Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ SPOILER ΓΙΑ 5 SAIZON!!


Οι funs της σειράς είναι ακόμα σοκαρισμένοι ύστερα από το τρόπο με τον οποίο έκλεισε το τελευτάιο επεισόδιο του TVD αφήνοντας πίσω του αναπάντητα ερωτήματα για το τι μας περιμένει την σαιζόν που θα ακολουθήσει από Σεπτέμβρη. Ωστόσο έχουμε κάποια spoilers για το τι να περιμένουμε ανάμεσα σε stefan/sailas!!!


Εφόσον ο Σάιλας είναι σωσίας του Στέφαν,όπως η Κάθριν με την Έλενα, έτσι και εκείνος έχει σοβαρά θέματα εναντίον του Στ. με αποτέλεσμα να τον κλειδώσει σε ένα κουτί και να τον πετάξει στον καταρράκτη της λίμνης. Πως λοιπόν θα εξελιχθούν τα πράγματα; Σύμφωνα με την Julie Plec η ομάδα του Mystic Falls δεν θα αργήσει να αντιληφθέι την κατάσταση!!

Truth be told, I don’t think it’ll be too long,” Plec toldTV Guide. “I think that there’s more fun to be played with people learning quickly, but independently of the other, so there’s a lot of good bait-and-switch Katherine-style stuff that could happen early in the season. And people that know Stefan well will be able to catch on pretty quickly I would hope.”

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Bonnie είναι νεκρή και μόνο ο jerremy μπορεί να την δει,έτσι με την βοήθεια του ίσως καταφέρει για ακόμη μια φορά να φανεί χρήσιμη στους φίλους της που τόσο αγαπάει!Ο μικρός gilbert όμως πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει για πολύ ακόμα το μυστικό και θα κάνει κινήσεις να την επαναφέρει στη ζωή!Το αν θα τα καταφέρει θα το δούμε σε μερικούς μήνες!
Τέλος με την έλλειψη μαγισσών στο Mystic Falls ίσως έρθει η ώρα να δούμε πως ο Σάιλας έχει και άλλους άσσους κρυμμένους στο μανίκι του!!!

5 σχόλια:

  1. Μμμ τωρα αν φερουν τη μπονυ στη ζωη... η τζουλι πλεκ ειναι για τα σιδερα. το εχουμε καταλαβει επανηλημενως αλλα ειχα μια τελευταια ελπιδα μηπως γλιτωσει το ψυχιατρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ισχυει..εχει περιπλεξει παρα πολυ τα πραγματα..αλλα αυτο ειναι που κανει το εργο τοσο τελειο και πορωτικο!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akribws filh mou athina giauto kai emeis sunexizoume na psaxnoume plhrofories kai na asxoloumaste sxetika!!trelh porwsh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε Στέφαν στην σειρά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια20 Ιουνίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

    Ναι ! Χωρις αυτη δεν γινεται τιποτα ! Ολους τους σωζει με τ μαγικα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...