Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Promotional Poster με τους Originals!



Το CW εβγαλε την πρωτη promotional photo για το spin-off επεισοδιο του The Vampire Diaries που ετοιμαζει, και θα εχει τιτλο 'The Originals'

5 σχόλια:

  1. αυτο πως θα το δουμε(απο ποιο site)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πρώτο επεισόδιο θα παιχτεί μέσα στο The vampire Diaries epis 20 μετά αν πάρει ολόκληρη σεζόν (Που μάλλον θα πάρει) Θα παιχτεί απο του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mporei kapoios n m e3hghsei ti akrivws einai ayto gt dn exw katalavei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον, σε αρκετες σειρες(και σε ταινιες), βλεπουμε οτι συνηθιζουν να βγαζουν και καποιο spin-off, αυτο μπορει να γινει περνοντας καπιους απο τους χαρακτηρες και φτιαχνοντας αλλη μια σειρα με αυτους, αυτοι οι χαρακτηρες θα πρεπει να εχουν εμφανιστει εστω και μια φορα στην σειρα, σε ενα επεισοδιο δλδ, η μπορει να ειναι και πιο βασικοι χαρακτηρες οπως εδω στην περιπτωση του THE ORIGINALS που θα ειναι χαρακτηρες που βλεπαμε στην σειρα και δεν εμφανιστικαν μια φορα μονο, σε ενα επεισοδιο! Για να γινει το spin-off θα πρεπει να γινει, οπως και σε ολες τις σειρες το pilot το δικιμαστικο επεισοδιο δλδ. Στα spin-off αλλες φορες γυριζουνε ενα Pilot οπως σε ολες τις σειρες που το βλεπει το καναλι και αποφασιζει εαν θα παρει την σειρα, ή κανουν ενα back-pilot, το οποιο προβαλεται σαν κανονικο επεισοδιο μεσα στην σειρα απο την οποια θα προερχεται το spin-off, οπως και με το VD και το THE ORIGINALS γυρισανε ενα επεισοδιο το 20ο συγκεκριμενα και θα το προβαλουν, μεσα σε αυτο το επεισοδιο θα εμφανιστουν ολοι οι νεοι χαρακτηρες οι οποιοι εαν παρει το πρασινο φως η σειρα θα βρισκονται σε αυτην. (Τελος η σειρα και το spin-off της συνηθως εχουν και crossovers δλδ απο την μια σειρα θα εμφανιζοντα χαρακτηρες στην αλλη και αναποδα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *BACK DOOR-PILOT οχι back-pilot οπως εγραψα καταλαθος επανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...