Κυριακή 7 Απριλίου 2013

*Διαβαστε μερικα πραγματακια που ειπε η δημοσιογραφος Carina mackenzie χθες, μιλωντας με τους φανς*

- Ο Ian και ο Paul ειναι εξισου σημαντικοι. Και οι 2 ειναι οι κεντρικοι χαρακτηρες της σειρας και κανεις δεν υπερτερει του αλλου.

- Οι ηθοποιοι εχουν υπογραψει για 6 κυκλους.

- Το ερωτικο τριγωνο θα τελειωσει ΜΟΝΟ ΑΝ 1 απο τους 3 βασικους ηθοποιους δεν θα θελει να συνεχιστει η σειρα και για 7+ κυκλους.

- Επειδη ο Stefan και η Elena ηταν μαζι για x καιρο δεν σημαινει οτι το ιδιο θα συμβει και με τον Damon και την Elena. -Και το αντιθετο.-

- H ανθρωπια του Damon ξεκινησε στην 1η σεζον, οταν επεστρεψε η Lexi. Γι'αυτο την σκοτωσε. Εχοντας την ανθρωπια του ενιωσε ενοχος γι'αυτο που της εκανε οταν δεν ειχε ανθρωπια.

- Φαινεται οτι σε αυτην την σεζον εχουν επικεντρωθει στους εσωτερικους αγωνες των χαρακτηρων. Η Caroline παλευει με τα αισθηματα της για τον Klaus και ο Stefan προσπαθει να ξεπερασει την Elena.

- Στο 4.19 η Elena χορευει με τον Stefan. Οχι η Katherine.

- Η Hayley εμφανιστηκε στο Vampire Diaries με σκοπο να παει στο spin off.

- Στο 4.20 επεισοδιο μονο το 15% θα εχει να κανει με το Mystic Falls. Το 85% θα ειναι αποκλειστικα για τους Originals και την νεα τους σειρα.

- Η Katherine ΔΕΝ θα βρισκεται στο spin off. Δεν μπορει η Nina να βρισκεται σε 2 σειρες.

CΜ: "Xτες το βραδυ ετρωγα με την Julie. Με ρωτησε τι νομιζω οτι θα συμβει στο φιναλε. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ενα απο τα πραγματα που μου αρεσει στο Vampire Diaries ειναι οτι το φιναλε καθε κυκλου με ξεπερναει. Περσι ημουν 100% σιγουρη οτι η Elena θα διαλεγε τον Damon."

21 σχόλια:

  1. mporw na pw pws h olh katastash me exei kourasei ligaki....7 sezon kai?posona to trabiksoun allo?kalutera mexri 5 lew egw gt meta 8a parei sigoura thn olikh kathfora to pragma!!!hdh exei arxisei na kanei koilia.mono emeis edw to blepoume?oi fans tou ekswterikou den kanoun parapona?telos pantwn elpizw na sw8ei h katastash!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσωπικά εγώ πιστεύω ότι το παρακάνετε λιγάκι. δηλάδη το supernatural γιατί να έχει 8 κύκλους? ( δεν ξέρω ακριβώς πόσους έχει,αλλά ξέρω ότι έχει πολλούς ). εννοείται πως δεν θα επιγκεντρωθούν μόνο στο ερωτικό τρίγωνο, θα ήταν κουραστικό. η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρουν περισσότερο οι originals,η Μπόνυ,η κάρολινε..και οι άλλοι χαράκτήρες. κάτι άκουσα ότι ο Jeremy θα επιστρέψει στη σειρά,δεν ξέρω αν ισχυεί! αν μάθετε κάτι , πείτε το. αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το supernatural δεν έχει καμία σχέση με το vampire diaries ..δεν μπλέκετε καθόλου σε τρίγωνα .. Πέρα από την περιπέτεια των αδερφών ενάντια στο κακό και την αδελφική τους σχέση δεν υπάρχει τίποτα άλλο .. Γι αυτό μπορεί να συνεχίζεται τόσο .. Και δεν γίνεται πότε βαρετό ... Το vampire diaries αν συνεχιστεί μέχρι 7 σεζόν και μέχρι τότε βλεπουμε την έλενα να παίζει με τα αδέρφια όχι μόνο θα καταλήξει βαρετό αλλά και μισητό ..

      Διαγραφή
  3. Γιατi το Supernatural ειναι η πιο δημοφιλεστερη σειρα με το πιο μεγαλο fan base!! Βεβαια η ανερχομενη σειρα ειναι το arrow. Δυστυχως το TVD ερχεται 3ο κ δε τα βγαζω απο το μυαλο μου ολα αυτα!!! Πιστευω οτι θα εχει τη καταληξη του Gosip Girl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thelw na pw oti exei kanei koilia hdh,egw apo synhtheia to vlepw pleon gia ton damon,thn kathrine,me koyrase to trigwno pia!!den ginetai kamia endiaferoysa omada enantion toy silas,na doyme drash!me ta psixologika twn rolwn asxoloyntai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά είναι η ελένα αυτή που χορευει με τον Στέφαν, ήμουν σίγουρη..Αλλά άν δεν αποφασίσει η ελένα με ποιον θέλει να είναι, θα γίνει ΠΟΛΥ βαρετή η σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φανταζομαι τα ιδια θα λεγαν κ για το Gosip Girl κ κατεληξε με 5 and half seasons!!! και ειμαι σιγουρη θα γινει το ιδιο με το TVD ενω το SPN παει για 9 ΣΕΖΟΝ!!! & ΤΟ ARROW ειναι στη πρωτη του σεζον κ εχει φτασει το TVD!! τελος αν δε το γνωριζεις η τηλεθεαση εχει πεσει στα μισα για το TVD, εχει χασει κοντα στα 2.000.000 τηλεθεατες, δε το λες κ λιγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δε το βρισκω κακο να επενδυουν στα ψυχολογικα τους γτ ετσι εξελισσεται ο χαρακτηρας, μα δε χρειαζεται καμια ομαδα για τον Silas, η Elena μονη της τον εχει!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.spoilertv.com/2013/03/usd-poll-which-show-do-you-consider.html διαβασε απλα τα σχολια απο κατω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει μπορεί να μην είναι η καλύτερη season για το TVD αλλά πείτε μου μια σειρά που δεν κάνει κοιλιά? Όλοι μας το ξέρουμε αυτό! Μια season μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή μια άλλη να μας κουράσει η επόμενη να είναι πάλι φοβερή η μεθεπόμενη μέτρια κτλ όλες οι σειρές έχουν τα σκαμπανέβασμα τους. Πιστεύω του χρόνου θα ανεβάσει στροφές αφού θα ασχοληθεί κατεξοχήν με τον Silas ίσως και με αυτούς τους 5 κυνηγούς. Τώρα για τα νούμερα που λέτε δεν πρέπει να μας πιάνει υστερία εντάξει έχει τα τελευταία 2-3 που έχουν πέσει αρκετά τα νούμερα συμβαίνουν αυτά. Αφήστε που με τους Αμερικάνους τηλεθεατές δεν βγάζεις άκρη εδώ το Τhe Big Bang Theory κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα του (Και φέτος η season του απλά δεν βλέπετε) πάντως δν νομίζω πως τα νούμερα πέφτουν τόσο λόγο ότι ο κόσμος βαρέθηκε αλλά λόγο διακοπών (Αν κοιτάξει κανείς θα δει πως τα νούμερα άρχισαν να πέφτουν από την πρώτη διακοπή που έγινε) Ακόμα πολύ τηλεθεατές έχουν εδώ και χρόνια που κάνουν παράπονα στο κανάλι πως δεν ενημερώνει σωστά της ημερομηνίες κτλ για τις διακοπές και τις επαναφορές των σειρών. Όσο για κάποιους που λένε ότι το supernatural είναι 2η σειρά θα τους στεναχωρίσω αλλά είναι 3η και με διαφορά από την πρώτη και την δεύτερη (Σε θέμα νούμερων πάντα). Και μην ξεχνάμε κτ ότι πέρσι δεν έκανε καθόλου καλά νούμερα (όχι γενικά για το κανάλι αλλά για το ίδιο το supernatural) γύρω στο 0.7 φέτος κάνει τα διπλάσια έχει και το Arrow μαζί,του άλλαξαν κ μέρα.Όλα παίζουν ρόλο! Ακόμα για την σύγκριση ότι θα γίνει GG να θυμίσω πως το Gossip Girl έκανε καλά νούμερα μόνο στις 2 πρώτες season απο εκεί και πέρα το πήρε η μεγάλη κάτω βόλτα με νούμερα 0.5 και 0.4 κατευθείαν (Και πήρε με αυτά τα νούμερα 2 ανανεώσει αυτό λέει πολλά για το χειρισμό του καναλιού :P) Τέλος πάντων να μην τα πολύ λέω και συγνώμη για όλο αυτό το κατεβατό. Απλά δεν χρειάζεται να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα ας δούμε που θα πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το TVD ειχε μονο 2 καλες σεζον, τις 2 πρωτες!!! οσο για σειρες που δεν κανουν κοιλια θα πω τις εξης : Game of thrones, TBBT, Spartacus, Two and a half men.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλούσα για τα νούμερα και η 3η season του TVD τα πήγε πάρα πολύ καλά τώρα αν άρεσε σε κάποιους η όχι είναι άλλο θέμα... Θα συμφωνήσω για το GOT και το Spartacus (Ακόμα όμως και για αυτά έχουμε ακούσει απο πολλούς Ναι Ναι! Ότι τους κούρασε πολύ κυρίως για το Game of thrones season 2) όσο για TBBT έχει κάνει πολύ κοιλιά σε αυτήν την σεζόν και ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα κ αστεία αλλά όλα είναι υποκειμενικά κ στα γούστα του καθένα τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Opoios kourastike apla stamataei na to vlepei..!!!!!!!! me to zori kaneis! simfono ki ego sto oti ekane koilia s ayth th seazon,alla de simainei oti tha parameinei etsi.. ego prosopika tha sinexiso na mai fan kai stin 5 kai stin 6 kai ama yparksei kai 7 pali tha mai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχας εγω μiλησα με βαση τα νουμερα γενικα του καναλιου, δεν μας ενδιαφερει το γεγονος οτι εχασε(και καλα) η σειρα 2.000.000 τελεθεατες, γιατι ετσι και αλλιως ολο το καναλι εχει πτωση οσο περνανε τα χρονια, ''ολες οι σειρες του''. Τωρα το VD ΕΙΝΑΙ η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ( ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ), σειρα εδω και 4 ΧΡΟΝΙΑ, μεχρι και το ARROW που αρχισε ΣΧΕΔΟΝ (ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) κοντα στα νουμερα που εκανε το VD στην 1η σεζον, και λεω σχεδον γιατι στο ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ εκανε λιγοτερα, τωρα εφτασαν τα νουμερα(ΣΥΝΟΛΟ) του κοντα στου VD, νουμερα που κανει στην 4η σεζον του , στο ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ εκανε παντα χημελοτερα, δεν εφτασε ποτε στα επιπεδα του VD. Το SUPERNATURAL πειρε 9η σεζον, ασχετα που το σεναριο εχει τραβηχτει απο τα μαλια, γιατι ειναι σε προχωρημενη σεζον και θελουν να το πανε 10 σεζον οπως το SMALLVILLE, και γιατι ανεβηκαν τα νουμερα λογο του οτι ειχε για lead-in το ARROW, αλλιως τα νουμερα του θα ηταν πολυ χαμηλα!!! Εδω και καποια επεισοδια που επεσαν τα νουμερα του ARROW(αρα η πτωση οπως ειπα δεν ειναι μονο στο VD και γενικα ολες συνηθως εχουν ανεβασμα η πτωση) επεσαν και τα νουμερα του SUPERNATURAL!!! Tελος το VD δεν θα καταληξει σαν το Gossip Girl γιατι καταρχας εχει ανανεωθει, προς το παρον για 6οι σεζον και μπορει και παραπανω, και δευτερον γιατι ειναι οπως ειπα και παραπανω η μεγαλυτερη ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ σειρα του καναλιου, 2ο το ARROW και 3ο ΤΟ SUPERNATURAL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχας πριν απο 2 με 3 μερες που μπηκα 1ο ηταν το BNTB, αυτο αλλαζει απο μερα σε μερα, και 2ον δεν ειναι το θεμα τα σχολια και η ψηφοφοριες που κρατανε μια σειρα, αλλα τα ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ και ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΕΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, και λιγοτερο του ΣΥΝΟΛΟΥ, το SYPERNATURAL και στο ενα και στο αλλο ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο χαμηλα τα νουμερα του απο το VD!!! Και εσυ δες λιγο της τηλεθεασεις και ασε τα ''fan base'', ''σχολια'', ''ψηφοφοριες'' και ολα αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.Το Arrow είναι στην πρώτη του σεζόν αλλά με βάση τις τηλεθεάσης των τελευταίων επεισοδίων φαίνεται οτι έχει αρχίσει να κουράζει γιάτι μέσα σε μερικά επεισόδια η τηλεθέαση απο τα 3
    εκατομμύρια έπεσε στα δυο και στο demo(18-49) εχει πέσει κάτω απο το 1 εκατομμύριο όπως και το supernatural.
    2.Οι τηλεθεάσης του supernatural φέτος είχαν άνοδο γιατί παίζει μετά το Arrow και αυτός είναι ο μόνος λόγος
    3.Το TVD είναι για 4 χρονία στο demo(18-49) η πρώτη σειρά στο κανάλι και αυτό είναι το βασικό, κάνει μεγαλύτερες τηλεθεάσης και στο σύνολο και στο demo απο το supernatural και δεν έχει κάποια άλλη σειρά για lead in όπως εχει το supernatural το arrow.
    Tέλος το TVD είναι η μόνη σειρα στο κανάλι που κάνει στο demo πάνω απο ενα εκατομμύριο σε όλα του τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το TVD εχει ανανεωσει για 5 σεζον οχι για 6!!! απλα οι ηθοποιοι οι 3 κυριοι τουλαχιστον εχουν υπογραψει μεχρι 7 σεζον χωρις να σημαινει οτι θα βγουν τοσες. το GG επαιξε 5 σεζον κ μιση 6!!! Θα φανει τι θα γινει οταν απο Σεπτεμβριο θα βγει η νεα The Originals. Τουλαχιστον το SPN εχει καλυτερη πλοκη σε σχεση με την περσινη σεζον, καλθτερεψε κατα πολυ κ το λενε ολοι οι fans, σε αντιθεση με το TVD που παει απο το κακο στο χειροτερο με το σεναριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. katarxin mi sugkrineis game of thrones pou paizetai panta tin anoiksi k exei mono deka epeisodia oso gia to tvd k h triti season itane polu kali mono stin tetarti me kourase emena mexri to 8 epeisodio meta arxise na anevainei gia mena h seira ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον, δεν θα καθομαι να ασχολουμαι με το τι πιστευεις ή οχι, πρωτον το GG δεν με ενδιαφερει γιατι ποτε δεν το παρακολουθησα, το SPN μπορει να εχει(κατα την γνωμη σου, και κατα τα δικα σου λεγομενα, και την γνωμη καποιον ''fans'' της σειρας, ''οκ σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι!'') καλυτερο σεναριο φετος ομως ΣΗΜΑΣΙΑ εχει η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ αυτη ειναι που κραταει μια σειρα, και το SPN, απλα ανανεονεται γιατι θελουν οπως ειπα και πιο πανω να κλησει τις 10 σεζον, και η τηλεθεαση του φετος ανεβηκε καθαρα χαρη στο lead-in που εχει απο το ARROW, ενω το VD κανει τα νουμερα που κανει και βρισκεται στην θεση που βρισκεται(1Η στο καναλι) ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!! Τωρα τη σημασια εχει το THE ORIGINALS δεν μπορω να καταλαβω πως απο που και ως που θα εχει καποιο ρολο στην πορεια του VD!?Και για το σεναριο του VD μπορει φετος να ην ειναι και τοσο καλο, αλλα οπως λες κα εσυ η μια σεζον μπορει να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη οπως στο SPN, αρα μπορει και η 5η σεζον του VD να ειναι καλυτερη σε πλοκη απο οτι η 4η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pia pantos prosopika den to blepo san erotiko trigono...o stefan ki o damon..exoun proxorisei monoi tous san xaraktires , emlpekete i elena ki i kathrine...ala mexri enos simeiou, tlxstn to teleuteo episodeio auto m deikse...gia tn stefan ...esto..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Egw anti8eta pistevw oti h 4h sezon mas proetoimazei me polla psychologika paixnidia kai erwtikes apogohteuseis gia thn 5h opou 8a doume ton silas, ton jeremy (se parakalw theouli mou) kai logika pollh drash!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...