτον...είναι για γέλια


    γενικά ως επεισόδιο πολύ καλό....διαφορετικό από τα άλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω δεν μπαινω ουτε στον κοπο να το δω πλεον,εχουν βγει σποιλερς οτι να ναι!!!ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ!!!ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Arketa kalo to epeisodio!!! kai ligo diaforetiko apo to sinithismeno VD pou blepoume sinexeia! Korifeos gia akoma mia fora o Elijah!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ελαιζα για αλλη μια φορα θεος! Το μωρο της Χευλυ η μεγαλυτερη κοτσανα που εχουν κανει και δεν βγαζει καν νοημα πως μπορει να εγινε κατι τετοιο, ο Mαρσελ αντιπαθεστατος και χαζοχαρουμενο, οι υπολοιποι χαρακτηρες βαρετοι προς το παρον, οι μονοι που μου αρεσαν ηταν ο Κλαους και ο Ελαιζα. Θα ηθελα να ειχε και Ρεμπεκα αλλα δεν θελω και να φυγουν και απο το Μυστικ Φολς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραιοςςςςς ο κλαους !! αλλα ρε παιδια τωρα που εμεινε εγκυος ο λυκος τι μπορει να γινει με καρολαιν ?? σε δυο σκηνες εμεινα μαλακας .. 1η οταν ακουσα για το μωρο κ 2η στ τελος που κλειστηκαν στ δωματιο οι σαλβατορε με την ελενα..βασανιστετην ρεεε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και εγω μετα απο αυτη τη πλοκη δεν υπαρχει περιπτωση να δω τη καινουρια σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά απογοητεύτηκα τελείως!Είναι δυνατόν η χέιλι έγκυος??ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως γινεται να μεινει εγκυος?...αφου οι βρυκολακες δεν μπορουν να κανουν παιδια.....
    κοτσανα μεγαλη....καιαυτη η Χειλι ειναι αντιπαθητικια....και ο ολοι θελουν Κλαους-Καρολαιν...γτ το χαλαει τωρα..ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολυ twilight εβλεπε η Julie!!!!!! Ειμαι σιγουρη οτι θα εχει βωμο λατρειας του Edward Cullen σε καποια γωνια του σπιτιου της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ακομα πιο ακυρη ειναι η εξηγηση που δωσανε οτι και καλα τωρα ο Κλαους ειναι και λυκανθρωπος και μπορει και καλα να κανει παιδια, ασχετο τελειως! Αφου για να γινει βρυκολακας πεθανε, λυκανθρωπος ξε λυκανθρωπος δεν γινεται να κανει παιδια... Εγω ετσι νομιζω... Να δεις που οι μαγισσες εκαναν την Χευλυ να μεινει εγγυος για να κρατανε τον Κλαους με κατι για να τις βοηθησει να ξεφορτωθουν τον Μαρσελ, δεν εξηγειται αλλιως, ολα τα αλλα ειναι κουλαμαρες. Αλλωστε ολα τα παραξενα οι μαγισσες τα δημιουργουν σ αυτη τη σειρα αν σκεφτεις οτι και τους βρυκολακες μαγισσες τους εφτιαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ κολπο των μαγισσων να ειναι παλι μ______ια ειναι!!! απλα ειναι μια δικαιολογια για να υπαρχει ο χαρακτηρας της Hayley! που αποκλειεται να ειναι ψευτικη, η ιστορια ειναι αντιγραφη απο τη σειρα Angel τη συνεχεια απο το BTVS και Twilight!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενημερωτικα: το Angel ηταν spin-off της BTVS και δεν ηταν συνεχεια της.Δλδ δεν τελειωσε η Buffy και μετα ξεκηνησε το Angel με ολους τους χαρακτηρες απο την Buffy να μεταφερονται στο Angel,δλδ η ιδια σειρα απλα με αλλο ονομα. Ηταν οπως θα ειναι το The Originals στο TVD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η ''λεξη'' spin-off δεν εχει συγκεκριμενη ερμηνεια, η μεταφραση της ειναι ελευθερη οπως κ δεν υπαρχει σε καποιο λεξικο οποτε γραφοντας ''συνεχεια'' εννοω την δημιουργια μιας ιστοριας για εναν χαρακτηρα απο μια αλλη σειρα, αν δε το καταλαβε κοσμος, συγνωμη εκ μερους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμενα προσωπικα μ αρσε π η Χειλη εμεινε εγκυος.Ας τ δειτε απο την αλλη οπτικη γωνια.

    1)Ο Κλαυς ηταν παντα κακος,τερας κτλ.Ομως με αυτο το παιδι πιστευω οτι θα μαλακωσει κ θ ειναι ισως τ μοναδικο ατομο π θ νοιαζετε κ θ αγαπαει για ολη τ την ζωη.Μπορει κ ν θυσιαστει γι'αυτο! Απ'την αλλη ξερετε τι δυναμη θ εχει τ παιδι τ,φανταζεστε?!
    2)Το οτι η Χειλη θ γεννησει τ παιδι τ δεν σημαινει οτι θ την παντρευτει ή θα την ερωτευτει τρελα.Η αγαπη ειναι αγαπη και η πατροτητα πατροτητα!
    Προσωπικα ημουν σιγουρη οτι θ την αφηνε εγκυο ,διοτι ειναι αρκικα λυκανθρωπος κ μετα εγινε βρυκολακας. Πεθανε βεβαια αλλα παλι μετατραπηκε σ υβριδιο π τν κανει ΞΑΝΑ κ τ 2(vampire-werewolf).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sumfwnw apolutws mazi sou..dn katalavainw gt oloi exoun ksenerwsei me thn hayley pou einai egguos..egw to vriskw endiaferon pantws kai iswsoti doume me ton kairo mia pleura tou klaus p dn exoume ksanadei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι το ξερω οτι στα ελληνικα σεν εχει καποια συγκεκριμενη ερμηνεια-σημασια, απλα εγω το εγραψα για να μην μπερδευτουν αυτοι που δεν γνωριζουν τι σημαινει ενα spin-off, οτι δλδ δεν ειναι η συνεχεια απο μια σειρα π.χ., αλλα ειναι οπως το λες και εσυ η δημιουργια μιας ιστοριας(σειρας) για εναν (ή και περισσοτερους χαρακτηρες, απο μια αλλη σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. exw akrivws tn idia gnwmh,eidika gia tn Hayley...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω παλη με ξετρελανε αυτο το επεισοδιο πρωτα απο ολα ειμαι μεγαή φαν τον οριτζιναλσ και δευτερον για να το ξεκαθαρισουμε δεν ειμαι φαν κλαρολιν και μου αρεσει ο κλαους αλλα οχι η καρολιν δικια μου γνωμη ο καθενας την δικια του και επιδη μου αρεσε και απο παλια η χαλει και ημουν μεγαλη φαν της και επισης καλα δεν το περιμενα να την κανει εγκιος αλλα διαβασα ενα σποιλερ σε ενα σαιτ και ευγαλε την χαλει ψυχουλα γιατι ειπε οτι στους οριτζιναλσ δεν θα αναγκασει τιποτα στον κλαους για το παιδι ισα ισα λεει οτι θα τον υποστιριζει να ειναι με την καρολιν οποτε δεν τον αναγκαζει να κανει τιποτα γιατι ουτε καν θα του το ελεγε οπτε δεν φτει σε τιποτα και στην πραγματικοτητα ειναι και φαν κλαρολιν δεν αναγκασε τον κλαους να κανει τιποτα σε λιγο την κοπελα θα την βγαλετε και δολοφονα γιατι σε ενα αλλο σαιτ διαβαζα κατι σποιλερ που ελεγε οτι ειναι κακο πρωσοπο επειδη σκοτοσε τα υβριδια ενω ο κλαους τα σκοτοσε εκεινη μονο για να βρει την οικογενια της οποτε δεν εχει κανει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κι εγω δακρυσα μωρε ηταν στην αρχη λιγο σκληρος αλλα μετα εγινε πολυ γκυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ναι ακομα τοσο γλυκος να προσπαθει να πιση τον κλαους και τον καταφερε κιολας το πουλακι μυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. λιγο υπερβολικο αλλα δεν ξερεις μπορει να εξελιχθει ωραια αφου η χαλει στους οριζτιναλσ θα υποστιριζει τον κλαους να ειναι με την καρολιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εεε σε παρακαλω μην λες και πολλα για την χαλει δεν ειναι ωραιο και επισης η χαλει δεν ειναι κακια και υποστιριζει τον κλαους να ειναι με την καρολιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. συμφωνω μαζι σας γατακια μου ωμος ολη λενε οτι η χαλει φτεει σιγα μην τον βιασε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχαχαχα αστειο αλλα γιατι το λες αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. σου ειεπε κανεις οτι ειναι με την καρολιν και επισης καλα γιατι λετε τετια για την χαλει αφου εκεινη δεν εχει κανει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι το καλυτερο κακο αγορι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. θα σε παρακαλουσα εκ μερους του μπλοκ να μην μιλας ετσι για την δειρα κανεις απο την σειρα δεν ειναι για γελια και θα σε παρακαλουσα να μην το συνεχισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. για να καταλαβεις θα παρακαλουσα αν μπορεις να μην λες τους χαρακτηρες του εργου αντιπαθητικους και π.χ. εγω δεν θελω κλαους και καρολιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...