Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Joseph Morgan μιλαει για τον κλαους, τον σαιλας,για τα αδερφια του,και την θεραπεια!!

Πως εχει επηρεασει τον Klaus η συναντηση του με τον Silas?
J.M: Τωρα που ο Klaus εχει καταλαβει οτι ο Silas μπορει να μπει στο μυαλο οποιουδηποτε ετσι απλα, οτι μπορει να τον κατευθυνει με εναν τροπο που κανεις αλλος δεν ειχε την δυνατοτητα να το κανει...Του αρεζε παντα να ειναι ο Αλφα. Του αρεσει να ειναι ο δυνατοτερος απ'ολους. Το ανησυχητικο γι΄'αυτον ειναι οτι υπαρχει καποιος εκει εξω οχι μονο ικανος να τον σκοτωσει αλλα και να τον κανει να πιστευει οτι πεθαινει. Αυτο θα ειναι ενα αγκαθι γι'αυτον. Δεν ειναι ωραιο πραγμα να μην ελεγχεις τον εαυτο σου, κατι που ενιωσε στο προηγουμενο επεισοδιο .     Οχι πολυ παλια, ο Klaus "μαγικα" εγκλωβιστηκε στο σαλονι των Gilbert και ζηταγε εκδικηση. Ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον?
     J.M: Oh οχι. Περασε 500 χρονια κυνηγωντας την Katherine. Ειναι ενας ανδρας που κουβαλαει κακια. Η αντιληψη που εχεις για τον χρονο οταν εισαι τοσο μεγαλος ειναι λιγο διαφορετικη. Δεν σημαινει απαραιτητα οτι η εκδικηση θα ειναι αμεση. Η Scooby Doo συμμορια του Mystic Falls σχεδον τον σκοτωσε στον φιναλε της 3ης σεζον και ακομα δεν τους εχει συγχωρησει. Οδηγησε τον Tyler εκτος πολης. Ο Klaus εχει κανει καποια πραγματα προς τα εκει, ομως δεν ειναι ο τυπος ανθρωπου που αφηνει την οργη του να φυγει.    Κατα την διαρκεια της σειρας, βλεπουμε τον Damon να μεταλλασσεται απο ενα κρυο, ψυχοπαθη, σε εναν βασανισμενο ηρωα. Υπαρχει ελπιδα και για τον Klaus? 
        Joseph Morgan: Θα ηταν ωραια αν η σειρα "The Originals" γινει τελικα, να δουμε την εξιλεωση του Klaus. Αναρωτιεμαι ομως αν καποιος θα ξεχασει την θεια Jenna, και τους αλλους ανθρωπους που εβαλε σκοτωσε ο Klaus. Εχει στο ιστορικο του 1000 χρονια δολοφονιων και που κανει οτι θελει με τον δικο του τροπο. Αναρωτιεμαι ποσο γρηγορα μπορει ολο αυτο να ξεχαστει. Και εξιλεωση σε ποιανου ματια? Θα ηθελα να πιστευω οτι ειναι πιθανον για εκεινον, ομως θα χρειαστει δουλεια.      
Ο Elijah και η Rebekah επιστρεφουν στο Mystic Falls με την θεραπεια.    Πως ειναι το οικογενειακο δυναμικο? Πως βλεπει ο Klaus τα αδερφια του?   
J.M: Δεν βρικσεται σε πολυ καλο σημειο με την Rebekah. Εχει πεισει τον εαυτο της οτι θελει να γινει ξανα ανθρωπος, θελει να αγαπησει, πραγμα που δεν μπορει πραγματικα να συμβει ή να γινει κατανοητο. Ειναι σε κοντρα απο τοτε που εκεινη κατεστρεψε καθε ελπιδα του για να δημιουργησει κι αλλα υβριδια. Σιγουρα θα ειναι πιο χαρουμενος που θα δει τον Elijah. Θελει εδω και καιρο να δει τον αδερφο του ο οποιος ερχεται σπιτι με την θεραπεια που την χρειαζεται ο Κlaus για να ξεφορτωθει μια και καλη τον Silas. Υπαρχει μια πρακτικη ικανοποιηση για τον Klaus στο οτι ο Elijah φερνει στο σπιτι το αντικειμενο που χρειαζεται περισσοτερο απ'ολα. Επιπλεον ομως του λειπει ο αδερφος του, οπως θα του ελειπε και η αδερφη του εαν δεν ηταν μακρια για τοσο καιρο. Παντα λεω οτι σ'αυτη την οικογενεια καθε μελος μπορει να κανει απαισια πραγματα σε ενα αλλο αρκει κανεις αλλος να μην κανει κακο σε κανεναν τους. Κι εκει ξαφνικα βλεπεις ποσο κοντα ειναι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...